Tisdag

shulululu små vänner :D

har vart en glaaaad dag idag, vet inte varför. fast även glada dagar har dåliga stunder, så även denna, men har vart bra överlag :)

började med att jag kände mig duktig som gick upp i tid och allt, sen så när jag går ut ur mitt rum, har kjol och linne på mig, ännu inga strumpbyxor eftersom jag skulle plåstra mina fötter först, så står det en kille utanför mitt rum! och dessutom går han på min skola... på hip tror jag.
det visar sig att han och fabian spelar i samma lag (tror jag) och att han av någon anledning sovit hos oss.. och då tänker jag, men ååh, vad KUL att jag blir informerad om såna grejer liksom.. tänk om jag gått ut ur mitt rum naken :P hade kunnat bli pinsamt.

i alla fall, det visar sig att vi ska åka tidigare till skolan än vanligt, för fabian börjar 8, så jag får sminka mig i skolan, och vet ni vad som händer? joo.. min mascara borste GÅR AV! vavava liksom.. okej om den tar slut eller något.. men går av? inte riktigt okej. inte så att jag är hårdhänt med mascaran direkt.. men hade flera såklart men dom blir så klumpiga så såg väl ut som en klump-fjortis idag då.

jag och jennie, oooh so sexyy

vi slutade i alla fall tidigt, ville inte äta lunch i skolan med pattis eftersom det var fiskbullar med kaviar idag.. vem fan serverar det på en skola haha? knaas.. dom lär ju räkna med att allt hamnar i soptunnan ändå så skit i o laga mat istället och spar på skolans resurser.

jag åkte istället ner på stan, gick med J&J till deras buss och väntade ett tag med dom innan jag gick till stan igen sen, hade tänkt köpa ett par skor men det blidde icke så.. synd. gick och solade i alla fall, vill inte vara blek längre.
sen gick jag och köpte mat till nathalie eftersom hon typ dog av hunger (konstigt med den skolmaten...) och åkte tillbaka till skolan och var med henne på rasten :)
efter detta så åkte jag till stan igen och gick till UMO och fixade stuff och sedan till apoteket och sedan hem äntligen..



väääldigt ont i fötterna hade jag då.. hade mina hööögklackade skor idag, 10 cm, jag har inga problem att gå i dom, och det är inte höjden som gör ont i fotsulan så som det kan göra, utan mina lilltår blir mosade hahaha :P dom är typ runda och ALLTID illröda för att dom blir mosade i alla skor.. och konstigt att det gör ont när hela min vikt trycker på också.

i alla fall så kom jag hem och åt lite mat, tog det lugnt ett tag och åkte sedan till sunnerstabacken för allra sista träningen.. lite sorgligt, men helt otroligt vad mycket bättre vissa har blivit sen de första träningarna :) och Natalie Krüger var där också, en gammal skidkompis till mig, hon ska tydligen bli tränare nästa år också så de blir skitkul! ska fan bli läger och grejer då.
på vägen hem köpte jag och pappa kinamat och nu sitter jag här mätt och belåten och nyduschad.. funderar på att sova, men klockan är inte ens 10 än så känns lite mesigt, men får se hur jag gör.

imorgon vet jag inte om jag skriver något för efter skolan måste jag direkt hem och packa lite kläder och grejs för ska sen hem till natta tror jag, och sen äre JB festen ! hahah, gratis mat tackar man inte nej till ;)
efter det så sover jag hos natta och på torsdag är det buffertdag, chiiilll!

okej vart ett jävligt långt inlägg nu men jag ville skriva så bajsa på dig om du klagar <333

Måndag

shululul :D

haha natta tyckte de va jättekul att få skriva blogg tidigare idag så lät henne göra de haha :P

men dagen har i alla fall varit bra, började med webdesign, de gick väl inte jättebra haha :P mrn går framåt i alla fall :) sen på eftermiddagen hade vi entreprenörs-ämne med palle och lina. jag trodde att vi skulle få skriva på våra fördjupningsarbeten men nejnej.. vi fick ny uppgift istället.. som vi ska hålla på med imorn och hela onsdag.. paaaain! när vi har sån tid på oss så måste också redovisningen bli bra.. men tror de blir de :) vet hur vi ska göra iaf.. tror jag :P

efter skolan så åkte jag ner på stan och mötte upp frida, har inte sett gullungen på mer än en vecka så det var behövligt att träffa henne igen! jag köpte ett diadem och sen gick vi och fikade, mys :) men hon var tvungen att gå redan 20 över 4 för hon hade kemi tror jag de va. då mötte jag i alla fall nattisen :)
vi gick runt och hon köpte skor och så.. jag hittade också ett par skor jag vill ha, men självklart är jag paank.. venne hur jag lyckas, men har bara 200 av 1700 kvar.. och fick pengarna i onsdags.... haha tröstshopping kostar visst :P

aja, efter det åkte jag till dansen i tunabackar :) jullan och hanna var där wii :D det var fett kul som vanligt och idag filmade åsa oss också, showen kommer verkligen bli grym!!

nu ska jag göra ngt annat
pusspusspusspuss


Ett litet inlägg

Hej!

Just nu sitter jag här i skolan och jobbar med Adobe Dreamweaver. Det är jätte häftigt tycker jag eftersom det finns så många olika tuffa saker som man kan göra med hjälp av programet.
På rasten gick jag och Ebba och köpte något som inte var gott på kiosken vid Ekebyskolan. Så nu mår jag illa. Jag tror at jag ska gå och klaga på deras kök.. det är bara för allas bästa.
Jag är just nu ganska hungrig. Men det är mat om ungefär en halvtimme som tur är!!! Det gör mig så glad att veta!
Det var nog allt för mig! KOM IHÅG ALLIHOPA ATT DET SNART ÄR SOMMAR OCH DET SKA BLI SÅ OTROLIGT SKÖNT JIPPI JIPPI JIPPI

kramar till alla er som läst.
//anonym


Söndag.

hejhej :)

bläää för den här dagen.. eller inte bara den här dagen, alla dagar typ! jag vill inte mer nu.. känner bara att orken börjar ta slut.

gick upp tidigt idag, redan vid 9, fast jag trodde att klockan var 8 då, jag tänkte inte på att det blivit sommartid. men i alla fall så åt jag frukost och fixade mig och så och sen åkte jag och mamma till HIMLA och köpte kuddar till mitt rum, det skulle ha blivit rosa, men blev turkost istället, blir nog fint det me :)
sen skjutsade mamma in mig till stan där jag mötte jennie och juliette.
vi tog bussen till fyrishov för att gå till UF-mässan, vi råkade planka in haha :P ingen av oss fattade vart man skulle gå in så det blev ett annat ställe.. har lite biljetter över med andra ord^^
själva mässan var väl helt okej, kul att se alla olika företag, även om de flestas produkter var ganska dåliga.. men man fick lite inspiration till nästa år i alla fall, då vi själva kommer stå där :)
jag köpte ett brunt läderarmband med ett peace-märke på, skitfint är det så puss på det!
vid 2, halv 3 så tröttnade vi i alla fall på att gå runt där så vi åkte in till stan och jag åkte hem istället.. är inte på humör för något alls just nu.. blää bara.. :P


aja, vi får väl se vad dagen har att erbjuda.. om jag bara skiter i allt och stannar hemma eller om jag går ut och träffar någon,
nu ska jag i alla fall inte sitta här längre
pusspuss

bara för att jag alltid har bäst rubriker :)

hej sötnosar :)
nu är jag äntligen på bättre humör, tack jullan för det! verkligen jätteskönt att få prata ut och höra att det inte är mig det är fel på.

jag åkte alltså ner på stan vid 1-tiden och mötte upp julia vid åhléns vid halv 2 ungefär, startade med en fika på waynes haha ;) fast det vart mer åt lunchhållet med wraps :)
sen så kollade vi runt i stan och hade det trevligt, märker verkligen nu hur mycket jag saknat henne.. vi träffades varje dag förr, men nu har vi inte varit med varandra på flera veckor av olika anledninar, så jag tycker att det är jätteskönt att allt har löst sig nu, så man vet vart man har varandra :)
det blev i alla fall lite tröstshopping idag igen :) fick ett presentkort på hm i torsdags eftersom jag handlade för över 400, så det var bra idag, för köpte ett nytt läppglans (som jag redan är kär i) ett diadem och glanssprey :) såna där små behövliga saker ;) sen så blev det en tröja till bror min också, för han fyller år den sista mars.
och hahaha, på vagabond hade dom någon form av tävling, man fick köpa ett par tygskor för 50 kronor, som man sedan fick måla och dekorera som man ville, och sen fotade dom skorna så är man med och tävlar om ett par valfria skor ur butiken :) tror knappast att jag kommer vinna, men mina skor vart grymma! :D


julia och jag :)


en "dagens" :P där är diademet jag köpte idag oxå


mina skooor!! döheta hihi :D


och så tröjan jag köpte till joakim, får se om jag ska byta den eller inte, ska kolla med mamma först :)

nu ska jag ta och baka morotskaka till mig och mamma, skulle ha gjort det igår men då sov jag haha :P
puss på er och ha en underbar lördag <3



Lördag.

hej på er :)

förlåt för dålig uppdatering och så men jag har mått skit om jag ska vara ärlig..

i torsdags hade jag världens mest sjuka pms så mitt humör gick upp och ner precis hela tiden.. var glad och sen helt plötsligt arg.. det hela slutade med att jag gick hem från skolan gråtandes :P sen lugnade jag ner mig i alla fall och åkte ner på stan och tröstshoppade, blev 4 par trosor, en kofta och strumpbyxor :) sen vare dans, och den gjorde mig lycklig ett tag, mådde bra hela kvällen i alla fall.
sen på fredagen så hade jag sovmorgon till kvart i 1, men kunde inte sova på morgonen.. egentligen började väl dagen bra, men det ska ju alltid komma något och förstöra... även denna gång såklart. så jag gick runt i stan ett tag innan jag åkte till skolan, skolsaken jag skulle göra gick i alla fall bra, och jag slutade redan halv 2.. 45 min skolan alltså ;)
så åkte jag ner på stan igen.. gick runt själv men pratade med jennie i telefon, var både ledsen och glad typ haha :P men denna gången köpte jag inget förrutom mysmat till mig och mamma till kvällen.
när jag kom hem så bröt allt.. jag tror aldrig jag har gråtit så mycket som jag gjorde igår.. men jag tror att det blir bäst såhär.
tack hetti för att du finns <33
jag sov i alla fall från ungefär halv 7 tills 10 imorse, och då vaknade jag upp med den enda tanken att hoppas allt var en dröm, men såklart inte.

idag ska jag i alla fall träffa julia :) vi får se vad vi ska göra för nu har jag ingen aning faktiskt... det jobbiga är att jag mår skit fysiskt oxå.. blir inte förvånad om jag har feber. men jaja, får ta en alvedon, en lång dusch och göra det bästa utav det :)
puss på er

Fredag.

det har varit en helvetes jävla skitdag.
jag hatar dig.


KAAAAALLL

tjollahoppp :D

fy satan vad jag fryyyyser! har precis kommit hem från sunnersta och det var inte en angenäm upplevelse idag kan jag säga.. fysatan vad jag frös :P och jag kan ju inte gå in och värma mig heller eftersom jag är tränare :P blää
nu ska jag krypa ner under täcket i väntan på mat :)
hahaha men en lite konstig grej, skrev ju om USA igår, och har fått tre kommentarer om de, från tina, hanna och tant, det roliga är att de är från samma IP hahahhaha x) undra vem de kan vara :P

pusspuss

Tidsfördriv

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
4 tror jag
Vilken svordom använder du mest?
bajs, satan, jävlar, hahah ja vet inte ens vad jag brukar säga..
Äger du en Ipod?
yeep, en liten rosa sak :)

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06.45, men sen äre snooze en halvtimma (a)

Hur många resväskor äger du?
ööh.. ingen egen tror ja

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
bara på sommarn :)
Var köper du dina matvaror ifrån?
mamma eller pappa som handlar, men ica

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
va me på den :)

Vilken var den senaste filmen du såg?
kommer inte ihåg faktiskt

Har någon av dina vänner barn?
nee.. 

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
resa tills i sommar, sen maaaasssor av kläder!
Har någon någonsin kallat dig lat?
hahah varje dag typ..
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
nej.. inga problem me att somna hahah..
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
har ingen
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
chokladmjölk
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
jag vet inte... :P

När var senast någon stötte på dig?
folk stöter inte på mig...
Vad åt du till middag?
har inte ätit middag än
Använder du huvtröjor?
jarå, ibland
Kan du vissla?
såklart
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
naj
Vem var den senaste som ringde dig?
hettie :)
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
berg och dalbanan!
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
det vet jag att dom gör. 

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
018
Tittade du på tecknat när du var liten?
de gör jag fortfarande..
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
vet inte.. inte särskilt stort

Hur många syskon har du?
3

Är du blyg inför det motsatta könet?
ibland
Vilken film kan du alla replikerna till?
ingen?
Äger du några band-t-shirts?
`nee.. fast hade med spice girls när ja va liten x)

När flög du senast?
2008
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
6

Läser du för skojs skull?
bara när jag har tråkigt eller inte kan sova
Pratar du några andra språk?
engelska och extremt lite tyska..
Diskar du din egen disk?
diskmaskin

Har du gråtit offentligt?
Ja
Har du en stationär dator eller en laptop?
laptop 

Försöker du alltid lära dig nya saker?
jodå
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
3 hål i öronen  bara 

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
han borde bjuda på alla ;) haha nejrå
Kan du kasta macka?
tror ja väl
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nichts
Vem har du med på BIOn?
beror på vilken film de är :)
Vem var din favoritlärare?
är, och det är lotta tror ja :)
Vad har du för väder?
snö -.-
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
jadå.. men inte snyggt med för mycket
Har du en blogg?
ja? 

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
är, och jag vet inte.. entreprenörsämnena isf
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
charm!
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
tror jag väl inte.. eller jo, slipcnot! fast då va man ju lite full.....
När sov du senast på golvet?
brukar inte sova på golv...
Vilken är din favoritdrink?
de som inte smakar sprit :)
Gillar du din boendesituation?
jorå
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
haha... på morgonen spelar de ingen roll hur länge ja sovit.. lika arg ändå ;)
Äter du frukost dagligen?
försöker
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
inte så farligt
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
nejdå
Vilken är din favoritfrukt?
apelsiner! annars jordgubbar :) 

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
haah äsch
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
17 :) skitålder egentligen
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
beror på var

Tror du på liv på andra planeter?
jaadå 
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
vissa personer gör mig arg av bara tanken. 

Tror du att gud är en man eller kvinna?
ett mellanting kanske?
Vad var det senaste du åt?
pasta me ngn sås
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
båda?

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
jag såg ut som en ebba :)
 
Gillar du senap?
blääää
Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?
varför förstör jag alltid allt som är bra?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
jaa.. vore väl ganska kul :)
Sover du på sida, mage eller rygg?
somnar oftast på sidan men vaknar på mage
Har du någonsin köpt något från ebay?
nepp
Tycker du om att krama folk?
alltid
Skulle du säga att du är trendig?
hahah nee
Äger du en digitalkamera?
jajamensan
Om  någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
säga tyvärr gillar jag inte dig :)
Vilken är din favoritkaraktär i star wars?
vet inte
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
jaa.. sjukt mkt
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
i taket lyser stjärnorna!
Tycker du att du är attraktiv?
hahah nje
Vad är du allergisk mot?

ingenting egentligen.. dumma gubbar enligt mamma
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
funkar :)
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej?
Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?

ingen aning.. hade vart världens mest gayiga kille i alla fall :)


Tisdag - vad hände med våren?

shulullu :)

tisdag vilket betyder kort dag i skolan och det är ju alltid underbart :)
den enda vi skulle göra idag var att opponera typ.. alltså läsa varandras uppsatser och komma med synpunkter, och på fredag så ska vi framföra våra synpunkter och presentera varandras uppsatser inför lärarna, min grupp fick den bästa tiden, 08.45-10.00, vilket betyder att jag slutar klockon 10!! haha scooore ! :D dödligt skönt att få gå hem och sova igen ;)
i alla fall så gick det lite trögt för vissa att förstå vad vi skulle göra, och sen var det rätt många som inte vart klara med sina uppsatser, som jag sa igår så trodde nästan hela klassen att vi hade till fredag på oss. men sen när man väl fick uppsatsen man skulle läsa så gick det fort :)
sen åkte jag ner på stan en kortis innan jag åkte hem och fixade lunch till mig och pappa, fast han har åkt tll stockholm nu så jag är helt själv..:( fett tråkigt har jag haha :P
och hörni? vad fan hände med våren.. imorse var det 4 minusgrader hemma hos mig, och nu är det nästintill snöstorm..:S brukar det vara så i slutet av mars? skitskumt. vi får hoppas att det är den absolut sista snön som kommer nu i alla fall, jag vill ha sommar nu!

seriöst.. såhär ser det ut utanförmitt fönster nu, och det syns inte ens bra på bilden

okej det syns riktigt dåligt på bilden, men det är knappast vår i alla fall!

ikväll är det sunnersta som gäller igen, allra sista träningen för i år! eller ungarna har på torsdag också, men det har inte jag eftersom jag dansar då.. kommer fan sakna dom :( kommer inte vara tränare åt allihop nästa säsong, eftersom vissa av dom blir blixtar istället för tigrar, fast det kommer ju lite nya ungar till tigrarna såklart :)
puss på er <33

och är det förresten någon som vill hänga me på språkresa i sommar? jag funderar på malta :D

USA?

tjussan

har just ätit en lååång middag med mina föräldrar, seeent som satan ja vet haha ;)
mamma och pappa verkar ha fått för sig att jag skulle må bra av att komma bort från sverige eller liknande.. så dom försöker typ övertala mig att åka till USA ett år. och ja, det känns lockande, men gud vad mycket man missar hemma om man är borta ett helt år? men vad går man miste om ifall man inte åker då?
herregud jag vet inte, när jag var liten var jag helt bombsäker på att jag skulle åka ett år och gå på high school, men nu är jag inte lika säker, fast fatta vad sjukt kul man skulle kunna ha!?! om man hamnar i en bra familj och folket i skolan där är normala osv.
men ifall jag åker så blir det nog efter 2an, jag kommer ju behöva gå ett extra år i skolan här hemma, men det kanske är värt det. ett år hit och dit spelar inte jättestor roll, och för mig spelar det ingen roll om jag tar studenten med min klass eller inte. det tråkiga är ju att man missar alla sina kompisars studenter om man är borta, fast å andra sidan så kommer alla kunna fira mig när jag tar studenten ett år senare ;)
hahah vilken jävla funderare.. men nu har ni fått lite av mina tankar för tillfället, kom med åsikter snälla rara :)

pusspuss nu äre sängen som gäller

Måndag

heeey :)
måndag idag vilket innebär ny vecka.. bläää.. vissa stunder önskar jag bara kunde stå still, och aldrig ta slut.
men dagen började i alla fall med webbdesign, började med dream weaver idag, inte så jättesvårt.. fast jag är ju handikapp när de gäller design så de spelar ingen roll om ja kan programmet, de blir fult ändå haha :P
sen så på eftermiddagen så jobbade vi med fördjupningsarbetena, de skulle tydligen in idag, alla var bombsäkra på att de skulle in på fredag men nähäää..
aja, satte mej ensam i ett grupprum och jobbade så hann klart i tid i alla fall :) blev väl inte så bra som det kunde blivit, men vad gör man ;)

sen efter skolan så åkte jag hem faktiskt.. gör nästan aldrig det innan dansen men idag var jag pank och hade ingen lust att vara i stan, så drog hem och åt lite mat, städade badrum, bråkade med bror och sedan iväg igen.. haha mkt hinner man med ;)
dansen kommer bli grym ifall alla sätter den.. stora rörelser ska de va ;) fick reda på att discon kommer vara på dagshowen och raggan på kvällshowen.. illailla, det betyder att jag måste vara där hela dagen + att ingen kommer att få se båda mina danser -.- fast i år ska jag fan ha dvd´n ! fast då är dilemmat vilken av dvd´erna ja ska ha, eftersom det är olika till dag och kvälls.. men skitsamma, schemat kanske blir ändrat, showen är ju inte förräns den 17 maj ;)

raggagruppen vid julshowen! fast nu kommer vi inte va lika många som vi va då :P (många som saknas på bilden)


hahahha hanna och lori


lite suddig bild menmen, kristina och maria på hörnan, sen så jag i min orangea kappa jag hade på "modevisningen" i början på disco-dansen, sen så lori som ser fundersam ut ;)

och vad har jag gjort mer då? inte någonting typ.. jag och julia pratade lite efter dansen och har bestämt oss för att försöka bli vänner igen, känns bra :) blir nog mys med henne i helgen, har trots allt saknat min brud.

sen åkte jag hem igen då.. har duschat och så, ska nog fixa mina naglar nu trorja, ser ut som hell haha!
men pussinuss på er

Söndag

hallå där :)

lite dålig uppdatering kanske, men äsch, ni överlever ;) jag och frida hade det underbart i torsdagskväll, såklart, men på morgonen var jag tvungen att gå upp 8 för hon skulle ha frukost innan sin träning kl 9.. inte lika underbart haha ;) men sen gick ja  la mej igen.
sen åkte jag ner på stan helt osminkad och oduschad och äcklig för att gå och sola.. sen gick jag runt lite i stan helt själv.. vet inte varför jag utsätter mej för sånt.
aja, sen på kvällen så åkte jag ner på stan igen och träffade frida, vi åt middag på max och köpte massa godis på gottis.. inga hälsofreaks här inte ;) sen gick vi runt lite i stan, en massa 94or överallt med sina 3,5or, hhah ja kommer ihåg den tiden, fett patetiskt.
i alla fall så var det en fest i vaksalatorg som vi gick till.. jag var inte alls taggad och man kan väl egentligen inte kalla det fest.. vi va där ca en halvtimme innan vi gick, frida skulle hem för hon hade morgonträning och jag åkte hem till mig :)


fina frida på max :)

sen igår så sov jag typ hela dagen.. mådde helt kasst.. kände inte för att göra något alls så det gjorde jag inte heller :P låg i min säng hela dagen och sen hela kvällen också, inte direkt så som jag planerat dagen men vad ska man göra.

sen så idag.. ska snart ut och ta en promenad eller något med gariné, om jag ska va ärlig så vet jag inte vad vi ska hitta på, men ingen av oss har pengar så vi kan inte gå och fika som vi bestämt haha :P
men mys blire nog i alla fall :) sen ska jag hem och städa lite och tvätta.. har inget rent för tillfället, eller inget jag vill ha på mig i alla fall.. men sen blire tv som alla söndagar, de är ju idag och på tisdagar som de bra programmen är ;)

och hur kan man känna ett sånt hat, sånt jävla starkt hat, som jag känner nu? jag vill bara slå sönder något och att allt ska gå åt helvete för dig.. jag är nog inte riktigt mänsklig.

puss på er nu ska jag ut

Torsdag

hejsan svejsan gullegris :D

hihi är på glatt humör idag!
imorse hade vi datorkunskap..först jobbade vi med html och css.. fattar nada, borde kunna html i och med bloggen, men icke hah! sen hade vi oförberett prov på html.... tror de gick okej ändå :) jag hade i alla fall gjort mina uppgifter så jag visste vad som det handlade om.
på eftermiddagen hade vi matte.. kände inte för att vara med massa folk för jag ville faktiskt jobba, så satt själv i ett grupprum, vi har prov nästa vecka så jag gjorde diagnos och så, gick bra :) måste få minst VG på de här provet, annars får jag bara G i matte A och de känns ju rätt värdelöst... de är ju egentligen bara repetetion från nian.
sen har jag haft dans, ihihi lika kul som alltid! var där rätt tidigt idag och det var maria och kristina också :) söta små flickor! fast maria var inte jätteglad efter att jag sprutat vatten på henne andra gången .... (a)
men showen kan inte bli annat än grym, hoppas bara att koreografin blir längre, just nu är det inte ens en hel låt, utan det är liksom tre korta saker, uttagning till vem som ska dansa vad nästa gång ;)


maria och kristina! :D

nu är frida på väg hit, vi ska ha myskväll och hon ska sova kvar här :) myyyys! hon lovade att köpa med sig godis också (A) hhihihih :D

jag är verkligen skum.. har typ vart tjurig hela skoldagen.. sen efter skolan blev jag glad.. och sen när jag dansat fick ajg såndär lyckokänsla som jag får varje gång, och nu är jag på superhumör :D kan också bero på att älsklings-frida kommer snart och att vi är LEEEEDIGA IMORN! sjukt skönt!

förresten, gårdagen! vi hade curling på jumpan.. AJ kan jag bara säga, det är ju nog halt på is när man har skor, men nu skulle vi dessutom ha glidsula! hhaha ja ramla hela tiden.. blev inte bättre av att martin peta en i rumpan när man skulle åka iväg me stenen heller....
och på vägen hem.. jag och natta hade köpt glass och jag hade precis börjat äta på min när vi ska på bussen, och busschaffisen säger att jag inte får ta med den, jag blir irreterad och säger varför inte, jag tänker inte direkt kleta ner! och sen går jag på ändå.. jag märkte inte att alla andra i min klass slängt sina glassar :P sen vägrar chaffisen att starta bussen så jag får slänga ut min glass genom dörren.. han bidrog till miljöförstöring! jag hatar busschaufförer, alltid så otrevliga!
men här är lite bilder från igår iaf:

instruktören visade hur vi skulle göra (kommer inte ihåg vad han heter)


natta va skitsexig i sin hjälm haha!


jennie och juliette också!


hahah! jag kan inte ha hjälm.. mitt ansikte typ trycks ihop.. och gulligt att jag gör en min på den enda bilden som togs på mig x)


gulll


klassen curlar haha!

nej men det var väl helt okej kul.. fast inte att ramla hela tiden kanske.. ;)

men nu ska jag ringa frida och kolla om hon är påväg
pusspusspusspuss

Tisdag

shulululu :)

tisdag idaag ju :)
detta innebär kort skoldag och sen skidåkning.. haha knas me skidåkning i uppsala, i mars.
har vart på småtjurigt humör hela dagen typ.. men faktiskt varit ganska snäll ändåå.. (A) i skolan så skrev vi på våra uppsatser, var väl inte jätteaktiv kanske men bra gick de ändå såklart ;)
sen så hade vi en skittjurig vikarie.. vet inte varför men han verkade inte gilla mej.. ja gjorde inte ens ngt, ja satt i grupprummet :S men han va tjurig iaf o vi var tvugna att vänta tills 12.35, innan vi fick gå, vilket innebar att vi missa bussen ^^ men jag och jennie åkte ner på stan, åt mat på max och busade lite, haha båda var vi på skitknäppt humör :P men de va kul :) sen gick vi till sklgatan och jag solade :) gillar att vara brun (a)

 
hahaha jennie coolingen ;)


i solariet :)

sen åkte jag i alla fall hem, och sen till sunnerstabacken, skitdåligt underlag i backen idag.. var inte så mjukt men fett gropigt eftersom det varit varmt.
men nu är jag hemma i alla fall, inne på msn och tittar på den rätte för rosing, och sen äre desperate houswives och christine! :D hihi älska tisdagar <3

men pusssss<33

Måndag

hej sötisar :)
ingen uppdatering igår, jag orkade inte, hade ju min skitdator då! men i lördags kväll så åkte jag hem till hetti, shit vad jag saknat henne! kan inte fatta att vi inte träffats sen innan jul! vi hade i alla fall skitmysigt, åt en jävla massa godis och såg på melodifestivalen, och pratade, så jävla skönt att prata med henne, även om vi inte träffas särsilt ofta så kan jag berätta allt för henne, och jag vet att hon inte säger något vidare, och det har jag upptäckt är ganska sällsynt bland folk, så jäkla skönt att ha någon som är så :)
sen har vi ju sjukt kul också haha!


sååå fina, visst? :D


haha när vi skulle köpa godis på gottsunda centrum så upptäckte vi att det fanns nöt-creme i LÖSVIKT!! överlyckliga? JA!

sen på söndagen så jobbade jag hela dagen.. var inte alls på bra humör, hur kul tror ni att det är att sitta helt ensam i en barack i 6 timmar, inte kunna gå därifrån och ingen vill komma dit. dessutom svarade knappt någon på mina sms så det var en tjurig ebba när pappa hämtade mig :P sen skulle han såklart byta glödlampa på bilen på väg hem och tvingade mig stå ute och titta på, i mina dyngsura skor och jag frös och var arg.. kan inte säga att jag var på bra humör resten av dagen ;)

men idag var det skola igen då, helt okej tycker jag.
imorse var jag klar kl 8 och ville åka till skolan, ganska skönt att vara där tidigt har jag upptäckt, men fabian ska tydligen med och har inte ens gått upp än, så jippi vi åker halv 9, så jag sitter där en halvtimma helt färdig helt i onödan, vad är vitsen med att gå upp i tid om ingen annan gör det? :S skulle egentligen kommit ett par minuter sent, men peter är ensam admin just nu så vi började kvart i 9 istället för 5 över halv :)
första lektionen var datorkunskap och vi skulle hålla på med css, jag fattar ingenting och dessutom var jag inte där förra lektionen eftersom jag var sjuk, great :) men jag fick i alla fall tillbaka min dator, och vet ni vad felet var? inte något med datorn överhuvudtaget, utan det var tydligen laddaren det var fel på, och det enda som behövdes göras var att ladda datorn och sen funkade den, så jag har vart utan dator sen i onsdags för att den var urladdad, sjukt smart jag känner mig :P 
aja,andra lektionen var entreprenör så vi fick skriva på våra uppsatser, kom igång idag, äntligen, skrev faktiskt en hel del, hoppas det går lika bra imorgon :)


haha snyggingarna utanför ekeby, haha natta vi måste sluta köpa kakor :P dom va inte ens goda ....

efter skolan så åkte jag och natta ner på stan och gick till waynes och fikade, jag har blivit kär i deras latte, sååå mycket godare än på storken!! så de är mitt nya stammis-ställe :) sen gick vi runt på stan en stund, för jag har bestämt mig för att köpa en cam! varför vet jag egentligen inte, men jag vill ha en haha :P vid 5 så gick hon hem och då gick jag på stan själv i en halvtimme ungefär innan jag mötte hanna för att åka till dansen, SÅ JÄVLA KUL DET ÄR!!!!!! idag gjorde vi först en liten koreografi som uppvärmning, sen så skulle vi göra om den + lägga till en egen åtta, inte så svårt men ändå svårt :P när man inte har så mycket tid på sig och ska göra likadant två stycken utan att någon visar hur man ska göra liksom. sen tränade vi på show-koreografierna sista halvtimmen, kan båda ganska bra tror jag :) skönt att vi inte la på massor idag eftersom jag var sjuk förra gången så hade att ta igen idag :)
sen åkte jag i alla fall hem, åt mat , duschade och nu sitter jag här :)

förresten så var det en som sa att min blogg är väldigt tråkig om man inte känner mig, men hallå? min blogg handla om mig, de som inte tycker att det är intressant att läsa, eller inte känner mig, de har inget här att göra :)

och förlåt för ett för långt inlägg :P
puss på er <3

Lördag!

thhihih hej ;D

glaaad idag! och vet ni varför? jo, vi har fixat alla grejer till mitt rum! tapeterna är beställda, så lär komma någon dag i veckan, och va ju på IKEA tidigare idag och köpte en byrå, en spegel och lite lakan :D
fast lite dåligt samvete har jag för att de kosta så mkt pengar.. men pappa har sagt tidigare att ajg får välja vad jag vill ha, så då får han skylla sig själv tycker jag.

imorse gick jag upp sjukt tidigt för att vara lördag, redan halv 9! men ja va inte ens trött hah :P klädde på mej, åt frukost och så, sen åkte vi och skjutsade jocke till sunnersta, sen åkte vi vidare till 'IKEA och sen uppsala färg :) och efter det så släppte pappa av mig i stan så gick jag och tränade, sen gick jag runt en stund på stan, fast köpte ingenting.
sen åkte jag hem :) pappa och fabian är på bandy och mamma jobbar, så jag är helt själv hemma, sjukt tråkigt, men jag ska snart ta itu me mitt rum, vill få klart så fort som möjligt, tänker inte skruva ihop byrån förrän tapeterna är uppe tror jag, men jag har sjukt mycket grejer som ska bort, så ska göra en SSS, slänga, spara, sälj nu :)

och förresten.. varför är det så att när man är som fulast så ser man massa folk som man "känner"? som idag, helt osminkad och med fiktigt hår i en hästsvans går jag p stan, och ser typ dubbelt så många jag känner än vad jag brukar göra.. haha dålig tajming typ :P

men nu ska jag göra något annat, ingen lust att stå vid datorn :)

pusspusspusspuss (och kom förbi sunnerstabacken imorn, jag jobbar)

Fredag!

shulululu :D

skönt med helg, eller vad säger ni?
rätt så härligt om ni frågar mej :)

dagen började med en jooobbig natt, gick och la mig tidigt, för fick så sjukt ont i huvudet, men det gick över med en alvedon, sen så vaknade jag mitt i natten och det kändes som om mitt huvud skulle sprängas, så gick upp och tog en alvedon till, höll typ på att svimma, var helt yr kommer jag ihåg. somnade till slut och gick upp och var pigg och glad konstigt nog :P

men i skolan så blev jag tjuuurig, vi skulle hålla på att skriva på vår uppsats om en entreprenör, jag ska skriva om blondinbella, men har fan inte ens börjat, behöver all tid jag kan till att jobba, och idag skulle vi få båda lektionerna till att arbeta med det. men vet ni vad, min dator är ju fortfarande trasig, så jag kommer inte åt min forskningsplan eller något, så kunde inte göra ett skit, finns ju inte så mycket information om blondinbella i böcker ju, så idag skulle jag sitta och läsa om artiklar om näthandel, i SEX TIMMAR!!!
fast min huvudvärk kom tillbaka, och jag somnade i skolan två gånger (på rasten) så jag gick hem tidigare och sov. har sovit tills nu hahha :P har inte ont i huvudet i alla fall, men vägrar gå ut idag!

nu kommer pappa snart hem med sushi, och sen ska jag poppa popcorn och gosa ner mig i min säng och se på film. sjukt underbart <33

helgen kommer va sån att imorn så ska jag och pappa försöka komma iväg och beställa mina tapeter, sen ska jag försöka tvinga med honom till ikea, för har hittat en byrå jag vill ha, sen ska jag ner på stan och köpa en kofta jag såg idag på vägen hem, möjligtvis blir det träning med hetti också men annars tränar jag själv :) nu äre beach-body som gäller vettni ;)
nu kom jag på att jag måste försöka fixa mitt sommarjobb också, och sen skriva på uppsatsen.. jennie var gullig och mejlade uppgiften så jag kan göra lite hemma :)

förresten saknar jag sommaren rätt rejält.. vill vara bruuuuun och inte ha ett skit att göra, inte känna några krav liksom.. fan vad underbar min och fridas camping kommer bli! vara en vecka på en ö, ta dit folk på kvällen och sen ligga och steka hela dagen.. ååh!

   

ååhh sommar :(:(

Torsdag!

hejsansvejsan :)

snart äre heeelg :D fett skönt! kommer dock jobba minst en dag, inte lika kul, men dethär är sista helgen! and then ebba is baack!! wii :D

gick upp 20 över 7 imorse som vanligt, men knasigt nog så var jag klar redan 10 i 8 :S de är skitskumt för har var så flera dar i rad nu.. vet inte varför de går så fort att göra sig iordning plötsligt! kan vara att jag inte orkar platta håret längre, men de tar ju bara 5-10 min :S

i alla fall, vi skulle ha datorkunskap på förmiddagen, men vår lärare var inte där, så vi hade matte istället, samma lektion som vi skulle ha på eftermiddagen, så uuuunderbart! 5 timmars lektionstid med matte.... fast det är ändå ganska fria lektioner, annika fattar ju också att man inte orkar räkna aktivt så länge :)

vi fick sluta lite tidigare i alla fall, så jag åkte ner på stan vid 3 och träffade frida, vi satt aslänge på waynes och planerade för i sommar och bara pratade :) älskar dej <33 frida får mej verkligen alltid på bra humör, spelar ingen roll hur sugig dagen vart innan eller hur dåligt jag mår, hon får mej alltid glad :) hittade också ett par shorts och ett linne jag vill ha, men hade inte pengar med mig.
vid halv 6 så tog frida bussen till sin träning och jag gick till dansen och väntade tills den började vid 6, hhihi fyfaaan vad kul det är :D helt jävla omöjligt att få det att se snyggt ut nu bara.. va först borta en lektion för att jag var i romme, sen var det lov och ingen dans, sen inställd lektion för karin var borta, och sen hade vi vikarie förra veckan, så vi ligger en aning efter med vår koreografi, men de kommer bli grymt på showen kan jag säga ;) disco och ragga är jag faktiskt ganska bra på, jämfört med magdans och modern som jag också dansat hha!

jaja sen åkte jag hem, och är typ superpigg av ngn anledning, så har tvättat två omgångar, städat badrummet, hjälpt mamma me maten och sen städat lite i mitt rum. och bäddat rent sängen. är fortfarande stört pigg, men ska nog gå och lägga mej snart ändå.

och kollar vilken ursöt bild som pappa skickade till mig igår :D

till vänste är jag, i mitten sofia och till höger kaka :)
hahah sjuukt söta var vi :D

pusspusspuss nu ska jag sova <33

Onsdag

hej vänner :)

dagen började bra, gick upp bra i tid och kom i tid till skolan och allt, duktiga jag ;) första lektionen hade vi engelska och skulle se en bond-film... jag HATAR bond-filmer, asså jag har ju tre äldre  bröder och blev nästan uppväxt i fjällstuga.. och då såg de alltid på bond och jag fick aldrig välja film, jag ville ju se hästfilmer haha :P nej men har aldrig gillat bond, så jag somnade under filmen idag.. (a) får skylla på att jag fortfarande är sjuk.

på eftermiddagen så var det idrott och vi hade HLR, hade gjort det mesta förr så det var inga problem, såg på en film där en man fick HLR och så, helt okej lektion :) sen åkte jag ner på stan och träffade maria, typ 50 år sen jag träffade henne! vi var på waynes och drack varm choklad och pratade, myyyys värre :)

sen var jag på stan ett tag till och nu är jag hemma och har precis ätit mat :) är galet trött.
och som jag sa igår så är min skoldator sönder, och vad tror ni händer när jag ska lämna in den då? jo it-admin på min skola har STÄNGT till på fredag! sen när har dom stängt??? :S snacka om dålig tajming, eftesom jag nu inte kommer ha någon dator på flera dagar, och jag behöver den ju till mitt skolarbete.. jobbigt värre.
sitter nu med min gamla skitdator, går faktiskt inte så långsamt som den gjort förr, eftersom jag tömt den på ALLT, har ingenting verkligen.. och msn funkar inte ens. rolig dator :P sen så är skärmen typ lös så den kan inte stå upp själv^^ men så ni vet så kommer det inte några bilder när jag har denna dator, eftersom det inte går att ha något på den.. men ni överlever nog :)

nu ska jag se tv
pusspusspusspuss

Tisdag

heej :)

fyfan vilken dag.. ville verkligen inte gå till skolan imorse, mådde riktigt dåligt, men jag pallrade mej dit i alla fall. och vad fick jag gjort? knappt någonting. hade en enda lektion och det enda jag gjorde då var att skriva på min forskningsplan. den är klar i alla fall, så det är bra i alla fall. var tvungen att sitta i grupprum eftersom ljud typ ekar i mitt huvud för att jag har så mycket lock för örat.. svårt att förklara, sen så blir jag yr ibland så det känns som att jag ska svimma :S
jaja, när vi slutade halv 12 så åkte jag, jennie och jessica ner på stan i det äckliga vädret, och åt mat på donken haha, fyfan det var längesen jag åt där, det är inte ens gott :S
sen gick jag till umo, fick en tid där som jag inte ens vet om jag kan komma till, och sen gick jag och solade, jag är neeeger nu! ;D
haha nej men tror jag brände mej lite, inte bra de, men ska försöka sola varje tisdag den här våren, ska fan inte bli blek igen, man får ju sommarkänslor av att vara brun! :D det negativa med tisdagarna är väl att jag har smink på mej då, eftersom det är efter skolan, så måste komma ihåg att ta me mej sminkbortagning från och med nu, har solat me smink nu och då blir ja inte särskilt brun i ansiktet "/

aja, sen åkte jag hem, kom hem vid halv 3 kanske, och jag har sovit sen dess typ.. är ju vanligtvis skidlärare på tisdagarna, men stannade hemma idag eftersom jag inte mår bra. imorn måste jag gå till skolan eftersom idrotten är obligatorisk imorn ch jag inte vill ha sommarskola, så lika bra att tare lugnt ikväll :)

och så alla vet så är min skoldator knas, så kommer inte vara inne på msn så mkt ikväll tror jag, beror på om jag orkar stå vid pappas stationära elelr inte, där jag är nu, men troligtvis inte, så ni når mej på mobilen :)


har massa bilder från balen här på pappas dator, hahah ser ni färg-skillnaden på mina armar o ben? det kallas BUS mina vänner ;)

pusspusspusspuss

fortfarande måndag ;)

hej där :)

gud vad mycket bättre jag mår! helt otroligt :) har fortfarande lock men de gör knappt ont alls :) jobbigt bara att jag fortfarande har problem med halsen, har haft det i två veckors tid... jag som aldrig blev sjuk förr :S

idag har jag bara legat i sängen hela dagen och inte gjort ett skit.. läste blondinbellas blogg från allra första början då hon börjat blogga, då var hon 14 år och vääääärlden fjortis.. blev faktiskt förvånad!
sen har jag ätit våfflor idag också, mums på det! fast råkade äta så många att jag till slut mådde illa så de va väl inte lika bra ;)



nu ska jag gå ner och göra en smoothie eller något, är sugen haha!

pusspuss <3<3

och förresten, är det farligt att sola om man har sår?

Måndag

helluuu

jag är hemma och sjuk, blää, när jag vaknade imorse så gjorde mitt öra så ont att jag kände att jag inte skulle kunna gå till skolan, så jag stannade hemma. vaknade vid kvart över 10 ungefär, och ont gör det fortfarande, men det är bättre :) får se om det blir skola eller inte imorgon. det jobbiga är att jag har dans idag som jag inte vill missa.. får se om jag får gå på den elle rinte, kan ju sitta och titta på om inte annat.

nu ska jag nog gå upp och äta lite frukost.. känner att jag är hungrig hahah :P men ni får ha det så bra idag, jag ska försöka påbörja utplockningen av mitt skrivbord, och alltså rensa all skit som finns i lådorna haha :P



hare <3

Söndag kväll

hej folket

just nu mår jag mkt bättre, har såklart fortfarande lock, men för tillfället gör det inte ont :) får se hur jag gör med skola imorn, känns inte som att det är värt att jag är där om det är lika illa imorn som det varit idag.. tror inte jag kommer få något gjort som man måste va koncentrerad till ändå.. men har ingen feber eller så längre så sjuk är jag egentligen inte :)

om jag stannar hemma så ska jag ta och sätta igång med mitt rum, har troligtvis bestämt mej för tapeter nu.. vill egentligen ha svart med rosa, men i så fall måste vi måla för hand, och med mina skills när det gäller målning så tror jag att det är svårt att få mönstret snyggt ;) så just nu lutar det åt en svartvit tapet :)
men jag ska också ta bort skrivbordet är det tänkt, och jag har hittat en byrå på ikea som jag vill ha där istället, får se om mamma har lust att köpa den åt mej :P vill ha en ny tv också, så jag slipper min klump jag har nu.. så otroligt ful! men de lär jag inte få, så de får vänta tills födelsedagen ;)

idag har jag gjort som jag gör alla söndagar, litet minispa typ, hårinpackning, skrubb och insmröjning och så vidare, och jag måste bara säga att min inpackning jag har är guld värd! verkligen hur bra som helst. har även fixat naglarna, ahha förlåt för det vita utanför, orkar inte ta bort de just nu :P

  <-- helt klart värd pengarna!

pusspuss, nu måste jag ta en till magnesyl för börjar få ont igen -.-

för i helvete....

mitt öra dödar mej!!! allvarligt talat det bultar i hela mitt huvud för att det gör så ont! det är lock och jag hör inget på höger öra, det gör så stööört ont!
vet inte vad jag ska göra

Söndag

hej vänner :)

shit vad helgen gått fort.. redan söndag eftermiddag!

igår drog ju jag och natta iväg på fest i luthagen, jag var nog aningen för full.... skickade en jäkla massa sms och vet inte riktigt vad jag gjorde faktiskt.. la mej ner på vägen och skulle dö i alla fall hahah x) sen så ramlade både jag och natta så hon gjorde illa handen och jag slog upp hela knät.. kommer ihåg att det inte kändes men blödde förjävligt, känns nu kan jag säga!
sen spårade festen såklart, alla var tvugna att gå och polisen kom.. vet inte riktgt vad som hände då men gick i alla fall till bussen helt själv, och träffade rasmus och filip! trevliga pojkar som jag känt sen jag var liten, är inte hundra på vad vi prata om men dom väntade på bussen med mig i alla fall :)
 kom hem redan vid kvart i 12 typ.. och var jättefull.. hahah helt stört att inte mamma märkte de :P

så här såg jag ut igårkväll i alla fall, vitt linne från indiska och svart kjol från gina tricot


jag och natta hade lite förkrök hos henne, ananasjuice och vodka är inte en bra blandning vet vi nu :)


vi va grymt snygga såklart :)


och såhär ser mitt knä ut idag....

imorse väckte fabian mig vid halv 9 för idag skulle jag jobba.. yey, jag kunde inte sova alls på natten, eftersom mitt öra gjorde så fruktansvärt ont, har haft lock för örat i flera dagar nu, och det blir bara värre, och inatt gjorde de så ont att jag låg vaken i timmar.. jag har alltså fått öroninflammation! yey! varför blir jag sjuk hela tiden? jag är ju ens knappt frisk från förra gången jag var sjuk -.- men nu har jag feber och grejer igen.

i alla fall så åkte jag till jobbet och var där vid 10-tiden.. sen somnade jag och vaknade igen vid 12 ungefär hahah x) tur att det inte kom någon i alla fall, var inte en enda som hyrde skidor idag så jag satt i den  jäkla baracken själv. att sova är det bästa sättet att fördriva tiden, speciellt när man är superbakis och har öroninflammation.. och dessutom läser igenom tusen sms man skickat kvällen innan och bara kan undra vadfan man tänkte då :P

men nu är jag i alla fall hemma.. mår egentligen inte särskilt dåligt förrutom att det brusar i örat och gör ont.. får se om jag går till skolan imorgon eller inte, vill inte komma efter.
nu ska jag ta en dusch hade jag tänkt, med hårinpackning, kroppsskrubb och sen smörja in mig :)

pusspuss ha en bra dag <33

...

jag vill döda någon.

Lördag!

hej gott folk :D

hihi till skillnad från resten av världen så är jag inte bakis idag, eftersom jag inte gjorde något alls igår :)

idag gick jag upp redan vid halv 10 och åt frukost och så :) vid 1-tiden så gick jag och mötte Sofia för vi skulle på promenad. någon riktig promenad blev de inte riktigt haha :P vi gick runt inne på maxi, lindex och siba... och avslutade med att jag åt lite mat på donken :)
sen tog jag bussen mot stan och träffade natta, gick och solade, haha tredje gången denna vecka :P men vill bli BUUUUN!! fick även höra lite skvaller från igår kväll så de va "kul" :) sen så handlade vi groggvirke hon köpte cigg osv. råkade trampa på en duva också.. alla som känner mej och har gått på stan med mej  borde veta att jag hatar duvor.. och alltid skrämmer iväg dom.. men den här jävla duvan flyttade inte på sej så råkade trampa på den x')
jaja, sen tog jag bussen hem :)
har lovat att äta mat med mamma ikväll, men sen åker jag hem till natta så ska vi fixa oss och sen blire fest :) måste jobbigt nog jobba imorn så blir nog inte så sent ikväll menmen^^


såhär ser jag ut idag :)

puss på er <3

Fredag!

halloj :)

var tvungen att gå upp halv 7 imorse för att väcka fabian så att han kom iväg till skolan idag.. inte superkul :P men gick och la mej sen och gick upp strax efter 7 istället :) var faktiskt i skolan redan kvart över 8 sen.. ovanligt när jag tar mej dit själv ;)
 
idag hade jag mitt vita linne som jag köpte igår, svart "kjol" från hm och leggings :)

gjorde klart företagsekonomi-saken på första lektionen, tror den blev bra faktiskt! hoppas på att jag gjort rätt i alla fall :) och sen skrev vi klart om finanskrisen och lämnade in den :) och på eftermiddagen så hade vi svenska och fick börja med våra uppsatser.. eller idag skrev man forskningsplan och så bara.. jag tror jag ska skriva om blondinbella och hur man lyckas som entreprenör innan 18 år, så jag mejlade henne och frågade om jag får göra en intervju.. hoppas på svar :)
hahaha efter skolan så var jag och natta en aning hyper.. hade tryckt i oss massa godis och koffeintabletter x) kände mej allmänt överpigg och konstig.. skrattade hela tiden hahaha x) vi åkte ner på stan och de som såg oss lär ju undrat en del.. men kul var det :)

nu ikväll så var det antingen fest eller myskväll med hetti.. men just nu verkar det som att det blir varken eller... festen var jag tydligen inte välkommen till, och då orkar man ju inte åka dit även om folk säger att jag borde göra de iaf^^ har vart med om samma grej typ tusen gånger nu känns det som, och olika tjejer som har festerna hela tiden :P gulligt att man är omtyckt :)
och hetti kan förmodligen inte komma eftersom hon kom på idag att hon ska ha prov på sin lördagsskola imorgon, så ifall hon hinner plugga klart så kanske hon kommer hit senare, men annars får jag väl sitta och äta sushi med mamma som en liten unge. JAG VILL UUUUUUT!!!!!

jag var på värsta partyhumör.. vanliga fredagar så sover jag bara, men jag är hur pigg som helst och vill verkligen inte sitta hemma. men party läre inte bli tror jag -.-
bajs.




min nya väska kom idag förresten :) den är lite ljusare än vad den ser ut på bilden, och ganska plastig tyvärr, får se om jag behåller den eller inte, för gillar den ändå :)

men jaja...
nu ska jag inte sitta här och ordbajsa längre
puss på er <3

Torsdag!

hej folket :)
förlåt för lite dålig uppdatering och sånt, men det jag vill skriva i bloggen kan jag inte skriva i bloggen så då skriver jag inte alls istället^^
idag hade vi datorkunskap på förmiddagen, och vi fortsatte med våra webbsidor, blev klar med min och tror det blev bra faktiskt :) sen på eftermiddagen var det matte.. hatar den jävla statistikuppgiften! den skulle vart inne för flera veckor sen men jag är inte ens klar -.-
jaja
efter skolan åkte jag ner på stan och träffade frida :) vi skulle fika på storken men jag beställde en varm macka istället för bulle eller något, det skulle vara en varm macka med skinka och ananas och ngt mer, kommer inte ihåg, men jag fick något annat, det var tomat, skinka och SENAP, jag HATAR senap!!! vidrigaste som finns. så efter att först ha väntat en kvart på den satans mackan så fick ja dessutom fel -.- så frida fick gå och säga till ahha x) och efter 10 min fick jag min ananas-macka.. sorgligt nog så var det inte jättegod :P
sedan gick vi vidare, hittade en kappa på vila som jag är kär i, den är benvit, eller typ offwhite eller hur man säger, och är sööt :D

vad tycks?

tror den blir min inom några dagar :)
köpte också svarta strumpor på hm och ett vitt linne från indiska.
sedan åkte frida iväg till sin träning och jag gick till dansen, IIIIH fyfan vad kul det var!!! blir så lycklig när jag dansar, och idag hade vi vikarie, och han var så sjukt bra!! fan bättre än karin!
vi gjorde en ganska lång koreografi för att vara en lektion, men den satte sig direkt, för den var inte så svår, men man kom verkligen in i "känslan" eller vad man ska säga.. kände bara lyckorus i hela kroppen! synd att vi inte får fortsätta med den koreografin. gillar när de är mkt höfter och shake me tuttarna och så :P det är ragga för mej, och det var mkt sånt i den här dansen, men inte alls mkt sånt med karin.. får en att fundera ;)

men nu ska jag gå och skrika till fabian att han ska sänka sin jävla musik och sen ska jag äta middag :)
haha ja, jag är en bitch ibland.

puss på er

hoho :D

gott folk, jag är på braaa humör!
vet inte ens varför, tror det kan ha att göra med att jag precis duschat, gjort inpackning och nu smörjt in hela kroppen med min fikon&gurka body butter! man känner sig alltid så fräsch efteråt :D
en liten jobbig grej är dock att min grapefrukt bpdy butter från the body shop är slut :( skulle ta den nu men det finns ju inget kvar :(:( köpte för inte så länge en likadan fast med jordgubb, men tycker nu att den luktar för mkt godis..
så imorn folket, ska jag köpa en ny :D
the body shops body butter är utan tvek bäst, enligt mig, och då spelar det ingen roll om de är lite dyrare än en kräm från hm, för det är faktiskt skillnad.
men vet inte riktigt vilken jag ska välja, antingen blir det cocos, eftersom det var antingen cocos eller jordgubb förra gången, och jag älskar cocos, eller så blir det grapefrukt.. :) möjligheten finns ju att det blir båda, men tror inte min ekonomi tillåter det ;)

 VS 

jajaja, nog om det.
idag har jag inte gjort något alls nästan.. var påväg ut på en promenad, men tror ni jag kom ut eller? haha nej såklart inte.
istället frågade pappa om jag ville tjäna en hundring, såklart tänkte jag, och då fick jag i uppdrag att lägga i olika saker i 30 st kassar, skulle va samma saker i varje kasse, och kassarna skulle va priser eller något :)
va klar på 20 min, så då är 100 kr en ganska bra lön ;)


:)

nu ska jag snart se på beck när det börjar, och sen sova tror ajg nog.. måste nog gå i skolan imorgon, trots att jag inte är frisk -.- sen så är det ju dans som jag måste vara med på också.. borde nog inte vara med egentligen, utan bara titta på, fast jag har ätit så mycket godis och chips den här helgen att jag nog måste vara med hahah :p
puss på er så hörs vi imorn <3

Söndag

heellu

ingen direkt kul dag ida haha :P men är ändå på ganska bra humör just nu konstigt nog.
igår somnade jag halv 10! helt seriöst.. har inte somnat så tidigt på jag vet inte hur länge, och igår var det liksom lördag, vilket liv man har :P
ändå så vaknade jag inte förrän halv 1, men de va skönt ändå, att få sova ut :) fast vaknade med huvudvärk, inte lika kul.
idag har jag gått runt i huset i mjukisbyxor o inte gjort ett skit.. tryckt i mej mängder med godis och chips.. och ändå är det lååååångt ifrån slut haha :p
tv har jag sett också.. men inga bra program vid den här tiden direkt^^
funderar ¨på om ja ska klä på mej och gå en promenad, får se om jag gör de sen.. är ju faktiskt skitfint väder :)

fixade nyss mina naglar förresten, finfint blev det!



nej men nu ska jag göra något annat.. se om det är ngt bra på tv nu, eller gå en promenad haha :P men hatar egentligen att gå ensam.. så måste ladda mobilen först så ja kan prata me folk :)

puss på er <3

Fredagen!

i fredags var det skoldag som vanligt, men sen åkte jag och jessica ner på stan och köpte massa godis och läsk. vi köpte helt seriöst lösgodis för 127 kronor, till 4 personer.. hahaha x)


rosa tema var det, så alla hade något rosa på sig :)


matsalsbordet där vi åt :)


hahah titta bara på julles tänder, dom blänker!


tacos..


.. och chokladtårta


inget kommnetar typ x)


vi är så heta sååå

hahah helspårad kväll kan jag säga.. blev en del videos med hostattacker, doppade händer i gräddfilen, snytnigar och blåsta ögonblick bara.. hhah har inte skrattat så mycket på lääänge! så tack för kvällen flickor, lär göras om snart!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0