Onsdag

hej på er ! :)

vet ni vad jag gör precis just nu? :D JAG SITTER I MIN HÄSTENSSÄNG!! i liiike! det är så att detta egentligen är min brors säng men eftersom att han flyttade hem till sin tjej i våras så har den bara stått i hans rum sen dess.. så jag ringde och frågade om jag fick byta och voilá, nu är den min :D

iaf, har varit i skolan idag och vi hade uppsatsskrivning på svenskan, jag är så sjukt snabb på såna grejer och prov, så jag var klar vid halv 10.. men fick sitta kvar till rasten och småfila lite på den och så fick jag sluta direkt efter rasten, alltså halv 11, sooooft! väntade på natta som blev klar lite efter mig och sen så åt vi lunch i skolan.

och nu sitter jag alltså här :) har städat hela rummet också, och tagit ner massa tvätt.. såg inte klokt ut hahah!


hahah imorse.. ni ser kaoset eller? ;)


men nu ser det ut så istället :) :D

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.. har dans klockan 6, så ska ta bussen från stan vid halv.. och ska lämna tillbaka en kofta innan dess..
men aja,
Vi hörs väl sen kanske ;)
PUSS

Tisdag

halååå där :D

haha vad trött jag är.. helt sjukt, ligger nergosad i sängen och har precis vaknat.. hehe

idag har det varit en bra dag, hade estet i skolan och då fotade vi sjuuukt mkt! blev en del fina bilder :) efter skolan så åt jag lunch med andré och sen åkte jag hem och sen blev det stan.. jag MÅSTE sluta vara på stan.. för ajg kan inte vara det utan att handla massor.. idag köpte jag en kofta, ett linne och ett par skor.. INTE bra!!  behöver inte mer kläder, men det blir ju så.
har bestämt mig för att lämna tillbaka koftan, och sen har jag köp-förbud fram till dess att niclas kommer hit.. jag måste lära mig att inte bara köpaköpaköpa.

aja bilder:


julia


hej modell!


jag


smiille




jennie


hareg

snyyyggga tjejer, vavava? :D haha jag har flera hundra bilder, allra flest på julia ;)
men nu ska jag ta och prata i telefon, med vem återstår att se, ska se om mina kära gotlandspojke har pluggat klart, han har nämligen prov imorn.

men puss
PUSS

Måndag

hallå där :)

den här dagen har varit väldigt bra, väldigt lång och innehållt saknad..

orkade inte gå upp imorse, kom upp ur sängen vid 20 i 8, segade mig grovt och täPnkte att det inte spelar någon roll om jag blir sen, då smsar ludde och påminner mig om rådgivarmötet kl 08.30.. PANIK!!
hann inte äta frukost och så slängde jag mig på cykeln och cyklade som en idiot .. men i tid kom jag :)

sen rullade skoldagen på.. ingenting speciellt hände, förrutom massor av söta sms och en väldigt glad ebba :P

efter skolan åkte jag ner på stan och träffade sofia, vi strosade runt lite och jag köpte en tröja och ballerinaskor :) sen åt vi middag på waynes, eller aa, middag och middag, det blev en bagel och en latte :P




sen tog jag bussen, köpte naglar, lotion, nagellack och skrubbhandske på maxi och gick sen hem.. har kört värsta spaet ! :D badade med badolja, la en ansiktsmask, gjorde hårinpackning, peelade hela kroppen och smörjde sen in mig, och nu har jag precis gjort nya naglar :) känner mig jättefräsch :D
har nyss pratat i telefon med gotlandspojken också! saknar dig :( <3<3

förresten har jag bestämt mig för att sluta äta godis igen.. dags att ta nya tag! åtminstånde 10kg till ska bort och då kan man inte äta godis. en dag i veckan kan vara okej, men inte såhär i början.. bort med sockret! säg åt mig ifall jag äter med andra ord ;)

nu ska jag måla naglarna,

PUSS

helgen var underbar <3

hejhejhejhejhej :)

nu är jag hemma från gotland!

den här helgen har varit den bästa i hela mitt liv. allt känns så rätt, det känns så bra!

när jag satt på båten i fredags var jag så äckligt nervös, jag hade ingen aning om vad som väntade och jag kunde inte sluta tänka "vad fan håller jag på med? tänk om han bara driver med mig och inte ens dyker upp?" men så fel man kan ha!

han kom där, så sjuuukt söt ! :D
sen gick vi runt i stan, träffade niclas kompis isak, jag köpte en jacka från vero moda och ett enkelt vitt linne från bikbok, sen var vi på ett sjukt mysigt café och drack latte/te.

sen åkte vi hem och helgen bara rullade på. tiden försvann så fort! det var simtävling hela lördagen nästan, och sen var det i princip dags att åka hem.

jag vill inte vara här. jag hör inte hemma här. jag vill vara på gotland. med niclas.



åh herregud!!

åååh vad jag är glad nu! håller på att tvätta och massor för vet ni, IMORN DRAR JAG TILL GOTLAND!!!  wii :D
jag längtar som tusan och jag hoppas verkligen att allt blir som jag tror och vill!

det här kan antingen bli en underbar helg, eller bara mystisk, jag röstar på underbar! vet dock inte om jag uppdaterar något därifrån, ifall jag inte gör det, så hörs vi på söndag kväll !

PUSS

Torsdag

hej på er!

hade ett inlägg på G igår, men det hände lite saker så det kom aldrig upp.. tar gårdagen nu istället ;)

skola var det alltså, svenska hade vi och vi pratade om fördomar och sånt, ganska kul faktiskt! knasigt att alla har nästan samma fördomar om andra folk, det märks att det är så svenskar är uppfostrade.

i alla fall så slutade jag vid halv 12, då åt jag lunch med natta och sen gick jag mot hydromacken och träffade kim! det är en kille från lägret jag var på i helgen, supermysig kille och han kan min humor (alltså garva åt allt som inte är särskilt kul). vi satt i alla fall på en bänk på kyrkogården (mysko?) och pratade om allt i ett par timmar, sen tog han sin väska och traskade iväg för att möta sitt lag och åka till london haha :P


jag frös så jag och kim bytte tröja, sexigt värre, eller?



jag tog mig ner på stan sen då och träffade frida, vi gjorde lite ärenden och traskade runt på stan, det blev en kofta åt mig, men måste byta den idag för upptäckte att den saknade skärp när jag kom hem -.-

sen var det dans och sen äntligen kom man hem hah! då lagade jag mat till mig och mamma och var inne på msn, jag var glad, jag mådde bra.
sen pratade jag i telefon med en från lägret i ca en timme, bestämde att jag ska till gotland i helgen, jag gick ner för att fråga mamma, men nej, där tog den bra dagen slut.

jag förstår hur hon tänker, men inte blir jag gladare av det, jag hatar att inte vara 18 och få göra som jag vill! jag är van vid att få göra saker, men ibland går det inte.

aja, gick och la mig sen och mamma väckte mig vid 7 trots att jag är ledig idag, då vart jag ännu gladare på henne hha :P nej men somnade om och sov till 10 iaf.

nu ska jag ta och städa mitt rum och såna grejer, jag mår dåligt av hur mycket saker som ligger på mitt golv för tillfället .. -.-
sen blir det stan med julla och dans!

Pusspuss på er <3

Tisdag

Hallååå

helvete vad trött jag är! känns att all brist på sömn i helgen kommer ikapp nu.. gick ju till och med hem på lunchen och sov igår..

aja, vi hade skolfoto i skolan idag.. vi hade från början tid 09.20, vilket är perfekt för då är de liksom tidigt och man är fortfarande fräsch, men sen hade alla jävla 1or gått och klagat på deras tider (nästan hela skolan slutar 11.35 på tisdagar) så de fick vår tid och vi fick 13.30 istället, gulligt!
detta innebar att i princip hela min klass sket i fotot, vi var 12 av 28 där.. blä för jvla ettorna! hade vi klagat hade dom inte ens brytt sig!


klädsel


fotot.. dock är detta taget med min mobil och förhoppningsvis långt ifrån hur det riktiga kommer se ut :P lennart står liksom bakochfram x)

nej men vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt.. sitter och smsar lite, funderar på om jag ska ringa natta och titta vad hon gör men jag är nog för trött.. vi får se helt enkelt!
ni får ha det så bra!

PUSS

LedarCamp 09 - det bästa jag gjort!

hej allihopa!

har som sagt varit bortrest hela helgen, kom hem igår och var så sjukt trött haha!

I fredags så möttes alla deltagare från uppsala utanför scandic nord, och åkte sen buss till stockholm och plockade upp stockholmsgänger, vi skidåkare som var med är ju vana vid långa bussresor, så de var mjukisar eller leggings som gällde, medans andra körde på kortkort kjol och högklack haha! kontraster..

aja, vi åkte till nynäshamn och tog därifrån färjan över till gotland, mötte upp gottlänningarna och tog ännu en buss, till fårösund!
när vi var framme så fick vi våra rum och sen hade vi sammarbetsövningar, mitt lag SMEET (sofia, micke, ebba, elisabeth, tobbe) var sjukt bäst.. speciellt vår hejaramsa! men saker är ju alltid orättvisa så vi kom inte ens topp 3 hahah!

aja, på kvällen satt vi typ halvdäckade och fick höra på vad gottlänningarna gör på kvällar, välta kor, gräva gropar och klunsa till 100 var ett par grejer, något att testa hemma kanske? :P

på lördagen så hade vi föreläsning, spelade gutniska lekar och sen workshops, och på kvällen var det bankett, lite finklädd hade vi fått höra, alltså inte mjukisbyxor tänkte vi, men stockholmarna hade hört att de va klädkod.. så folk hade allt från jeans till typ balklänning :P
efter detta hade vi ett äkta lågstadiedisko med limbo, dansbingo och hela köret haha! sjukt klockrent!
sista planerade aktiviteten var att vi skulle ta bussen över till fårö och där lyssnade vi på en gubbe i mantel och luva som berättade spökhistorier (nu var klockan 12) och sen buss hem igen..
sen blev det nattbad för mig och micke, alla andra bangade, pussys! :P jawad och arda hängde med iaf och fotade.. kallt i havet iaf vid den här årstiden :P
senare blev det nattpromenad och lite mys :)

på söndagen skulle vi packa och städa på morgonen, sjukligt trött för sov bara 3 timmar natten till söndag, (har knarkad kaffe hela helgen :P) sen så körde vi undervattensrugby, goalball och lyssnade på ett föredrag, efter lunch ett till föredrag och sen började resan hem..

det här är det roligaste läger jag någonsin varit på, inte alla grejer vi gjorde (dock var de också sjukt kul :D) utan mer alla människor som var där, alla var så otroligt klockrena människor och jag är så grymt glad att jag åkte! åh :D kommer leva på den här helgen länge, hhihi kan knappt vänta till återträffen :D


haha söt anna på ditresan


poooojkar


sofia i dörren, susanna och elisabeth


syskonkärlek <3 (anna, har känt henne sen jag inte kunde gå, och våra familjer har alltid känt varande, hon är som en storasyster till mig)


bankett


bankett


floffare!


floffare!


lågstadiedisko ahhah


som sagt


anna, micke, jack, arda, sanna, jawad


nattbad


bussresa


hahah niklas


däck bland godis hahah

nej, men seriöst, den bästa helgen någonsin :D

PUSS

Torsdag dårå

tjenis igen :)

nu har jag packat, det tog ett tag för jag suger såååå hårt på att packa hahah x) aja, nu har jag en väska iaf, eller det är egentligen en ryggsäck (gigantisk sådan, många människor inom alpint har dem i skidbacken när det är tävling) eftersom ALLA våra större bagar är borta! jag har seriöst letat i hela huset! jag antar att båda daniel och joakim tog med sig ett gäng när de flyttade, för förr avr fan huset fullt av väskor.. vann ju en på varenda tävling då man var liten :S

ahja, packat och klart i alla fall! men ni undrar kanske vart jag ska haha ^^ det är tränarläger igen.. fast denna gång på Gotland, och inte bara inom alpint, utan alla olika sporter om jag fattat det rätt :) och nu är det 18-25 år, dock några yngre (tex jag) och ingen som är så gammal som 25 (jag har pratat med en av arangörerna) så de blir nog soft :D anna och arvid plockar upp mig härhemma klockan 7 imorgon så det blir tiiiidigt.. fyfan :( sen går bussen 07.30 och vi ska vara framme runt 16..

men dagen! hihi rolig dag idag :) engelska på morgonen och idrott på eftermiddagen, helt okej lektioner..
men ah, det är ju på rasterna man faktiskt kan ha kul :P








hahah knaaas ;D

aja, efter skolan cyklade jag (ja, jag cyklade :D) hem och bakade en äppelkaka, eftersom jag bjudit hit fridge på födelsedagsfika, baby fyllde nämligen år igår! GRAAATTIIIIS :D :D ihihi, aja, hon dök upp vid 5 ungefär, och så fikade vi och pratade och efter det åkte vi till stan och jag gick och dansade, hade min nya lärare för första gången idag.. och oj vad annorlunda! jag vet inte om det är bra eller dåligt.. men jag dansar ju ragga/dancehall men nya läraren sa att  nej, nu är det bara dancehall, inget skaka rumpan.. haha de är ju de som är kul? :P aja, vi får se hur det blir :) hon var duktig på det hon gjorde i alla fall!

men nej, nu måste jag sova!

PUSS PÅ MINA HJÄRTISAR !

Det blev en bloggpaus..

hej på er!

förlåt att jag inte uppdaterat senaste veckan, det blev lite knasigt där när jag kom hem i söndags, för då orkade jag inte uppdatera, för jag var så trött. och sen på måndagen var jag inte heller hemma, och sen blev det bara så.. MEN nu är jag tillbaka, vet att ni saknat mig haha!

men här är lite bilder på vad jag gjort i  veckan iaf :)


känt mig cool innan jag går ut (det var skitsoligt) och sen frusit häcken av mig på väg till skolan ..


åkt lantisbuss


varit i skolan ..


träffat marit ;D


varit med dessa två på stan (sööötaste!)

jamen de va väl pretty mutch it.. dock har de bara gått 4 dar så haha :P men sen så har de varit spinning, powerwalks och danslektioner så jag har haft fullt upp :)

men skriver strax igen lite om dagen, för nu måste jag packa!

PUSSSSS

Fredagen + helgen

Hej igen!

jag kom hem från gariné för sisådär en 45 min sen. det var mys där iaf hihi :D maria, annie, matilda, jag och garine kollade först på idol och skulle sen käka hemmagjord pizza, haha och vilka kommer då om inte hanna, maria och lori? hahah aja, trevlans iaf, man skrattar verkligen hela hela tiden med dessa tjejer.

men jaja, i skolan har jag ju varit idag också, vi fick våra riskkapitalsedlar så nu ska vi försöka få folk att investera.. hmm. vem vill investera i ett företag som bara kommer existera ett år? haha nej men nu ska vi tänka positivt..
i alla fall så har jag kanske (troligen) fixat en rådgivare idag, och dessutom gjort 4 intervjuer och skrivit vad jag kommit fram till :) jag blev övergiven av mina företagskompisar idag så fixade allt själv^^ filip är förståeligt eftersom han fick tvillingsyskon idag!! (GRAAATTIIIS!!! igen ) men ludde vet jag inte var han drog, men skitsamma, jag är inte där nästa fredag så de är lurre ;)

slutade halv 4 as usual och då gick jag hem, åt lite mellis och packade och lite sådant, för imorn så drar jag iväg på tränarläger! inte tränings, utan TRÄNAR, jag är ju skidlärare (som de flesta borde veta..) och nu under hösten ska jag gå min utbildning! så imorgon åker jag hemifrån 07.10 för att åka till bosön i stockholm.. top notch! ska upp klockan 06.00 en lördag och missar kulturnatten.. jag som verkligen behöver en kul kväll just nu.. men nej, utbildningen är viktigare och det ska bli roligt faktiskt!
hemma är jag sent på söndag kväll så det kommer stå lite still i bloggen, men det överlever ni :)
men som sagt, ska upp om 6 timmar, så nu ska jag sooova!



PUSS

Kväll med fika

tjossahejsan!

nu ska jag dra hem till gariné! jag skriver när jag är hemma förmodligen, men nu blir det i alla fall kladdis där :D hihi :D


Fredag!

Godmorgon allihopa!

förlåt för lite dålig uppdatering, men jag orkade inte med det igår, jag mådde inte så bra där på eftermiddagen så jag flydde hem till nathalie, och sen var mina dans inställd så jag stannade där ett tag.. och sen när jag kom hem var det middag och så fixade jag med musik till ipoden och mobilen hela kvällen :)

men nu är jag tillbaka i alla fall! det är ju fredag idag, vilket innebär slutet på skolveckan och party för de allra flesta.. men icke för mig nej! jag ska bort över helgen.. berättar sen varför för jag hinner inte nu ;)

pappa skjutsar mig till skolan, soft! haha hatar att gå eller cykla.. det är bara 2 km men det tar aslång tid för mig att gå :P

men jag ville mest visa att jag lever, vi hörs ikväll!
PUSS

Glömde nämna varför dagen sög..

dåliga saker med denna dag:

glömde sminkväskan hemma (vilket resulterar i en skabbig ebba hela dagen)

fick inte låna någon cykel när jag skulle till tandläkaren

fick ont i fötterna av mina nya skor

gjorde av med för mycket pengar på mat

svettades som en gris eftersom jag hade halsduk och det var över 20 grader ute.

knasiga saker med denna dag:

det tog 35 minuter för mig att gå 2 km till skolan

jag ringde pappa när jag inte fick låna någon cykel.. han skjutsade mig 2 km för att jag inte "hann" gå

jag var inne på mcdonalds 4 gånger för att jag var törstig, köpte glass 1 gång, men ingen dricka

jag gick in i en dörr på vero moda och skrek högt (hej ont i knä, näsa och fot, hej alla som kollar på mig)

jag satt i 1 timme och väntade på min dans samtidigt som jag fick sura blickar från 20 st 7åringar (?)


Onsdag

HALLIII HALLÅÅÅ!

den här dagen sög.. vissa saker var bra dock, men har mest kännt mig skabbig hela dagen.

vi hade svenska i skolan, men jag var inte med så mycket eftersom jag var hos tandläkaren större delen av lektionen. hade en annan tandläkare än vad jag brukar ha, och denna var sjukt skön haha! gillart :) inga hål hade jag heller, och det är första gången någonsin jag inte behöver gå på återbesök för flourlack eller lagning! hihi *stooolt*.

aja, sen slutade jag vid halv 12 och sprang för att hinna med bussen, vilket jag gjorde. sen så träffade jag fridababy på stan och bjöd henne på lunch :)
vi tittade runt lite och självklart hittade jag saker jag vill ha.. men köpte inget *duktig ebba*. vi åkte sen till lundellska skolan för att hälsa på lisa, ahhahah sjuuukhus! shit alltså.. jag har aldrig varit där förrut.. men hej skabbmänniskor med fula kläder, skabbigt fett hår och extremt dålig hud..i sjukhusmiljö också, passande haha!
nej nu är jag elak, jag befann mig antagligen på fel våning eller gick runt i fel korridorer (dock tror jag att vi gick i större delen av skolan) för det finns antagligen mer normala människor också, det är ju lisa ett exempel på.

i alla fall så slutade lisa vid halv 3 så då drog vi in till stan igen och kollade runt lite, sen åkte fridge och lisse hem och då mötte jag upp simon och natta :) haha simon skulle ha nya skor, lika kräsen eller mer kräsen än tjejer, till och med mig.. och då är det illa haha! dock berodde de nog på nattas åsikter också ;)

sen drog de hem iaf och jag åkte till min dans, hhihi looove <3


gillade inte mina kläder idag.

nej men jag kollar på idol så vi hörs sen
PUSS

Rosa eller fransk manikyr?

tjenis igen där :)

jag har ägnat lite tid till att ta bort min franska manikyr och istället lägga på ett rosa lack.. nu är bara frågan om jag ska behålla det rosa eller måla om till franskt istället..?
fransk manikyr känns så klassiskt, det är snyggt och passar till allt, medans det rosa är snyggt, men kanske inte går att ha till alla kläder osv.. tex tänkte jag ha grönt/turkos imorgon, då passar inte rosa så bra till kanske..

men spelar det roll då? vad tycker ni? :D


Tisdag

TJOLLAHOPP GUMMISNOPP ;D

åh så skönt, jag slutade halv 12 idag! haha, klockan är liksom bara två och jag har ingenting att göra, kulkul..

iaf så hade vi estet i skolan, det måste vara det mest ovärda ämne jag läser.. helt seriöst! idag satt vi och diskuterade vad konst är i en och en halv timme! och så fort jag sa vad jag tyckte så kollade läraren snett på mig.. :S typ sa "okeeeej......." kul att man är omtyckt!

i alla fall så slutade vi tidigt som jag sa, och då åkte jag ner på stan, hittade en "halsduk" på gina som jag köpta, en tube tror jag den hette.. skönt i alla fall för jag är extremt dålig på att knyta halsdukar haha.. hur man nu kan vara dålig på en sån grej ;) ett par nya älsklingar (skor) blev det också :D åååh, skor <3 ebba! det blev i alla fall årets första par höstskor, nice :D


kläder idag.. BLÅ JEANS! känn på den, jag kan också ;) sen sailorlinne och faktiskt inte klackar! första skoldagen den här terminen utan klackar...


flicksen på kaffepaus :)


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
450 kronor från monki! visste inte ens att de hade skor eftersom jag aldrig handlar där, men så sa jennie på bussen att hon sett ett par där :) inte dessa dock.

nej men nu ska jag måla om mina naglar, de ser knas ut! och sen blir det spinning klockan halv 6 :)
glöm inte idol ikväll heller :D

PUSS

Deppdag

Gödkväll kära läsare!
hahahah

den här dagen har varit ganska rutten om jag ska vara ärlig.. skolan var okej fram till lunch, men då blev mitt humör lite lågt (fick inget kaffe på förmiddagsrasten) och sen hade vi matte, som natta och jessica inte har, så de var dessutom inte där då! jag kan gilla matte ibland, och jag tror att jag är en av de få som jobbar i princip hela lektionerna.. sitta ensam i ett grupprum är det enda som funkar kan jag säga!

fick i alla fall sluta tidigare eftersom jag ligger före :)


kisspaus på media ;D

aja, åkte ner på stan en sväng, men orkade bara stanna en kvart typ haha.. sen åkte jag hem och har bara varit hemma resten.. skulle egentligen iväg och tränat men så blev det inte.. fy på mig :(

aja, nu luktar det mat, så det är middag nu typ, hörs imorn!
PUSS

Måndagsmorgon

GODMORGON GODMORGON KÄRA FLICKOR OCH POJKAR ;D

heeerreejesus vad trött jag är! igår när jag varit på dansen så åkte jag hem och så var gariné här, och sen åkte vi hem till henne och var med lori och maria också, ahhah omg vad jag skrattar när jag är med dom.. fast igår var jag sjukt trött också, så allt jag sa blev skitskumt.. typ om äppeljuice "det är skitäckligt, jag dricker de varje dag" hahahha  hej reeetard!

hahahah garin fick ett paket av maria som hon var skittaggad på att öppna.. innehöll en burk honung!



aja, var hemma vid 10 iaf och låg i sängen och läste bloggar, sen ut igen och hemma vid 12, haha har inte somnat så sent sen skolan började (då menar jag kvällar före skola) och ändå gick jag upp tidigare idag än normalt.. skum.



dagen till ära har jag på mig detta iaf, en klänning från hm och mina älsklingar (skor) från Dune, London.


skumt smile haha..

aja, nu ska jag och pappa dra till maxi och hämta ut min plånbok och sen äre skola som gäller, hip hurray!! ;D

PUSS

Plånboken..

här springer man runt som en idiot och letar efter plånboken, har smått panik eftersom den är borta.
tänker att, jamen den kommer väl fram såsmåningom eftersom jag hade den hemma senast, så loggar man in på bloggen :

Isabelle, Ica Maxi om EFTERLYSER!:
hej. har du möjligtvis tappat din plånbok?
Vi har nämligen hittat en här på Ica Maxi.
Hittade bara din blogg när vi sökte på ditt namn.
Den finns iallafall att hämta i informationen :)

herregud vilken tur man kan ha! att någon i personalen hittar den och inte någon random som tänker att oj vad bra med extrapengar! nu hoppas jag bara att personalen hittade den först så allt faktiskt finns kvar också.. hade dock inga kontanter i den :)

aja, blir till att åka dit innan skolan imorgon, och när vi får in våra keyfinders till företaget ska jag köpa flera stycken.. har tappat bde nycklar och plånbok bara denna veckan, fy på mig!

nu ska jag ta och duscha och sen sova,
PUSS

EFTERLYSER!

den här vita koftan är spårlöst borta, kan inte hitta den någonstans, och det är dessutom inte min! jag har inte använt den på ett tag, så jag undrar ifall den kanske ligger hos någon av mina kompisar? lisa, julia, natta, frida, allihop, LETA! sen skriv en kommentar med ett ja eller nej är ni gulliga!



den är ganska stor och inte helvit, utan mer offwhite!


och frida, detta är tröjan  jag vill sno av dig ;) den var dock inte randig som jag trodde.. (a)



tack på förhand!
PUSS


Crazy girl och djupa tankar


tjejen från the ring?




ibland möts man av annorlunda saker.. vårt äppelträd när jag kom hem från skolan en dag.

aja, jag har tråkigt.. ska väl ner på stan snart, men behöver inte längre vara där till 2, så kan chilla med det ett tag först, har ingen lust för en lång shoppingrunda helt ensam ..

idag har jag sagt upp en vänskap som betytt väldigt mycket för mig, det är en person som jag älskar, men den verkar inte bry sig ett dugg om mig, och jag orkar faktiskt inte mer nu. det känns som om att nu är det allt eller inget, och personen verkar välja inget..
det gör ont. men jag klarar det, det känns så "final" nu eller vad man ska säga, som att det inte går att göra något åt, jag tänker inte ens gråta, som jag gjort så många gånger på grund av allt det här. nej jag ska ta tag i mitt liv och köra mitt eget race. jag är den jag är, jag är ebba, och jag tänker fortsätta vara glada ebba, och inte låta någon trycka ner mig.

det här året har jag mognat något otroligt, så mycket skit och besvikelser har hänt, som nästan krossat mig helt.. så många som svikit mig, som jag litat på till 100 %, och som sen visat sig vara sådana som bara snackar vidare om allt.

men jag är ebba, och jag ska klara detta och gå vidare med ett leende på läpparna. jag har mina vänner som betyder allt. som får mig att må bra när jag ligger på botten.
allt blir så mycket enklare.


UPDATE

det verkar lösa sig. vi får se vart det leder helt enkelt..

Sunday without any sun!

heeellloooo bitches and hoes!! :D

shit vilken sug-lördag det vart igår.. hittade ingen fest och sen vart jag så grovt otaggad så jag stannade hemma hela kvällen. haha.. det vart filmtittande och så iaf.. kul att jag inte kommer festa på 3 veckor nu.. hej nolifer.
och vem fan börjar städa klockan 11 på en lördagskväll? jooo ebba söderberg!! hahah ännu mer nolifer :P men städade rummet och badrummet, var ju kaos innan!

aja, gick upp runt halv 11 idag, och har ätit frukost och fixat mig och så, ska dra ner på stan om någon timme typ, vill köpa like saker och sen ska jag dra till dansen ! WIIIHO!! vet inte alls vad jag ska förvänta mig, eftersom det är allra första gången jag dansar cheer! shit jag kommer suga.. hoppas alla andra är lika dåliga som jag iaf :)



btw nämnde jag att jag fått tillbaka min mobil?! :D eller aa.. "tillbaka", jag fick en helt ny haha :P fattar inte varför dom ska försöka laga en telefon i 1,5 månad, och sen ändå ge en ny? :P aja, jag klagar inte, alla repor och bucklor jag lyckats åstakomma på den gamla är nu historia.. (a)

nej men nu ska jag dammsuga och sånt där som är fittigt att göra mitt i natten då mamma och pappa sover ;)

PUSS

Lördag!

haallooojj!!
igår kväll blev mysigt, vi åt först middag med familjen+ johanna och sen så kollade vi på film och så :) hahah vi somnade typ halv 12.. typiskt oss!

natta drog härifrån typ för en timme sen, och idag har vi ätit frukost, sett en till film och dessutom har jag fixat hennes naglar, så hon har lika som mig nu ;D undrar hur länge dom sitter kvar på henne hha .. ;)


hahaha pappa ser ut som att han dött ...


matsalen


naaw sötis


pigg tjej.

aja, nu är mamma i stallet och pappa är i stockholm någonstans och spelar golf tror jag, så jag är ensam hemma och sjuuuukt rastlös!! vet inte vad jag ska göra haha :P borde städa mitt rum men de pallar jag verkligen inte.. fast de ser ut som kaos :/

ikväll är jag sjukt partysugen, och det blir ingen fest för mig på två helger efter denna så de känns lite surt om det inte blir ngt ikväll .. får se helt enkelt men det verkar inte som att någon vet något än så länge :/

men nej, nu ska jag ut och springa,
PUSS

Fredag!

haaalllååå där du som tittar in!

kom hem från skolan för sisådär en timme sen, har varit en helt okej dag idag! vissa saker bättre än andra som vanligt'^^

vi har i alla fall hållt på med företagen hela dagen, men det jag inte fattar är att vi ju inte får hålla på med företagen? idag har  vi i princip tagit fram målgrupper, och skrivit lite frågor, och de va de enda vi skulle göra? :S sen har vi lyssnat på tusen genomgångar också då.. givetvis!

börjar tycka om min klass mer och mer nu faktiskt, vi har kul, och jag gillare! funderar på om man borde ha någon klassfest eller något.. å andra sidan umgås jag inte ens med hälften som går där hehe.


smiiile! ludwig och jag


mitt företag, ludde, jag och filip


mys i soffan ;)

aja, helt okej dag som sagt! vissa människor förstår jag mig dock inte på, tur att man inte har dem i klassen!

ikväll blir jag hemma, joakim (storebror) och hans flickvän johanna kommer hit på middag  vid 8, och natta kommer också, typ vid 7 tror jag.. mys med henne blir det :)
men nu ska jag åka och handla med pappa!

PUSS

Torsdag kväll

tjatjatja..
 är inte alls på lika bra humör nu som jag var tidigare idag, men jaja.

dansen var grymt rolig såklart, men vi hade en vikarie idag, så jag har fortfarande ingen aning om hur min danslärare är haha :P

i alla fall så var det grymt jobbigt, tror INGEN har svettats så mycket någonsin på en danslektion! (då menar jag i mina grupper). det var många blöta ryggar kan jag ju säga. smarrigt.

just nu är jag bara trött på vissa människor. jag vet inte alls vad jag ska göra och inte alls hur det ligger till. det är jobbigt när man frågar men inte får något svar.
jag trodde att allt det här skulle vara bättre efter sommaren, men det är precis lika som det alltid varit. snart drar jag en gräns.

man kan älska någon utan att vara kär.

Torsdag

TJENIS PENIS POJKAR OCH FLICKOR !!
fyfaaan vad trött jag är!

dagen har väl varit helt okej, cyklade till skolan och var groft skabb (kändes så iaf) när jag kom fram.. jag svettas som en gris vid minsta ansträngning, enligt mamma är det för att min kropp är van att träna och sätter igång svettningen för att kyla kroppen när den rör sig.. vet ej om det stämmer men de är en smäll man får ta isf :P

i alla fall så hade vi första engelska lektionen idag, ska dra igång ett projekt som både kan bli en mardröm och bli ganska kul, det beror helt på! hoppas på att det blir kul iaf ;)

efter lunchen skulle vi ha idrott och i mejlet vi fick igår så stog det att vi skulle samlas ombytta och klara 12.35, helvete tänkte vi tjejer för då måste vi byta på toan.

20 över byter jag, jessica och natta om till mjukisbyxor och träningsskor.. första gången jag har mjukisbyxor i den här skolan, första gången jessica har mjukisbyxor i skolan överhuvudtaget, och fyfan.. mjukisbyxor i skolan är SKAM!!! det händer bara inte! fyfaaaan.. hahah. i alla fall så samlades vi i klassrummet, så är vi självklart de enda ombytta.. kul. vi hade teori till halv två, och sen körde vi amerikansk fotboll.. jag är bra på att kasta (jag har det i blodet som vissa säger) men fyfan, mina naglar! två av dem gick av helt, andra sprack, ni anar inte hur ONT det gör..! jävla helvete alltså.

vi hade kul i alla fall, fick igång ett rätt bra spel (tjejerna spelade själva, vi får ändå inga passar av de andra) och svett var ju något som kom fram lite granna därdå.. dock inte bara på mig hehe.








vi är sexiga.

nej men vi slutade halv 3 och då åkte jag hem på en gång, har ätit en macka och lite vindruvor och sett på mean girls haha! äälskar filmen! så klockren :D

HALV 7 HAR JAG FÖRRESTEN DANS, VET NI HUR TAAAAGGGGAD JAG ÄR?!!??!?! :D :D :D
har grov träningsvärk i axlar och rygg från igår, men när man dansar disko så gör man ju lite rörelser man inte gör i vanliga fall haha ;)

nu ska jag se klart filmen!
PUSS


Tisdag kväll

tjohoooo!

hihi älskar den här dagen!
i skolan hade vi svenska B, första svenskalektionen för året och vi pratade om jobbansökningar och ska skriva jobbansökningar mm, kul faktiskt! i år ska jag satsa grovt på svenska, matte och engelska, hej MVG!


glaaada miner hihi :D

i alla fall så verkar det som att jag kommer sluta halv 12 varje onsdag, soooft! vill inte läsa matte b/c i 2an utan läser hellre C i 3an, och det andra man kan ha på onsdag eftermiddag är organisation och ledarskap och det tror jag inte att jag behöver, ska prata med syon om poäng och sånt med verkar som att man blir ledig! :D

satt i alla fall kvar i skolan till 2 ungefär och pluggade matte ensam i ett grupprum, shit vad duktig jag kände mig haha :P
åkte sen ner på stan och mötte upp frida, vi gick och tittade på kläder och sånt.. det blev 2 tunikor, ett paraply och 3 örhängen :) lite senare mötte vi upp malina också och gick till waynes och fikade, myyys!

SEN VAR DET DAAANS!!! SOM JAG HAR LÄNGTAT OCH SAKNAT OCH HERREGUD VAD KUL DET VAR!!! asså jag dog typ.

jag känner ingen i min grupp, jag tror att jag är den enda över 15, men jag älskar disko, det är så JÄÄÄVLA KUUL!! :D åh love!

nu har jag nyss fixat naglarna och ska sova tidigt,

PUSS

Godmorgon

GODMORGON GODMORGON VILKEN HÄRLIG DAG DET ÄR IDAG! :D:D:D:D

hahahah! jag är på bra humör av någon konstig anledning, kan ha att göra med världens sötaste komplimang jag fick sent igårkväll, made my day!

ordagrant från alex:
"Låter bra. Ps, du har grymt bra smak på skor har jag märkt, keep it up!"

aaw, jag smälter! äntligen en kille som fattar, som inte klagar på att man har klackar, utan gillar de! för hörrni killar, inte mitt fel att ni är korta ;)

i alla fall så ska jag dra till skolan om sisådär 10 minuter, får skjuts av pappa idag eftersom det regnar + att jag inte pallar cykla :P

vet inte när jag slutar eftersom jag är osäker på mina tillval, ska snacka med syon idag! efter skolan drar jag ner på stan iaf för en fika med Malina och Frida ! myyys! sen blire årets första danslektion, can´t wait! :D


blå tunikan jag köpte igår blir dagens klädsel, den har knäppning hela ryggen, och jag tror jag gillare :D
ser ni skorna btw? :D 13 cm klack, ah love it!


skitmongo bild men där har ni nya hårfärgen! ganska mörk, men känns mer höstig.. och när allt annat blir mörkt och fult (inklusive alla kläder i ALLA butiker) så kan väl jag oxå bli det :D

KYSS I STJÄRTEN
nu drar jag till skolan

Tisdag

shulululul små flickor och pojkar!

har varit småseg hela dagen idag, kom knappt upp ur sängen imorse utan låg fortfarande kvar när klockan var halv 8 hehe.. men i tid kom jag, om än i tråkiga kläder och bara allmänt skabb.

vi hade vår första estetlektion idag.. vi satt i princip och ritade HELA lektionen! då ska tilläggas att våra lektioner är 3 timmar långa.. (inklusive 30 min rast) och att det dessutom är vår enda lektion på tisdagar känns väldigt slappt haha :P

men det märks att jag är tillbaka till att vara bara ebba nu.. inte galna pms-sjuka-helamånaden-ebba som alltid är sur.. jag har slutat med ppiller (behöver dem ändå inte) och det gör extrem skillnad, större än vad jag trodde de skulle göra till och med. men det är skönt, jag är ju (var ju) en glad tjej egentligen.

i alla fall så cyklade jag ner på stan efter att vi slutat halv 12 (jag gott folk, jag CYKLADE!!) och lämnade tillbaka en skjorta på HM, köpte leggings på Gina, en blå tunika på BikBok och ett rosa block och penna på Akademibokhandeln :) soft!
sen cyklade jag hem och åt lunch och efter ett tag kom maria! galet längesen man träffade bruden!
vi var i alla fall till maxi och inhandlade nektariner och hårfärg :)

JAG HAR ALLTSÅ EN NY HÅRFÄRG!!!!

det blev lite mörkare än tänkt, men jag tror det blev bra i alla fall, får se imorn när jag tvättat det och stylat det ordentligt :)


(NATTA DU HAR TUTTAR!!!)




vi skulle rita ett minne, ett av mina minnen var skidåkartiden


nattas minne var att hon hade en vit kanin när hon var liten


luddes minne var när han fick sin bil


sen skulle vi rita av våra händer.. SER NI HUR BRA DENNIS ÄR ELLER?!


och på rasten går man till ekeby och köper latte :)

men nej, nu jag ska ut och gå, lääänge! jag är redan trött i benen av allt jäkla cyklande idag, men ska ta en lång PW trots allt :)
PUSS

RSS 2.0