Varför jag inte skriver längre

folk säger åt mig att uppdatera, men jag orkar inte. jag har inte lust och jag vill inte. jag har aldrig haft något mål med min blogg, aldrig kämpat för att få mer läsare eller skrivit inlägg för att dom ska vara intressanta för någon mer än mig själv och mina vänner. jag tycker att bloggvärlden är helt cp, kolla bara på Paow, hon får läsare genom bloggbråk med andra bloggare, och går inte i skolan eller något. hon har sagt att hon kommer kunna leva på bloggen så småningom, men eller hur tänker jag då, för bloggvärlden är på väg utför, i alla fall är det vad jag tror.

en annan anledning är att jag inte orkar är att det är så många delar av mitt liv som jag inte vill eller kan skriva om i bloggen, jag får ibland höra av folk att jag skriver alldeles för mycket och för personliga saker, och att jag skriver om allt i mitt liv. skulle jag göra det så skulle min blogg vara en bergochdal-bana, för det är så mitt liv ser ut. det händer skit hela tiden, men emellan kan jag vara lycklig. det är bara att när något bra äntligen händer, då får jag vara glad ett par veckor innan nästa skitgrej händer och förstör alltihop.

för tillfället har jag mer än ett problem. och jag kan inte blogga och lämna ut den delen av mig själv, för då kommer jag inte kunna skriva något alls. så fort jag är ensam, eller bara börjar tänka ändå, då kommer tårar och känslor som jag inte vill ha.

jag kanske börjar blogga igen i framtiden, därför låter jag min blogg och mina gamla inlägg finnas kvar, men just nu så har jag andra saker att tänkt på.

ha det bra

Ebba


RSS 2.0