18 Juni

Jag är verkligen helt jättenöjd med min födelsedag! Allt var bra. Först tjejmiddagen i onsdags som var supermysig och sen krogen på natten var askul och vakterna var schyssta så kom in redan 20 minuter innan jag fyllde 18, OJOJ! Haha :D Men det var roligt och det var jättemycket folk ute som man kände. Ser fram emot alla utgångar i sommar!

Igår väckte mamma och pappa mig vid 8 och jag fick två väldigt fina presenter av dem, en liten 22tums-tv och en ny dator, precis vad jag behövde och ville ha! :D

Under dagen hade vi lite gäster och åt massor av tårta och så, fick ännu mer fina presenter och jaaa, allt var bra. Förrutom att jag inte kunde prata hahah. Är verkligen hur hes som helst, fortfarande! Varit det i tre dagar nu :S

Dagen avslutades i alla fall med middag på Kök, Kött och Bar. GOTTGOTT! Drack mitt första glas vin på en svensk restaurang, och de leggade inte ens haha.


Bilder från onsdagen


Mina fina underbara lilla dator <3

Har verkligen fått allt jag önskade mig och lite till. Helt underbart! Det är datorn, tvn, ringar, armband, parfym, böcker, väskor, godis, krämer, smink och ipodhögtalare. Tack för allt!

Det är när man fyller år som man inser vilka människor som man har omkring sig som bryr sig om en. Inte beroende på paket som det kanske låter som att jag menar, utan att de finns där, de är glada för din skull och de firar med dig och gör allt för att du ska bli glad. De går ut för att du ber dem, de tänker efter vad du skulle bli glad för, de går på din middag där de inte känner någon, bara för att du bjöd dem. De vill göra dig glada, på din dag.

Jag har verkligen världens finaste människor omkring mig, jag älskar er.

17 JUNI

FÖR IDAG FYLLER JAG 18!! FYFAAAAAAAAN VAD NAJS HIHI :D


16 Juni

Jag mååår bättre!
I alla fall lite. Jag fick sova lite bättre inatt för jag hostar inte lika mycket längre. Nu är det bara näsan som är full med snor, halsen som är tjock och huvudet som känns som om det väger 100 kg, men jag är bättre! Ingen feber tror jag, och jag är på jobbet så nog klarar jag av en utgång ikväll.. Är ju ledig imorn så då får jag väl vila då hehe..

Jag ber förresten om ursäkt för brist på uppdatering, brist på bilder och så, men det är svårt när man inte har en dator. Jag har inte några bilder någonstans förrutom på min hårddisk så jaaa.. Kan inte göra något åt saken! :D


15 Juni

Jag är sjuk, uschuschusch! Jag vill iiiiinte!!!!!

Min hals kliar, min näsa är täppt, huvudet dunkar och jag kan inte sova på natten av alla hostattacker..

Sämsta tillfället som finns att bli sjuk. Jag ska vara frisk imorgon!

...

hur kan man bli sårad av någon man inte pratat med på flera månader?

8 Juni

Sitter i skolan, HAR INGA SKOLUPPGIFTER KVAAAAAAAR!!! SÅHÄÄÄÄR UNDERBART!!! :D

Det här är sista gången jag är i skolan den här terminen och är det illa att jag säger att jag nog kommer sakna det i sommar? Inte själva skolan, utan snarare människorna, gemenskapen och allt sånt.

MEN, nu är det fan sommarlov, i och för sig är det inte officiellt sommarlov förrän på fredag, men har man inga uppgifter, inga lektioner eller ens någonstans att vara, då är det fan sommarlov.
DET SKA FIRAS FÖRFAAAAN!!


Bild från Julias middag i lördags.

Jag ska snart lämna in min dator så vi hörs när vi hörs!

PUSS

6 Juni

Denna nationaldag har spenderats på jobbet (som alla mina lediga dager nuförtiden......) och det var väl helt okej.

Julias middag igår var supertrevlig med roliga tjejer, god mat och en glad Julia! Efteråt så blev det lite fyrisfestival med Linn, Kaka och Lisa, men åkte hem rätt tidigt för det var askallt! Och så jobbade jag ju idag ja..


påväg


Linn och Kaka


MAAT


Paketöppning haha

kommer kanske mer bilder sen, jag hade inga bra haha! Anna hade dock systemkameran med sig som fotade sig varm ;)

Bästa vän fyller 18!

Nu ska jag dra iväg på 18-årskalas! Julia min söta böna fyller på torsdag nästa vecka så det ska vi fira idag :D

Såhär ser jag ut



Suddig bild men vad gör man^^

Nu ska jag dra
puss

5 juni

Godmorgon Godmorgon

Härligt för studenterna att det är så fint väder, hoppas att vi också får det nästa år! För det är fan bara ETT år kvar.. Sen är skolan slut. GALET!

Just nu är jag på jobbet, hörs sen

Volleyboll

Galet vad varmt det är idag! Galet vad skönt det är!

Vi hade mentorsdag idag och spelade volleyboll, riktigt kul faktiskt. Men självklart blev jag dyngsur eftersom Dennis tyckte att det var skitkul att hälla vatten på mig.. Verkligen skitkul var det.



Ryktas om klassfest ikväll, men vi får väl se

2 Juni

Tjenixen!

Idag är jag ledig från skolan för jag har inga rester i varken engelska eller svenska. HELT klar med de kurserna, hur skönt?!

Istället befinner jag mig på jobbet, tydligen ska vi ha öppet från 10 på vardagarna istället för 1, blää. Jag som trodde att jag skulle ha sovmorgon hela sommaren, där rök de utekvällarna. Eller, ute kan man ju va, men arbetsdagarna blir ju desto jobbigare. Slutar tidigare i alla fall.



Vill göra något roligt ikväll, typ gå ut och äta eller så. Imorn är det mentorsdag så börjar först 12, naaaaajs

Kärlek

Jag är kär i mina nya skor.



HUR UNDERBARA?!


20100601

Shit, det är sommar nu! Det är ju JUNI! Sjukt. Treorna tar studenten om 3 dagar och nästa vecka har jag sommarlov.. Jag blir nästan deprimerad av hur fort tiden går, känns som om sommarlovet kommer springa iväg det med.

Idag var det klasskamp i alla fall, förlorade fotbollen mot lärarna, andra året i rad. Revanch nästa år alltså! Sjukt. Vann i alla fall överlägset mot dem i dragkampen, och kom tvåa totalt.

Kan väl inte säga att jag var särskilt duktig idag, men jag var med i en omgång i dragkampen (fanns inte tillräckligt många pojkar kvar så det var jag eller jennie haha) och i kubben, men fick inte ner en enda haha. Knäppt hur dålig jag är på sånt..


Bilder från lunchrasten igår, sjukt skön rast


RSS 2.0