Måndag

haalloooj!!

nu sitter jag i min säng och känner mig sådär äckligt fräsch! åh :D har varit ute och sprungit och sedan badat med badolja och gjort inpackning och ansiktsmask, wonderful :D

idag var det skola såklart då, bläää hur kan man vara skoltrött efter bara två dagar? :( vi hade småföretagande B med lotta på förmiddagen i alla fall, det är helt okej, men företaget går så segt! och ändå ligger vi inte efter.. på eftermiddagen var det min första matte B lektion.. fattar inte ett piss men i slutet av lektionen visade det sig att jag och jennie försökt med fel uppgifter så de va ju lagom lyckat.. sparade dokumenten i alla fall så ska försöka göra lite hemma nu i veckan :)


hahahah crraaazy time på mattelektion!

efter skolan cyklade jag direkt hem i alla fall och åt ett par mackor och sen somnade jag i mammas och pappas säng hahah, så jäävla skönt! sov ett par timmar och sen gick jag ut och sprang, jätteskönt :)

nu ska jag titta på legally blond 2!

Kräftskivan

igår var en rolig kväll, åt massvis med kräftor (en del som julia fångat själv !!) dansade och myste hehe :D
trevligt folk var där också, tex kaka har jag känt sen jag  var lite men vi har aldrig festat tillsammans, kom vi på igår, de va kul :D


sofia övningskörde på vägen dit, duktig flicka!!


tro det eller ej, men helt nycktra


första shoten









och i bilen på väg hem :)

skulle egentligen sovit kvar hos julia, men eftersom sofias mamma kom och hämtade så hoppade ajg in där :)
skitkul kväll

<3


kräftis på g!

sådärja då är jag fixad och klar och sofia skickade nyss ett sms om att de kommer och hämtar mig strax.. ska at in katten och sen dra alltså!


Lördag

hej bloggis :)
idag hade jag och lisa bestämt att ses på stan vid 11 men så vart det inte riktigt, eftersom min säng var så otroligt mysig och skön så jag inte kom upp förrän kvart i 11 hehe..
va nere på stan 10 över 12 istället och hann till och med baka en kladdis innan de, greeeat!

i alla fall så tittade vi runt i affärerna men nää, hittade inget. så blev det sushi på cupdio som bara var äcklig. jag ÄLSKAR sushi, men inte dendär, fyfan! det ska vara sushi som är som från yokikos i sommaro, annars får det va.

köpte i alla fall en skjorta på hm lite senare så de va bra. åkte hem och har legat och degat och sen duschat och tvättat håret och nu nyss sminkat mig :)
ikväll blir det nämligen kräftis ute i vattholma hos julla! hihihi TAAAGGGAD!! får se om jag hinner med en inlägg innan jag åker, men outfit och sånt shit.


ÄCKLIG!!!


SÖT!!


dagens på dagen ;) kofta och långt linne från gina, underkjolen är mammas och halsbandet fridas, skorna nya från korsika :D

puss nu ska jag platta håret <3

Första skoldagen

hej bloggen!
jag kom hem från korsika igår, och jag har haft det jätteskönt! att ligga på en luftmadrass på medelhavet i 35 grader, det kändes rätt lyx när jag tänkte på folket härhemma som var i skolan. men nu är jag hemma och vardagen har satt igång.. allting är verkligen precis som vanligt i skolan.. dagen idag kändes extremt lång!

jag ahr tusen bilder från korsika men jag hinner inte lägga in dom i datorn just nu, för jag måste gå till bussen om 20 minuter, men ett inlägg med bilder och vad vi gjorde och så kommer ikväll eller imorn :)

nu sitter jag i alla fall hemma i köket med en macka och juice, kom hem för en kvart sen och är rätt stressad. ska möta niklas på stan vid 5, så ska vi äta (han ska iaf) och sen gå på bio vid halv 7. hans kompis daniel skulle med också.
egentligen har jag ingen lust med bio alls, men nissen ville inte vara hemma i vendel så då får de bli så ;)

ville bara visa att jag lever, vi hörs sen!


Korsika

sådärdå, då var tiden inne för mig att lämna sverige, igen. fyfaaaaan vad skönt haha!
imorgon tidigt på morgonen så skjutsar pappa mig och mamma till arlanda där vi tar flyget till Nice i frankrike, därifrån åker vi sedan båt till Ile Rousse på korsika, och sen vidare till Calvi där vi ska bo. som jag sagt tidigare så jobbar min bror i Ile Rousse så vi kommer väl antagligen åka däremellan några gånger. :)

i alla fall så kommer jag inte ha med mig någon mobil *alla klappar händerna*, så ni kommer inte kunna nå mig då jag är borta. jag känner att jag behöver ta en paus från människor, uppsala och sverige helt och hållet, och ni behöver en paus från mig *alla jublar*. så vill ni mig något får ni ta det nu ikväll eller helt enkelt vänta tills jag är hemma :)

nu vill pappa att jag ska kolla på 100 meter, herrar VM. jag vill inte men han säger att det är idrottshistoria^^

aja hemma den 27e på kvällen!
PUSS

Helgen

lite dålig uppdatering kanske men vem orkar? ;)
fredagen hos jessica blev (enligt mig) riktigt lyckad! alla var jättetrevliga och så, vissa kanske blev lite för fulla, och som de alltid blir så gråter någon, men på det stora hela var det roligt :D
det var även lite killar där, och det var jag glad över, dock blev dom utslängda senare.. hehe.






efter en timme och 40 minuters bussresa så var vi verkligen mitt ute i ingenstans!






hahahaha! aja, mer bilder på facebook som vanligt :)

sen åkte vi hem vid halv 12 på lördagen och var inne i uppsala vid typ 1`? nåt sånt.
då gick jag och jennie och hämtade ut min väska, växlade pengar och så, och sen äntligen kom man hem, tog de lite lugnt och sen kom lisa hit. myskväll med en jävla massa sexprat hahaha! typiskt mig och porrlisa :) hon sov iaf här. fattar inte hur morgonpigg bruden är.. galet :S

aja, idag har jag packat och nu ska jag ut och springa och jag får allt skynda mig för maria är redan på väg hit haha!

PUSS

Mot Skokloster!

sådärja, då har jag varit ute och sprungit, duschat och rakat benen, torkat håret (med min hårtork som på något mystiskt sätt började fungera igen.. jag och teknik hah!), lagat och ätit lunch med pappa och sen sminkat mig och packat väskan, känns braaa!
om ungefär 20 minuter så ska pappsen skjutsa mig till maxi, (jag veeet det är typ 200 meter, men jag har en stor väska + klackar..) och så ska jag hoppa på bussen mot bålsta. på bussen så sitter förhoppningsvis natta, jennie och juliette, najs :D
sen blire tjejmiddag och senare lite mer folk hos jessica om jag förstått saken rätt, men jag har fel för ofta för att vara säker haha!


detta blir mina rese-kläder i alla fall. de svarta jeansen är grooovt tajta just nu eftersom jag som den smarta tjej jag är torktumlade dem.. men de töjer sig nog lite snart så man kan andas också :)

kläderna jag ska ha ikväll + bilder från ikväll kommer imorn

PUSS

Förlåt

de senaste dagarna har jag tänkt mycket på vem jag är, hur andra människor ser mig och hur jag beter mig.
jag har fått höra av nära vänner, som valt att bryta vår vänskap, att jag är otrevlig och beter mig illa mot många.
det är sant. jag kan inte riktigt säga något till mitt försvar annat än att jag inte har mått bra de senaste månaderna.
jag tror att det finns 3 faktorer som spelar i hur jag beter mig, dels är det jag, sen mina ppiller, och sen mycket vad som hänt mig det senaste året.

jag brukade vara en glad tjej, trevlig mot de flesta och så, men det är jag inte nu. jag VILL inte vara elak, men jag har svårt att släppa folk in på livet. har någon sårat mig eller helt enkelt varit otrevlig mot mig, så är jag likadan tillbaka, sjukt omoget jag vet! å andra sidan så är det oftast omedvetet.

frida är min närmsta vän som funnits där genom alla jobbiga saker. jag vet att hon alltid är på min sida, och att hon ser många saker på samma sätt som jag gör. hon är den som sett mig gå igenom besvikelse efter besvikelse, sett hur ont allt har gjort, den som sett hur det brutit ner mig, men ändå alltid funnits där. jag älskar dig.
det finns andra som finns för mig NU, men frida är den enda som varit där från början till, förhoppningsvis, slutet.

vad jag vill säga med det här ganska patetiska inlägget är väl att jag ska ändra på mig. jag har slutat med mina piller, och nu ska jag ta en paus från omvärlden när jag åker till korsika, jag tänker till och med lämna telefonen hemma (!). jag ska försöka bättra mig, det lovar jag.
MEN en sak jag inte förstår, är varför vissa tror att jag ska vara trevlig mot dem, när de behandlar mig som ett tuggummi som fastnat under skon.
man kan inte räkna med att bli väl behandlad när man inte är trevlig mot andra, DET är något jag lärt mig.

Sen så blev det kvällen

hallååå

jag kom hem för sisådär en timme sen, och whats up med att det spöregnar? :S

i alla fall så har jag varit på stan hur längesen som helst och gått runt runt runt! fick allt gjort i alla fall, men en av mina väskor hade de lagat askonstigt och fult så de får de göra om :)
det blev ingen klänning heller, utan två toppar istället. funderar dock på att lämna tillbaka den ena men får se hur jag gör :)
det är lite sorgligt för nu kommer jag inte träffa frida förräns jag är hemma från korsika, vilket är om TVÅ VECKOR! helt jävla galet lång tid när det gäller oss i alla fall! kanske inte kommer träffa lisa heller, om hon inte kommer till mig i helgen.. :'(

i alla fall så när jag var på väg hem så gick min nagel av så jag fick damp som vanligt och åkte därför till maxi och köpte lite fler tippar och sånt, och då började de spöregna så pappa fick komma och hämta mig där hehe :D


i väntan på frida då hon provar tusen par skor inne på scorett


fuskpäls - hiss eller diss? :)


tippar, lösnagel-remover, nagelfil och silkesdroppar


och så denna blus från hm, köpte en i illrosa också men får se ifall den åker tillbaka eller inte :)

nu så ska jag ta och äta lite middag, sen fixa naglarna och kanske lägga en ansiktsmask, och sedan blir det jobb och sängen tidigt :)

PUSS

Torsdag

hallå bloggen :D
hihi gissa vem som är på bra humör idag? JAAAG! vet inte varför dock, men de är ju bra att jag kan vara glad också.

nu ska jag tagga mot stan om några minuter och där möta upp frida, jocke och andré. joakim ska få sin post, andré ska få pengar, och frida ska jag umgås med, prima ballerina!
jag ska även köpa något att ha på mig imorgon, eftersom jag bestämt mig för att åka på jessicas tjejmiddag i skokloster, hoho jag har känt henne ett år men aldrig varit hemma hos henne! hur många gånger har inte hos sovit hos mig liksom..



SMILE era busar!
hare bra
PUSS

Onsdag

hallååå där!

igår var det massa folk här, tusen killar bara kändes det som. fabians närmaste vänner som skulle säga hejdå. jag orkade inte dra ut någonstans så jag var i mitt rum typ hela kvällen och tittade på film.. haha när man har bröder så vet man vad som menas med att folk stirrar på en i ens eget hus. varenda gång någon av mina bröder har haft folk här och jag varit utanför mitt rum så har jag känt mig som en utomjording, och inget undantag igår inte!

i alla fall så drog de rätt tidigt, runt 12 någon gång, för att fabian och pappa skulle packa klart och så skulle de upp tidigt och åka till flygplatsen, runt 6 ungefär.

och nu har han åkt. det känns ingenting speciellt, alla bara frågar, "hur känns de nu då? att han är borta?" men antingen så har jag inte fattat det riktigt eller så känns det bara inte. men lite konstigt kommer det bli, nu är jag på något sätt ensambarn. fabian är den bror jag ALLTID bott med, de andra två har flyttat ut för ett bra tag sen och innan dess sovit borta oftast, men inte fabian.aja.. han är nog framme för ett tag sen nu i alla fall.

den här dagen har varit otroligt seg, jag vaknade runt 11 men typ halvsov och var zombie till 2-3 och sen när jag ätit lite så sov jag ännu mer.
efter det så har jag i alla fall städat mitt rum ordentligt, känns som att det är det enda jag gör, och ändå är det alltid stökigt :S

och nu på kvällen fick jag värsta rycket att baka hahah! så gjorde typ havrekakor, syltkakor och kokosmazariner. jag har aldrig gjort någon av dem förr så.. hehe. pappa säger att de va goda i alla fall.


jag rensade bland mina nagellack idag också. för ni som känner mig vet att jag har hur mycket nagellack som helst, men de senaste året har jag knappt köpt några så har i princip inga kvar. dessa åkte i soporna idag iaf


och dessa fick stanna. har inga roliga färger kvar längre för de har tagit slut, så nya ska de bli :D


och kakooor....
haha

aja, fick reda på idag också att jag fått min skatteåterbäring, den blev på nästa 4000 kronor! sjukt najs :D jag som trodde att jag skulle bli helt pank på korsika men nu har jag nästan 6000 istället hehe.. tur att det inte är shoppingresa denna gång för då kommer jag inte spendera allt.

nu ska jag se film och sen sova, imorn bär det av till gymmet och sen stan för att träffa frida och hämta ut mina väskor. börjar sakna den stora, för det är drygt när man ska sova borta och måste klämma ner massa kläder i en liten.

PUSS

Tisdag

hej på er.

igår så sov jag mestadels av dagen, men sen så vid 7 så åt jag middag på Åkanten med pappa, fabian, joakim, anna, david och lena.
anna och david är som mina syskon, och lena är som en extramamma, dom har alltid funnits i mitt liv och kommer troligen alltid att göra. igår hade vi en slags avskedsmiddag för fabian som åker iväg på College imorgon!

efter att vi ätit gick jag till tåget och åkte hem till lisa, vi hade det mysigt men jag vet allvarligt talat inte vad som händer nu. det är som att jag förlorat två av mina allra bästa vänner den här helgen. lisa har aldrig förr sett mig gråta, men det var rätt oundvikligt denna gång, då det bara forsade.
imorse sa hon såhär, "nu förstår jag verkligen hur dåligt du mått det här året, när du somnar ledsen och vaknar ledsen". jag är trött på tårar.

i alla fall åkte jag därifrån med 12.05-tåget och pappa hämtade mig i stan, sen så var vi på skolan och ordnade med ledighet åt mig, skönt att ha det fixat i alla fall!
och nu är jag hemma.. jag tänkte kolla på lejonkungen snart, sen ska jag baka hallonpaj åt fabian eftersom typ alla hans närmsta vänner kommer hit ikväll och säger hejdå.. jag tror inte jag orkar vara hemma ikväll, men kanske är det ändå, eller så träffar jag niklas.


snygg dagens eller? snygg min man har också.

jag funderar på att sluta blogga. jag vill skriva av mig, men inlägg som detta och det innan, det är personliga, ioförsig tror jag bara att det är folk som faktiskt känner mig som läser, men de är också dem som man inte vill visa sig sårbar inför. jag kan inte spela teater, mår jag inte bra, så syns det på mig. är jag ledsen, då kan jag inte spela glad.

Vad ska man säga?

den här helgen har varit knas. jag orkar inte berätta vad som hänt ens.
det finns inte en enda människa man kan lita på till 100 %, inte ens sig själv.
jag har ingen aning om vem jag är längre, jag tittar mig i spegeln men vet inte vem som tittar tillbaka.
jag vet inte vilka som är mina vänner, och vilka som inte är det.
jag vet inte vem som alltid finns där, och vem som inte bryr sig.
det jag vet är att många inte är som man tror, vissa sviker en, sådana som man trodde var föralltid. vissa finns där när man trodde att man var ensam.

jag vet inte vem jag är, och jag orkar inte just nu. hela det här året har jag blivit sviken av människor jag trodde jag kunde lita på till 100 %.
det finns INGEN man kan lita på till 100 %, ju snabbare man lär sig, desto bättre.
men ont, det gör det ändå.

Bakis på språng

hej bloggen :)
hahah ojojoj gårdagen.. vad ska man säga? det blev inte riktigt som tänkt!
lisa ville från början ha tjejmiddag för flickorna som vi brukar ha när ngn fyller år. men sen kunde typ ingen och då blev det istället bara middag och så.. det blev jag, lisa, frida, andré, niklas och tobbe.

frågan är hur det kan spåra när man är så få? hhaha, aja rolig kväll i alla fall :)


lisas bror filip fixar tha music












hahaha aja, jag kom hem vid 9 imorse, tog en lååång dusch, gjorde inpackning och sov sen några timmar. nu har fixat mig men ska inte gå till bussen förrän om typ en timme, det bär avv till kniiivsta igen :D
(förresten blev lisa gladast i världen för sina paket, en dildo av mig och frida och rosa luddiga handbojor av killarna, är man porrlisa så är man ;) )

PUSS

Idag hatar jag världen

seriöst vad är det för fel med den här dagen???? när jag äntligen lyckats få på mig normala kläder så börjar det regna?!?!
JAG HATAR SVERIGE OCH RESTEN AV VÄRLDEN IDAG!

Typiskt tjejer

ni vet att jag sa att jag inte gillade min kläder i förra inlägget? jag menade det. det kändes fel av någon anledning så nej, jag var tvungen att byta.
saken är den att jag aldrig vet vad jag ska ha på mig, och varje gång jag tittar lite mer noga i min garderob så hittar jag något jag glömt att jag har. tex de grå shortsen jag har på mig nu. de hittade jag i förrgår när jag skulle ha ngt under den blå tunikan (titta längre ner) och de har jag int använt på över ett år!

sen så har mamma gett mig fästingsprutan (eftersom hon är läkare så gör hon det hemma, köper sprutorna på apoteket) och jag som hatar sprutor höll på att börja gråta. min arm känns lite konstig nu...

hahah och pappa fick stå för dagens citat, då jag kommer ner i köket efter dagens tredje klädbyte och säger, "min arm känns konstig..." så skakar han på huvudet och säger bara "typiskt tjejer..."
sant så sant, eller?


duktigt ebba, duktigt! nystädade rummet försvann ;)


alltid bäst att vara lite casual när man känner sig ful i allt. vanligt vitt linne, de grå shortsen, svarta klackar och blå sjal. men glöm inte smycken

Alldeles för tidig

Godmorgon!

hehe faast jag har faktiskt varit uppe sen 10 ;)
idag ska jag åka ner på stan för att inhandla en födelsedagspresent åt Lisa! hon har sin födelsedagsmiddag ikväll så det ska bli mysigt :) vi är inte så många som ska dit bara haha! de allra flesta kunde inte och lisa säger ju "jag tycker inte om någon" så då är inte heller så många bjudna ;).

men det blir mysigt. jag har lovat att komma vid 4 för att hjälpa henne baka tårtan eller vad hon nu vill att vi ska baka för något. jag hade därför tänkt åka ner på stan typ nu, men mitt sällskap skulle inte vara på stan förrän vid 3. sen kommer jag på att vafan ska jag göra på stan nu? det tar mig max en halvtimme att köpa paket, eftersom jag redan vet vad hon ska få, så lite onödigt att åka dit vid 1 när jag också kan vara där vid 3`?

men nu fick jag ett sms av lisa som vill att jag kommer NU.. får se haha!



jag gillar inte mina kläder idag.. men jag har inga andra idéer...

PUSS

Jag har tråkigt

hej på er :)

idag har jag varit otrooooligt seg! jag gick upp vid halv tio för hade en tid i stan klockan 11. jag tänkte ta bussen som gick halv men 5 i halv så kom jag på att shit jag kanske borde gå nu.. men så var jag inte klar så cyklade till stan som en jävla idiot istället. vet inte ens varför jag skyndade mig när jag väl bestämt mig för att ta cykeln? :S
kom fram kvart i i alla fall, heeeelt blöt! hahah shit vad äcklig jag kände mig. hursomhelst var jag klar vid kvart över 11 ungefär, då hade jag tänkt fortsätta mot gymmet, men duktiga jag hade glömt tröja. jag cyklade hem istället.

resten av dagens planer blev inte av, men har inte orkat ändå. trött som ett as och bara seg. calle ville att jag skulle åka ner till stan och kolla på timbaktu, men jag orkar inte hahah! lat..

istället tänker jag ikväll lägga en ansiktsmask, smörja in hela kroppen, måla om naglarna och se på twilight! :D
imorgon har jag inte tid att såsa så får vila upp mig nu istället :)

PUSS

Ebba är en bitch?

hej på er :)
idag har man vart duktig! på riktigt :D har äntligen städat mitt rum så nu är de skinande rent :D nästan iaf...
sen har jag plockat hallon och städat badrummet på övervåningen + dammsugit undervåningen.
nu har jag också fixat mig inför kvällen.. har ingen bra dag haha! ni vet såna där dagar då man aldrig blir bra på kort? idag är en sån dag märkte jag när jag skulle fota hur jag ser ut.. ni får se lite längre ner.

ni kanske undrar över rubriken? jag får höra väldigt ofta att jag är otrevlig eller bitchig. är jag verkligen det? :S jag tycker att visst kan jag kanske vara surig eller något ibland, och kanske har jag attityd ibland också. men är jag en bitch för det? som igår på festen så var jag tydligen en bitch för att jag sa till en tjej som var dryg. hon kom och satt sig och sa "alla tycker att jag stör" och blabla och då sa jag "ligger det inte någon sanning i det då?" och då tyckte johan som också var där att jag var en bitch mot henne.. hahha. skumt, dock sa han att det var positivt. skitsamma. jag tycker inte att jag är varken otrevlig eller bitchig för det mesta, bara mot folk jag inte gillar eller om jag blir på dåligt humör av någon anledning. (sen får vi inte glömma pms-veckan.......)
vad tycker ni?

aja, har fått reda på att massa grejer blev snodda igår också. fyfan. vem gör så? :S händer verkligen på ALLA fester nuförtiden, sjukt omoget och bara onödigt.

dagens:

linne/tunika från london och shorts från gina. fast funderar på att byta till ett par vita istället, fast de hänger ute på tork ;)

Hejdå Inez!

hej på er!
de senaste dagarna har varit dunder, det har äntligen blivit sommarlov på något sätt haha! i måndags var jag i knivsta med lisa och frida, vi var och badade och hade en riktigt skön dag/kväll :D älskar mina tjejer <3

igår så hade inez avskedsmiddag och fest och var jag sjukt stressad hela dagen, allt gick åt helvete och jag kände att om något mer hände skulle jag få ett ryck. dels gick min mobil sönder, så den är inlämnad, den mobil jag skulle ha istället funkade inte så de timmar jag verkligen behövde min telefon så hade jag inte den. kul! men det löste sig till slut så nu har jag en skitskarrig gammal klump.. men funkar gör den i alla fall och jag får tillbaka min om en vecka typ..
aja, sen så fixade jag mitt gymkort och var och tränade, åkte sedan hem, hade 40 minuter att duscha och fixa mig innan frida skulle komma. vad händer när jag ska torka håret? jo hårtorken går sönder! SÅKLART! hahah shit jag höll på att börja gråta så fick ringa frida så hon lugnade ner mig.

vi kom iväg hemifrån en halvtimme sent och efter många om och men så kom vi fram till Inez, resan tog 1 timme och 10 minuter hahah!
vi åt middag där vi tjejer och sen kom det folk och det blev partyyy :D hihih så otroligt värd kväll! självklart finns det alltid vissa störande moment, tex otrevliga personer, cykelolyckor (lisa ramlade och skrapade upp armen på ditvägen, på hemvägen kör frida in i en bil och jag i ett staket..) och allmänna saker. men sjukt kul hade jag :D behövde alkoholen igår haha..















hahah aja, mer bilder finns på facebook :) från båda kvällarna.

lisa och frida sov här också inatt, men båda gick upp klockan 8! helsjjuka brudar.. jag ligger fortfarande i sängen hehe.. dom åkte för ett tag sen ;)
inte alls särskilt förvånande så är jag rätt bakis så ska ta ett par tabletter, ställa mig i en lång dusch och sen dricka kaffe...
sen idag måste jag städa mitt rum och hjälpa till och städa lite hemma, för vi får gäster ikvväll. pappas barndomskompis som bor i england med sin familj kommer hit. jag bodde hos dem i två veckor när jag praoade i nian så ska bli kul och träffas igen :)

hade bra
PUSS

Stan

Godmorgon!

nu ska jag strax åka ner på stan och göra några ärenden. Ska sedan möta upp lisa och åka till knivsta :) ååh jag vill bada idag :D ska tvinga henne att göra de! vi ska träffa frida också, åååh! de va aslänge sen jag träffade mina tjejer så det ska bli jättekul :D


HAHHAHA ser ni mitt rum eller? fast det ser nog värre ut på bilden än vad det faktiskt är :P  tex kuddarna är bara för att jag inte bäddat sängen än ;)

ha en bra dag
PUSS

jag vill åka bort

jag ligger och tittar på utlandsresor nu, ååh jag vill bara bort från det här landet! imorse tog jag på mig shorts för att solen sken och det var rätt varmt, lite senare på dagen spöregnar det, när jag sen ska ta bussen och det äntligen har slutat regna så kommer det en bil som kör ner i en vattenpöl och skvätter ner hela mig. TACK!

allvarligt talat skulle jag inte banga en sekund på att dra någonstans bara, partyresa, solresa, whatever! visst, jag ska till korsika om två veckor, men det är inte riktigt samma sak, det kommer inte vara några partynätter, för jag åker ju dit med min mamma bara, delvis för solning och så vidare, men sen ska vi ju hälsa på min bror också.
jag funderar på att spara pengar och sen dra ut på jullovet eller så, då är det ju den tristaste årstiden och lite sol är guld värt, någon som är på?



(och bara så att alla vet så är min mobil knas, det går inte att ringa. eller, ni kan ringa mig och höra vad jag säger, men jag hör inte er)

Godnatt

hihi jag är glad :D




tiihih
PUSS

Lördagskväll

hej på er

nu sitter jag i min säng och pratar med lite folk på msn. skööönt att bara ta de lugnt just nu tycker jag :)
idag var jag som sagt ner på stan.. balsamet jag skulle ha var slut på nikita och ohlsons hade stängt -.- får köpa de på måndag istället för jag pallade inte gå till nån annan då jag hade ont i fötterna :P
lämnade in väskorna iaf, haha asskönt att de äntligen är gjort.. ena väskan har varit trasig i över ett år.. (A) lagningen för båda skulle gå på 320 kronor så de var ju inte så farligt :)
sen mötte jag upp natta för vi skulle äta lunch, vi gick till cupido men jag var inte hungrig så höll henne sällskap och drack cola bara, mys :) har knappt umgåtts med någon ur klassen den här sommaren för jag har känt att jag behövt en paus.. har träffat natta två gånger, jennie en, och alla var på min tjejmiddag, men inte mer än så.

nu är jag iaf lite irreterad på att jag alltid får ta skulden för saker som jag inte gjort. jämt. men skitsamma, jag vet att jag är oskyldig de flesta gånger, liksom den här, men det är fortfarande lika irreterande. jag är faktiskt ingen elak människa, även om många verkar tro det.

nu ska jag försöka få mamma att fixa mat och sen ska jag ha lite spakväll och sova tidigt

PUSS

Stan

hej bloggen :)

nu har jag fixat mig och sådär, tänkte åka ner på stan och göra några ärenden :) bland annat ska jag lämna in ett par väskor på lagning och sedan köpa Loreal proffesional absolute repair conditioner :) köpte en stor flaska med schampot när jag var i london, men de hade inget balsam. mitt hår har blivit hur mkt mjukare och finare som helst, och jag har bara använt schampot 3 gånger :D wonderful.


nej men ska ta cykeln och åka nu.

PUSS

RSS 2.0