Bloggen är igång!

hej allihopa!
nu är bloggen igen igen, hahah jag klarar mej fan inte utan :p behöver skriva nånstans :)
anledningen till att jag tidigare tog bort bloggen helt var för att jag fick en del reaktioner på det jag skrev, och det var inte riktigt bra. så från och med nu kommer jag inte att vara så personlig och jag tänker inte skriva en massa känslor och sånt, för egentligen hör det ju inte hemma här, utan i en dagbok eller liknande haha :P

men iaf
det som hänt i veckan är inte mycket.. har gått i skolan, varit på stan, sovit, ätit och tränat.

Måndag:
i måndags var jag på stan med frida och jessica, råkade köpa kläder för lite mer än 1000 kronor.. men det va bara bra! kom hem med 2 kjolar, 3 linnen, 4 ringar, två armband, en kofta och en bh haha ;) men det var jättetrevligt och senare sov jessica hos mig, mysmys.

Tisdag:
på tisdagen så slutade jag tidigt som vanligt och jag tror jag och jessica åkte ner på stan och åt på max, har för mig att det blev så iaf ;) senare på kvällen var jag i alla fall skitlärare i sunnerstabacken, börjar  bli riktigt kul faktiskt :D speciellt när man ser att ungarna gör framsteg!

Onsdag:
på onsdagen så åkte jag ner på stan och träffade sofia, vi var runt i stan, jag åt mat (hon hade redan ätit) och jag lyckades även denna dag komma hem med nya grejer.. blev en lång mjukiströja (rosa och helt underbar! fast inget att ha på sig i skolan kanske haha :P ) och ett par finfina örhängen :D


hahaha jag och sofia är verklihen helt dövackra inne på hm ;)
 
den här dagen köpte jag också en body butter från the body shop som är helt underbar! och sen en mössa från monki :) jag behövde verkligen ny att åka skidor i :)


jag dör verkligen för den här.. luktar så otroligt gott! och dom återfuktar verkligen bra också :) tror ni kan räkna med att den med cocos och den med hallon snart är i mina händer ;)
efter stan gick vi på ett medelpuls-pass på friskis, var riktigt kul och rekomenderar starkt!

Torsdag:
idag var en ganska seg dag i skolan, men det gick bra ändå, vi hade datorkunskap på morgonen och fick vår examensuppgift.. skulle skapa ett dvd-fodral till en skiva, tror mitt kan bli ganska bra :) har också fått reda på att jag får VG i datorkunskap så jag är glad :D
på eftermiddagen hade vi matte, och skulle hålla på med vår statistikuppgift.. jag är helt lost när de gäller detdär.. det är inte själva statistiken jag inte fattar, utan det är uppgiften.. och nu har vi inte fler lektioner på oss så jag får väl lösa det på något sett :)
efter skolan gick jag hem och tror jag sov resten av dagen....

Fredag:
gick upp AStidigt av någon anledning.. redan 10 i 6, fyfan! var helt skabb i skolan och dessutom var varken juli, jennie eller jessica där.. GREAT! -.- nej men det funkade väl. på förmiddan hade vi inte vår lärare utan fick bara i uppgift att hålla på med bokföringen.. som jag typ är klar med? så jag satt och gjorde nästan ingenting första delen av lektionen. sen på rasten så tänkte jag att vafan.. kul att sitta själv i soffan i en halvtimma.. så jag satt kvar i klassrummet och skrev på svenskauppgiften vi fått till eftermiddagen (vår lärare var inte där så han hade mejlat ut en uppgift, att vi skulle skriva en saga) så det sysslade jag med resten av lektionen sen, och på lunchen åkte jag ner på stan, skulle köpa en klänning åt mig själv och födelsedagspresent till kaka :)
det blev ungefär såhär... ebbas lektion i hur man gör av med 500 kronor på en lunchrast, utan att köpa mat.
lyckat.. haha nej men jag köpte min klänning (kosta 200) och sen skulle jag leta present, och det blev en necissär med lite olika produkter i.. råkade kosta ungefär 280 kronor.. haha hoppas hon vart glad i alla fall :)

sen åkte jag tillbaka till skolan, och eftersom jag var klar med min saga så sa vikarien att jag skulle läsa några noveller och sen fick jag sluta vid 2-rasten :)

jag gick hem och fixade i ordning mig för kakas tjejmiddag och åkte till storvreta och var där vid 6 :) åt asgod mat, och lärde känna nytt folk och hade det trevligt :) och sen åkte vi till stan och gick på premiären av I taket lycser stjärnorna! den var helt galet bra tycker jag! :D ajg som inte ens gråter till titanic, blev tårögd av denna.. det säger en del ;)
 <----- gå och se!!!

efter filmen så tog jag och lollo 5an, hon hem till sej och jag hem till mig och jag somnade direkt när jag kommit hem, efter att ha beställt taxi och sminkat av mig och så men aa ;)

Lördag:
så kommer vi till idag, och idag har jag jobbat, och tjänat fett me caaaash haha nej med bra dag ida! fick valla 3 par skidor, vilket innebär 60kr/paret direkt i min ficka + att jag fick 60 kr dricks, vilket innebär att idag tjänade jag totalt 600 kr :D dubbelt så mkt som i vanliga fall ;)
nu på kvällen är jag bjuden på två tjejmiddagar, men guess what? jag är sjuk -.-
att jag sen lovat mamma att vara hemma ikväll är en annan sak ;)
nej men seriöst, så sjukt olägligt att bli sjuk nu! dansen börjar på måndag och den MÅSTE jag gå på! vägrar att missa första lektionerna... -.-
men iaf.. ikväll har jag sett på Wild child, så sjukt jävla bra film!! har sett den en gång förr, haha fast den inte har haft premiär på bio än ;) men jag säger bara SE!


och imorn ska jag bara vara hemma, städa  och tvätta och ta det lugnt, för att bli frisk! att jag sen har min första sovmorgon på typ en månad, det är något som är så sjukt underbart att jag skulle kunna gråta!!
men aja nu har ni fått lite uppdatering ;)
puss på er och grattis till er som orkat läsa allt haha!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0