Onsdag

hejhej!

GÅRDAGEN VAR UNDERBAR!!!  eller mer, NICLAS ÄR UNDERBAR!!! asså. den killen! <3 det känns så bra när jag är med honom, det går inte alls att beskriva.. det bara, känns bra! känns rätt, känns att jag vill alltid vara med dig, känns att han är min, jag är bara hans. känns att jag börjar bli kär, på riktigt <3

helt underbart i alla fall! jag åkte hem med tåget kvart i 7, träffade på Lori och hennes storebror Hrai (sry vet inte hur det stavas men uttalas haraj). dom hade varit på chokladkurs (deras pappa äger Chocolat) och hade därför med sig massa fiiiin choklad.. kom med liknelser att den smakar tennisboll, betong och jag vet inte vad haha :P god var den i alla fall :)

kom hem och ¨åt tacos sen i alla fall, och däckade i sängen kort därefter :P framför tv visserligen men ändå ;)

idag har jag varit i skolan, svenska.. blä! vi skulle göra en diktanalys.. har aldrig fattat grejen med dikter, liksom.. vad är grejen? knas.. slutade halv 12 i alla fall, åt då lunch med brudarna och sen gick jag hem, har suttit och skrivit min utvärdering från idrottslektionen förra veckan, och nu sitter jag i sängen med dagens första kaffe, välbehövligt!!!

snart kommer lisa hit i alla fall, längesen jag träffade henne! helt galet vafan.. men idag så :) sen blir det stan en snabbis, dans och sen ska jag handla nya skidbyxor för det är klubbkväll på team sportia :) (för uslk, uppsala slalomklubb)

PUSS

klassfest

nu är jag hemma!

hahah min klass är för skönt alltså.. hur många har en fest på en måndag i en ganska liten etta mitt ute i ingenstans? och dessutom dyker nästan hela klassen upp! underbart :D

dock åkte jag, joel och julia hem tidigt.. en del skulle sova över men jag vill som alltid komma hem till min egen säng. det ÄR så mycket skönare! sen så var jag inte jättetaggat, jag längtar ju till imorn!! <3

för vet ni? IMORGON FÅR JAG TRÄFFA NICLAS !!! :D egentligen ska vi inte ses förrän på fredag då han kommer till uppsala, men eftersom hans klass ska på tekniska muséet i stockholm imorgon och de får några timmar ledigt, så åker jag helt enkelt dit och träffar honom :D sååå najs!

men nu måste jag ta och sova.. bra jävla tur att vi har sovmorgon imorn,

PUSS

Måndag

hallå!

vissa undrar säkert vad som hänt, men jag tänker inte berätta det men kan i alla fall säga att allt är löst nu, inga problem och jag är sjukt lättad :) som en sten som försvann ur bröstet.

idag har jag varit i skolan, fick reda på att jag bara fick G på matteprovet och det var inte särskilt kul.. sen efter skolan så fixade jag lite grejer på stan med nathalie och frida och så åkte jag hem..

nu ska jag äta middag lite snabbt och sen bär det av till hareg och klassfest!
på en måndag jag vet!

PUSSPUSS

...

svullna ögon och blöta kinder. underbart. varför måste mitt liv vara åt helvete? så fort något blir bra så kommer det något annat som ska förstöra.

Söndag

hallåååå där :D

helgen är över.. fan vad tiden går fort! lördagskvällen blev trevlig till störst del i alla fall, blev lite kaos på slutet men det är sånt som händer. annars var det en ganska lugn kväll, saknade niclas något extremt bara.. sjukt underbart att han kommer om bara 5 dagar! :D


hahah knaas! barbieplåster på näsan


reagge-tröjorna

kom hem vid halv 2 och gick och la mig, skönt :)
gick upp runt 12 idag och åt frukost och sen låg jag i sängen och gosade med täcket, smsade och var inne på datorn fram tills att jag åkte på dans :)
det var min första danslektion med carmel, och himmel var svårt det var hahah x) har nog aldrig känt mig så dålig. dock har alla andra i gruppen haft 6 lektioner med henne som jag inte varit med på, så det är inte så konstigt att de är bättre än mig.

nu hade jag tänkt lägga mig i ett varmt bad, göra hårinpackning och skrubba mig, ni vet, söndagsfixet ;)

ha det bra!
PUSS

Drar ut nu

tja allihopa

idag har jag varit jätteduktig :D sminket blev tvättat och det blev ett ordentligt pass på gymmet, hahah så glad att jag inte träffade någon jag känner, svetten bara rann.. blä!
nu är jag i alla fall fixad och klar och ska ta något snabbt till middag innan jag drar



blir en väldigt enkel outfit, känner inte för att klä upp mig :)

PUSS ha en bra kväll!


Lördag

hejhej!

helg.. åh älskade helg!! det är så galet skönt att få sova ut på morgonen och känna att man kan ligga kvar hur länge som helst, utan att det gör något! jag älskar det!

idag så gjorde jag just det, gick upp runt 12-halv 1, åt frukost i lugn och ro och nu har jag städat på rummet och lite i badrummet + dammsugit övervåningen, duktig tjej :D strax ska jag ta och rengöra mitt smink och min sminkväska, allt är nämligen brunt och glittrigt, efter att först mitt solpuder gått sönder, och sen en burk med glitterögonskugga öppnats.. är alltid glittrig nuförtiden :P

på tal om smink så var mascaran jag köpte helt underbart bra! fick långa fina fransar utan klumpar, och blev inte svart under ögonen det allra minsta, och då hade jag dessutom svettats som en gris på gymmet! ny favorit alltså :D

nej men nu ska jag ta och fixa det, och sen drar jag till gymmet, och ikväll blir det chillkväll/fest :)



PUSS

Torsdag

TjenareTjenare!

den här dagen började med att jag inte orkade gå upp på morgonen (som alla andra dagar alltså) och att jag sedan cyklade till skolan och höll på att frysa ihjäl. vi hade engelska och förberedde inför debatten nästa vecka.. men jag kommer nog få göra det mesta av det hemma ändå, hehe.
när vi sedan ätit lunch så åkte jag och nathalie ner på stan och jag inhandlade en ny mascara, väldigt välbehövligt, eftersom jag är så trött på att alltid bli helt svart under ögonen..

denna blev det, ingen aning om den är bra, men hoppas på det bästa :)


på eftermiddagen så hade vi idrott och det var min tur att leda en del av lektionen, egentligen skulle det varit jag, jessica och natta men eftersom jessica ligger hemma sjuk och natta hoppat av idrott B så hoppade calle och jonathan in och ledde lektionen med mig. jag tror att det gick ganska bra faktiskt, men vi har inte haft vårt samtal med Catrine (läraren) ännu så jag vet inte. men jag insåg ändå att jag är vigast i min klass.. jag höll i stretchen och folket kan inte ens ligga ner med ena benet böjt bak.. haha!

när vi slutat så åkte jag hem och sen så har jag haft dans på kvällen, den absolut bästa ragga/dancehall-lektionen hitills måste jag säga! det var faktiskt roligt idag :) och dessutom har jag lyckats byta min cheer mot en annan ragga/dancehall så nu dansar jag det på söndagar också, happyface :D raggan är verkligen så sjukt rolig, och när det är bra lärare, musik och koreografi, då känner jag mig så jävla lycklig.

nu ligger jag i alla fall nyduschad och fräsch i min säng och har precis avslutat ett samtal med gotlandspojken niclas.. åh vad jag saknar honom!! fast nu är det bara 8 dagar tills han faktiskt är här.. helt sjukt! jag längtar <3


du är så bäst <3

men nu måste jag sova..

PUSS

Onsdag

tjenis!

jag tror jag håller på att bli ordentligt sjuk, och det orkar jag inte med.. jessica har smittat mig :(
försov mig imorse och vaknade inte förrän kvart över 8.. ändå kom jag bara 10 min sent, riktigt duktigt tycker jag! fast så fick jag ju skjuts av pappa också hehe :D
vi hade svenska och helt ärligt vet jag inte riktigt vad vi gjorde för ngt.. typ tog ut stilformer eller ngt liknande. jag satt och gjorde det varvat med att smsa med niclas :)

slutade redan halv 12 men då satte jag mig i ett grupprum för att söka praktik, mejlade till några i uppsala och ringde till bikbok på gotland, och guess what? JAG HAR FÅTT PRAKTIK PÅ GOTLAND I TVÅ VECKOR!!! asså herrejesus vad underbart det kommer att bli om allt funkar.. det enda som kan stoppa nu är att hans eller mina föräldrar säger nej. 2 veckor är trots allt ganska mkt att bo hos någon.

aja, sen cyklade jag hem och åt lunch och nu har jag typ inte gjort ett skit på hela dagen, är så jävla trött men jag fattar inte varför.. känner som att jag har feber :( nyser i ett gör jag också.

aja, jag ska gå och ta tempen nu, har jag ingen feber så åker jag och dansar och annars går jag och lägger mig haha..

höres senare!!
PUSS

(fett dåliga ni har blivit på att kommentera förresten.. kim? frida? har ni dött?)

Tisdag

hejhej!

ingen uppdatering igår men jag hann faktiskt inte. först var det skola och jag hade matteprov andra lektionen, tror det gick bra, men man kan aldrig veta.. sen så slutade jag vid 2. då åkte jag hem och bara tog det lugnt ett tag för jag var så äckligt trött! sen åkte jag till Kim och hälsade på honom.. han är försöksperson i 2 veckor och bor däför på något slags sjukhus.. haha helmysko ställe! fick inte fotografera, sitta i hans säng eller ta med mig något till honom som var ätbart.. och  på toaletterna satt det lappar som det stog "glöm inte att kissa i din mugg" på..
aja, de var trevligt i alla fall, men vid halv 7 så körde han ut mig och då gick jag och tränade, och sen hem, mat, telefon+msn och så sova.. :P

idag har jag också haft skola såklart, men det var estet så vi gjorde inte särskilt mkt.. typ fotade lite. sen slutade ajg halv 12, åt lunch och så planerade vi lite inför idrottslektionen på torsdag.. och sen åkte ajg till gymmet :) nu är jag sådär äckligt trött igen så jag vill inte göra något alls.. funderar dock på om jag ska baka bullar, det var så längesen nu! men då måste jag åka och handla och det är tveksamt om jag orkar det :P


brandlarm igår.. vad är grejen med att vi har brandlarm i min skola nästan varje vecka?


äckligt kallt imorse.. niclas <3

Ännu en helg har tagit slut

Halåå!!

tänkte ta och skriva lite innan jag ska sova. är sjuukt trött haha!

den här helgen har gått helt galet fort.. jag fattar inte var all tid tar vägen!? kan inte förstå att det är hela 7 dagar sen som jag var på gotland.. men det är bra! det är riktigt bra att tiden går fort nu, för om 12 dagar är niclas här.. fyfan vad underbart.

men ja, idag så var jag som sagt på marias dans, fan vad sur jag vart då. deras lärare är GRYM! deras lektion jämfört med våra lektioner.. asså de är typ ett skämt. det är inte ens samma stil, samma nivå, samma tempo, det är inte ens i närheten! jag ska ringa dc imorgon och se om det är möjligt att byta, för det här känns inte okej..

aja, marit och jag gick till waynes efteråt och fikade lite, latte och foccacia (stavning?) mmm. hetti kom dit och lämnade över mina grejer också. (tack för att du hade sönder min telefon!).

sen åkte jag och maria hem till mig och skulle plugga matte, och det gick ju bra? hehe vi började aldrig. pratade bara, känns så skönt att ha någon man verkligen kan prata om allt med.. som man kan vara hur speedad eller ledsen eller bara allmänt konstig med, och veta att det ändå är okej. jag älskar det.

men hon åkte hem vid 6 och sen har jag bara degat.. tagit ett varmt bad, gjort hårinpackning, rakat benen, smort in mig, fixat håret, gjort nysa naglar osv.. riktigt skönt :)


hahah sexig outfit? ;D
(lägg märke till sunkisen)

nu så ligger jag i min säng och smsar lite, och har tänkt göra en stund till, men sen ska jag sova!
vi hörs imorn

PUSS

Söndag

Hejhej!

det blev en lite knasig kväll igår, jag skulle ju på fest hos simon, men den blev inte av.. så sen skulle jag ut i funbo till anna, men skulle inte kunnat ta mig hem därifrån, så det slutade med att jag åkte med sofia ut till björklinge haha! festen hade "luffar-tema" och jaa.. de va kul men lite knasigt  :) jag var ju inte precis luffarklädd! träffade på lite folk från skolan i alla fall, trevligt :) alltid lika pinsamt när man inte känner igen dom.. har faktiskt ingen koll på hip1 ! den enda jag vet i den klassen är kajsa.

aja, här är lite bilder


luffarklädd höh... hade inte tänkt ha kofta på mig men alla dörrar till lokalen stog på vid gavel så man var så illa tvungen. inte för att det gjorde så mkt :)




jonas och jag (han är tydligen elevrådsordförande på min skola.. ) :S


luffarna


folk


hahah, aja kul när folk går in för temat i alla fall ;)

som sagt, det var roligt. jag åkte dock hem ganska tidigt, kunde inte riktigt slappna av och kände inte för att bli dyngrak direkt.. (drack inte ens upp hälften av min dricka igår, vad händer?) och ville egentligen bara vara med niclas.. så jag åkte hem helt ensam med en buss som gick typ kvart i 12, så tog jag 2an från stan, sjukt läskigt att gå genom skogen sen! (tack kim för att du pratade mig genom den<3) och så var jag hemma vid halv 1 :)
tycker det är såååå mycket skönare att komma hem till sin egen säng än att sova kvar hos folk..

idag så ser planerna ut som så att jag ska plugga matte.. vi har prov imorn och jag måste ha åtminstånde ett vg.. annars skjuter jag mig själv.
sen har jag dans och så blir det väl söndags-spa som alltid ikväll haha :P

men nu ska jag kila,
PUSS


Gym

Så! nu har jag tagit mig upp ur sängen haha. ska bädda den nu och sen sticker jag till stan. träffar joakim och sen blir det träning! längesen jag gymmade nu, har mest blivit spinning och dans de senaste veckorna.

visste ni att jag trodde att jag var för tjock för att använda jeans förr? jag trodde det såg äckligt ut..


okej att jag inte är smal, men man kan väl knappast vara för tjock för jeans? eller?


Lördag

hej på er!

igår var det en mysig kväll, jag tog på mig mammas gigantiska canada goose, stoor halsduk och fårskinns-tumvantar och gick till maxi, ändå frös jag? :S fett skumt.
väntade där på natta i alla fall och så handlade vi chips och dipp och gick sedan hem. sen tittade vi på film, det blev "vi hade i alla fall tur med vädret" hahaah sjuuk film, tyckte så synd om pappan, och störde mig asmycket på morfarn :P sen tittade vi en stund på Juno och nu har natta en ny hatfilm :) därefter åkte hon till simon och jag pratade i telefon med niclas, mysigt värre :)

idag fick jag min första sovmorgon på en månad.. sjuuukt skönt verkligen! ligger fortfarande i sängen, men har ätit frukost och så. ska dra till gymmet runt 2 ungefär, och sen blir det hem och fixa sig inför festen ikväll.

förresten, blondinbella har en look-a-like tävling just nu, och när jag såg dessa bilder på mig själv så var jag bara tvungen att skicka in dom. jag är inte lik henne på något sätt, bara just här




men nej.. jag måste plugga matte innan jag drar till gymmet, och tvätta kläder också.. får se om jag pallar :P
PUSS

Fredag

hallåhallå

ÄNTLIGEN helg! fast tiden går faktiskt väldigt fort..kan inte fatta att det redan är en vecka sen jag var hos niclas.. samtidigt känns det som mycket längre sedan.. för exakt en vecka sen så åt vi middag med hans föräldrar. jag saknar det så otroligt mycket.. <3

idag har vi haft företagslektioner hela dagen, blä. andra lektonen var jag bara så otroligt less så jag kände att nej, fyfan för den här dagen! fyfan för allt typ.. men vi fick ihop en budget, frågan är hur riktig den är.. höhö.
när vi slutade vid halv 4 så tog jag och ludde moppebilen hem till mig, hämtade pengar och lämnade datorn och sen åkte vi och betalade registreringen till företaget, så det är i alla fall fixat nu! typ det enda vettiga jag gjort idag.
mötte upp brorsan sen och gav honom hans post, och sen åkte jag hem.. helt totalt jättetrött och less och sjukt hungrig var jag.. fick vänta hur länge som helst på bussen (typ 10 min men de KÄNDES länge.. kallt) och sen kom de 3 st på en gång, värt.

nu har jag i alla fall vilat ett tag och ätit mellanmål för ett par timmar sen, men är fortfarande proppmätt haha! ska knalla till maxi snart och möta natta, för vi ska ha nattaochebba-kväll och då krävs sourcream and onion chips och tacodipp.. de är liksom vår grej.


Torsdag

Tjenixen!

superkall dag idag! fyfan..

imorse när jag åkte till skolan var det helt seriöst minusgrader.. inte okej! men fick skjuts i alla fall så de var ganska lugnt :)

vi hade engelska på förmiddagen, ska ha debatt om två veckor, så vi fick småträna lite idag och sen fick vi roller.. jag heter Lisa Jon och är VD för JM, och tycker att Sverige är ett jämställt land.. inte direkt den rollen jag ville ha, för jag är så sjukt trött på allt snack om jämställdhet! visst, kvinnor och män borde få lika betalt ifall de utför samma arbete, men kvinnor och män är olika, och kommer alltid vara. bara konstigt om kvinnor ska förväntas kunna göra samma arbete som män när vi inte har samma fysiska förmåga. det är precis som att förvänta sig att män ska lära sig föda barn.
hahah jag debatterar redan nu ;)

i alla fall så var det vegetariska världsdagen idag.. sen när firar man det? :S så maten i skolan var väl lite tveksam.. det är den iof alltid men idag.. njeeee.

och sen eftermiddagen var det idrott.. tänk er oss, spela rugby UTOMHUS i blåst, 2 plusgrader och regn.. underbart, eller? inte särskilt.
fattar inte varför vi ska vara ute.. läraren lär ju också frysa haha.. och sen ska vi in igen och skriva om lektionen.. och får 10 minuter att duscha och byta om? :S knas!

pics of today


hade jeans idag hoho


PUSSS, haha skickade den bilden till niclas.. dock kunde han inte öppna den :( men puss på dig i alla fall gubben <3


glad tjej på idrott!


glada bergakungar på idrott..


kall petter haha


man får ta de värme och vindskydd man får ;)

vi fick iallafall sluta vid 3 nån gång istället för halv 4, så då knallade jag hem, åt mellis och pratade med niclas i telefon (JAG SAKNAR HONOM!) och så hade skolfotona kommit.. kul att jag ser sur och konstig ut på klasskortet haha! jag log liksom på alla kort han tog, utom ETT, så väljer dom det.. aja, ser megaglad ut på porträttfotot iaf :P



nej men nu ska jag tagga till lite.. har dans klockan halv 7 :)

PUSS

RSS 2.0