sluuuutar snart!

asså den här arbetsdagen har varit så extremt lång.. känns som om jag stått här i alla tider! men det har bara varit 8,5 timmar, vilket iof är rätt långt det med.

slutar om en halvtimme i alla fall så ska strax städa.

puss

Bikiiiiniiiiiiii

glömde berätta vad som hände med mina nyinköpta bikinisar från i fredags.
när jag kom hem så hade jag dem inte med mig, jag hade en påse i väskan och tänkte väl att det var HM-påsen som jag stoppat ner där, men det var det ju inte. det var julias påse med hennes klänning som jag fick bära på.

min påse var inte med utan den hade jag glömt någonstans på stan, satan också.

igår morse så tog jag fram numret till de olika butiker jag provat kläder i efter att vi vart på hm, och jag ringde bikbok först, och de har min påse! fett värt.

får hämta den på måndag så det är ju kalasbra, kändes lite ovärt att köpa två bikinis och sen inte ens hinna ta med dem hem innan de va borta..

20100530

Shalalalalulul!

Är på jobbet nu, shit vad najs att jag kan vara inne på internet under arbetstid. Datornörden tas till en högre nivåååå!

Just nu är mitt liv lite knas, jag har pms tror jag, så jag dampar för minsta lilla skitsak, mitt rum är helt ostädat och det är kläder överallt, men jag orkar inte städa.
Bara så trött.
Har matteprov imorn, har inte börjat plugga och ska på bio ikväll så kommer inte hinna plugga.
Bra Ebba, bra.
Inte alls så att det här matteprovet är viktigt, nejnej.
Inte alls så att du måste få godkänt på det för att få godkänt i kursen.
Nej inte alls. Döda mig.


20100529

Sitter på jobbet.. Har tråkigt, upptäcker att jag kan logga in på facebook via kassadatorn, DAGEN ÄR RÄDDAD! JAG ÄR INTE ETT ANTISOCIALT FREAK SOM SITTER ENSAM I EN KIOSK OCH ÖVERKONCUMERAR KAFFE!!

Om någon där ute ser detta meddelande så är min mobil väldigt mottaglig för ett uppiggande sms eller kort samtal just nu.

Keep in touch


less

Så jäkla trött på skolan. Jag älskar min klass och kommer sakna många i sommar, fast kommer säkert träffa några också. Men så sjukt trött på företag, vissa lärare och bokföring typ.. Som jag sagt tidigare så vill jag bara att hela UF-skiten ska vara över. Man får höra från andra gamla UF-elever som säger att det var ett skitroligt år osv, men helt ärligt så har det sugit. Enda dagen som varit rolig är själva mässan, men ett års-projekt ska inte vara kul en enda dag. Sug kuk.

Blev stan sen iaf, köpte två bikinisar, blev lack och drog hem. Ska tillbringa kvällen med ben och jerry.


20100528

WUUHUHUHU

Jag ska till skolan nu, kissa i en mugg och plugga matte och sånt där kul. Sen blire shopping, åh vad najs. Jag vill ha nya skooooor! Massa nya skooor! Jag behöver nya skor.

Jag fastnar inte på bild idag, ser förjävlig ut helt ärligt, så nu får en gammal bara för att jag är så otroligt snäll!



Jag saknar min hårfärg.. blir att färga tillbaka om sisådär en månad !

TIPS

måste bara tipsa om denna mascaran, så sjukt bra! köpte den i tisdags på ica maxi, min vanliga fanns inte så tänkte att jag skulle ta en random tills vidare, men det visade sig att den var grym! tänker inte byta på ett bra tag


den vattenfasta ser nästan likadan ut så titta noga på förpackningen bara! haha jag höll på att ta fel.. och inte var den dyr heller! 130 kronor kostade den, kap ju





20100527

OHOJ!

Entrprenörsgala idag, och vem kammar hem priset som "årets komet" om inte JAAAG! Haha stolt eller?

Neje, men alltid kul att veta att lärarna faktiskt ser all jäkla tid man lägger ner på skolan, och att man faktiskt utvecklas också.

Nu sitter jag och äter chooklad. GÖTT!

20100526

Idag fick min kära mamma sitt Specialist-examen intyg, vilket innebär att efter 14 års plugg (hon var sjuksköterska i 15 år innan dess) så är hon färdigutbildad specialist! Grattis säger vi bara! :D Firades med sushibuffé och skumpa, inte helt fel en onsdag.

Nu är jag trött, så ska sovaaaaaa, behövs typ.

20100524

Godmorgon!
Denna soliga men kalla måndag kommer spenderas i skolan.. Spännande... :O

Jag är skittrött idag och rätt så otaggad, men det är ju måndag så vad ska man förvänta sig?



<3

20100523

GODMORGON GODMORGON!!! :D

Idag regnar det, och är mulet. Jag ska till jobbet. KUUUUL.
Det är najs att tjäna pengar :D

Igår var den skönaste lördagskvällen på länge. Jag var så jävla trött, och låg i sängen och kollade på Avatar helt själv. Det enda jag ville igår.


Inköp från Maxi igår. Sista boken av Twilight-sagan, Rosa nagellack, överlack, turkost lack, och myrraolja. Blev lite glass ocksååå..... (a)

Så här ser jag ut idag, luffare

Varje gång jag har på mig den tröjan är det minst en kille som säger att den är snygg, men de tillägger också alltid "Men den är ju inte din". JO, den är min. Min alldeles egna :D

Puss på rumpan <3

Tröööööttt

Lång dag på jobbet = trött Ebba.

Ikväll blir det bara film och sen sova, enda jag behöver och enda jag vill!

Men först blir det en tur till maxi för att inhandla böcker. (och kanske lite gott? :D)

20100422

Godmorgon!
Någon annan än jag som är uppe vid den här tiden? Inte?

Jag ska dra till jobbet alldeles strax, ska bara sminka mig och äta lite först.

Igår var en supermysig kväll. Det stördes bara av att internet laggade så det var svårt att kolla streamad film haha!


Någon som kan gissa vilken som var min och vilken som var Julias?

<3


Solens strålar värmer

Mys med sötisen på stan :) Det blev lite småshopping och så en fika. Mest mysigt var det att sitta vid ån, att känna solens strålar och bara älska vädret! Hoppas det håller i sig, vet flera som typ skulle gå under om det till råga på all skolstress dessutom skulle behöva stå ut med regn.. Jag själv bland annat.


Tunnt lite längre linne från Vila blev dagens enda köp

Nu väntar jag på middag, Sushi blir det, satans så gott! Och sen bär det av hem till älsklingen för glassätning och film.

Puss

Lackar ur snart

Jag pallar inte med mitt företag längre, kommer seriöst lacka om vi får fler uppgifter att jobba med tillsammans. Längtar bara tills vårt UF-år är över så jag slipper jobba med det någonsin igen! Vad ni än gör, skaffa aldrig UF-företag.

Nu ska jag tagga mot stan och möta upp Jullsen i alla fall, tror jag behöver prata lite med henne men får se om det behövs. Klurigt!

Har haft två olika outfits på mig idag.. Den första hade jag i skolan och den andra har jag nu :P

Vilken gillar ni bäst?

Hörs ikväll <3

20100521

Godmorgon! Skönt med sovmorgon, eller hur? ;) Hihi

Jag gick upp vid 9, helt utvilad och så, jätteskönt ju. Sen blev det frukost utomhus. Jag älskar när man har gott om tid på morgonen, jag börjar liksom inte förräns halv 1, så jag har fortfarande 2,5 timmar kvar. Kanske tar en sväng förbi gymmet innan skolan, skulle vara rätt skönt.



Vattnet hemma har pajat igen också. Andra gången de senaste veckorna som det slutar fungera. Det är typ en säkring som går men ingen vet varför och vad man ska göra åt det.. Och pappa är inte hemma så han kan inte fixa det så ingen dusch för mig alltså haha.. Kan inte ens borsta tänderna :S Hatar sånt här!
Vårt hus är relativt nybyggt (klart 2004) och alla vattenledningar och avlopp nya, alltså borde allt fungera fläckfritt. Men inte fan gör det de.

Nu tror jag att jag ska dra på mig träningskläder och packa ner kläder jag ska ha på mig idag och sedan åka förbi posten på väg till gymmet (mina grejer från nelly har kommit) och sen duscha på gymmet (gör nästan aldrig det för det är äckligt..) och så gå direkt till skolan därifrån.


<3

åh du härliga sommar

Just nu sitter jag i mitt rum och sjunger högt helt ensam. Stackars min familj, för en mer tondöv tjej än mig får man leta efter efter! Haha.

Nyss räknade jag ut att det är bara 14 skoldagar kvar innan vi får lov. 14 dagar, och sen är vi fria. Och under de 14 dagarna ska vi ha både kompledigt, friluftsdagar och buffert. FYFAN VAD NAAAAJS!
Vet att jag har en stor uppgift kvar, och så lite olika inlämningsuppgifter.. men det är också allt.
Åh vad jag längtar. Är knappast ensam om det heller?

Så mycket har förändrats sen förra sommaren, så mycket har hänt och så många människor har visat sig vara någon annan än de man trodde att de var. Samtidigt känns allt precis likadant. De allra närmaste vännerna är nästan detsamma och de har bevisat flera gånger att de finns där på riktigt. Ni vet vilka ni är <3


Bara jag som saknar den bruna färgen?

<3


Frihet

Nu är Språkhistoria-provet färdigt. Jag kan inte längre påverka mitt betyg i Svenska för inga banbrytande uppgifter är kvar så nu är det som det är! Det gick bra i alla fall. Jag är nöjd.
Fick reda på Engelska-betyget från nationella också, blev ett VG, antar att det är helt okej. :)

Efter skolan så blev det träning, blev en 25-minutare på löpbandet igen och oj, vad bra det kändes! Märker att konditionen inte är så dålig i alla fall.

Men nu, duscha! Rinner svett om mig och inte najs alltså.. Haha. Sen blire mat och plugg.


Puss

20100520

Godmorgon!
Idag är nog en bättre dag än igår tror jag, har ju inte lyckats lacka ur än i alla fall :P

Jag ska alldeles strax ta cykeln till skolan där en helvetes-dag väntar. Redovisning av "Drömprojektet" på förmiddagen och Svensk-prov på eftermiddagen.. Längtar tills jag slutar med andra ord.



<3

Språkhistoria

Kommer snart skjuta mig själv om jag måste läsa mer om vad som hänt med svenska språket de senaste 1000 åren. Till råga på allt så är det här en pissdag och om folk bara kan hålla käften, sluta störa mig (Fabian kan få stänga av sin jävla musik) och låta mig vara så kanske vi kan slippa mer bråk idag.

Not gonna happen.

Smuggeljakten

Idag på idrotten var vi ju väldigt illa informerade som jag sa imorse, men jag hade insett hur illa haha. Det var inte bara min klass som skulle vara i Gläntan, utan alla 2or skulle vara där. Dock var det max 10 pers ur varje klass. Känns att närvaron är bra eller?

Vi skulle köra en lek som heter Smuggeljakten. Det gick ut på att leta guld och silver i skogen, sälja det till en tjej som satt i antingen Canada eller USA (det gick en gräns emellan och där fanns gränspoliser som skulle ta ditt guld om de fick fatt i dig). Det lag som samlar mest guld och lyckas sälja det för mest pengar vann. Nämnde jag att man var tvungen att förhandla på engelska? Det låter jätteflummigt men det var faktiskt kul! Skönt att få springa runt i skogen och låtsas att man är 12 år igen.. Dock så kom mitt lag sist haha.

Efter att vi slutat (20 över 11) så åkte jag hem, i med lite lunch i magen och sen blev det jobb fram tills nu. Hann med att plugga en hel del Svenska också, det var nämligen inte särskilt mycket folk idag. Nu kan jag alla perioder i språkhistorien, samt datum och vad som hände under dessa perioder, i alla fall en del av det som hände.

Vi hörs sen gullegrisar, ska fixa med lite annat nu.
<3

20100519

Oj oj oj .. Jag vet någon som har vaknat på helt fel sida idag och är typ arg på världen. Har redan lyckats vara otrevlig och sur mot 3 olika personer och klockan är inte ens 9 än. Bra Ebba.

Jag ska ha idrott i Gläntan idag, får se hur många som dyker upp. Jag chansar på 5! Om de hittar dit vill säga.


Vitt linne och träningsbyxor. FIIINT

<3

Nu säger vi godnatt och hela världen slocknar

Vad är grejen med att det plötsligt spöregnar? Och vad är grejen med att vi inte vet vad vi ska göra på idrotten imorgon, eftersom vår lärare inte gett oss någon information? Herrejesus.

Jag tror att det är bäst att jag och min solbrända näsa tackar för oss, så säger vi godnatt och hoppas på att solen är tillbaka lagom till kl 7 då jag ska ta mig ur sängen :)



(och om någon har lust att göra en fräsig och stilren men också schmexig design åt mig så är ni mer än välkomna)

Puss på er<3

Hemklickat

Vardagsklänning som kommer vara jätteskön och fin när det är varmt och så schampo och balsam till mitt torra hår!


Klänning 159 kr och schampo och balsam 105kr/flaska.

Bara jag som älskar att det är studentrabatt på www.nelly.com förresten? :D
<3

Jag älskar sommar

Nu drar jag iväg till jobbet i några timmar. Har ägnat hela eftermiddagen åt att ligga i solen, och mina kinder och bröstet är rosa så nog har solen tagit också! :D Det blir ju brunt och fint lagom till imorgon så det är ju underbart.

Jag har skrivit ut lite svensk-papper så om det är lugnt i kiorren så blir det plugg samtidigt, alltid bra med kombinationer :)



<3


UPDATE

Blev inge jobb, så stannar hemma och pluggar i solen istället :D

Sooool

Man kan väl säga att provet gick rätt tveksamt, men det blir nog ett Godkänt i alla fall. Men det spelar ju inte så stor roll vad jag säger hur det gått efter ett matteprov, för jag får alltid G, oavsett om jag trott det blir ett MVG eller ett IG.. Knasigt.

Nu ska jag i alla fall utnyttja mina lediga timmar till att lägga mig i solstolen ett tag, och kl 4 ska jag befinna mig på jobbet.

Vi hörs sen <3

20100518

GODMORGON GODMORGON!! :D
Idag är det prima väder, och jag slutar nog rätt tidigt i och med att jag har nationella. Vilken braaaa dag.

Haha. Nej men provet är klart allra senast kl 1 och då blir det träning, ska se om jag kan köra en repris på gårdagens, om jag lyckas med det blir jag nöjd :) Sen blir det solning för fulla muggar, svenska-plugg och sen jobb ett par timmar..

Men nu går jag händelserna i förväg, för först är det skola som gäller!


Idag kör vi utan foundation och med shorts.. Var det någon som sa sommar?

Jag tänkte att även om jag är blek nu, så kommer jag inte bli brun om jag inte är barbent.. Och alla är bleka nu så vi låtsas som att det inte gör något :)

Puss på er och önska mig lycka till, tror jag behöver det!
<3

Godnatt

En härlig kväll har det varit, med solande, läsning och plugg. Det är matte nationella imorgon och jag är tveksam på hur det kommer gå, men jag har ju i alla fall pluggat så jag kan inte göra mycket mer än så!

Jag har dock lite ont i huvudet nu, så jag tänkte ta och sova tidigt.

Puss och kram mina vänner <3

Skola och träning

ÅÅÅH känner man sig inte duktig nu eller?
Det var skola, och jag fick mitt resultat på bokföringsprovet, det prov jag trott mig få ett IG på, men nej, jag kirrade MVG! Sjukt nöjd :D

Sen var det matte, plugg inför nationella imorn, och sen så träning. Blev 25 minuter på löpbandet och stannade inte eller saktade farten en enda gång. Nöjd tjej.

Nu är det dags för solning så vi hörs sen!

<3

20100517

Ååååh, bara en enda månad kvar tills man fyller 18 då! Haha, jag vet att jag tjatar, men ni anar inte hur mycket jag längtar.

Jag försov mig idag, sov hela 9 timmar inatt! Och skulle sovit betydligt längre om inte pappa väckt mig, men jag behövde nog den sömnen haha. Hursomhelst så börjar jag skolan just nu faktiskt, så jag ska ta och röra på mig och cykla dit!



Har lite annorlunda kläder på mig idag än vad jag brukar.. Men de funkar väl :)

Puss <3


Vi hörs imorgon!

Jag är supertrött! Fick inte många timmars sömn inatt och ska upp tidigt imorgon så jag tänker ta och sova om en liten stund. Jag lovar att uppdateringen blir bättre i veckan :)



Vi hörs mina vänner <3


Jobbet

Varje gång jag säger till någon att jag ska till jobbet så frågar de vad jag gör, inte så konstigt såklart, men det låter inte så svårt när man säger "Jag arbetar i kiosken på Uppsala Golfklubb". MEN, jag arbetar inte bara där, utan jag driver kiosken helt ensam. Jag ansvarar för att det finns personal, jag ansvarar för att det är öppet varje dag, jag ansvarar för att restaurangen ska veta vad som behöver köpas in osv.

Jag kommer driva den här kiosken ända till i höst, och jag kommer tjäna pengar. Det är väldigt välbetalt men det är också väldigt mycket arbete, och hur trött man än är (eller bakis/sjuk som idag) så måste man alltid vara trevlig, man måste alltid vara förstående och tillmötesgående och kunna småprata med en massa olika människor under en dag.

Här är lite bilder från hur det ser ut


Ja, den är döpt efter mig ;)


Närbild på min skylt


Utsikt från där jag står


Kassa och grill. Jag kommer aldrig mer vara sugen på varmkorv efter denna sommar kan jag säga...

Frågor?
<3

Helgen

Förlåt för sjukt dålig uppdatering! Jag får skylla det på att jag inte varit hemma i mer än 20 minuter sedan igår morse.

Efter jobbet igår så fick jag åka hem i väldigt snabb fart, slänga mig in i duschen, sminka mig fooort och sedan åka in till stan för att möta upp Jennie, vi skulle nämligen ut till Knivsta och grilla med lite folk ur klassen!

Det var en jättetrevlig kväll, fast jag hade planerat att åka hem tidigt och det visade sig att det gick inte. De som hade körkort skulle sova kvar och var därför inte nyktra nog att köra mig till stationen på kvällen (det skulle ta ungefär en timme att gå) så jag bestämde mig för att sova kvar och åka hem tidigt på morgonen eftersom att jag jobbade idag med. MEN, det gick inte heller visade det sig imorse, eftersom de var för trötta/fortfarande fulla för att köra haha.. Så mamma fick komma körandes ända ut till Alsike för att skjutsa hem mig, och det blev in snabbt i duschen, på med kläder, i med en skål joghurt och sen åka till jobbet!

Här får ni lite bilder från kvällen




Mer bilder finns på facebook som vanligt ;)

<3

20100515

Godmorgon!
Inte många som är uppe denna lördagsmorgon vid den här tiden skulle jag tro.. Men det är jag! Ska nämligen åka till jobbet om ungefär 5 minuter haha.

Idag är det galet fint väder. Det är sol, nästan inga moln och varmt. Kul att jag var ledig de två dagar då det regnade och Fabian är ledig nu.. Alla får njuta av solen utom jag som kommer kvävas i en stekhet kiosk haha.

Jaja, ikväll tänkte jag skriva ett inlägg om vad mitt jobb faktiskt är.. Tror inte så många fattat det. Kommer upp bilder från den trevliga kvällen igår också.



Ha en bra dag!
<3

Grill

Ikväll blir det grillning med mina tjejor. Det blir nog mysigt! Jag vet inte vilka vi blir eller var vi ska vara men sånt löser sig väl haha :P det är jag, Lisa och Julia i alla fall.

Dagen har varit helt okej, pluggade och skrev min utvärdering till idrotten och så har jag städat rummet.. Inte så kul kanske, men nu är det gjort ändå. Fast skulle verkligen behöva plugga mer. Två stora prov nästa vecka.. Usch usch.



HAHA inte precis finaste bilden.. Och mörkblått och svart kanske inte passar ihop men jajjaa.. Ska bara grilla i någon park ju :)

<3

20100514

Hejhej :)

Idag är det en regnig dag och jag ska spendera den med plugg.. KUL! Men jag måste, och ska sätta igång direkt (eller ska se klart bella&tyrashow först..) så vi hörs sen!


PUSS

nej men nu får jag skärpa till mig hihi

Jaaaaa ni. Kvällen blev ju inte precis som planerad, men jaja. Jag ville bli full, göra dumma saker och så vakna någonstans imorgon och dra en shame of walk hem, men näää. Vaknar nog imorn, sträcker ut mig i sängen och tänker "FAN vad skönt att vara ledig" istället. Pigg och glad istället för trött och bakis.
Det finns framsidor och baksidor på allt.

Men vad ska man göra då? När folket bestämt sig för att vara tråkiga idag så betyder det att jag också måste vara det, så jaa, snart blir det pizzakalas med familjen, jag har beställt en med kebab. Jag äter nästan aldrig pizza så det blir nog bra.

Sen ska jag ta och sminka mig lite tror jag. HAHA det där lät väldigt konstigt nu när jag precis sagt att jag ska stanna hemma, men jag vill testa lite olika ögon-sminkningar. Alltid kul att se hur man ser ut i något nytt :)


Vad gör jag för fel?

Hur många gånger har jag inte suttit här? I samma sits, med samma knäppa problem och med lika lite personer i min närhet som förstår.

Hur många gånger har jag inte känt tårarna börja rinna och besvikelsen i bröstet.

Det finns ingen som förstår, och ingen jag vill förklara för. Det finns bara jag, och jag ensam som får klara av det som inte går att lösa.

...

Jag pallar inte. Vad man än gör så är det fel. Då var den dagen och kvällen förstörd, det enda jag sett fram emot hela veckan.
Tack.

Kan det kallas kärlek?

Om du bara visste.
Om du bara visste hur jag reagerar när jag ser dig.
Om du bara visste hur mycket jag längtar efter att få se ditt namn.
Om du bara visste hur glad jag blir av att prata med dig.
Om du bara visste hur mycket jag alltid vill träffa dig.

Om du bara visste hur jag rädd jag blir för mina känslor.

20100513

Hallå :D
Tro det eller ej, men jag har varit uppe sedan halv 9 idag. Har redan varit ute på jobbet ett par timmar för att hjälpa Fabian att få igång allt, jag tror han fixar det. När man väl vet vad och hur man ska göra så är det inte inte så svårt, sålänge allt funkar.

Idag kommer dagen bestå utav att laga lite lunch, duscha, plugga och göra planer för kvällen. Just nu har jag ingen aning om vad som händer, men jag tänker inte sitta hemma i alla fall. Är för sprallig för det!



<3

Natti

En lång dag har det varit, svårt att tro att det var imorse som jag var i skolan, för det känns som flera veckor sedan, känner ni igen känslan?

Nu är det i alla fall sovdags, måste upp tidigt imorn för att skola in Fabian i jobbet, men förhoppningsvis blir jag inte kvar där ute allt för länge.

Sov så gott sötnosar
<3

Älsklingstjejer

Gud vilken bra dag det har varit idag! Riktigt varmt och skönt, och så tid spenderad med de bästa. Kan inte bli bättre!
Dock var det otroligt mycket folk på stan som man kände, vissa man hälsar på, vissa man inte vågar hälsa på, och vissa man bara inte vill hälsa på. HAHA jag och Julia var nog de mest patetiska tjejerna på stan i alla fall, men tänker inte berätta varför ;)

Jag köpte inget mer än en latte, och det är jag nästan stolt över. Inte hittade jag något som jag absolut ville ha heller, så det var bra! Måste dock inhandla lite dricka, för arbete eller inte så ska jag festa i helgen.


Lisse på Weekday i sin tröja med tassels

<3

lets go downtown

Nu ska jag dra mig mot stan, ska träffa Lisa och Julia. Det blir mysigt! Dock har jag ett problem.. Hur fan får man 4 presenter (20 års-present, 24 års-present, 18 års-present och morsdag-present) + alkoholhaltig dricka för 200 kronor? Det känns ganska lönlöst, men det måste gå för det är allt jag har.. :(

Tips får ni gärna komma med!

Men nu ska jag hoppa på cykeln och trampa mot staden.



<3

Svett

Jaa, nu är jag hemkommen! Skolan var rätt chill men nu blir det till att plugga till det där provet nästa vecka.. MÅSTE få MVG, annars är det kört.

Jag sitter just nu och är svettig och äcklig för jag kommer direkt från gymmet, fräsch. Känner mig dock rätt duktig. Nu blir det i alla fall en dusch och sen ska jag röra ihop lite lunch att äta ute i solen, fatta att det är 18.5 grader i skuggan! Toppen :D

Vi hörs sen <3

20100512

Godmorgon!
Idag är det en strålande fin dag, solen lyser och det är i mitten av maj. Det börjar närma sig sommarlov nu..!

Min storebror Daniel fyller 24 år idag, så GRATTIS säger vi till honom! Tänk att jag har så gamla bröder.. Själv är man inte ens myndig hahah.

Hursomhelst så bjuder dagen på svensk-lektion med språkhistoria och sedan gym. Efter det blir det en sväng hem så då hörs vi säkert.


Idag har jag på mig mitt fina blå armband. Visst är det fint? :D



<3

Godnatt

Jag tänker sova tidigt idag, om jag nu lyckas somna. Som jag sa i inlägget innan så är dagen inte superbra, men när är den egentligen någonsin det? Från början till slut.. Har nog aldrig hänt.

Jag har fullt upp med att göra planer för helgen i alla fall, åh vad jag hoppas att det blir som jag vill! Som det ser ut nu så blir det jobb torsdag förmiddag, lördag och söndag. Fest torsdag och sen är resten upp till mig. Men som sagt, vi får se hur det blir, måste fixa sprit, pengar och lite kläder och paket först, vilket kan bli svårt..

Men puss och godnatt <3

Går in i en ny fas

Jag har som små faser i mitt liv. Vecko-korta eller ibland bara ett par dagar. Vissa veckor är jag glad, sprallig och mår toppen. Min klass är rolig och jag trivs med mig själv och med mitt liv och till viss mån även min kropp. Andra veckor suger allt, klassen är asdryg och jag tycker att jag själv är superful. Vissa skulle säga att det är PMS, men eftersom jag nästan aldrig har mens så kan det inte bero på det.

Imorse var jag glad. Jag var sprallig och munnen gick i ett, men sedan ska folk komma och vara dryga. Mer än vanligt (tro mig, de är alltid dryga. Men det finns en gräns..) och då pallade jag inte. Resten av dagen var jag nedstämd, ville bara åka hem och satt mest ensam och tyst.

Är det mig det är fel på, eller är det andra?

Avis

Det är snart student-tider och de som fyllt 18 är i full gång med att gå på skivor åt höger och vänster. Det är party varje dag, skit i skolan och kör ALL IN.

ASKUL!

Men, jag är inte 18. Haha, ja! Jag är avundsjuk. Galet avundsjuk. Jag vill också kunna stå på dansgolvet och skaka rumpan varje kväll. Jag vill också gå på skivor med roligt folk och nytt tema varje kväll. Jag vill också kunna dra ut om jag känner för det och stanna hemma om det lockar mer, och inte bli hemma för att det inte finns några värda fester.

Jag vill fylla 18!

En månad och en vecka kvar, sen är jag med.


Annas party för några veckor sedan.

<3

20100511

Stockholm var inte alls lika kul som jag trodde, och jag märker att fan vad trött jag är på allt som har med UF att göra! Usch.

Jag var i alla fall glad idag, till en början. Men vissa personer i min klass har en väldigt bra förmåga att göra mig på dåligt humör.

Jag tänker inte sitta vid datorn nu hursomhelst, ni får bilder från dagen senare för nu ska jag ut i solen!

Ha det!

Godnatt

Dagen har varit bra! Jag har inte gjort något enda plugg (som jag visste att jag inte skulle om jag stannade hemma.. dumbom) men jag har fått hem min kära bror från USA!

Han verkar tycka det är skönt att vara hemma, är supernöjd med sin nya säng och jag tror att maten vi lagat till honom gick hem den med, grymt.

Nu ska jag sova, imorn ska jag befinna mig på centralstation kl 08.30 för en tripp till Älvsjömässan med klassen, sp vi hörs troligtvis inte förrän imorgon kväll.

PUSS


Det vart inte..

någon skola idag heheh.
Jag kände att det var lite onödigt att spendera sin tid där när man kan göra så mycket annat roligt! Hihi.

Nejdå, jag har inte gjort så mycket roligt, men tänkte nu ta och dammsuga och tvätta lite, sedan äta lunch och så åka och handla med mammsen.

Storebror kommer hem från USA idag också. Egentligen skulle han kommit vid 5, men flyget är försenat så han kommer tidigast 8. Vi ska laga hans favoritmat och jag ska baka en cheesecake till honom, för han älskar min cheesecake. :D

Men aa, nu vet ni. Och juste! Jag ska till SM UF i Stockholm imorgon med klassen, kan nog bli lite roligt. Det betyder också att jag endast har en halv dags riktig skola denna vecka, vilket är en svenskalektion på onsdag förmiddagn, VÄRT ELLER?! Ja.

PUSS

SKOOOOOOOR

Åh jag älskar skor. Men det vet ni redan.
Jag har inte handlat skor på flera månader och jag har tröttnat på de flesta jag har! www.have2have.se har galet mycket snygga skor. Titta bara på de nedan.


De här vill jag ha på mig i höst! Riktigt fina.


De här har jag skrivit om förr, men hur fina är de inte då?! Önskar att jag var lite kortare för jag ser ut som en jätte med sånna klackar.. haha.


Tänk dessa till en lite enklare, kort, svart klänning och en brunbränd kropp.. ORGASM.

Jag tror att min skogarderob kommer att utvecklas rätt stort i sommar.. Speciellt om jag kommer iväg på en weekend till London som jag vill, där finns nämligen New Look, med extremt fina skor hihi :D

Skönhetsprodukter

Är det bara för mig som alla produkter man använder tar slut samtidigt? Så jäkla typiskt, speciellt just nu då kontot är nästintill tomt.

Min foundation är för mörk (antingen får jag köpa en ljusare eller själv bli lite mörkare.. vill hellre bli lite brunare själv hihi) min mascara är torr och nästan slut, mitt schampo och balsam från biolage är slut, min brunutansol är slut (kan alltså inte bli så mycket brunare..) mina favorit-nagellack är slut, jag har inga hela leggings, och alla mina ringar har blivit rostiga/gått sönder.

Jag blir trött haha :P Tur nog så får jag nog en lite saftig lön denna månad, jag och pappa gick igenom siffrorna nyss och även om det har varit dåliga dagar så kommer det nog bli ett par tusen i alla fall. Ska jobba nu torsdag, fredag, lördag och söndag och sedan onsdag, lördag och söndag nästa vecka så nog blire lite pengar alltid, så värt. Dessutom börjar jag ju rätt sent (halv 10) så jag kan göra saker på kvällen också :D



<3

Skoola

Nu är jag färdigfixad och ska sticka till skolan. Känner mig duktig som går dit fast jag inte behöver haha. Men jag kan inte plugga hemma, så lika bra ju.

Efter det så tänker jag ta en sväng till gymmet, jag hinner inte det på helgerna när jag jobbar så jag har inte varit där på några dar och det känns INNTEEEE bra. Känner mig som en flodhäst ärligt talat. Fast en söt flodhäst, med dubbelhaka.


Mitt hår är krusigare än krusigast idag.. Men äsch, vem har inte en dålig hårdag ibland? (jag har det varje dag nuförtiden hahahah)

PUSS

20100510

Godmorgon!
Jätteskönt med sovmorgon verkligen. Jag vaknade för bara en liten stund sedan.

Idag har min skola som sagt Buffertdag, eller som andra skolor brukar kalla det, IG-dag. Jag har inte särskilt mycket rester men jag skulle ändå behöva gå till skolan och jobba med de jag har, så det ska jag göra senare.

Men först blir det frukost och dusch! (luktar BUS.. hehe)

Vi hörs senare!
PUSS

Huvudvärk

USSSSCH mitt huvud har gjort ont heela dagen. Enda sen jag vaknade imorse, och ingenting hjälpet ju. Tyck synd om mig haha!

Men jag är på rätt bra humör för tillfället, har fått reda på att jag endast har två skoldagar denna vecka! Så naaajs! Och en av dem slutar jag halv 12, ännu mer najs. Imorn är det Buffert och det innebär att jag inte behöver gå till skolan (kommer dock göra det ändå för att jobba med lite rester, men tar en sovmorgon) och sen är det ju kristihimmelsfärd så vi är lediga torsdag och fredag! Det här visste alla antagligen redan men jag fick som sagt reda på det idag :p

Jag sitter och diskuterar med en kille just nu om hur snygg Megan Fox är, och jag säger bara VILKEN SEXGUDINNA! Seriöst, jag vet ingen annan som är så perfekt som hon är, allt på henne är vackert. Och nej, jag är inte lesbisk haha. Men erkänn att hon är grymt vacker!




Vet inte om bilderna gör henne rättvisa.. Kolla på den här filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=BQ22Y9J4OfE&playnext_from=TL&videos=okkjYqAAm1U


20100509

Hejhej :)
Idag har jag jobbat hela dagen, tjänade faktiskt lite pengar idag till och med idag! :D

Vi hörs sen, för nu ska jag ta en power nap haha.
PUSS

Misslyckade planer

Dagen har ägnats åt jobb, och ones again så var det tomt ute på golfbanan. Dock hade jag inte precis varit så taggad på att gå en runda i dagens väder.. Blåste helt sjukt mycket där ute, och sedan började det även regna. Jag hoppas det blir bättre imorn, för då är det dessutom tävling, så det kan bli mycket folk.

Nu på kvällen skulle jag egentligen ha träffat mitt ex, Niclas. Jag har inte träffat honom på flera månader så jag såg fram emot att få göra det. Han är i Uppsala den här helgen för att han har simtävling och vi skulle ses en stund på kvällen idag, men det blir inte av. Är rätt besviken och lite sur. Jag hade planerat hela lördagskvällen runt att jag skulle träffa honom, inte gjort några andra planer och fixat mig och allt, och så blir det inte av. KUL.

Nu ligger jag istället i min säng och känner mig misslyckad.. Önskar att jag hade ett stort fett paket med Ben and Jerrys, men tror knappast att jag orkar ta mig ut i regnet för att köpa det.



Vilken tragisk tjej hahah.

20100508

Hej på er.
Förlåt för dålig uppdatering, men det har inte varit mycket datorsittandes idag.

Igår blev en mysig kväll till slut, Julia kom hit och vi fixade till oss (jag pallade inte vara ful så det blev smink med sotade ögon och paljettleggings haha!) och gick till Ica för att köpa godis, och sedan såg vi på True Blood. Första avsnittet jag sett någonsin och jag måste tyvärr erkänna att det var rätt bra.. FAN. Vill ju inte ha ett nytt beroende...


Vi är PORR.

<3

Rastlös

Hela dagen har jag pendlat mellan att vara galet rastlös till att vara galet trött och så rastlös igen. Jag är knäpp haha.

Från att ha varit däckad för en timme sen och bara velat sova, så skulle jag nu med lätthet kunna dra ut och dansa! Men det kommer jag inte göra (haha kommer ju vara däckad om en timme igen........:P) eftersom pullan kommer senare, och så jobbar jag imorn.

Här får ni en bättre bild på min outfit idag, schteeek, eller?

Inte så kanske, men jag älskar väskan, kära Mulberry <3

HAHAHA.

Nej men vadfan ska jag göra nu? Har suttit och skickar lite skoluppgifter till folk i klassen. Jag är faktiskt väldigt schysst när det kommer till sådant, jag menar, vill någon ha hjälp och läsa igenom min uppsats så är det för mig en självklarhet att låta dem göra det. Så länge de inte kopierar så spelar det ju inte mig någon roll :) Kul att kunna hjälpa till ju.

Nu ska jag sluta skriva skit och göra något istället. Kanske bättra på sminket eller något.. Ser ut som en kossa just nu.

PUSSPUSS


Julia Öström

Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig. Min allra bästa vän.
Vi träffades för första gången för två år sedan, jag kommer aldrig glömma hur stelt det var. Du, jag och Kaka skulle ta bussen tillsammans för att gå på en tjejmiddag, ni kände varandra jättebra, men du och jag inte alls.
Den kvällen ändrade mitt liv, du ändrade mitt liv.

Vi har varit med om så mycket tillsammans. Jag kan säga precis allt till dig, och jag vet att det stannar. Jag vet att jag kan lita på dig. Du kan sitta och lyssna på mitt babbel om gamla pojkvänner, om nya killar och jag lyssnar på dig. Vi bryr oss. Jag bryr mig och du bryr dig.

Vi har alltid kul tillsammans, och vi kan festa tillsammans och behöver aldrig skämmas för något. Vi kör ALL IN och har så jävla kul. Du och jag. I sommar kommer vi göra Gotland osäkert en gång för alla, och det kommer bli så galet bra. Jag kan inte tänka mig att åka på den resan med någon annan.

Vi har samma dåliga humor, samma sätt att se på många saker, och vi kan ses och inte göra något alls, och ändå ha sjukt roligt.

Det är äkta vänskap, och jag älskar dig mer än vad jag kan beskriva med bara ord.


Så vacker, inside and out.

Ikväll kommer du till mig, jag är deppig och du säger "jag kommer ikväll och muntrar upp dig". Du vet inte hur mycket du betyder.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Dryga jävla skola

Inte en rolig dag i skolan idag. Proven var skitdryga och vissa delar var till och med rätt svåra.. Inte ett MVG där inte, fan.
Ettorna hade också John Bauer - Örebro på besök, eftersom de haft en gemensam uppdragsvecka och hade final idag, vi var i Örebro förra året och tävlade mot dem då, så entreprenörsvåningen var full av Örebroare... Lite drygt då vi inte fick ha kvar våra soffor eller något så man hade ingenstans att vara i princip.
Vi delade en soffa på 4 pers, myyyspys. Eller, jag satt bekvämt i alla fall, kan inte påstå att de andra gjorde det.

På eftermiddagen skulle vi göra vår bokföring, och kan jag bara få säga att fan vad trött jag är på företagande, på mitt företag, på bokföring, på kvitton och på allt som har med entreprenörsämnen att göra?! Det är inte ens roligt längre. Jag vill inte ha ett företag i framtiden längre. Får väl vara glad att skolan sumpade den drömmen innan den blev sann.

Märks att jag är lite tjurig? Ja det kan vara så.

Ska ringa Julia snart, få se om hon kan muntra upp mig.

<3


20100507

Godmorgon!
Haha fatta att det är sjunde maj idag.. Mindre än en månad kvar till att årets treor tar studenten. Om ett år är det vår tur! :D

Idag så har jag egentligen sovmorgon till halv 1, men det har v haft typ 3 gånger totalt det här året, lärarna klämmer alltid in massa saker. Idag ska vi ha nationella prov. Hörförståelse och läsförståelse i engelska. Det går nog bra, efter idag är det bara matten kvar och sen är nationella över!


Todays..

Usch, hela denna veckan har varit en ful-vecka. Inga kläder sitter snyggt, inga kläder är snygga. Dåöiga ögonfransdagar, sminket är cp, håret för fluffigt.. Blää.

Nu ska jag sätta mig på cykeln till skolan, vi hörs sen!

PUSS

Natti

Det blev gelé på naglarna i alla fall.. Men de är inte särskilt långa. Och så är de turkosa, hade slut på ljusrosa lack som jag behövde till fransk manikyr så det får bli en annan gång.

Annars så är jag lite deppig faktiskt, jag har insett en sak som jag försökt förtränga, något som jag inte kommer skriva om i bloggen men som ändå gör mig lite depp.

Jag vet ju vad jag vill ha. Varför kan jag inte bara få det?
Varför kan jag inte bara få dig?
Fan också.

Jag ska sova, hoppas på att vakna upp med ett lättare hjärta, dock inte särskilt troligt.

Puss och godnatt.

Naglar

Jag är så trött på mina naglar! Fyfan. Jag är van vid långa naglar.. Naturliga långa naglar! Men alla mina har gått av, de skivar sig och vad fan hände? :(

Ska jag bygga dem eller ska jag skita i det? Hade alltid gelé förr, ska jag ha det igen? Får ångest över hur fula de är just nu...


I sommras! Då hade man ju lite färg också... Haha fan vad jag saknar <3

Vad tycker ni? Bygga naglar eller försöka låta dem växa ut igen?

Nationellt prov och Frisbeegolf

Halååå där :)

Shit vad seg förmiddagen var! Trodde jag skulle dö. Jag hade ingen dator med för jag trodde inte vi skulle behöva det, och det var ju sant, men skulle vart skönt att ha den som tidsfördriv. Jag var i sista gruppen på nationella, och det gick väl helt okej, inte superbra men inte heller dåligt. Johan och Jonathan, som jag var i samma grupp som, överraskade mig och var riktigt duktiga båda två! Kul ju :)

Sen blev det i alla fall idrott, skulle spela frisbeegolf, efter lite problem på ditvägen så hamnade vi i alla fall i en skog i tunaberg, det regnade och det var inte kul.. Var iskall när vi var klara, och jag söööög på att kasta frisbee.. Men det visste vi ju redan haha.


På väg mot skogen i Adams bil. Så jävla snygg JONTE.


Ser ni den gula frisbeen uppe i trädet? Tro det eller ej, men han kom hela vägen upp och fick ner den.


GLAD TJEJ!!


Lennart och Bosse, schnyyygt.

Sen blev det en sväng förbi max med pojkarna för de var hungriga och skulle äta och så var Adam gullig och skjutsade hem mig sen.

Min dag hitills, och nu ska den bestå utav att göra naglar, tvätta och sova :P Trött som fan!


20100506

Godmorgon!
Idag är det torsdag vilket för mig innebär nationella prov i engelska b - muntliga. (kan inte bara alla nationella vara över snart? Snälla?) och sedan idrott.

Kan tänka mig att förmiddagen inte blir så hektisk precis så det lär ju bli en rätt skön dag :) Just nu sitter jag och är irreterad över att min bror har ockuperat badrummet (vad han gör uppe nu vet jag inte ens.. :S ) så jag kan inte borsta tänderna eller sminka mig.. Fast nu gick han ut hörde jag. Bra.

Eftersom jag inte är klar ännu får ni ingen outfit. Men en annan bild kan jag väl vara snäll och bjuda på :)



PUSS

Skola och träning avklarat

Vissa av treornas projekt var faktiskt rätt bra, i alla fall idéerna. Jag blev taggad för att göra något roligt nästa år! Inte bara sitta och skriva något eller fota några bilder, utan faktiskt göra något. Vi får se hur det blir :D

Vi fick också reda på att vår praktik nästa år, som ska vara 10 veckor i sträck, inte kommer bli så. Istället kommer vi ha praktik en dag i veckan under hela året, det suger! Jag hade tänkt höra mig för om jag kunde få praoa i Åre eller Vemdalen eller liknande som skidlärare, eller varför inte satsa stort och dra utomlands? Jag har kontakterna så om jag bara försökte skulle det kunnat gå, men nejnej, då ska skolan komma och förstöra. Vem fan vill ha en praktikant en gång i veckan?! Åh vad arg jag blev. Tyckte synd om Julia M också, som redan fått sin praktik i USA fixad, men nu inte kan åka på den. Värdelöst!

Jaja, jag tränade när jag slutat i alla fall, jätteskönt! Det var rätt längesen jag tränade ordentligt, men idag tog jag i lite mer, känner mig duuuktig!! :D

Men nu ska jag titta klart på ett OC-avsnitt och sen tvätta lite kläder.

PUSS

20100505

GODMORGON GODMORGON!!! :D

Jag är tillbaka, jag är bättre än någonsin och jag älskar att ni stannat kvar trots brist på uppdatering!!!

Okej, där ljög jag, jag är precis lika bra som förr, om inte sämre, och ni har inte stannat kvar utan uppdatering.. Fismåsar. Äsch, när ni ser detta dunderfentomentala inlägget (okej, när ni ser de andra dunderfentomentala inläggen..) kommer ni komma tillbaka springande och säga förlåt för att ni någonsin övergav min hysteriskt roliga blogg!

Jag ska sluta nu.

Nej men hörrni, idag är det skola, inga konstigheter där. Jag tror vi ska lyssna på treornas projektarbets-redovisningar på förmiddagen, hoppas de gjort något värt så man inte somnar. Det blir lätt så annars på min skola, i alla fall när det är IT som ska snacka.. De får liksom inte fram orden på ett sätt som går att lyssna på!

Sen slutar jag vid halv 12 i alla fall, det är rätt värt. Dock måste jag ta itu med lite skit som träning, städning, tvätt och plugg då.. Inte lika kul men rätt så behöveligt.



Jag har en fuldag idag, precis som igår.

PUSS

20100504

Oroa er inte, er favoritbloggare kommer komma tillbaka, hon är bara inte på humör just nu. Dålig vecka i skolan, dålig vecka överhuvudtaget.

Sticker hem till Julia istället -  enda personen som kanske kan muntra upp mig.



PUSS

Så jäkla seg

Jag är så sjuuukt trött! Jag fattar inte, haha.
Men aa, jobbet gick väl bra, sålde ungefär för 3 gånger så mycket pengar som igår så det lär ju öka :)

Men jag har tröttnat på bloggen nu, ni skriver aldrig några roliga kommentarer, utan bara klagar, och om någon skriver en rolig kommentar är det Julia, och det bara för att hon måste. Fuck of, jag är trött.

20100502

Godmorgon!
Nu ska jag sticka iväg till jobbet, och det är jättefint väder så jag tror att det kommer vara mer folk idag. För mig är det bra när det är rush och asmycket folk, för ju mer folk, ju mer handlar de för, och ju mer tjänar jag! :D



Vi hörs när jag är hemma igen!

I väntan på Jullan

Jag är sjuuuukt trött. Julia kommer hit snart och det blir myskväll, skulle aldrig palla att gå ut.. Eller jo, men jag skulle aldrig palla gå upp imorgon om jag gick ut idag, och jag måste gå upp imorn för jag jobbar, KUUUL!



Vi hörs imorn, eller nåt

20100105

Maj.. Maj månad! Nu är det ju faktiskt bara en månad kvar till studenterna tar studenten.. En vecka och en månad tills jag får sommarlov och två veckor och en månad tills jag fyller 18! Galet bra! :D

Idag var min första dag på jobbet också, och jag kan inte beskriva vad tungt det kändes att gå upp vid halv 8 imorse.. Ni kan ju tänka er själv, jag har festat två dagar i rad, sovit alldeles för lite (dock somnade jag ju tidigt igår :D) blivit väckt av sms och telefonsamtal flera gånger under natten och sedan måste jag upp överdrivet tidigt.
Men jaa, jobbet var det ja. Jag var där vid 8 och fixade, och allt var klart att öppna strax efter 9, men det var inte så mycket kunder idag eftersom det var nästan tomt på banan, tror det berodde på att det blåser så mycket och så att folk inte vill gå ut idag pga igår haha :p

Fick stänga tidigare i alla fall, så det var skönt.


Fint jag har fixat kylen vaaa? Ni anar inte vilken kamp det är att få in de där flaskorna.. Alla mina naglar gick av -.-


Valborg

När jag kommit hem på morgonen så gick jag och la mig och sov ett par timmar, jag hade knappt sovit något hemma hos Calle (ett par timmar max) så det behövdes. När jag gått upp vid halv 10 så hade pappa varit gullig och städat lite, eftersom jag inte gjort det dagen innan.

Brudarna kom då vid 11 och vi fixade i ordning maten och åt sedan på verandan, drack lite cider och hade det allmänt bra!

Vi åkte in vid stan runt halv 2 och kom då till Ekonomikum, stört mycket folk! Vi var där ett tag och sen drog jag och Julia vidare mot stadsparken men det var ganska dött där då så vi åkte hem. Vilade en stund och drog sedan till Vattholma för att grilla hos Hebbe.

Det var en jätterolig dag men jag var skittrött och ganska seg, därför var det skönt att kunna åka hem tidigt och lägga sig. Somnade redan 11 :D


Anna


Kaka


Lisa och Tora


Carolinabacken..




Lisa hade klänning och var "barbent" Skitsnygg :D


Söta paret! Louise och Micke


Grillfolk


Klassfesten..

Kvällen började med att jag mötte upp Jennie på centralen och vi gick tillsammans hem till Calle, hans lägenhet var verkligen jättefin! Efter ett tag där så drog vi allihop (de av klassen som var där + en till kille, Björn) ut oc grillade vid ån, supermysigt.

Jaa, sedan spårade det väl ut lite. Jag får alltid för mycket dricka i mig på våra klassfester, så även denna. Kan vara för att alla bjuder och när man väl börjat bli för full så säger man inte nej till ett glas till. Hursomhelst så skulle jag och Jennie ta 00.20 bussen hem, eftersom det var den sista. Hon tog sin och jag gick på min, nästa sak som händer är att busschauffören säger åt mig att gå av och bussjäveln är tillbaka i stan?! Jag måste somnat eller något..

Det blev alltså att sova kvar hos Calle så jag kom hem 7 på morgonen sedan, verkligen superbra eftersom mina gäster kom vid 11 sen.. :P


Jennie


Jag och Jennie


Klassfolket


Maj månad

Hej på er!
Jag tänkte blogga ikapp lite nu med flera inlägg på rad som visar lite vad jag haft för mig de senaste två dagarna.. Har inte haft tid att blogga som ni kanske förstår.. :)


RSS 2.0