Jag smälter

hejsan på er

nu har jag nyss kommit hem från stan, var där med julia. svetten rinner och mina fötter gör sjukt ont, jag ville inte ens ner på stan för jag får inte köpa något innan jag åker till london, men julia ville.

blää, alla skäller på mig idag känns det som, och jag vill ha en pool! det skulle vara sjukt perfekt att ha en pool på min baksida men hitills är ingen byggd -.- jag klarar inte den här värmen längre, 25 grader och jag älskar det, men nu är det 30 grader, i SKUGGAN! fööör varmt! att det dessutom är 32 grader inne i huset, de gör knappast saken bättre, för de finns ingenstans att svalka sig.
ska snart ta dagens 3e kalla dusch, och klockan är inte ens 4, var ska detta sluta?


dagens.. riktigt tråkig outfit känner jag.. gillar inte att vara helt basic. fast jag hade 11cm klackar till så de kanske inte blev såå basic trots allt.

puss

Träningsvärk...

hejsan :)

imorse så gick jag och maria upp rätt tidigt, runt 10. men då hade jag halvsovit sen klockan 5, då katten väckte mig och ville ha mat haha.. typ går över en ansikte , lägger sig vid huvudet och spinner, för att sedan sätta klorna i ditt lår.. ja så gillar alla att bli väckta vid halv 5 :) och mamma muntrade ju upp mig sen genom att säga, "jamen så gör hon varje natt, jag är van.." yay!

aja, vi åt en mysig frukost på verandan och sen åkte hon hem. jag har typ städat hela dagen.. har städat hela jävla nedervåningen, och de som vart hemma hos mig vet att det är mycket! dels är det rätt många rum,och dels är det saker precis överallt haha :P aja, började vid 11 och blev klar runt 3.. kul! aja, sen låg jag ute och solade ett par timmar, och läste harry potter ;)

nu på kvällen har jag inte pallat göra något riktigt, har en enorm träningsvärk i min mage efter gymmet i fredags, jag ansträngde mig nada med några övningar eftersom det var alldeles för varmt och jag redan tränat den dagen, men jag gjorde "brutalbänken" (liknande men inte exakt lika) så gjorde jag den ordentligt typ.. och det känns som jag vet inte vad, kan inte ens göra en situp!

aja, jag ska få in katten nu så att hon kan få sitt ppiller, annars blir hon hormons-galen och brunstig eller vad det kallas, och det hoppar jag gärna över.. ska sova sen för ska upp tidigt imorn och gå ut och springa innan de blir alldeles för varmt, sen städa övervåningen, plus jobba i trädgården, vilken rolig dag jag har att se fram emot ...

aja, sov sött

PUSS

Happy nails :D

hej igen :)

nu har lisa precis åkt hem, skitmysigt att hon va här :) vi var som sagt på maxi, och nu har jag fixat mina naglar, hahha jag klarade inte ens en dag med korta :P illaaa...
aja, sen har vi suttit ute på verandan och ätit glass med jordgubbar och chokladsås, mums :)


sooo sexy, hahah jag har idomin på läpparna eftersom som de bränns sönder annars ;)


på väg mot maxiii


lissekisse :)


inte naturligt någonstans, men som jag sa tidigare, hellre fejk än  fult ;)

men nu är maria här så ska vara social med henne
PUSS

Summerfeeling

tjollahoppsan ;D

haha inte igår man sa så eller hur ;) nej men jag är på väldigt mycket bättre humör nu än igår, då trodde jag att jag till slut faktiskt skulle gå sönder, fysiskt, den psykiska delen brakade samman för längesen.

jag är i alla fall hemma nu, och har vart ett tag, har ätit årets första vattenmelon (galet gott) och legat i solen och stekt mig :) lisa sitter på bussen på väg hit just nu och jag tänker tvinga med henne till maxi eftersom jag behöver köpa nageltippar (finns de där?) och balsam.

anledningen till att jag behöver köpa nageltippar är för att jag fick ryck när min tumnagel gick av på sidan när jag cyklade hem imorse, så jag klippte av allihop, så jääävla korkad är jag -.- så nu har jag fuuula, korta äckliga naglar och det klarar inte jag av. och visst är de kul när folk tror att mina riktiga naglar är fejk, men jag har hellre fejk än fult.


muuuummma ! tihi och det finns nästan en hel kvar, åt baaara mig. som att jag hinner äta upp hela den innan den ruttnar x)


dagens, lite suddig bild men visst börjar jag få lite färg i alla fall? :D

nejmen nu kan jag inte stå vid datorn längre, skulle ju bara visa att jag lever egentligen ;) ut i solen med er !

PUSSS

Jag klarar inte mer

gick upp runt halv 11 idag, gick ut och gick i någon timme. sen har jag ätit frukost och legat ute i solen, jag väntar på mamma för när hon kommer hem från jobbet så ska vi handla mat inför veckan som kommer, mori åker nämligen bort imorn och jag blir ensam hemma. som det ser ut nu så tror jag inte det blir fest, några av de viktigaste personerna i mitt liv är borta ändå.
en av dom kanske föralltid, det beror på hur det blir.

jag är bara så trött på att tårarna ska rinna hela tiden, på elaka sms och ett brustet hjärta som aldrig hinner läka innan de ska krossas på nytt.
09 har varit ett dåligt år hitills, fler än en person har svikit mig och jag klarar inte fler nu. jag trodde att det skulle bli bättre när sommarn kom, att det skulle bli bättre när jag fick en paus från klassen, men istället blev det värre. kan det inte bara ta slut nu?
vad är det med människor att säga att dom älskar mig och sen visa motsatsen? att säga att jag kan lita på dom till hundra procent, och sen berätta mina största hemligheter? jag förstår inte, och jag orkar inte mer, det gör så sjukt ont.

jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vem jag kan vända mig till, vem som kommer stanna kvar och vem som försvinner.

det finns få riktigt äkta vänner jag har, som aldrig någonsin har svikit mig, okej att vi bråkat, men inte har en hemlighet eller onda ord kommit ut ändå, ni vet vilka ni är hoppas jag, och ifall ni inte fanns skulle jag på riktigt inte klara det jag just nu går igenom, jag älskar er hur mycket som helst, och jag vill att ni alltid stannar.

jag klarar inte folk som uttnytjar, som ljuger och som inte bryr sig, försvinn från mitt liv, för jag orkar inte bli sårad igen.


Garderobspåfyllning...

heeej där :D

är hemma nu och har varit i ett par timmar, men har fortfarande galet ont i fötterna haha!
jag och maria tog som sagt 10.09 tåget mot stockholm idag, fyfan va dyrt det var, 164 kr tur och retur, PER PERSON! seriöst.. bara ett år sen som vi åkte 3 pers på en vuxenbiljett :P

aja, fram kom vi i alla fall och vi shoppade en hel del.. gjorde av med alldeles för mycket pengar men jag ångrar ingenting ;) lite roligt att hon och jag verkligen tänker exakt likadant hela tiden, typ säger exakt samma sak samtidigt osv, hahah älskar´t :D

pics of the day


maria nöjd över att vara påväg ;)


precis som jag


lunch på taco bar, mumma på de!


inne på cubus haha!


påsar...


blå mjukisbyxor och blå klänning, två par skort, ett linne och ett par shorts :)

hahah de blev detta plus två glassar... behövdes en varm dag som denna ;)
hoppas ni har de bra allihop, och vet ni? det är inte farligt att kommentera ibland ;)

PUSS

Stockholm

hej bloggen :)

nu ska jag snart ta och åka mot stationen för att ta tåget till stockholm :) wiho shopping :D är så sjukt less på uppsalas butiker, man hittar ju INGENTING! så jag och maria bestämde oss för att åka och bränna lite pengar ihi :)

 

puss på er och ha en bra dag i solen!

Kreativitet - diadem

jag har ett par lila siden-skor, som är jättefina, men rätt svåra att matcha till. jag ville ha ett diadem med en rosett på i samma färg, men kunde inte hitta något som var bra, så jag gjorde de själv !

detta behöver du:


sax, lim, sidenband, samt ett lite tunnare diadem som de på bilden, gärna me piggar eftersom bandet inte glider så mkt då.


sen skulle jag göra rosetten, så jag klippte en del av bandet, gjorde en rosett, och sydde igenom knuten i mitten för att den ska hålla


resultat! jag ringlade bandet runt diademet, limmade fast det i ändarna, och sen sydde fast rosetten


voila!

(hahaha och jag vet att jag är asful på bilden)

Tisdag in the city

hellu

igår så var frida hä, vi solade ett tag och sen var vi på maxi och handlade och lite sånt dära, och sen åt vi middag med mina föräldrar och tittade sen på harry potter och den flammande bägaren, myyys :)


gårdagens - hihi ni kan inte säga att jag inte fått färg ;) men är inte lika röd längre haha!

men de va lite jobbigt bara att vi kom i säng runt halv 3, och hon skulle till läkaren imorse så vi gick upp vid 8 ... men jaja :) när hon åkt så stack ja ut och sprang, fatta att de va 22 grader och klockan var halv 9 !!! galet hahah.
sen låg jag i solen ett tag innan jag åkte ner på stan för att möta upp frida baby igen :) vi gick runt och kollade och jag köpte äntligen ett nytt solpuder, har använt ett gammalt från solo, som dessutom är sönder! inte okej, de hamnar i soptunnan nu.


dagens

jaja ;) men ska äta lite nu, hörs sen! <3

Grattis!

hallå där :)

idag fyller världens bästa Maria 17 år! ETT enda år och sen är du och jag ute på krogen baby :D JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRANDE ÅR osv osv



Grattis!

schteeekhett

hallååå

najsigt väder ute hih :D har legat ute och solat i ett par timmar nu, och jag gillar att de syns på kroppen :)
nu har jag precis köpt två biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen! har lovat maria att bjuda henne på bio som födelsedagspresent :) och jag dör för att se den filmen.. en rikig harry potter-nörd.


fick betygen idag också, helt okej, 3 MVG (hade hoppats på fler) och resten VG, förrutom mitt IG i tyska, men det var för att jag hoppade av i höstas. så 3 MVG, 10 VG, 1 IG, helt okej :) men måste bättra mig nästa år.

frida är på väg hit nu i alla fall, vi ska bara ligga ute och steka tror jag.. men jag behöver hennes hjälp med att göra om ett par jeans, om jag gör det så blir dom bara förstörda ;)

PUSS på er! <3<3

Söndag

jaa ni, dagen började med att jag gick upp vid 11 och drog ut och sprang direkt, gick inte så bra eftersom jag inte pallade, men ut kom jag ju i alla fall.




jag håller på att bli sjuk, jag är trött, har ont i huvudet och fryser hela tiden, har varit så i flera dagar, på midsommar gick jag omkring i långbyxor, stor tjocktröja, och gigantisk dunjacka, och jag frös, tänk er det.

aja, jag är depp men nu vet ni vad som händer i alla fall, puss.

Midsommarbilder

 blomplockning med anna och andreas

 vuxna fixar midsommarstången

 huset

 dans kring stången

 david och filip

 solnedgång

 killarna på klipporna

 david i "sin" hatt

 filip e och rasmus

 utsikt från bastun mitt i natten, badade 4 gånger! (i 12 grader)

 dagen efter på väg mot bryggan

 och rasmus var den enda som åkte eftersom det var 13 gradigt vatten


Midsommardagen

hallå bloggis

nu är jag hemma igen, en dag tidigare än tänkt men de är nästan bara skönt! det var kasst väder och så så ingen orkade stanna på landet bara för att.

midsommar igår var sjukt skön! jag var osminkad med fula kläder och gummistövlar, och det är så de ska va! först ut kl 10 för att plocka blommor, sen sillunch med långbord, och sen dans runt midsommarstången, tipspromenad och tårta, traditioner!!! fast nästa år tror jag att de blir mer party för min del ;)

kvällen spenderades i alla fall först på klipprona med lite mys sådär, och sen var det bastu, jag ensam i en bastu med fösrt 5, sedan 6 killar haha! korvfest... nej men det var jätteskön kväll, jag vart inte så full, men de va de flesta andra, men de va lugnt bara :) midsommar som det SKA va!

vi kom isäng runt 3 nångång men jag kunde inte sova så bra så va uppe redan 10 idag, helt sliten. har varit trött hela dagen och orkar inte göra något så ikväll blir det filmtittning och sen sova. veckan som kommer blir ju i alla fall dunder, nu när folk är lediga från sina jobb en vecka, och lisa och frida är dessutom hemma båda två!! wiho DUNDER helt enkelt :D

jag orkar inte va vid datorn nu längre, men bilder från midsommar kommer imorn :)

PUSS

Midsommar

Nu drar jag till anna och davids land över midsommar, hörs på söndag kväll!



ja, jag ska bara vara borta över helgen, nej, jag kan inte packa haha! seriöst.. jag vet aldrig vad jag ska ha med mig, så jag tar med allt istället ;)

PUSS ha en trevlig midsommar :)

Middag

nu åker vi till stan för att äta middag på saluhallen - jay fu, ha de bra :)


Idag är det min dag

hej bloggis :)

idag är det min dag, jag fyller 17! dagen började med att mamma, pappa och fabian kom och sjöng för mig vid kvart i 7 på morgonen.. haha tror att det var första gången någonsin som jag faktiskt sov när de kom. öppnade presenter och blåste ut ljusen på tårtan och så iaf, fick massor av träningskläder av mamma (två par byxor, typ fyra tröjar och en sport-bh) sims 3 av pappa och fabian och sen ett trådlöst tagentbort och mus av pappa :)
sen somnade jag om och vaknade runt 10, haha va ensam hemma då. men nu har jag fixat mig och ska till ikea med garin, lori och hanna, tror jag i alla fall, de har inte hört av sig mer än sagt grattis^^


så ser jag ut idag, uppdaterar mer sen med kvällsoutfit osv :)

puss på er <3

förlåt!

oj dålig uppdatering igen märker jag.. förlåååt.. ;)

aja, har haft fullt upp hela helgen, i lördags träffade jag ju garine på dagen, sen åkte jag hem till maria och sov där, myys! vi såg på massa filmer och så :) åkte hem sen på söndagen och sov, och sedan var jag med nathalie på stan igår, båda gjorde av med liiiite mer pengar än vad som var meningen haha! jag skulle egentligen bara köpa ett par solglasögon, men jag hittade inga så det vart andra grejer istället. sen på kvällen åkte jag hem till frida och sov där, vi tittade på mean girls och så. skön helg med andra ord!


lunch på cupido igår, riktigt onödigt, men gott ju ;)



två armband som är helt underbara :) var 70% rabatt på kicks så dessa + ett par örhängen fick också följa med hem :)


en klänning också


och dessa skor ska snart få följa med hem till min garderob, väntar bara tills den 25e ;)


och sen en dagens :)

skitsuddiga bilder av ngn anledning.. tror jag lekt med inställningarna i kameran för mkt ;)
men nu ska jag iväg på anställningsintervju, wish me luck :)

PUSS

Lördag

hej :)

tänkte ta avslutningsdagen i bilder mest, den började ju med att vi var på spegeln, fick titta på lite filmer elever gjort och sedan en film med lärarna, jag skrattade så att det kom tårar haha! sen var jag på stan med natta, jennie, juliette och jessica


jessica och jennie, jättefina båda två!


juliette, jennie, jag (skumt hår? :S) och jessica


fika på waynes, natta och jessica


juliette


hahahha natta och jessica


provhytt på hm, jennie och jag


hehe på hm, jennie, jag och jessica


rosa bikinin blev dagens inköp, den gröna köpte jag i veckan :)


när jag kom hem hade pappa köpt bigaråer till mig


jag gick till maxi i skitväder


och sen bestod dagen av detta tills lisa och frida kom hit


jag var mysklädd i brorsans tröja, mjukisshorts och linne


sen kom lisa och frida hit


och vi myste ner oss i min säng och tittade på film

men nu ska jag dra till garin, hörs kanske ikväll

PUSS

Sommaravslutning!

Godmorgon!

ska åka till stan om ungefär en halvtimme för att ha skolavslutningen, känns skönt att liksom ha ett officiellt slut på året, ärligt så tycker jag att det är rätt dålig stil att inte komma :P

men jaja, var och en får stå för sitt beslut, jag tänker vara där i alla fall :) och efteråt så blire kanske fika med jessica och nathalie, men det beror på när vi får sluta, risken finns att jag är helt däckad eftersom jag inte kunde sova igår utan somnade först runt 3.. det funkar inte riktigt för mig när jag går upp 7.

i alla fall, såhär ser jag ut idag





nej nu ska jag ta och fixa det sista!

PUSS och ha en trevlig dag :)

uttittad

halåååå

jag åkte som sagt ner på stan idag, men inget blev väl riktigt som jag ville där.. jag lämnade tillbaka en klänning från vero moda, hittade en bikini jag vill ha, men inte köpte. seriöst är det första gången jag är på stan utan att köpa något på flera månader! men det är ioförsig bra, jag måste lära mig att hålla i pengarna.


hela dagens outfit (förrutom skor)

åkte hem vid 20 över 1, fick sällskap med lori på bussen, men jag var ledsen då och kände seriöst att tårarna skulle komma närsomhelst, så jag var nog inte så rolig att vara med :P åkte hem och typ sov i alla fall.. har varit jättearg på min familj också, litet pms-barn som man är, så jag bestämde att jag inte tänkte stanna hemma resten av kvällen (kl var runt halv 7) så jag åkte iväg till natta, i mina rosa för korta mjukisbyxor :P

var där ett tag i alla fall, myspys :) fick med mig ett stort rosa gosedjur hem! gullgull hihi :D ska ha den i mitt rum :)
hhah och folk kollade ju inte aaaalls på bussen.. seriöst, jag åker ju 5an, och då är det alltid tusen blattekillar där, och tror ni inte att alla verkligen vänder sig om och STIRRAR när jag går på eller? AHHAHA


haha, kvällsoutfit + gosedjuret :P

nu har jag i alla fall ätit middag, wiho fick min sushi (kärlek!) och allt är mycket bättre :) ska ta och duscha, göra en ansiktsmask, och smörja in kroppen och sådär, så är man riktigt fräsch till imorn ;) hur fräsch man nu kan vara innan kl 9 en fredag när man inte gått upp innan 10 på hela veckan :P


vet inte riktigt varför, men jag gillar makirullar bäst, så vi gör alltid en specialbeställning åt mig så jag får bara såna :P

aja, trevlig kväll på er :)

11 juni

Godmorgon :)

eller, jag har varit vaken i ett par timmar menmen ;)
nu har jag sminkat mig, klätt på mig och ska ta och äta frukost, vad som händer sen vet jag inte.. måste ner på stan och lämna tillbaka en klänning, men med vem eller när eller hur det blir, det vet jag inte. kan ju hända att jag åker ner själv också :) juste, måste träffa natta en snabbis bara, men jaja :)

idag hade jag ingen aning om vad jag skulle ta på mig, som vanligt alltså ;) det slutade med att jag bestämde mig för att ta på mig en svart kjol, som jag sytt på slöjden i åttan haha! problemet med kjolen är att den är för stor, så kanterna liksom stack ut på sidorna, så jag sydde om den! fatta att JAG, EBBA MARIA LINNEA SÖDERBERG, sydde om något som blev lyckat!!! hahah mäkta imponerad av mig själv ;) nej men de va bra ju :)


nice va? :D

det enda negativa med denna händelse är att min nagel gick av :( nu är den helt borta och fyfaaaan vad fult det är! jag har 9 st långa fina naglar, och EN kort! uschuschusch.. måste köpa nageltippar för det här sortens händelser, för nu tror jag nästan att jag måste ha plåster på fingret, så fult är det :(


 :( :(

aja, inget att göra åt för tillfället.. jag vill ju inte klippa av alla de andra, för då ser ju hela händerna förjävliga ut!

nej men nu måste jag äta frukost så jag kommer hemifrån någon gång,

PUSS

rainy day

hej sötnosar :)

förlåt för att jag uppdaterar så dåligt, men jag har annat för mig än att sitta vid datorn hela tiden .. jag är ju ledig + har ingen bärbar dator längre så jag orkar inte helt enkelt, ska försöka uppdatera varje dag ändå :)

idag så blev jag (idag IGEN) väckt av sms kl 7, 8 och 9, och sen slutligen ett till klockan 10, haha man märker verkligen att det bara är jag som är ledig nästan, för kl 9 är inte tidigt för ngn som är i skolan :P 7 är inte särskilt tidigt för jessica som går på bussen halv 7, kl 7 är djävulskt tidigt för mig som ligger och sover haha!

aja, gick upp, tittade ut och suckade åt vädret, sen åt jag frukost och fixade mig och lite så :) sen så kom lisa hit och vi hade mys, åkte ner på stan sen. första gången jag åt något på max på LÄÄÄNGE! gott var det inte heller, så de klarar ja mig utan i fortsättningen också.
hittade en bikini på hm som var underbar, sen även ett skitfint diadem och ett armband, allt det gick på 74 kr, kap? OHJA! hihi :D men aa.. hittade massa underbara skor också, har fyra par nu jag vill ja, 3 av dom ska bli mina vad som än händer. GE MIG ETT JOBB!!!!! blää hatar att jag inte får mer pengar av mor min när mina tar slut.. jag vill vara bortskämd haha x)


lissekisse och jag ;)

aja, frida kom till stan också och vi va där tills 7 nångång :) skitmysig dag!
juste, köpte en klänning igår, jättesöt! den ska jag ha på fredag på avslutningen har jag tänkt :) lite kort, men skitsamma, kommer ändå vara svinkallt så kan ha strumpbyxor till :)


skärpet är inte mitt, skulle bara testa hur de såg ut :) men fin va? :D

PUSSS

men sushin då..

hej igen allihopa

idag när jag kom hem så åt jag lunch (skaldjurspaj) och sen la jag mig i sängen och kollade på american pie, somnade såklart och missade slutet som jag alltid gör :P sen messar maria mig runt halv 2 så jag åkte ner på stan och träffade henne :) köpte bara en lotion med aloe vera, men hittade en asfin jacka! måste jag hitta massa kläder när jag är pank -.-

aja, vi åkte hem till henne sen i alla fall och satt ute och pratade, skitmysigt! maria är en sån man altid har roligt med och kan prata med allt om, och vi träffas inte särskilt ofta, för mycket träning och plugg som kommer emellan, vilket betyder att sommaren är vår tid ;)

aja, åkte hem sen i alla fall och har varit ute och sprungit och duschat nu och så, och eftersom min mamma och pappa firar sin bröllopsdag idag (24 år !!!!!) så lovade pappsen henne sushi, så jag blev asglad för jag älskar det, men sushistället har STÄNGT! vafan är det för stil .. aja, det förstörde typ hela min kväll för nu ska vi tydligen äta skaldjurspaj till middag, vilket jag inte tycker är särskilt gott, och det har jag dessutom ätit idag.. big fail -.-

aja, jag borde väl egentligen inte klaga, sushistället är stängt, hello i-landsproblem! hahaha


hahah hett värre i springkläderna ;)

puss nu ska jag kolla kylen om vi har ngn annan mat ;)

leeeedighet!

tjabba tjena hallå!

hahahah, fett längesen man sa så x) har precis kommit hem från skolan nu, inget mer kvar! fyfan vad skönt!!!!! eller, skolavslutningen på fredag.. men jag vet inte ens var eller när den är? :S

aja, gjorde MVG-prövningen idag, det var bara 4 uppgifter.. ingen aning om hur det gick faktiskt, kan ha gått bra eller så gick det dåligt, vem vet? :P aja, gjorde provet på 45 minuter så jag slutade vid kvart i 10, skulle åka till stan då så jag gick till 4an, men den kom aldrig! seriöst, jag satt där i 40 minuter.. och det var ju inte bara jag, utan rätt många som väntade på den satans bussen.. sen messade jag natta och det visar sig att 4an inte går på sommaren.. smartass -.-
kul att dom skriver det på hållplatsen så inte alla står och väntar liksom

aja, jag pallade inte stan sen utan tog mig hem istället, och nu är jag hemma som sagt :) skitskönt, är typ ensam också, bara bror hemma och han ligger och sover :)


såhär ser jag ut i alla fall idag. suddig bild och skitful min, men orkade inte ta massa :P


och nu har fåren kommit tillbaka, shit vilken missanpassad människa jag känner mig som när jag går genom en hage i mina högklackade skor.. hahahah

bajs nu kom pappa hem och fabian gick upp, kommer inte få den där tysta dagen jag hoppades på alltså -.-
får se vad som händer sen iaf

pusspuss


Söndagskväll

hej bloggis :)

hahah förlåt för alla deprimerade inlägg idag.. var inte på toppenhumör som ni säkert märkte ;) men som sagt.. pms, mitt humör går upp och ner precis hela tiden, de som känner mig vet precis hur jag är.

i alla fall, är på bra humör nu, har pluggat lite matte idag, legat ute i solen (JAG GILLAR VÄDRET IGEN!) och fått lite mer färg, varit ute och sprungit, duschat och smörjt in hela kroppen osv :)

nu ska jag äta middag med mina föräldrar och sedan mysa ner mig i sängen och se på lejonkungen, me like

oj nu kom pappa in och höll på att se att jag har en blogg, icke bra men tror inte han fattar sånt x)

aja, lejonkungen och mys senare alltså, och sen allra sista skolan imorgon! fyfan så skönt!

PUSS <3

förlåt

jag vill bara säga förlåt till alla som får utstå min damp just nu, det blir alltid såhär och jag mår alltid lika dåligt utav det.. det finns bara en person som faktiskt förtjänar att jag är arg och tjurig och den personen BÖR veta om det, eftersom deet har varit så i flera månader nu.

men i alla fall, förlåt alla i min närhet typ^^ det enda som hjälper mot min pms är en stor skål glass och en film men jag får inte äta glass och jag vill inte se på film för jag vill ligga och sola och bli brun, och jag ska byta piller igen för det här är inte bra.

skitskumma inlägg blir det också men skitsamma, mitt liv, min blogg, mina läsare.

...

jag hatar matte, mamma kan inte hjälpa mig för hon gör bara fel, jag fattar inte, och ingen annan kan hjälpa mig heller. jag blir ignorerad av typ alla mina kompisar, i alla fall några, jag vill äta men jag får inte. JAG HAR PMS. jag kommer faila på provet imorgon så jag kommer inte få MVG och då kommer jag känna mig dålig.
sommarlovet har inte börjat som jag ville, jag är rädd för att det kommer fortsätta såhär, då kommer jag gå under som det känns nu.. jag vill bara att det ska bli midsommar nu så jag kan få åka iväg från den här jävla staden! för dit jag vill åka innan kommer inte hända, jag har förstått det nu.

Matteplugg

halluuu

jag och julia hade jättemys igår! vi låg i hennes soffa och tittade på twilight, kärlek till den filmen! vi åt popcorn och mörk choklad också, herreguuud så längesen jag åt choklad! men nu är ju "pakten" slut, så jag får egentlgen äta precis vad jag vill.. men jag har bestämt att i vardagarna är jag nyttig, och på helger får jag äta mörk choklad (70%) och popcorn.. ;) och sen vid speciella tillfällen tårta och sånt, låter bra?
jaja, kom hem runt halv 1 och gick och la mig direkt, haha sjukt trött.. skumt egentligen, jag kan inte vara vaken på kvällarna längre, men jag kan inte heller gå upp på morgonen.. så jag är varken morgon eller kvällsmänniska.. typ sovmänniska eller ngt :S
aja.



idag är det matteplugg hela dagen typ.. jag SKA klara provet imorgon! fabian fick bara VG i matte A så då ska jag fan ha MVG ;)
nejmen jag ska väl sätta igång
PUUUUUUUUUUSSSSS .

Kasst väder..

hej där :)

igår var det som sagt min brors student så jag var rätt upptagen hela dagen haha :P pappa väckte mig vid halv 10 så höll vi på med att fixa maten och städa och sånt tills vi åkte för fabians utspring på celcius, det började klockan 1 men vi var såklart där en stund innan, sjuuukt kallt! hade nylonstrumpbyxor och högklack.. smarting :P

 
klickbart ;)

aja, han var väldigt glad såklart och vi hade med oss miniflaskor med skumpa till skidåkarna i hans klass :) han gick ju elit-amerikans fotboll, men i hans klass fanns oxå de som gick elit-alpint, och det var pappa som fick igång skidgymnasiet i uppsala så han ville ge dem något när första alpin-klassen gick ut :)

sen åkte vi hem i alla fall och senare kom folk hit för mottagningen.. massa släkingar och så, ni vet. var väl sådär lagom kul men fabian fick massa pengar och paket så han var ju nöjd i alla fall haha :p

senare på kvällen kom frida hit iaf, och vi såg på aristocats hah! har fått en vhs nu så igår fick jag först se på efterlängtade lejonkungen och sen aristocats :D hon sov här och åkte hem idag för några timmar sen :) jag har inte gjort så mkt.. typ degat och sett på pocahontas (ja, jag är en barnfilms-nörd, nåt problem?) och nu fixat mig för ska dra iväg till julia :)

  
klickbart haha!

nej nu ska jag tagga :)

PUSSSS

jag saknar dig <3

Godmorgon!

hallå där :)

jag börjar skolan om typ 25 minuter, så snart ska jag åka. måste ändå säga att det inte känns jättelockande att gå ut i regnet ...

aja, jag vaknade runt halv 9 idag, och ville verkligen inte gå upp.. fönstret var öppet så det var kallt i rummet och skitvarmt och mysigt under täcket.. känns igen eller? ;)

menmen, upp kom jag och har ätit frukost och fixat mig och så :) vi har mentorsdag i skolan idag.. så min klass ska typ leka lekar eller ngt :S sen ska vi lämna in våra datorer :( och sen får vi lunch och sen slutar vi tror jag.
jag kommer sakna den här datorn faktiskt, nu i sommar kommer jag bara ha min gamla laptop som suger balle, och stationära som är i rummet bredvid mitt.. kommer antagligen inte sitta lika mycket vid datorn då.. nu blir de ju så att datorn oftast är på när jag är hemma, även om jag inte är där :P

aja skitsamma.
såhär ser jag ut idag i alla fall


världens fluff till hår haha!

nejmen jaa.. efter skolan vill jag bara ligga och mysa under täcket.. allt jag vill göra när det regnar typ :P och sällskap skadar knappast! men tror inte det blir tid för det, för bror tar ju studenten imorn och jag tror mammsen vill ha hjälp med matlagning och bakning och sånt shit inför mottagningen..

nej men nu måste jag sticka

hare bra
PUUUSSSS

inofficiellt sommarlov!!

hohooo :D

idag hade jag mina sista "lektioner" :D haha den här sista veckan har bara vart grovt onödig.. enda riktiga lektionen var ju måndag eftermiddag :P om man inte hade rester då.. men sånt känns bara onödigt att ha eftersom skolan inte ens vart stressig ..
aja, hade betygssnack med mohammed och linda i alla fall, MVG i svenska, VG i idrott, wihooo :D IN YOUR FACE KATARINASKOLAN säger jag bara!! seriöst, jag gick ut nian utan ett enda MVG, nu har jag absolut minst 4..

jaja, vi fick sluta idrottslektionen när vi ville eftersom vi endast var 5 personer där.. haha, så jag, jennie och juliette drog vid 1 och då åkte jag till gymmet :) sen efter det hem och har legat och myst i sängen hela dagen typ.. hihi exakt vad man vill göra sånna här dagar, det regnar ju inte längre utan har till och med varit sol, men de känns så grått ändå av någon anledning.

och ett plus till mig, jag har löst problemet med bilder och min mobil! kameran var som jag trodde bara inställningar som gjorde den cp, men sen har ju ngn tråd i telefonen lossnat så det inte går att föra över, men jag hittade en adapter hemma som jag kan stoppa in minneskortet i och sen in i datorn! cred till ebba säger jag bara. typ brainac (stavning? x) )


dagens


hahah myskläder! man FÅR faktiskt vara mysig och skabb på kvällen ;) byxorna ser typ grå ut på bilden men dom är ljusrosa ;)

nej nu ska jag ta och laga mat till min dundebara familj

PUSS PÅ PILLESNOPPEN

bror min

Lite stolt blir man :)



(klicka på bilden för att komma till artikeln)

Finaly!

hej bloggis :)

andra skoldagen denna vecka, även fast inga lektioner känns riktigt seriösa .. det är meningen att vi ska jobba med rester, fast jag har inga hahah :P

hade i alla fall betygssamtal med Lotta idag, får MVG i naturämnena, MVG i projekt och företagande, och VG i de andra två entreprenörsämnena, möjligtvis MVG i ena, känns braaaa :D
skulle på spinning kl 12 och var därför tvungen att hinna med 11.35 bussen från skolan, men det gjorde jag såklart inte idag, eftersom min klass inte hade lust att hålla käft när Lotta skulle säga några saker i slutet.. sen så sprang jag i spöregnet till 2an istället, kom dit 11.39, och ser bussen åka iväg, när den ska gå 11.41, surt? ja!!!

aja, ingen spinning alltså, så jag ringde Frida som hade håltimma och hon kom ner på stan :) jag köpte sommarbusskortet (hejdå skor..) och sen gick vi i lite olika affärer, hitta två helt underbara klänningar på MQ som ska bli mina inom en snar framtid! visade även Frida skorna jag vill ha, och hon visste vilka jag menade utan att ha sett dom hhah, frida känner mig rätt bra ;)

åkte hem sen i alla fall, har varit ute och sprungit, tur att de sluta regna kan man ju säga! och nyss kom pappa hem och sa att han hade en present, så jag fick en hårddisk på 320 MG :D sjuuukt bra eftersom jag måste lämna in skoldatorn på torsdag och då tömmer dom den.. men nu har jag kvar alla bilder och filmer och vissa skolarbeten som jag behöver :) men jag får ingen ny dator och det suger lite.. undrar vad jag då ska få i födelsedagspresent ? :S

RSS 2.0