Ny hårfärg?

Jag satt och tittade igenom massor av bilder för en stund sedan, och nu funderar jag på att färga mitt hår igen. Jag gillar färgen jag har nu, men den känns så tråkig. Vill hellre ha något sådant:



Det kanske inte är så jättestor skillnad enligt er, men den här färgen är finare enligt mig :)

Så vad tycker ni?

Ny vecka, nya tag

Hejsan hejsan

Så var den måndagen avklarad då.. eller ja, i alla fall större delen. I skolan hade vi bokföring och matte, och det gick faktiskt bra. Bokföringen förstog jag, men inte matten, men det kommer.

Efter skolan gick jag och tränade och för en gångs skull gjorde jag de jag kom för att göra och jag sänkte inte målet under träningen! Jätteluddigt för vissa kanske, men det här är inte en blogg som är till för andra än mig själv ;)

Hursom så gick jag hem sen, sjuuukt hungrig. Klockan var halv sex så jag lagade middag direkt, blev sallad med fläskfilé och tzatziki, riktigt mumsigt.

Nu har jag i alla fall pratat med Anna i en halvtimme ungefär, jag åker och hälsar på henne i Värmland på fredag och missar därför den skoldagen, men det är det värt. Skönt att få komma ut i skogen ett par dagar. Det är JVM i skidskytte där under helgen så lite drag kommer det nog vara :) Kommer troligtvis inte kunna komma hem förrän på måndag dock, eftersom det inte går några flyg under helger.

Men nej, nu måste jag ta och göra min estetuppgift, eftersom jag missar fredagen så måste jag redovisa den innan.. suck!

PUSSEN

Du är min drog, jag blir din knarkare

Hejsan :)

Filmen vi såg igår (2012) var helt seriöst en av de bästa jag någonsin sett. Alla effekterna var riktigt bra gjorde och jag satt på helspänn hela filmen, och då var den nästan 2 timmar 45 minuter lång.. Efteråt kändes det som om vad som helst kunde hända när som helst haha.

Idag så sov jag ut för första gången på jag vet inte hur länge, men jag behövde en sån dag. Har också skrivit mitt tal till svenskan och så har jag städat mitt rum. Det var extremt behövligt, har i veckan inte haft ork till att göra det och så har det istället legat uttömda resväskor och massa tidningar och skor över hela golvet.. Men nu är det borta :D

Nu sitter jag i min säng och äter middag, morot, äpple och mandarin :) Grönsaker och frukt är braaa för kroppen! :D Har nyss duschat, gjort hårinpackning och smörjt in kroppen, mys.

Jag orkar inte skriva, jag gör det mest för att tänka på något annat, för nu är det exakt en vecka sedan det tog slut.
Jag förstår inte folk som går vidare efter bara några dagar, jag kan inte göra det.. Varför drabbar förälskelser och sånt mig så hårt? Jag har riktigt svårt att släppa taget.

Aja, nu ska jag sluta svamla.
PUSSEN


BIO

Halloj

Igår var den värsta dagen i hela mitt liv. Värre än hela veckan och helt seriöst har jag aldrig varit så förstörd.

Idag har jag jobbat från tidig morgon till sen eftermiddag, varit igång varenda minut och på så sätt inte hunnit tänka, vilket är bra för mig. Det var en sjuk rush i uthyrningen idag kan jag säga.. Friluftsfrämjandets skidskola drog igång vilket resulterade i att vi drog in ungefär de fyrdubbla mot vad vi brukar! Men det var också kaos.

Nu ska jag i alla fall dra mig mot stan, jag, lisa och min pappa ska gå på bio. Vi ville se avatar men det fanns inga biljetter kvar.. Så den får det bli en annan dag :) Istället ska vi se på 2012, typ sist av alla, men jag har velat se den sedan i höstas.

Alla ni mina vänner som läser, jag behöver vara aktiv nu de närmsta veckorna, så se till att jag inte bara sitter hemma, för då mår jag inte bra..


Fortfarande fuktigt hår ;)

På tal om ingenting så har jag blivit skitsnabb på att göra mig i ordning! jag gick in i duschen kvart i 8, nu är kl 20.25 och jag är klar, har till och med bloggat :S KNAS!

Väldigt osammanhängande inlägg.. ungefär så som mina tankat rör sig :P

PUSSEN

.

Nu skulle jag gått av båten på Gotland om 10 minuter. Istället sitter jag i skolan och snackar med kineser.
Jag saknar dig.

Everyday is the same to me

Hej på er!

Idag har jag sovmorgon till klockan halv 1, så jag är fortfarande hemma, riktigt skönt!
Jag gick upp ungefär vid 10, och sen har jag ätit amerikanska pannkakor med mango och äpple på, gott var det, men kanske inte så smart.

Hursomhelst så har jag en dålig dag.. Har ingenting att sätta på mig och det är aldrig en bra start. Jag är så fruktansvärt trött på alla mina kläder.. Och jag hittar inte heller något i butikerna. Jag förstår inte hur alla andra kan vara så snygga jämt.

Jag längtar helt sjukt till sommaren, tänk vad skönt med värme, frihet och att slippa alla stora vinterjackor! Min kropp är inställd på att det är vår, men det är ju hur mycket snö ute som helst! :(

Jaja, nu skriver jag bara massa skit, en dålig dag som sagt (fast hela veckan har varit riktigt dålig, ända sen söndag kväll.)

Nu drar jag till skolan,
PUSSEN

I´ve got to get a move on with my life

Hej på er

Som ni märkt är jag inte lyckligast i världen just nu, vilket beror på att Niclas bestämt sig för att inte vara tillsammans med mig längre. Vi fick 4 månader tillsammans och jag vet helt ärligt inte riktigt varför han gjorde slut.. Hans anledning var att distansen var för jobbig men det känns som om det måste vara mer än så..

I alla fall så försöker jag göra något med min tid, igår var jag exempelvis i sunnerstabacken hela kvällen och var tränare för en grupp med 7-8åringar, tydligen gör jag ett bra jobb för klubbordföranden sa till pappa att jag såg ut att vara "född till det här", och det är ju alltid kul att höra.

Idag så åkte jag hem till Lisa när jag slutade, det var riktigt mysigt och jag behövde verkligen träffa henne. Hon är en sådan som jag kan prata med, jag vet inte om hon alltid förstår mig, men hon lyssnar och det behövs.
I alla fall så gjorde vi pannkakor (riktigt misslyckade) och åt med fruktsallad till, så nu får jag ingen middag kväll haha (äter bara ett riktigt mål om dagen, övriga är enbart frukt eller kaffe).
Sen så blev jag av med min oskuld som längdskidåkare! Jag har tävlat i slalom sedan jag var 5, åkt sedan jag var 1,5 och innan dess suttit på mammas rygg när hon åkt.. och ändå har jag aldrig åkt längdskidor förrän idag!

Det var ganska roligt, och jag ramlade bara 2 gånger haha! Lisa kom med den ganska sanna kommentaren "Du kan åka hur fort som helst nerför en backe utan att ramla, men du kan inte gå sakta på plan mark".

Här är lite bilder i alla fall


Lisa


Stolt och glad jag haha!


Fint med matchande kläder eller hur? ;)

Det var trevligt i alla fall, vi var ute i lite mer än en timme så några kilometer måste det blivit, dock kände jag efteråt att det gjorde mer ont i rygg och knä än innan (har lite problem med dem) och det är ju inte så kul.

Nu är jag hemma och jag är själv. Det är den här tiden som är absolut värst, när man inte kan låta bli att titta på bilder, titta på hans facebook osv.. Jag klarar mig inte utan honom, men det finns ju inget jag kan göra, annat än att låta honom vara.
Vi har inte pratat överhuvudtaget sen i måndags kväll, och det var bara några ord, så lång tid utan att prata har det inte gått sen vi träffades första gången.

Jag saknar honom, och det enda jag kan hoppas på är att han hör av sig, för jag vill inte hänga efter en kille som inte vill ha mig, det misstaget har jag gjort förr.

Struggle to survive

Du lämnade mig när behövde dig som mest.
Du gav upp utan att ge något svar.
Du försvann utan att säga hejdå.
Varför gjorde du så? Det skulle ju vara vi, det var ju så vi sa.
Det var du som fick mig att orka kämpa, varför bad du inte om min hjälp när du behövde den?
Varför sa du inget, utan bara släppte en bomb rakt av.
2010 skulle ju vara vårat år, det var ju så vi sa.
Jag älskar ju dig, jag trodde du älskade mig också, det var ju så du sa.

Jag bad dig dra åt helvete, men jag klarar mig inte utan dig.

Tråkig lektion, gör en lista!

vad heter du ? Ebba Maria Linnéa Söderberg

hur gammal är du ? fyller 18 den 17 juni :D


har du pojkvän? jaa! niclas <3


är du oskuld? nää


vilken är din naturliga hårfärg? ungefär som jag har nu, brunt


är dina föreldrar skilda? nej, gifta i 25 år hitills :)


vilken skola går du i ? Johnbauer gymnasiet i uppsala


vem är dina allra bästa vänner? svårt att veta faktiskt ..

dricker du ofta? inte särskilt

röker du ? nej :)

vilken har varit din värsta fylla? säger bara göteborg ..

är du fjortis? inte alls

har du mycket vänner? inte många som jag verkligen litar på

sjukt tråkig lista..
PÖSS


Skolan kan vara rolig, ibland

Chacha!

hahahahah

Nejrå, hej på er :D

Igår var det första skidträningen på kvällen, jag ska i år vara varg-tränare (8-9 år) istället för tiger-tränare (10-11 år) skööönt tkr jag, småbarn är mycket roligare :D Det var dock problem för mig att komma dit, jag kom hem 16.20 och gick hemifrån 16.30, min buss skulle enligt ul.se gå 16.41, men den åkte iväg utan mig 16.39, rooooligt! Kom sent till första träningen liksom.
Ul är inkompetenta, iaf många av deras busschaufförer.

Idag har det i alla fall varit skola, vi hade svenska och det var väl helt okej :) Det är ju inte så intensivt nu när det är de första lektionerna ;)
Det var iaf ganska kul på rasten hoho!



Vi slutade redan halv 12, och då drog jag och Jennie ner på stan, och i första affären vi gick in på (Belle) så köpte jag två par skoor!!! Ni vet ju att jag är skogalen, och vem kan motstå festskor med 70 % rea? Så det blev två par för 99 kr styck :D Jag vet att kvaliteten inte är sådär bra, men dom lär ju inte gå sönder första gången så då spelar det ju ingen roll ;)
Vill ni se bilder på vad jag shoppar kan ni ju säga till haha :P

Sen så åt vi lunch på Åkanten, jag hade aldrig varit där tidigare så jag var lite skeptiskt till en början men det var faktiskt jättemysigt! Jennie år kladdkaka och jag en foccacia, orkade dock inte äta upp hela haha.
Dom la i alla fall upp maten väldigt fint, titta bara



Goooottt

Hursom så är jag hemma nu, har haft ont i rygg och knän hela dagen så orkar inte göra något och känner att jag inte borde träna fast jag borde det ändå.. :P men har inget gymkort just nu så det spelar inte så stor roll.

Nu blir det middag iaf, ha det brraaa!
Pöss


Nytt år

Heeeeeeej på er!

Inte uppdaterat på några månader och har typ glömt bort bloggen.. men jag känner att jag behöver någonstans att skriva av mig.. skit i hur många läsare, hur många kommentarer och sånt, för mig är det inte det som räknas :)

Det har hänt en hel del sen sist vi hördes, men det orkar jag inte ta upp ;)

I helgen som var så var jag på sista delen av min tränarutbildning, så nu är jag faktiskt skidlärare på riktigt, lite ballt eller? ;) jag tycker det. Men jag fick reda på att ungdomstränare i många stockholmsklubbar får betalt, och det får inte jag, utan jag jobbar ideellt, vilket suger.

På lägret var det mest vuxna, men en del ungdomar som jag själv, allt från jibbare, wannabe stureplans-schtek till goa göteborgare, en härlig blandning haha ;)
Hursomhelst är det skönt att vara hemma igen.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, jag skulle träffa Lisa men hon hade fullt upp med att plugga matte :/ det får bli en annan dag helt enkelt. Jag känner att jag inte orkar göra så mycket nu, jag saknar Niclas alltför mycket och det är jobbigt att vi inte kommer träffas förrän tidigast nästa helg.. det allra jobbigaste är att såhär kommer det alltid att vara, och det går inte att göra något åt, och därför finns det heller ingen anledning att klaga. Tänk på det alla ni som klagar på att vara ifrån er pojkvän när han åker på semester i två veckor.. han kommer ju tillbaka sen eller hur? För mig är de långa uppehållen vardag och när jag väl får träffa honom är jag lyckligast på jorden.



Nu ska jag ta och läsa i min bok som jag måste läsa ut till skolan, men vi får ses om vi hörs igen ;)

PUSSEN


RSS 2.0