VAALBORG !

heeej !

gissa vem som vaknar upp på strålande humör idag då? :D solen lyser in genom fönstret, jag vet att det kommer bli en underbar dag, och ingen kan vara gladare än jag helt enkelt :D

min buss går 20 över 9 så jag behöver inte gå än på ett tag, men är i princip klar, smink, hår och klädsel iaf :) måste checka mina cupcakes också.. kom fram till att jag inte kan lägga på glasyren hemma för då kommer de se förjävligt ut när jag kommer fram :P


såhär ser jag ut idag i alla fall! har inte bestämt mig om jag ska ha en grå eller svart kofta till, men eftersom kjolen är rätt vid så ser jag jättestor ut i koftan bakifråna hahahha! aja, i-landsproblem :)

drick inte för mkt idag nu!
pusspuss

WII

hejsan :)

nu har jag fixat allt tror jag, insmord med cocosdoftande lotion (UNDERBAR) nyrakade ben, nytvättat hår och nyfixade naglar :) har även virat in alla mina cider i en stor tröja så de ska nog gå att komma ut utan klirr :)



wii börjar bli pepp nu :D har känt lite att palla valborg, men de ska bli kul :)
fast jag måste verkligen sova nu.. ska upp halv 8, som om de vore fucking skola!

men puss på er och hoppas att eran valborg blir riktigt lyckad !

29/4

är klar med cupcaksen nu, det tog fan 3 timmar att göra dom, kul! de va den onsdagseftermiddagen liksom.. dessutom var receptet dåligt så dom blev inte ens särskilt goda, jag kan skylla på att det inte var mitt recept.

annars så känner jag att jag håller på att bli sjuk, yeye! sådär dagen innan valborg o grejer.. verkligen toppen! kliar som fan i halsen och undrar om jag inte har feber också.. rätt så värdelöst faktiskt. har massor med mer saker att fixa idag.. ska dammsuga i rummet, städa badrummet, tvätta lite kläder, duscha, raka benen, smörja in mig, fixa naglar, packa väskan till imorn (så de garanterat inte klirrar) osv.. är fan helt otaggad för tillfället, vill bara somna och aldrig vakna igen, inte förräns sommarlovet börjar iaf .. lagom till min födelsedag sådär :) (17 juni för er idioter som inte har koll).

sen är jag lite ledsen över en grej också, och det är att jag upptäckt att jag alltid kommer i andra hand, ifall någon har två personer att välja mellan, så väljer de aldrig mig. jag vet inte, men känner mig så oälskad på något sätt, de kanske jag är också. men kul att alltid vara reserven. så det känns i alla fall.

Onsdag

hej hörrni :)

kom hem från skolan för en stund sen, är sjukt trött. hade egentligen tänkt åka iväg och träna men mitt sällskap dissade mej och jag orkar inte träna själv idag, ingen lust med det. så snart ska jag iväg till maxi och köpa ingredienser till mina cupcakes som jag ska ha med till katarina imorn. ingen lust med det alls om jag vara ärlig. det kommer bli dyyyrt. men måste man så måste man helt enkelt. life´s a bitch som jag sagt förr.

dagen har väl varit helt okej, har varit så sjukt trött bara! vet inte varför, men nu är de ju långhelg så efter imorgon så kan man sova ut :)



pusspuss hörs säkert ikväll <3

:D

och nu blir allt bra igen :D drickan är kirrad och jag får den till ett bättre pris än innan. jag är kung! (eller drottning då :p)

Tisdag

hej allihopa :)

nu har jag precis kommit hem från stan, sjuukt varmt och härligt ute :D synd att det blåser bara, lite irreterande att få håret i ansiktet hela tiden :P

i skolan hade vi som sagt matte, och jag satt ensam i ett grupprum och jobbade hela lektionen, hade inte ens dator med mig.. hahah och jag tyckte typ att det var kul! jag vet att jag är skum :P men är klar med alla tal vi ska göra i alla fall, MÅSTE få VG på nationella..

sen efter skolan åkte jag ner på stan med Jennie och Jessica och vi gick och åt lunch, sen knallade jag vidare mot solpalatset och sedan mot gymmet :)
jag sprang i ungefär 15 minuter, det gick bra och allt sånt, men sen när jag gick av löpbandet så gjorde det så SJUUUKT ont i min höft! jag har ju haft problem med att de krampar och så i båda höfter förrut, lite värre i högra. och nu gjorde de så fruktansvärt ont.. jag körde min styrka och stretchade i alla fall, och det blev bättre sen, men det gör fortfarande ont när jag går. så jag ska till idrottsskadecentrum antingen imorn eller nästa vecka.

efter gymmet gick jag till stan i alla fall, skulle träffa maria men hon var seg så träffade jennie en stund först. sen träffade jag maria och vi köpte jordgubbar och gick ner till ån, så sjukt mysigt.



sen har jag fått reda på att jag kanske inte kommer ha någon dricka till valborg, försöker fixa de nu men de är osäkert.. helvete isf kan jag ju säga, vad är valborg om man är spiknykter?
jag har också fått reda på att jag inte fick mitt sommarjobb..

en dag som skulle kunnat bli underbar men inte blev det helt enkelt ... -.-

Skola, Frida, Dans

Hejsan :D

kom hem för ungefär en timme sen nu, inte kul att komma hem så sent tycker jag, är sjukt trött nu.
var en helt okej dag i skolan i alla fall, var lite småtjurig men de är väl sånt man får ta (a) hade i alla fall webdesign på förmiddagen och istället för entreprenörs-lektionen vi skulle haft på eftermiddagen hade vi matte.. vår klass har missat mattelektionen typ 4 veckor i rad så nu ska vi ha extra inför nationella, vilket betyder att vi har matte imorn igen, hurray!

efter skolan åkte jag ner på stan och träffade FRIIIDA!! shit så jag saknat henne! blev lite rädd när jag såg henne först, trodde hon blivit getingstucken i ögat, men de var tydligen en vagel, som hon får varje vår ifall hon inte sover. och på denna veckolånga österrike-resa hade hon totalt sovit ungefär 20 timmar, så flickan min var ganska trött. och full.
det visade sig att dom inte kollade legg i varken österrike eller på flyget hem, så frida har inte vart nykter på hela veckan x) lite knasig.

vi gick runt i stan i alla fall, bytte fabians shorts och frida reklamerade ett par skor.. haha vi köpte inget utan bytte bara .. sen gick vi till waynes ialla fall och jag köpte en macka och iste, och isteét var asäckligt :S smakade hostmedicin typ.

aja, sen drog jag vidare till dansen i tunabackar, allt är klart nu med intro och koreografi, sjuuukt kul. ni får titta på showen sen påå musikens hus :) nästa vecka så får vi våra hattar i alla fall hahahah så fula!




hahaha natta i skolan x) vi väntade på skolsköterskan ..

puss på er nu ska jag ha mat

Måndag

Godmorgon på er :)

skolvecka igen då, måste säga att jag tycker att det kommer bli en väldigt bra vecka! ingen uppdragsvecka, skola 3 dagar, valborg, ledig fredag, FRIDA KOMMER HEM IDAG!!!, och ska träffa maria imorn :D underbart om jag får säga det själv :)

idag fyller fabian 19 år, grattis grattis, inte för att du läser min blogg menmen :) köpte ett par badbyxor till honom som han blev glad över, lite små var de tyvärr så ska försöka byta dom idag :)

men jag ska åka till skolan om typ 10 minuter, ikväll är det dans och sen kommer jag nog hem.

puss och ha en bra dag

26/4

Heej :)

nu är jag hemma ifrån stan, det var jätteskönt väder såklart så det var bra :) inte så mycket folk heller.
kom hem med en del grejer i alla fall, en blå kjol att ha på valborg, ett par svarta short, en randig tröja, strumpbyxor och present till fabian :) nööjd hhi :D julia fick också med sig en del grejer så det var två lite fattigare flickor som åkte hem sen ;)











:D nu ska jag ta och städa mitt rum, fixa naglar och sånt, ni vet, söndagspysslet ;)

ha de bra <3

Söndag

hej allihopa :)

sjukt fint väder nu! helt underbart :D
igår var jag ner på stan och skulle träna, mådde lite illa innan, men tänkte att de skulle gå bra ändå, men sen efter att ha cyklat några minuter så kändes det som om jag skulle spy, så jag sket i träningen och åkte hem sen istället :) sen låg jag på verandan i solen resten av dagen, helt underbart, synd att det ska blåsa bara.

på kvällen var jag helt ensam hemma, och det var skitläskigt, jag hatar det verkligen, visst gillar jag när hela familjen är borta så jag har huset för mig själv, men då vill jag ju ha någon kompis här, men så blev det inte igår, somnade i alla fall rätt tidigt så vaknade jag vid halv 9 idag :)

ska ta bussen som går 20 i ner på stan för att träffa julia, men jag är heeelt klar nu! så aa, har en halvtimme kvar innan jag borde gå till bussen :P ska bli shopping idag i alla fall, det är en ständig kamp med min garderob varje morgon, så påfyllning behövs :)

såhär ser jag ut idag i alla fall, blå-vit randig kofta och solglasögon and im ready to go!


hörs senare!

Fredag

shululul :D

haha känner att jag inte är världens bästa på att uppdatera hahaha x)

aja, örebro sög åsnekuk och alla där va typ skitfula.. och visst, vissa av deras idéer var bra, men vad hände med motivationen? om jag ska vara ärlig så tycker jag att uppsala ägde dem rätt rejält, och det var ju bara löjligt när en tjej i deras klass kommer typ en timme efter att vi har kommit dit.
örebroarna säger:
"oj, värst vad du var fixad"
hon:
"äsch, jag kör ju uppsala-stilen"

ahhaha så löjligt, hon var inte ens så fixad? typ ljusa jeans och högklackat.. alla i vår klass hade hög klack tror jag :P så visst, "uppsala-stilen" men oj, förlåt att vi är snyggare än er då.

sen så hade örebrokillarna fruktkrig och åkte runt på sina skateboards.. ...

och sen var det 4 finalister, två från uppsala och två från örebro, och hela juryn som ska ranka dem är från örebro, en som fortfarande gick på skolan, en som gått där, och en från örebro Uf typ, och etta, örebro, tvåa, örebro, trea och fyra, uppsala. haha nej vi är inte partiska^^

hahah nej men jag gillar inte örebro speciellt mycket, dessutom blev ju deras lärare sur när vi ställde frågor till deras finalister, hon tyckte att vi grillade dem, hahah hon har inte varit på en redovisning i uppsala kan jag säga då?  x) och att deras jury inte hade en enda fråga? riktigt b om ni frågar mig.

aja, annars har veckan varit bra, hade nationella i engelska idag, tror det gick hyffsat :) sen var jag på stan med garin på eftermiddagen, mysmys :)

lite sjuka händelser från idag:

efter provet så åkte jag, jessica, juliette, jennie och natta ner på stan, jag går några meter bakom de andra för jag skrev ett sms, och på väg över stora torget kommer en ca 40-årig gubbe

"skojar du, skojar du, oooh vad läcker!!" och dansar typ runt mej HAHAHAH

sen efter skolan när jag är med garine så sitter vi på bryggan och äter en glass, så kommer en kille och går förbi och säger

"ooh suck it like a lollipop! suck it like a lollipop"

och sen kommer en alkistant

"kan jag få tre tjugor, tjugolappar, tre tjugolappar"

HAHAHHA sjukt kul när det hände iaf x)

Onsdag

heeej :D

nu äre onsdag och halva veckan har redan gått, så jääävla skönt :D har ju uppdragsvecka denna vecka med och de går bra :) vi ska till örebro och tävla mot JB örebro om vilken grupp som lyckats bäst, imorn. vi ska komma dit och vara snyggast, bäst och smartast och såklart vinna skiten, men de är ju en självklarhet, visst? hahahah nejrå, men de blir nog kul iaf :)

veckan har väl gått ganska segt, saknar en massa folk.. frida har dragit till österrike och henne saknar jag massor.. överlever ju inte utan min brud :( men hem kommer hon! fattigare och gladare förhoppningsvis :) sen har jag inte träffat maria på flera veckor för hon har varit bortrest och sen inte haft tid.. men imorn får jag träffa henne iaf! dans ju ;)
sen äre tusen folk som bara försvinner ur mitt liv, bara poff typ.. vissa som fortfarande är kvar i närheten, men inte på samma sätt som förr. lite luddigt förklarat kanske men ni fattar säkert.

annars så är de bra med mig i alla fall, har inte orkat uppdatera bloggen för tror ärligt inte att ni är så intresserade av att läsa om mitt underbara liv haha! eller jo såklart ni är! bara jag som tycker att mitt liv är ointressant, annars skulle ju ingen läsa ;)

har hittat en massa saker jag vill köpa också, och får pengarna på antingen fredag eller måndag, beror på banken, men förhoppningsvis fredag :) visar allt när jag köpt det!

nu orkar jag inte skriva mer, får fan skrivkramp -.-

Söndag

hejsan på er

frida har åkt hem för ett tag sen nu. hon kom hit igår på kvällen för jag ville inte vara ensam, det gjorde för ont, det vet hon inte, men det är läskigt att sova ensam också, det vet hon.

vi åt mat, pantade flaskor på ica och köpte frukt. sen gjorde vi fruktsallad och inledde operation "find ebba a guy" det gick inte så bra. så då tittade vi på harry potter tills vi somnade istället. jag älskar frida.

förrutom när hon väcker mig klockan 10 och är jättepigg och vill ha frukost, samt släpper ner en katt på mig, då är hon inte lika älskvärd hha. frukost fick hon i alla fall, överbliven fruktsallad och tunnbrödrulle med nutella, då var hon glad.

jag känner att min blogg inte är vad den borde vara, mina inlägg är emo och tråkiga, jag är emo och tråkig.
life´s a bitch.

Lördag

shulululu :)

helg igen då, längesen uppdatering men jag pallar inte.. man kan ju inte skriva som man vill utan att få skit så då kan de ju lika gärna vara.

veckan gick i alla fall snabbt, för snabbt, och var inte så effektiv i skolan direkt, vi hade ju uppdragsvecka och det var chill på hög nivå, i princip inget att göra egentligen. uppdragsvecka nästa vecka också ;)

fick tillbaka två prov, fick G++ på matten.. ett HALVT jävla poäng från VG och hon sätter inte VG- utan G++, haha vad är de för betyg egentligen? :P men om jag får VG eller mer på nationella så får jag VG i betyg i alla fall :) sen så var det webdesignen, som var oförberett, så fick jag 21 poäng på teori-delen, vet inte vad max var men G var 9.. så antar att det var rätt bra :) sen fick jag VG på min hemsida så det var ju också bra :)

annars har det inte hänt så mycket.. eller jo det har det, det har hänt massor.. egentligen. har träffat lite olika kompisar, tränat, dansat, hittat skor jag ska köpa osv.. och dessutom börjat gråta ungefär 3 gånger per dag, mina nya piller är knasiga. och förresten är mitt rum fortfarande rent och fint, känn på den! världens slarvigaste och stökigaste ebba har haft ett städat rum i en vecka ;) rekord typ ..

idag ska jag träffa gariné i eftermiddag, tänkt att träna innan dess, ikväll är jag ensam hemma men vet inte vad jag ska göra.. alla är så upptagna! grillkväll hit och 18årsfest dit.. fuck you all :)

värsta ordbajset och nu ska jag hämta tidningen åt mamma

puss på rumpan

Tisdag - back to school

Godmorgon allihopa!

såhär tidigt har jag inte varit uppe på ungefär en och en halv vecka.. och jag har inte saknat det. men nu är lovet slut så de är ju back to school :) inte alls långt till sommarlovet nu, slutruschen typ, och de är ju galet skönt, visst?

jag är helt klar men behöver inte sticka hemifrån förrän om ungefär 20 minuter, så vet inte vad jag ska göra.. haha vilket problem! jag är van vid stress på morgonen, men idag gick jag upp redan halv 7 istället för kvart över som jag brukar.. men jaja.

gårdagen blev rätt bra även om jag inte trodde det, jag var hemma nästan hela dagen, städade ur garderoben (den är typ tom nu.. HELLOOO SHOPPING!) och tvättade, satte upp tavlorna och spegeln i rummet och så, allt är klart nu :) enda saken är att övervåningen ser ut som kaos eftersom alla mina saker som jag inte ska ha längre ligger utspritt :P men de tänker jag ta itu med sen. kanske.
på kvällen så gick jag och sofia ut på promenad, jättemysigt. jag köpte jordgubbar så gick vi runt och pratade, sen så gick vi till stallet också och hälsade på mammas häst, sjukt fin är hon! och slutligen gick vi hem till mig och sofia blev den första utomstående att se mitt rum, fint tyckte hon att det var :)

efter att sofia gått hem så var jag en lite ängel och lagade mat till min familj, eller vi som var hemma i alla fall, fabian, pappa och jag. gott blev det thihi.
sen kollade jag på tv, drygade mig på msn och pratade i telefon resten av kvällen, allt som jag brukar göra på söndagar, haha. somnade inte förräns runt 1, kan inte förstå varför jag är så pigg idag, har väl sovit en del på lovet...

men aja, skola nudå, har uppdragsvecka den här veckan, så de är nog rätt okej, men muntliga nationella på onsdag, men de lär ju gå bra. bara att byta språk och snacka lite skit :)
idag är i alla fall planen att träna och sen sola efter skolan, vi slutar ju vid halv 12, så de blir bra :) ska sen höra om någon har tid att träffa mig och gå på stan eller något. vi får se helt enkelt :)

nu ska jag väl gå snart, blää jag vill inte gå ut :(

pusspuss


Söndag

hejsan på er

lite dålig uppdatering men orka bry sig.

har ju vart påsk denna helgen, inget som vi firar särsilt mycket i min familj, inte nu längre när vi barn är ganska stora och så.. när vi va små så var det påskkycklingar och fjädrar och allt det där, men palla det.
i år så var det bara jag, mamma och pappa hemma så vi åt god mat på verandan i kvällsolen och sen letade jag och mamma påskägg som pappa gömt. mysigt.
på kvällen målade jag och pappa snedtaket och de vita väggarna, de blev vita igen men ser mycket fräschare ut nu.
sen idag kom frida hit, vi har tapetserat mitt rum, och jag och frida byggde ihop min byrå helt själva, duktigt! så mitt rum är i princip klart, sjukt skönt! men de känns så tomt på något sätt.. vet inte varför. men en sak kan jag säga i alla fall, och det är att mitt rum nog inte varit så rent som det är nu på flera år haha!
på eftermiddagen åkte jag, pappa och frida till golfklubben och åt påskbuffé, jag tycker inte om påskmat.

lite bilder kan ni få (jag lovade ju sofia hah!)


årliga stora godisskålen i hallen finns i alla fall, även fast den är halvtom nu ....


skrivbordet innan (nästan tömt) de finns inte kvar i mitt rum alls


samma vägg, efter. ska sitta en helkroppsspegel till vänster om byrån, frida och jag var fett bra och satte ihop den helt själva! de tog dock 2 timmar.. MEN tjejer kan också vara händiga ;) host..


sängen innan


sängen efter :) ska sitta två tavlor med foton på väggen


haha älskar bilden

det här skulle egentligen varit en glad och bra kväll.. men såklart det inte blir så i ebbas liv, det går ju inte. allt blir bara så fel, alldeles för fel, vet inte varför, vet inte ens om det kommer lösa sig den här gången, men känns som om det går åt för mycket tårar på en enda person.. jag har blivit värsta crybaby, jag som aldrig grät förr.

imorn hade jag planer, men som vanligt blev de inte så, och vi vet vad jag tycker om inställda planer. så blir väl en visit till gymmet tror jag.. kan behövas efter allt godis haha ;)

nu orkar jag inte skriva mer så bajsa på er

...

ingenting gör mig så arg och ledsen som ändrade planer

Torsdag

heeej :D

shit vad sent man kom igång idag då.. jag vaknade och trodde att klockan var typ 9, men nejnej den va redan halv 12! och nu är den halv 2.. och jag sitter i pyjamas. illa.

aja, det är ju lite förståeligt i alla fall eftersom det var utgång igår :) egentligen skulle den festen vara i stockholm och det pallade inte jag, men sen blev den flyttad till uppsala så då vare bara att gå dit :D
de var jag, frida, garin, lori, natta, nina, jessica, sofia, fridas 3 kompisar (namn?), niki och hennes kompis (förlåt om jag glömde ngn) och typ 5-6 stockholmskillar haha! men jag hade askul i alla fall :D

tyvärr var vi tvugna att ta bussen mot stan redan vid 12 eftersom någon sa att nattbussarna inte gick, om de va så eller inte vet jag inte, men jag var tvungen att dra hem ändå, för pappa var lite tjurig. värd kväll ändå :)


hoh frida.....


hahahah i väntan på buss...

jag upptäckte även att jag kan springa och hoppa i mina 10cm-klackar, frågan är varför man testade det vid stadshuset hahahah x)

idag vet jag inte vad som händer.. jag hade planer men vet inte hur de blir med dom eftersom ingen hör av sig eller svarar på sms.. vi får se helt enkelt :)

aja puss på er <3

Onsdag

helloooo there!

igår åkte jag då hem till sofia på kvällen, dit också heini och funken kom sen :) mycket trevligt, pratade om tusen saker och skrattade thiihih :D rolig kväll :)
cyklade hem runt halv ett, och hade ingen jacka, det var kaaallt! tur nog hade jag vantar i alla fall :)

idag så hade jag ställt väckarklockan på 9 för jag tänkte att jag skulle upp tidigt och städa ur skrivbordet så vi kan ta ut de i garaget eller vart de nu ska, men jag kom inte upp ur sängen förrän 10, och sen låg jag kvar framför datorn till 11 hah.. :P sen så går jag upp och upptäcker att pappa inte ens är hemma.. vet inte vart han är.
jag har i alla fall städat ur skrivbordet och är fit for fight att tapetsera, men pappa har fortfarande inte kommit hem.. :S jätteskumt. dessutom så kanske jag inte ens är hemma imorgon så då måste vi fixa detta på fredag.. men ÅÅÅH jag blir så irreterad. jag vill ju bara få skiten färdig. jag ahde ju inte ens behövt vara hemma idag, så pappa har liksom förstört den här dagen för mig eftersom han sa att vi skulle göra väggarna idag.
nej men nu blir det meningslöst svammel iaf

men jag är sur.

Tisdag

hej folket :D

gud vilken underbar dag! jag åkte ner på stan med sofia, hittade massor med saker jag vill ha, bland annat en kjol, en kofta, skor, solglasögon, linne, shorts osv.. men jag är ju då PANK, det sänkte mitt humör lite haha :P

vi köpte i alla fall jordgubbar och vindruvor och gick ner till ån. soligt och mycket folk, och årets första jordgubbar var helt underbara! iih :D man känner att det verkligen är vår och egentligen inte så långt till sommaren.. underbart.


ser ut som om jag brutit nacken eller något men aja, hade detta + en grå kofta och INGEN JACKA :D


och dessa solglasögon från monki blev jag kär i :)


SÅ goda!


<3<3

nu ska jag kanske åka till sofia snart, vet inte hur det blir, annars lutar det åt att stanna hemma.. lite tråkigt men vad gör man :) måste vara pigg och uppe med tuppen imorn för då ska vi ta itu med mitt rum och jag vill verkligen bli klar imorn så jag slipper fixa med det i flera dagar.. det kan väl inte ta så lång tid ifall man jobbar effektivt?

puss på er <3

Tisdag

hallå där :)

nu har man vaknat en tisdagmorgon då.. knäppt att jag sov så länge trots att jag somnade tidigt igår.. men jaja, vad skadar det, vi har ju lov :D

vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska ut i alla fall, orkar inte ligga hemma. sen måste jag träna också.. får se vad jag ska göra.. kanske bara blir en långpromenad eller något..

igår åkte jag i alla fall på dans och det var superkul som vanligt :D men de är skitskumt för de är massor av folk som inte ens kommer till träningarna.. sen kan dom inte koreografin och blir allmänt sugiga bara.. de stör mig lite. hahaha

aja, nu ska jag käka frukost och sen ge mej ut i solen

pusspuss

Knasigt

hej bloggläsarna

nu är jag på sånt där konstigt humör igen då jag känner för att vara elak. när någon jag vill prata med faktiskt pratar med mig så är jag bara tjurig tillbaka, fast jag inget hellre vill än att jag ska vara glad?
jag vill ut i solen och träffa vänner, ändå så sitter jag hemma och gör ingenting.
jag vill få mitt rum klart någon jävla gång och borde rensa ur skrivbordet, ändå gör jag inte det.
jag är bra konstig.



förresten så undrar jag, vilka är ni?

ni som läser min blogg
alla ska svara

är du kompis med mig?
känner du mig?
tycker du bra eller dåligt om mig?
hur hittade du hit?

PUSS (dessutom vet jag ju hur många besökare jag har, så vet om ni svarar eller inte !)

Måndag

heeej! :D

först lite uppdatering från lördagskvällen, vi firade katarina som fyller 17 år idaag! GRAATTIS GRATTISS!!! de var helt jävla sjukt kul såklart, kvällar med dessa tjejer kan inte bli annat än lyckade :)
det började i alla fall med att jag mötte upp sofia på bussen så åkte vi till stan tillsammans och mötte upp frida så tog vi bussen hem till katarina där redan malina, katta och inez var. vi började dricka lite smått och fixa maten :)
när resten kommit så åt vi tacos och sedan en asgod tårta som katarinas mamma gjort ! sen så var det singstar, jag smådeckade lite i soffan hahah, men hur värd kväll som helst var det! senare på kvällen så skulle vi ta bussen till stan i alla fall, men jag och sofia och frida hamnade efter alla andra så vi åkte hem istället och frida sov hos mig :)


jag och frida!


jag, inez, frida och malina


sen så var det middag


och tårta hahaha


födelsedagsbarnet! ahha så sjukt söt!


hahahahha


varför blir det alltid sådär? hahah lika som nyår!

aja, sjukt rolig kväll som absolut ska göras om i alla fall!!!

igår så var jag faktsikt jätteduktig och uppe redan halv 11, cred till mig! sen åkte jag och tränade, frida var fortfarande hemma hos mig haha! gick inte så bra med träningen.. jag var lite bakis så mådde bara illa :P men all träning är bättre än ingen :) sen så var jag och solade och brände mej lite, men det är borta nu :) och sen åkte jag hem, OCH VET NI VAD ÄLSKLINGS-FRIDA GJORT?! hon har städat i mitt rum! bäddat sängen, vikt kläderna och fixat, haha låter kanske inte så mycket nu men jag blev så sjukt glad!! om du läser detta gumman så ska du veta att jag älskar dig <3<3

på kvällen gjorde jag inte mycket, var helt slut så somnade ganska tidigt. men blev såklart väckt av telefonsamtal mitt i natten -.-

idag vet jag inte vad jag ska göra.. har dans ikväll så utgång blir det nog inte, men jaja, galet fint väder är det i alla fall!!

puss på er <3

Lördag

hej vänner :)

fyfan vad härligt det är med vädret eller hur? :D helt underbart! att det sedan är påsklov just nu när det är så fint ute gör bara saken bättre! :)

idag gick jag upp redan vid halv 10, knaas! men det var jättebra för hetti hade skickat sms och undrade ifall jag ville gå på step kl 11.
efter lite utskällning av mamma för ingen anledning alls så gick jag till bussen redan 10 över 10! en lördag liksom.. imponerad av mig själv ;)
stepen var jobbig men rätt kul fakitkst :) man märkte ju vilka som brukade gå på de passen och inte haha! men de va roligt i alla fall :) känns bra att ha tränat idag också. funderar på om jag ska träna varje dag den här veckan, de vore ju rätt skönt :)

efter träningen så gick vi till vaksalatorg och jag köpte ett halvt kilo med vindruvor för bara 15 kr, sjukt jävla goda var dom också! sen gick vi ner på stan och jag köpte en ny maskara (eftersom den gamla gick av -.-) och ett silverdiadem :)

ikväll blire tjejmiddag hos katta! riktigt taggad hihihi :D de ska bli skitkul me en tjejkväll me alla brudar, och sen troligtvis utgång, de jobbiga är att jag måste säkert hem tidigt, min mamma är ju som hon är. men eftersom frida ska sova här sen så ska jag försöka få stanna ute lite längre eftersom jag faktiskt inte kommer åka hem själv :) blir nog en bra kväll hursomhelst, lägger kanske upp outfit sen om jag orkar ;)

förresten så har mina tapeter kommit nu! så det blir omtapetsering här i veckan! wiiii äntligen ett fint rum! kommer bli asbra :D sen har jag ju nya byrån så har lite mer plats för mina kläder också.. har så sjukt mkt kläder egentligen hahah :P massa som hänger på dörren, garderoben är proppfull, en mini-byrå som är full + en garderob utanför mitt rum där de är massa grejer också.. behövs en till alltså! :D

aja, nu ska jag ta och platta håret och höra med lite människor om hur vi tar oss till katta och när vi ska dit osv, men ha en toppendag!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Fredag

heeej!! :D

shit vad skönt med påsklov! helt jävla underbart.

igår var jag ju ute och delade ut cv.n, gick inte jättebra eftersom i de allra flesta butiker så är sommarschemat redan gjort eller så tar de inte emot sommarjobbare. men fick ut några papper i alla fall så hoppas på det bästa :)

sen var jag i stan med frida, så sjukt underbart väder! hello vår! hihi :D och sen var det dans på kvällen, vi gjorde grupperna till showen och jag fick vara i den grupp jag vill så det blir prima. ska eventuellt ha en kväll med dans och midda eller något med några i gruppen nu på lovet! då lär de bli massa videos så ni får kolla på fb isf ;)

idag har det varit skola då, hade prov på förmiddagen så började 10, men jag (precis som halva klassen) kom vid halv 9 ändå:P hade tänkt plugga lite då men så vart de inte.. satt och chillade i sofforna istället :) börjar gilla min klass faktiskt!
provet gick ändå ganska bra, första delen var sjukt enkel så ett G blir det i alla fall.
på rasterna satt vi ute i solen och de var ju bara underbart med värme, jag hade inte ens jacka på mig idag! aja, på svenskan såg vi på film och sen slutade vi. då gick jag hem, har sovit hahaha :P

men frida ringde nu och sa att hon sitter på bussen till mig nu, och att hon bakat kladdkaka som hon har med sig, har jag nämnt att jag älskar henne? :D

pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss


Torsdag

hej små vänner :)

fyfaaaan vad skönt att vara ledig idag! helt underbart :)
att göra klart uppgifter i tid lönar sig trots allt.

trots ledigheten så gick jag upp vid halv nia (!) galet jag vet, men klockan är inte ens 12, och jag har hunnit med att städa badrummet, tvätta en omgång, städa rummet, fixa mej och skriva ner alla ställen jag arbetat på. nu ska jag och pappa snart skriva ihop ett CV till mig som jag sedan ska ner på stan och dela ut :) hoppas på sommarjobb nu! jag vill ha caashflow i sommar!



puss på er jag tycker om <3

Onsdag!

heeeeej :D

äre bra med er? men mig är det prima!

det blev inget sova över hos nathalie idag, för hon var "sjuk" från skolan och då fick jag inte sova där för hennes pappa. men egentligen är det lika bra, för jag har massor att göra imorgon.

idag har vi jobbat hela dagen med vår uppgift "doing business abroad", det har varit ganska kul faktiskt och jag tror vår redovisning vi hade på eftermiddagen gick bra!
men hahaha jag var typ sjukt flum och sprallig på förmiddagen så jag sprang runt i korridoren fram och tillbaka.. förlåt om jag störde er tvåor som skrev nationella ;)

på 10-rasten gick jag, jennie, juliette och hareg till ekeby, och jag var typ jättegullig och köpte en påse bullar till min grupp, jag tyckte att vi jobbat på så bra :) det uppskattades hahah, något att göra i uppdragsveckorna när motivationen börjar försvinna kanske...


så såg jag ut idag i alla fall :)

efter skolan gick jag i alla fall hem, så sjuuukt skönt väder! bort med vinterjackan nu.. men allvarligt talat, det är VÅR! jag gick hela vägen hem och bara njöt :) fast inte lika kul i slutet när jag ska gå igenom en skog och sedan en fårhage.. i skogen var det vatten, slask och lera, solen kommer ju inte fram dit lika mycket, och i hagen var det leeeeera!!! så cykeln får nog stå kvar ett tag för jag är rädd att om jag försöker cykla så kommer jag ramla i leran :P

pappa skjutsade i alla fall ner mig på stan så jag mötte upp natta på stora torget vid klockan 5 och vi gick tillsammans till grand för att gå på JB-festen, det var faktiskt ganska kul! bland annat så var Soran Ismail, Johan Ståhl och Grounded där och uppträdde. Soran var sjukt rolig hahah! och Johan har jag sett förr med samma nummer, men skicklig är han i alla fall, och Grounded är ju sjukt grymma.. kan inte säga något annat! träffade på min danslärare Karin också, som var där med grounded.
det fanns ett Wii-spel också, och den som vann på skidåkning vann presentkort på 300 kronor i vilken butik man vill.. jag kom typ sist! jag som tävlat i slalom sen jag var 5 tills jag var 14, åkt skidor sen jag var 1,5 år, kom SIST! illa.. riktigt illa.


kajsa och julia var där! kajsa ska tydligen börja på JB i höst så de blir kul :)


jag och nattisen, röda ögon och lila läppar......


juliette och jennie! hahah dom hade kul i alla fall ;)


och mohammed såklart! skönaste läraren hahah :D


eh ja..

aja, sen när det var slut vid 9 så åkte jag hem, joakim var här för han fyllde år igår, han gillade min tröja jag köpt till han hihi! han sa att han varit inne på t-shirt store och tyckt att det mesta var fult, och att han inte sett tröjan jag köpte till honom men att han gillade den riktigt mycket, när jag skriver det här så låter det som att han bara sa det för att vara snäll:p men jocke är en sån som byter det han inte gillar. jag känner min bror :)

nu blev det ett sånt där sjukt långt inlägg igen, men ni överlever, eller hur små flickor och pojkar? :)

puss på er <3

RSS 2.0