Vad håller jag på med?

Det känns som att jag håller på att tappa greppet, jag vet inte var jag är på väg längre och det skrämmer mig. Jag vet inte vad jag vill och det jag vill funkar inte längre.
Jag ligger efter i skolan, jag har tappat fokus på träning och mat, och jag vet inte hur jag ska göra med "kärleken".

Jag är förvirrad, allting går så fort och det känns som att ingen förstår. Kan inte tiden bara stå still? Eller ännu bättre hoppa fram ett par månader, till det är sommar och sol. Det känns som att allt kommer lösa sig då.

Jag måste få fokus, jag måste bestämma mig och jag måste ta tag i skolan.
Men jag har ingen ork och ingen lust till något utav det. Jag kan vilja något ena dagen, men sedan ändra mig och vilja något helt annat nästa dag.
Ena sekunden vill jag inte bli lämnad ensam och i nästa vill jag gå ifrån allt och alla.
Jag tittar mig i spegeln och tänker på hur tjock jag är, sedan går jag ner i köket och äter glass.


Vad håller jag på med?

SKOOOOOOOOLA

HEJ!

JAG SITTER I SKOLAN OCH SKRIVER ESSÄ. JAG ÄR SNART KLAR. JAG OCH HAREG ÄR DOM ENDA FLICKORNA I KLASSEN HÄR I DAG.

NATTEN VAR MYSIG.

HEJDÅ


Alla hjärtans dag

HEEEJ!

Jag har lovat min kära vän JULIA att jag ska börja uppdatera mer här, och det ska jag väl försöka med då ;)

I förra veckan hade jag klassfest hemma, på torsdagen närmare bestämt, HAHA spårat! Jag hade i alla fall askul fram tills att det blev däck. Längesen det hände mig, men det händer ju de allra bästa också ;)

Annars så har helgen varit asbra, spenderades i Uppsala helt och hållet för ovanlighetens skull. Jobbade på lördagen och träffade en gammal vän på kvällen. Sen drog jag och jullispullis hem till mig och drack vin och åt mackor, bra kombo!

Askalas att få vara med henne i alla fall :) Det bestämdes bland annat att vi ska göra Thailand osäkert nästa vinter, SSÅÅÅÅ TAGGAD redan nu! :D Det blir najs.

På alla hjärtans-dag-morgonen så vaknade vi bra tidigt av den härliga solen som sken in genom fönstret, pallrade oss upp ur sängen och gick till maxi för inhandling av frukost, det blev nybakat bröd och så, mums!

Väl hemma åt vi en myyys-frukost och badade sedan jaccuzzi och gjorde hårinpackning samt ansiktsmask. JA, vi är tjejiga tjejer! hihii

Sedan bar det av för mig på skoter med min dejt, vi hade jättemysigt men det är också allt ni får veta, HOHO!

PUSSEN

RSS 2.0