London

London-alltså, jag är jättenöjd! det blev massor av shopping i alla fall ;) ska skriva ner vad vi gjorde varje dag, kanske inte jätteintressant för er men jag vill komma ihåg :)

Söndag:
Vi gick upp galet tidigt, kl 5! Åt lite snabb frukost, klädde på mig och sminkade mig och sen kom taxin vid halv 6, haha inte roligt den tiden på morgonen ;)
väl på arlanda så köpte vi lite kaffe i väntan på flyget, allt var väldigt smidigt men det var ändå bra att vi var i god tid för det var kö. flygresan var jättetråkig, och jag som hatar att flyga (det är läskigt i början, måste hålla någons hand då, och sen galet tråkigt att bara sitta där) hade svårt att sova.
sen kom vi fram, tog tunnelbanan in till centrum och letade upp vårt hotell som låg i Bayswater. vi fick inte vårat rum förrän vid klockan 2 och vi var där vid 1 så vi lämnade väskorna i deras bagagerum och kollade sen områget.. bara ett par hundra meter från vårat hotell fanns en galleria som hade asbra affärer! hittade ett par skor som jag blev kär i men inte köpte, däremot köpte jag ett linne och en kofta inne på HM, och 5 par trosor inne på La Senza. Sen gick vi tillbaka till hotellet runt 5, packade upp lite och åt kinamat på kvällen. fick mitt första glas vin på restaurang någonsin. haha han frågade inte ens utan bara hällde upp x) i sverige skulle de aldrig hända utan att de fick se legg.

Måndag:
Vi gick upp rätt tidigt, ont i ryggen eftersom sängarna var stenhårda, och åt frukost på hotellet, det fanns bara rostat bröd med marmelad och till de kaffe eller juice.
Sen åkte vi tunnelbana till Baker street där  Madame Tussauds ligger, vi kom dit vid 10, men stog i kö i 1 timme och 45 minuter för att komma in.. de första 45 minutrarna utomhus i regn, haha kul! men det var ett kul museum, fick en bild med Zac Eforn, hihi kärlek :D


står nu på hedersplats på min byrå :D

efter detta så gick vi baker street ner mot oxford street, där alla de bra affärerna ligger. vi shoppade en del och tog oss sedan till Libertys för afternoon Tea.. helt okej antar jag men jag har aldrig fattat grejen med te.
på kvällen åt vi på en helt underbar italiensk restaurang där servitören var jättesöt...

Tisdag:
Vi gick upp rätt tidigt precis som på måndagen och åt frukost. sen så gick vi till tunnelbanan där jag och mamma åkte åt olika håll, hon skulle ut till ett sjukhus och hälsa på en gammal vän till henne som heter Miklos. de arbetade ihop lite när mamma höll på att ta sig läkarexamen och han arbetar nu som läkare i london.
jag åkte själv till oxford street igen och shoppade loss hihi :D
vid 3-tiden möttes jag och mamma upp på en starbucks och gick sedan till Harrods där vi tittade runt och köpte en hallonmarmelad till frukosten (den som de hade redan hade nog 0% frukt i sig) och sedan åkte vi till ett annat ställe där vi mötte upp Miklos för att äta middag, blev libanesiskt. säkert jättegott för de som gillar den maten, men det gör inte jag :P

Onsdag:
Den här dagen började vi i vårt eget område och tittade runt lite, sen åkte vi tillbaka till oxford street för jag ville gå tillbaka till några butiker och mamma skulle byta ett par byxor. sen så åt vi lunch på en pub (fish and chips) och åkte tillbaka till vårt område där jag köpte de skor jag hittade första dagen och sedan fick massage på ett ställe i gallerian.
sen gick vi till hotellet och vilade lite innan vi åkte till West end. vi åt lite förrätt på en restaurang och gick sedan till den gata vår musikal skulle gå. vi såg på Lejonkungen, helt otroligt bra gjort och sjukt bra skådespelare med galet bra röster.. svårt att förklara hur bra gjort allt var.



därefter åkte vi hem till hotellet och packade och sov.

Torsdag:
denna dag bestog av resande.. vi gick upp vid 8, åt frukost, packade de sista och checkade ut vid halv 10. tog tunnelbanan till Victoria där vi bytte till Gatwick Express som tog oss till Gatwick airport. där fikade vi och drack kaffe, handlade lite tax-free och sen gick vi till gaten där vi fick vänta och planet lyfte en timme sent. vi mellanlandade i riga, där vi skulle ha varit i 2 timmar, men nu bara hade 40 minuter på oss att ta oss genom säkerhetskontrollen och sedan köpa lite middag och gå på planet. 20 över 7 var vi hemma i sverige och pappa hämtade upp oss på flygplatsen :)




Shoppingen :


hehe stök.. har städat lite nu dock ;)



dåliga bilder, men båda paren har 12-13cm klack :)


mihih :)

totalt blev det 7 linnen, 2 jeans, 3 klänningar, 2 par skor, 2 clutchar, mjukisbyxor, shorts, 2 koftor, 5 trosor, 1 bh, plånbok och en massa olika krämer och shampon :D
hittade lite läder när jag kom hem oxå som jag glömt att jag har.. hihi min garderob börjar bli full snart :)

Hemma!

nu är jag hemma igen, så otroligt skönt måste jag säga haha :p vi hade det såklart toppen i London, men det känns i fötterna att gå hela dagarna, och hotellsängarna var såklart stenhårda så galet skönt att sova i min egentligen för mjuka säng inatt ;)

jag orkar inte skriva så mycket nu, men vi kör ett London-inlägg imorn eller så tycker jag. med bilder och lite vad vi gjorde och vad jag köpte osv. jättemysigt att vara iväg bara med mamma var det i alla fall, fast jag behöver vara själv lite ibland också så just därför är de skönt att vara hemma.

PUSS

London baby!

sådär, nu är väskan packad och rummet städat.. jag har varit jätteduktig idag hihi :D mamma jobbade ju natt igår så hon har vart trött och lättirreterad hela dagen, men jag kan ju vara en ängel när jag vill så hjälpte henne så gott det gick :) tog till och med ut komposten, och det mina vänner, är inte kul!

men nu ska jag ta och gå och lägga mig. taxin kommer 20 i 6 imorgonbitti och då ska man ju vara klar.. hhaha taggad på de eller? sen har jag ingen film att kolla på planet heller för alla filmer jag har är i AVI-format som inte gick att lägga i ipoden.. suuurt! går säkert och fixa på något sätt men inte fan vet jag hur..

jag kommer i alla fall hem på torsdag kväll och då förväntar jag mig mångamånga roliga kvällar och dagar på det sista av lovet! dags för mig att lära mig leva livet hur dåligt jag egentligen mår, eller håller ni inte med?

godnatt på er och ha en bra vecka, finns på mobilen ifall de krisar ;)

PUSS

Lördag

hej bloggen :)
igår var ju som sagt Frida här, vi gick till maxi och handlade lite och lagade sedan mat hemma hos mig. sen åt vi framför high school musical 3 hehe.. (a)
jag var nog världens tråkigaste sällskap igår. jag var ledsen, orolig och jag har verkligen ingen aning om någonting. jag är bara så förvirrad eller vad man ska säga.. och då råkar frida på oturen att lyssna på mig och mitt svammel om vikt, vad jag inte kan äta, hur jag känner, varför mitt liv är värdelöst osv.. stackare frida.. feel free to shut me up!

i alla fall så åkte hon hem med sista tåget, 00.13, varför fan de går så tidigt vet jag icke.. skyll på UL! och jag sov hemma själv.. så sjukt läskigt att jag bara vill dö. hela huset är bäcksvart, jag upptäcker att båda ytterdörrarna är upplåsta så att vem som helst har kunnat gå in och så.. brr.
somnade till slut i alla fall och vaknade aningen för sent, hehe jag som har massor att göra idag gick inte upp förrän halv 1 -.- men skitsamma, har i alla fall gått, ätit frukost, tvättat, jobbat, plockat hallon osv idag.. skulle velat följa me mamma till stan men hon åkte när jag var ute och gick -.-


fridge


and me på väg till maxi ( OCH JAG HADE JEANS PÅ MIG, RIKTIGA JEANS! INTE ENS JEANSLEGGINGS! *stolt*)


chicken tikka masala, inte jättegott men de funka

men nu ska jag ta och börja packa och sedan städa rummet och bädda rent sängen så allt är fräscht när man kommer hem igen :)

PUSS


Tagen av jessica

Jag har insett att min senaste kyss: antagligen var den sista med honom
Jag lyssnar på: klockan som tickar
Jag pratar: ibland för mycket och ibland för lite
Jag tycker om: att vara med människor jag vet älskar mig
Jag avskyr när folk: tror saker om mig som inte stämmer
Min bästa vän är: inte min bästa vän längre (dock finns de fler som är nästintill bäst ;) )
Min första vän heter: anna och david, måste det varit
Kärlek är: något som förstör för såna som mig, men gör andra personer lyckliga.
När jag borstar tänderna: så står jag i badrummet
När jag lagar mat: så går jag efter eget recept
Jag tänder på: när han rör mig
Det sexigaste yrket är: inget speciellt yrke, är man sexig så är man
Det är charmigt när: killar ger komplimanger och visar att de bryr sig
Jag är rädd för: att bli lämnad ensam
Den värsta känslan är: att känna sig övergiven, jobbig och ogillad
Den bästa känslan är: när allt känns bra och allt är perfekt
Jag är bäst på:  att få folk att ta avstånd
Jag är sämst på: att träna
Om jag va ett djur skulle jag vara: en flodhäst typ
Jag kommer alltid att vara: ebba maria linnéa
Det finaste som finns är: besvarad kärlek
I sommar: ska jag shoppa och bli satans brun
Sist jag grät var: igår natt då jag läste igenom gamla sms
Jag kan: vara otrevlig när jag inte känner för att vara trevlig
Jag kan inte: låtsas att allt är bra när det inte är det
När jag vill tänka går jag: ut och går
När jag bakar så bakar jag: olika saker varje gång
Min mobiltelefon är: helt värdelös
När jag vaknar på morgonen: så kollar jag klockan och gosar in mig i täcket
Innan jag går och lägger mig: kollar jag mobilen och ser på tv/läser
Just nu tänker jag på att: jag måste gå ner 10 kg till
Bebisar är: äckliga när dom dregglar och skiter
Idag har jag: gjort ärenden i stan
Ikväll ska jag: vara med frida
I morgon kommer jag: städa och packa
Jag vill verkligen: att han ska höra av sig

High school musical <3

jag kom hem från stan för ett par timmar sen, och shit vad jag är effektiv! tog bussen halv 2, gick direkt till banken och aktiverade mitt kort, sen till ungdomshälsan där jag fick vänta en halvtimme men sedan fixade min tid, sen gick jag förbi en frisör och köpte schampo, tog ut pengar och gick och växlade, köpte nagelstärkare och var hemma halv 4, greeeat :D

schampot jag köpte är Loreal absolut repair proffesional (tror jag den heter, står så). jag gick förbi en frisör och såg i skyltfönstret att de hade miniflaskor i en necissär för hundra kronor, och då va de det schampot och inpackningen jag planerat att köpa. asbra tyckte jag, eftersom jag inte vet hur de funkar på mitt hår, och bara flaskan med scampo kostar över 200, lite bortkastat om de inte gör skillnad :)



här hemma har jag ätit lunch och tittat på high school musical 2, iih älskar dom filmerna! såg ettan igår och ska se trean ikväll eller imorgon. zac efron är seriöst den snyggaste killen jag vet. så underbart leende, fint hår, fin kropp, allt är perfekt! åh, varför är inte han svensk? inte för att det spelar så stor roll, han lär ju vara rätt rik vid det här laget och tittar nog inte åt tjejer som mig ahahh:P men sexig är han i alla fall.

nu ska jag dra ut och springa eller gå, beror på hur höften känns när jag satt igång, sen städa och så kommer frida hit ikväll :) mys!

PUSS


Fredag

hejhej :)

nu ska jag strax åka ner på stan, ska gå till banken, ungdomshälsan och sen växla pengar. och sedan ta en fika med anna :) aslänge sen jag var med henne! ungefär två år sen haha! nej men det blir nog trevligt :)
det är lite jobbigt med vädret bara.. jag hade tänkt ha shorts på mig, men sen såg jag att det regnar.. men det är asvarmt ändå känns de som.. :S jeans eller shorts alltså.. usch hatar när man inte vet :P hade ju värsta outfiten med shortsen! eller.. värsta va väl att ta i ;)


jeans som jag och frida gjorde förrut, svart linne och ska ha ngn kofta till. den jag valt till shortsen passade inte till -.- sen vita högkklackade :)

ses på stan!
PUSS

Torsdagskväll

förlåt för dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp! sov ju hos maria igår, ultramys som alltid :D men jag hatar bussarna dit så himla mycket! väntade på bussar i totalt 40 minuter för att komma dit.. min kommer till stan typ 5 minuter efter att den hem till henne gått, så går dom en gång i halvtimmen, kul!
aja, jag kom dit och vi tittade på so you think you can dance varvat med sex education ahaha! helsjukt program.. men åh vad jag längtar tills dansen kommer igång! önskar att schemat kommer upp snart.

aja, vi myste lite med popcorn och citron-soda stream (som förresten luktade illa och var äcklig:P) och sen såg vi på en film som jag somnade till. jag åkte hem rätt tidigt, tog kvart i 11 bussen från årsta så jag var hemma halv 12. sen åt jag frukost och har städat heeeela jävla dagen! shit, om inte jag vart duktig idag, då har ingen varit det!
städat heela huset (okej inte dammsugit övervåningen än) och sen plockat hallon och gjort hiolista, totalt tjänat ungefär 600 kr, helt okej :)

nu senare på kvällen har jag tittat klart på Arn, jag och niklas såg början på den när jag var hos honom, men sen var jag tvungen att gå till bussen. men jag tog asmånga filmer av maria igår så nu har jag sett den och har massor att titta på :D asbra för kan lägga in ett par i ipoden att se på flyget sen :).


sexiga brudar igår alltså!!


och en ännu sexigare brud imorse som åker hem osminkad i gårdagens tröja! ahah nej men jag glömmer alltid något när jag inte sover hemma, denna gång en tröja till dan efter ;)

meen jaaa, jag ska ta en macka eller något nu, eller helst inte bröd, får bli ngt kolhydratfritt ;) men har inte ätit någon middag än. sen måste jag sova tidigt, har saker att göra imorn ;)

PUSS

jag stänger mina känslor inom mig. det är över nu. jag förlorade. men du vann inte. låt mig bara gå, så ser du mig inte igen, det är ditt val, gör det snabbt och jag är borta. det gör ont, men jag vill inte att du ser fler av mina tårar. du vet att jag älskar dig, och du sa detsamma. men ändå så finns du inte. låt mig bara gå.
du är min låtsasperson.

Trevlig kväll

sådärja, har kommit hem, varit och handlat, lagat och ätit mat och slutligen fixat iordning mig lite, ska åka hem till maria snart, men ser nu att jag borde gått för 5 minuter sen för att hinna med bussen, får ta nästa elt enkelt :) städat har jag fortfarande inte gjort..hahh mitt rum ser ut som ett bombnedslag! som jennie så fint kommenterat btw ;)
nej men såna grejer får jag göra imorn.. eller fredag. ska städa hela huset och få lite mer pengar också, helst imorn så jag kan växla och sånt shit på fredag :)



ser ni läppglanset? hihi kanske inte men jag är helt kär :D fick de av maria i födelsedagspresent, de är lip plumping också så de känns sådär härligt på läpparna och jag är beroende

nu ska jag packa tandborsten!
PUSS

Fashionista

Halåå
nu har jag bakat ännu en paj (fabian och pappa åt upp hela helt själva igår) eftersom jag lovat mamma att äta middag med henne ikväll. ska göra någon soppa sen typ.
maria går nog på tåget snart, skulle vara hemma runt 7, så då åker jag dit och sover där :) ett av de få ställen jag älskar att sova på förrutom hemma, tycker vanligtvis det är skönast att komma hem, men hos maria är det alltid så mysigt :)

jag har klätt på mig och fixat mig och ska åka till någon butik som heter fashionista, har aldrig varit där men mamma ville haha ;)


bra cam? nee ;)

PUSS

Jag saknar dig så att det gör ont

Godmorgon!

eller det kanske inte är morgon längre.. men jag ligger kvar i sängen i alla fall haha! fast frukost har jag ätit.
igår åkte jag som sagt ut i bushen och hem till Niklas, jag har inte varit hemma hos honom förrut, och shit vad fint rum han har :D enligt mig brukar inte killars rum vara särskilt fräsha eller städade eller så, men hans var :) iof sa han att han städat för att jag skulle komma ;)

först satt vi vid datorn ett tag och tittade på massa bilder och så. det fanns en bild på honom och andré när de var små, hahah niklas såg ut som att han var 4-5 år yngre, såå liten! egentligen är de bara ett års skillnad ju. söta var dom när de var små iaf.
sen så gick vi ut och åt hur mycket körsbär som helst, jättestort träd med jääättemycket frukt på, älskare :D och sen tittade vi bernard och bianca i australien(gamla disney-filmer är de bästa) och åt lite mer körsbär ;) jag tog bussen hem vid halv 11, och kommer ändå inte hem förrän strax innan 12, haha lång resa eller`? att 814 var sen och jag skulle byta i läby var också läskigt, för gubben körde som en jävla galning på småvägarna, och jag var helt själv i bussen, och så fick 821 stå där och vänta för att jag kom 10 min sent :P
aja, vi hade kul iaf :)




idag ska jag antingen träffa julia, sofia eller maria.. sofia vill jag verkligen träffa eftersom hon åker imorn, men jag vet inte om hon hinner.. alltid värsta stressen dagen innan man ska resa ju. och julia har inte hört av sig så jag får vänta och se, de va hon som ville ses idag ;) och marias telefon är avslagen haha, men hon sitter nog på buss eller tåg från sundsvall just nu.
men innan jag gör något alls så ska jag städa mitt rum, i ett inlägg nedan ser ni ju hur fint de är i bakgrunden...

PUSS

jag saknar dig så att det gör ont i hela mig, varför gör du såhär? det är helt enkelt inte rätt.

Niklas är seg

nu har jag varit ute och gått min timmes-runda, duschat och gjort inpackning, klätt på mig, sminkat mig, och torkat håret. jag skulle ta bussen som går 15.25 från stan ut till vendel, men niklas den bananen är inte klar med sitt jobb hah! så jag får snällt sitta och vänta här hemma och ta 17.15 bussen istället. men egentligen är det bra, eftersom jag fortfarande inte städat, och dessutom lovat mamma att göra en rabarberpaj.. vilket jag inte alls vill göra. jag hatar att baka nuförtiden, för jag vill inte äta det jag gör. jag har alltid älskat att stå i köket, men inte nu längre.

förresten, imorse väckte mamma mig vid 12 (hehe jag skulle gått upp vid 8 men eftersom jag inte somnade förrän 5 så gick inte de..) med orden "jag har bokat och betalt resan till Nice nu, så vi åker den 17" NAAJS!

jag vill bort från den är sketna staden, finns verkligen ingenting att göra här, och vädret är dåligt nu också.. men bara några dagar kvar :) btw kommer maria hem imorn så då blire kalas igen :D


hahah såhär tråkiga kläder får man faktiskt ha om man ska ut i bushen ;)

PUSS

Dagens

Dagens frukost: fruktsallad med joghurt och juice
Dagens händelse: ingenting ännu
Dagens planer: kanske träffa niklas, eller någon annan + städa
Dagens vill ha: pengar och smalare kropp
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens önskan: att jag inte var en så jobbig människa
Dagens måste: städa och träna
Dagens dricka: juice
Dagens köp: inget :)
Dagens mat:
ingen aning, vattenmelon?
Dagens sjuka: inget
Dagens kärlek: fösvann
Dagens mående: seg
Du har på dig: turkosa mjukisbyxor och grått linne
Du längtar efter: de som betyder men ändå inte finns där
Dagens låt: ingen ännu
Dagens dusch: snart
Dagens frisyr: skabbig
Dagens smink: sen




haha bjuder på mig själv gör jag i alla fall :) fast igår ;)

Mobbad flicka på stan

hej bloggen :)

jag som inte hade några planer alls idag, jag gick upp vid 11, åt frukost och gick sedan på promenad i lite mer än en timme, så skönt! kom sedan hem och mamma var jättesöt, hon är orolig för mig igen, eftersom hon märker när jag är ledsen, men jag vill inte prata med henne om det, men hon ville åka till något ställe och sa att jag skulle duscha fort, men sen när ja va klar visade de sig att de va stängt på dedär stället^^
iaf så va ja fett rastlös så jag åkte ner på stan vid typ halv 4, helt ensam hha:P jennie skulle komma och fika med mig men hon kom först 17.20 med sin buss.
jag gick runt helt ensam i typ 1 och en halv timme på stan, såg samma människor överallt så jag kände mig som värsta stalkern haha! men iaf, smsade med tusen pers så de va inte så farligt :)
sen gick jag till stationen och satt där nån halvtimme och väntade på jennie, kuul! nejmen pratade lite med lisse i telefon så de va lugnt :)
sen kom jennie och vi gick till coffehouse by george, har aldrig vart där förr men de var mkt bättre än waynes eftersom de va helt tomt typ :P latten va helt okej iaf.
vi satt där tills de stängde kl 8 och skulle då åka hem, jag kollade när min buss gick och blev  irreterad över att jennies buss gick en kvart innan min, när hon åkt och jag väntat ca 10 min kommer jag på att jag ju hade min cykel, smart!
aja, åkte hem sen iaf och ska strax äta middag, jag är ashingrig! har bara ätit lite melon till lunch idag, och dendär latten då.


jennie sötnos :)

PUSS

Söndagskväll

haha hela den här dagen har verkligen sugit.. men vad gör man, nya tag imorn! inte för att jag har ett piss att göra, och inte för att någon av mina vänner är hemma och lediga, och inte för att det är sol.. sen har jag inte heller pengar jag kan spendera.. åh vilken underbar dag de kommer bli! nej men ska sluta leka pessimist. måste städa rummet så de är väl lika bra att göra de imorn..

på kvällen idag vid halv 8 ungefär gick jag ut och gick, i över en timme. det var verkligen jätteskönt, ingen musik eller något, utan bara jag ensam med mina tankar. haha läskigt när man säger så, men jag kom fram till en del saker.
sen blev myggen för jobbiga så jag gick hemmåt. myggen älskar verkligen mig, det är liksom stora flockar bakom ryggen på mig, några flyger fram och sticker mig = dör , andra bara flyger bakom så om jag stannar blir jag attackerad.

aja, nu sitter jag här med en ansiksmask, ska ta bort den strax och sen smörja in kroppen och gå och lägga mig. typ hemmaspa :)


Helt värdelös dag

hej på er

den här dagen har hitills varit värdelös ända från starten.. ingenting bra har verkligen hänt! tex försov jag mig en timme imorse så hann inte gå ut och springa innan jag skulle gå till bussen.
sen svarar nathalie inte i mobilen, hon kommer inte heller på bussen. jag väntar i stan på henne en timme men hon dyker inte upp, då går jag och köper en ansiktsmask och ett vitt nagellack för en 50kr-premiumcheck jag hade på åhlens, och sen går jag till bussen.

som alltid när jag har kort kjol/shorts + höga klackar så kommer det äckliga gubbar/killar och säger "heeej" "vad sexig du är" och idag även en engelsman som stannade med bilen och frågade om vägen till gränby centrum, och sen ville att jag skulle vara uppsala-guide och följa med i bilen, och när jag sa nej så ville han ändå ha mitt nummer, han var typ 40 år! jag förstår inte grejen med folk som beter sig så. jag skulle aldrig gå fram till en främmande människa och börja prata om dens utseende eller liknande, vare sig negativa eller positiva saker, iaf inte på det sättet. det är vidrigt och äckligt och jag känner mig bara utsatt.

aja, åkte hem sen och har fixat nya gelénaglar, rätt ojämna i kanterna för 3e gången från samma paket, men de blev helt okej ändå.
jag är på bajshumör

PUSS

Hej kräfta

hallå där :)

herrejesus vad varmt det är! hela huset är som en bastu, hatar när det är så här! och mitt fönster är öppet 24/7 men inte fan gör de nån skillnad.. man vaknar med huvudvärk varje morgon och har svårt att sova för att man svettas, hur mysigt som helst! -.-

har solat mest hela dagen idag, ser ut som en kräfta i ansiktet, de gjorde jag iof igår också, men värre nu, trots att jag hade solkräm idag haha :P axlarna känns lite småbrända också så ska nog ta det lugnt med solen imorn, inte ligga och steka hela dagen i alla fall ;) men så kommer det inte blir hursom eftersom jag ska ner på stan och träffa natta ett tag, sofia kanske kommer också, men har inte fått något svar än :)

idag fick jag reda på att min och mammas korsika antagligen blir den 17-27 augusti, ifall de nu blir av ;) isf tar vi flyget till Nice, och sen båten över till Korsika där vi ska till Ile Rousse, där min bror arbetar som bartende på Langleys hotell, vet inte om vi ska bo där eller inte, men de vore rätt najs ;) iih fan vad jag vill åka nununu! fast rätt skönt me längre sommarlov än er andra måste jag säga, och en hel del roliga saker händer innan, London 5 dagar, camping några dagar, och sen förhoppningsvis och förmodligen lite spontana resor till folks landställen :D skumt att de bara är en månad kvar på lovet men så mycket att göra! ska ju jobba också.. herregud.


jag tror detta är hotellet där daniel jobbar :)

men nu ska jag ta och jobba, sen smörja in mig och sova,

PUSS

Kvällsbad

hej bloggis

idag har jag legat och solat och läst en bok av Lisa Marklund på verandan.. haha jag får färg asfort nu! förr har jag inte blivit så brun fort, men nu blir jag det.. kan bero på att jag aldrig blev helt blek i vintras utan solade solarium då och då, och sen rätt ofta på våren.. men jag klagar inte :D det negativa är att jag bränner mitt ansikte jättelätt och alltid glömmer krämen.. hej kräfta :P

aja, sen för kvällen har jag haft flera olika planer, men det slutade med att jag åkte hem till frida, vi gjorde pancakes och gick sen och badade, hur skönt som helst! haha tyckte jag iaf.. frida vägrade nästan gå i.. men det KAN INTE ha vart 18 grader som hon sa.. för enligt mig var de nästan ljummet :P sen kom jag hem för ett tag sen iaf, tycker alltid de är skönast att sova i sin egen säng..




ser ni hur suddiga bilderna är? jag har ingen aning om varför :S antar att jag gjort nåt knasigt med inställningarna på kameran.. har hänt förr, problemet är att alla inställningar ser rätt ut enligt mig.. haha älskar att jag är så teknisk!

PUSS&GODNATT

Torsdagsmorgon..

hej på er :)

jag måste bara börja med att säga att filmen igår var så sjukt bra! verkligen hur bra som helst! jag hade inte jättehöga förväntningar eftersom jag tycker att förra harry potter-filmen, 5an, var riktigt dålig, men denna var helt dunder :D
man märkte att det var premiär-kvällen, det fanns inte en enda ledig stol i hela biosalongen, och då var vi ändå på spegeln. filmstaden hade filmen samtidigt men de va fullt där med hah! innan skulle ju jag och maria äta sushi, men de slutade med att vi hamnade på dragon palace och åt buffé istället, finns ju sushi på buffén där också, men den va inge vidare god.. men mätt som satan blir man ju :P
asnöjd med kvällen, lite obehagligt att gå genom stan och vänta ensam på bussen helt själv bara, hade korta shorts och högklack ju så folk kollar ju, helt galet.

justja, en annan sak som var störd var att de va folk som hade mantlar på sig, andra som hade hela hogwartsklädnader och gryffindor-halsdukar, och efter filmen var det en tjej som delade ut flyers med inbjudan till "the slug club", en klubb som professor snigelhorn har i filmen och boken, fast han heter professor slughorn i engelska boken^^ seriöst, det finns harry potter-nördar som mig, sen finns det harry potter- NÖRDAR.. där drar man gränsen x)


maria på dragon palace


på väg mot bion :)

aja, myskväll iaf :) idag skulle jag träffa julla men hon har inte hört av sig så vi får se hur de blir, jag måste hursomhelst jobba lite först.

PUSS

Harry Potter och Halvblodsprinsen

hej bloggis :D

idag har jag städat precis hela dagen, galet tråkigt men jag har bara lite kvar nu, sen 500 kr mer att shoppa för i london ;) nu har jag fixat mig och ska gå till bussen om sisådär 10 minuter, på stan ska jag möta upp maria och vi ska hämta ut våra biljetter, vi har ju biljetter till Harry Potter hihi! premiärkvällen och allt, på spegeln. det finns inte en enda plats kvar varken på spegeln eller filmstaden, men vi har ändå rätt bra platser, ungefär i mitten på rad 10.
både maria och jag är äkta Harry Potter-nördar, som läst alla böcker minst 5 gånger styck, sett alla filmer tusen gånger, brukade vara aktiv medlem på hogwarts.se och vi kan snacka harry potter i säkert en timme i sträck.. illa! men sjukt hur vi båda älskar böckerna på samma sätt, när vi inte alls kände varann då de kom ut.

aja, innan filmen ska vi äta sushi någonstans, var vet jag inte riktigt än, men det lutar åt att bli ett ställe som ligger vid vaksala torg :)


skitful bild, men så ser jag ut + 11 cm-klackar ;)

ha en bra kväll

PUSS

Tisdagskväll

hej bloggen :)

igår blev en jättemysig kväll hemma hos lisa, vi grillade marsmallows och pratade massor, tjejmys ;) frida gick tyvärr rätt tidigt för hon skulle inte sova hemma, men jag stannade hos lisse ett tag. fick sen skjuts av hennes mamma till tåget och blev upplockad av pappa på stationen i stan :) annars hade jag fått vänta på bussen i 35 minuter så de va skönt att få komma direkt in i bilen! men den glädjen vart inte långvarig, eftersom bilen var full av myggor och pappas första ord var dessa "du får hjälpa mig att slå ihjäl alla myggor så jag kan köra", seriöst, var fan kommer denna mygginvasion ifrån? nu är de ju inte bara i min del av stan, starbo/stenhagen, utan knivsta var likadant :S
jaja struntsamma


lisa var skitstolt över den "bränna" hon fått efter en vecka i turkiet..


mys i trädgården ;)


och sen grillning, gick inte så bra för mig hahah :P

aja, den här dagen har jag inte gjort en enda bra grej.. typiskt mig haha! eller jo, jag bäddade rent i min säng och plockade bort all skit som låg på golvet.. men de gjorde jag först vid 9 på kvällen :P annars så sov jag till halv 1, och har sedan läst harry potter och varit inne på datorn och inte gjort något alls hela dagen.. jätteskönt och jag behövde det, men jag har massor av saker jag måste göra..
imorn ska jag i alla fall vara lite mer aktiv, jag ska städa hela huset, får 500 kr för det och det är asbra eftersom jag vill ha så mkt pengar som möjligt med mig till London :) resan är bokad, betalad och klar nu btw och vi åker den 26 :D
och sen imorgon kväll så är det middag och bio med maria som gäller! trore eller ej men vi ska se harry potter haha :P

men nu ska jag ta och jobba lite och sen sova,
PUSS

HEMMA

hej bloggen :D

jag kom hem igår kväll, runt 7 någongång men jag var alldeles för seg för att vara vid datorn haha ;)

helgen ute på fridas landställe var verkligen jättemysig, men vädret söööög! regn ena sekunden sol ena, med blåst heeela tiden! men haha, jag fick med mid fridge att bada ändå ;) man måste bada när man är på landet! båt åkte vi oxå, älskar att åka båt, man känner sig typ fri :D


frida första kvällen haha, vi skulle se film :)


andra dagen gick vi ner och kände på vattnet, det var 15 grader haha! ser jättemörkt ut på bilden men de är bara fel inställningar på kameran ;)


på kvällen åkte vi in till västerås och gick på bio, det blev drag me to hell, en skräckfilm! jag HATAR skräck, och jag tänker aldrig mer gå på de på bio.. men filmen var egentligen ganska dålig


sen på söndagen så gick vi och badade till slut! jävligt kallt fortfarande, men i kom vi. såklart ;)


sen skulle vi ut och åka båt! vi åkte till en camping i närheten och köpte glass. jag tänker ALDRIG åka på husvagnssemester kan jag ju säga..


hahah ja va glad ;D solglasögon på, fast de började regna typ 3 minuter senare..


och bååten ;D motorn hade 115 hästkrafter eller vad de heter.. jag kan inte någonting om båtar, men fort gick det i alla fall :)

och gissa vad jag har för datorn nudå? :D en BÄRBAR! hihiih fan vad jag saknat att kunna sitta i min säng och skriva :P men det här är fabians, men jag får ha den tills han åker till USA den 12 augusti :)
nu ska jag tvätta mina kläder och sen jobba, ikväll bär det nog av till knivsta för att träffa lisse och fridge :)

PUSS

Hejdå uppsala

så nu väntar jag bara på att Frida ska säga när hon tar bussen från stan, sen knallar jag till maxi med min väska och sen are we on our way :D jag är ju galet dålig på att packa.. men är ganska stolt över mig själv denna gång! har inte med mig mkt alls.. eller jo, men jag vet inte om de blir varmt eller kallt :P solen skiner nu, men igår spöregnade de ju..


har allt i väskan, badlakan, lakan och så :D


nu äre min tur att leka lantlolla ;)

PUSS

Västerås

hej bloggis :)

mina planer för helgen blir av verkar det som! wiho :D inte riktigt såsom jag tänkt, men spillerill :) jag och frida har bestämt för längesen (typ vintras) att vi ska campa en vecka nu i sommar, problemet är att hon inte har någon tid över emellan träningsläger och jobb och sånt, så jag tänkte att vi kunde campa den här helgen istället, men eftersom vädret inte är det roligaste att vara ute dygnet runt i, så blir det ingen camping verkar det som, istället åker vi ut till hennes landställe i västerås!
vi stannar visserligen bara till söndag, men det ska bli dunderskönt att komma bort från stan även om de är kort tid. och sen har lisa förmodligen kommit hem, hon är i turkiet och åkte förra lördagen, tror hon skulle vara borta en vecka men vet egentligen inte..
aja, så ingen mer uppdatering förrän söndag alltså!

och juste, jag glömde visa vad pappa fick med sig från usa till mig! en rakhyvel och totalt 10 st rakblad eller vad man säger, har testat den på benen och har aldrig haft så lena ben i hela mitt liv, :D
sen en tröja med Cleveland Browns som han köpte på stadion där alla matcherna spelades, och sedan två krämer från clinique som jag knappt kan leva utan :)



nej men nu börjar jag få ont i huvet + mår illa, tror ajg fått i mig för mkt ost (åt toast till frukost/lunch) för jag mår alltid såhär då. så ska ut och ta lite luft :)

ha en trevlig helg
PUSS

Grattis Joakim!

jag har nyss ätit middag med min familj, det var jättelängesen! Joakim är hemma och har precis fått reda på att han kom in på jurist-linjen, så värd det efter sitt slit! ända sen han gick ut gymnasiet för två år sen har han fått kämpa med att få ut sitt betyg, han gick ib men fick ig i kemi, vilket gjorde att han inte fick något betyg alls, men nu har han klarat kemin och nått sitt mål! :D
vi har ätit rostbiff, druckit champagne och ätit glass, mys :)

hittade en dikt på en blogg nyss, så fin och så sann!

never say I love you, if you really don't care.
never talk about feelings if they aren't really there.

never hold my hand if you are going to break my heart.
never say you are going to if you don't plan to start.

never look into my eyes if all you do is lie.
never say hello if you really mean good bye.

if you really mean forever then say that you will try.
never say forever cause forever makes me cry.


Lev livet

hej hörni :)
 förlåt för dålig uppdatering men jag pallar helt ärligt vara vid datorn.
i tisdags var jag som sagt på bio med julla och frida, filmen ägde och vi hade jättemys :) sen åkte jag och frida hem  till henne och kollade på harry potter 5 haha :D de måste nog var den sämsta hp-filmen som  kommit ut hitills. hoppas verkligen att sexan är bättre! aja, vi kom i säng vid 3 ungefär och skulle upp 8 dagen efter så de var ju sådär lagom kul.. jag åkte då hem och somnade och sov till 2  :P

onsdagskvällen spenderades hemma hos katta med grillning med brudar :) det var jättemysigt och trevligt när vi var där, men sen när vi ska gå har någons dricka försvunnit, igen, (INTE OKEJ TJEJER!) och en av oss är så full att hon inte kan stå på benen. vi cyklar till flogsta för att gå på en fest där, men den för fulla tjejen kan inte prata eller gå, så jag, inez och sofia fick bära henne hem till mig, en väg som vanligtvis tar 15 min tog nu över en timme. frida kom när vi hade ca 50 m kvar och slängde upp en över axlarna och bar henne resten av vägen haha :P dock måste jag säga att beteendet från andra, såkallade vänner, som istället för att ta hand om sina vänner när de är i desperat behov, väljer att själv bli sur och gå på fest, så inte okej.
nämnde jag förresten att det spöregnade?

aja, isäng kom vi någon gång, runt 3 skulle jag tro men har egentligen ingen aning, och dagen har spenderats i sängen, även om jag inte var lika full som  andra igår så är jag fortfarande lite bakis, jag ska helt enkelt inte dricka vin.


outfit-bild, men jag hade utsäppt hår och ett annat armband sen


julla och jag hade ett moment of truth i soffan hemma hos katta, gullet du betyder <3


jag och inez i det gula skenet i badrummet ;)

det var alla bilder jag tog, men vi kan nog räkna med att några fler kommer upp å facebook så småningom ;)
hahah, just nu är de någon kille på msn, Ivan heter han, som försöker få mig att komma på en fest på östermalm imorn. har aldrig pratat med killen vad jag kommer ihåg, men tydligen snackade vi på pea för typ 2 år sen, hahahah!

PUSS

The Proposal

hej allihopa

just nu sitter jag hemma hos frida, vi har precis kommit hem med tåget.
filmen vi såg blev the proposal, och det var längesen jag skrattade så mycket till en film! helt klart sevärd! men usch, jag skriver på hennes minidator och tangenterna är pyttesmå så jag måste skriva med nageltipparna, så jag pallar inte, hörs imron istället ;)

PUSS

Rainy days

hej bloggen :)

så va sommaren över, eller? har regnat nästan hela dagen, eller inte just nu, men de är fortfarande grått och blött ute. det enda positiva med det är väl egentligen att det inte är lika varmt inne hos mig längre.
nu borde min pappa och fabian komma hem närsomhelst, jag trodde de skulle komma vid 11-12 men tydligen inte.. men skönt att ha dem hemma igen på sätt och vis. jag gillar inte när nära och kära till mig flyger, det har varit så mycket olyckor på senaste tiden.

ikväll blir det förmodligen bio i alla fall, med julia och frida ifall hon kan, sofia kanske hänger med oxå, men hon var inte säker på om hon kunde. det blir nog långbyxor på skulle jag tro i alla fall, usch så tråååkigt! jag skulle vilja ha fler par jeans, men det får vänta tills i London eller efter London, för jag ska spara mina pengar till dess :) bara 19 dagar kvar ifall de blir som planerat ;D

nej nu kan jag inte stå här längre, jag ska ut och gå en PW, får inte springa eftersom jag fick så ont i bröstet och halsen igår. vill verkligen inte bli sjuk nu.

PUSS


Ut och springa

hej bloggen

är på lite bättre humör nu än tidigare idag, vet inte riktigt varför egentligen men det är skönt ändå. har varit hemma idag, höll på i 2 och en halv timme me verandan, sen började de regna, jag är inte ens halvfärdig. när jag sedan gick ut igen så blev jag attackerad av en svärm av myggor, så jag tror att jag sparar resten tills imorn.
annars har jag pratat i telefon med frida för första gången på över en vecka, gud vad jag saknar henne... jag la fram min superba idé, och hon hade tydligen tänkt samma, men det går förmodligen inte ändå eftersom det ska bli skitväder.. vi får se. jag tänker i alla fall inte stanna i uppsala, det är ett som är säkert, om jag inte måste såklart. men i värsta fall så bor jag i knivsta under helgen.

annars så har jag väldigt ont i näsan, gör ont som  ett blåmärke när man trycker på den, asknäppt :S antar att jag slagit i den men jag har inget minne av det.. den är inte röd heller, de gör bara ont.
nu ska jag ut och springa i alla fall, så jag får något nyttigt gjort idag, och sen när jag duschat måste jag ta mig till ica för att köpa en kryddmix till middagen, jag ska nämligen göra kycklingsoppa.


ja, jag står cp, nej, bilden är inte retuscherad (den är bara suddig i kanterna ändå), och ja jag är osminkad.
PUSS

Kallt

hej bloggen

inatt kunde jag inte sova, jag låg och läste i ett par timmar, var jättetrött, och la ifrån mig boken vid 1 (kollade klockan) men när klockan var 2 (kollade klockan igen) var jag fortfarande vaken. ja låg och tänkte, jag vet inte riktigt hur mitt liv kommer se ut om en vecka till exempel. det kan antingen ha blivit bra, vara som det är eller på något skumt sätt ha blivit värre, vad vet jag? jag vet bara att jag vill hålla mig så sysselsatt som möjligt för att slippa tänka, för jag orkar inte det. jag vill ta dagen som den kommer, för de blir alltid bäst så.

aja, jag gick upp vid 10 och har ätit frukost rätt länge, blev melon och en skål med mjölk flingor och hallon, hahah som att ni bryr er om vad jag äter till frukost^^ men melon är nästan de enda jag äter för tillfället. melon och kyckling.

aja, jag har nyss satt på en tvätt, alla mina långbyxor var nämligen smutsiga och det  börjar ju bli kallt ute nu så.. aja. ska plocka upp ur diskmaskinen snart och sedan ner med smutsdisken och sen ska jag ut och jobba i trädgården.. ska hacka bort tegelstenarna som omger verandan, eftersom de faller sönder. får 100 kr i timmen så de är värt. undrar hur de går me mina naglar bara...

usch, jag ska ha mens snart, vilket man märker direkt på mig, jag blir ledsen och tjurig för mindre saker än vanligt, och man märker det på ansiktet också, större porer än vanligt och sen några enstaka finnar, yey, jag älskar den delen av månaden!

ikväll då? vad händer? bio kanske? får se, jag är skyldig julia en biobiljett så kan ju snacka med henne, skulle kunna bli mys hursom. fast kanske borde spara de till en annan dag denna vecka, eftersom det är min sista kväll ensam hemma (förrutom mamma), pappa och fabian  kommer hem från usa imorn, förhoppningsvis har de med sig mina clinique-saker jag beställde..

aja, jag har en superidé för helgen i alla fall! med frida, hoppas verkligen att det går, för jag vill bort från den här jävla staden. jag har skickat ett sms till henne, men hon har inte svarat, men hon jobbar så de är inte så konstigt. vad idén är får ni reda på ifall den blir av, annars blir jag ändå bara deprimerad.

usch vilket långt och tråkigt inlägg, aja nu ska jag som sagt tömma diskmaskinen, happy happy day

PUSS

Kissies new BFF

HAHAH
jag började asgarva när jag såg detta, om hon är seriös är det verkligen illa.. men oavsett om hon menar något seriöst med det så kommer ju folk ändå att skicka in bilder säkert. vem gör så?! gud vad patetiskt.

Kissies new BFF!

Bad mood

hej bloggis

idag mår jag icke bra, vet inte riktigt vad det är men orkar inte göra ngt alls. mår lite småilla, har ont i huvudet och är allmänt less. dagens plus är ändå att frida är hemma, inte riktigt i det skick vi vill ha henne, men hon lever i alla fall och det är inte en självklarhet när man vart på amerikansk fotbolls-landslagsläger.

annars så har jag haft en lång sovmorgon idag, måste säga att det var grovt skönt att sova i sin egen säng, och trots att jag hade öppet fönster så dog jag inte av myggor, det går åt rätt håll! sen har jag chillat och varit och handlat med mamma, vi köpte myggnät och sådant och även massa melon och mat, trevligt att inte betala maten själv längre :)

nu ikväll så ska vi ha myskväll här hemma, jag ska laga mat och sen har vi köpt choklad och glass och så, tror de gick nån flm kl 9 som jag ville se men jag är inte säker, men en söndagskväll med mys med mamma är nog vad jag behöver. hon märker alltid när jag är ledsen, och frågar inte så mycket. hon säger bara att jag ska skita i folk som inte behandar mig som de ska, och de stämmer sjukt bra. och det har jag ju fått lära mig hela våren.


jag vill vara sådär glad just nu, men maria, som jag var med då, har dragit till finland..

men jag ska ut och springa snart, annars får jag inte äta choklad ikväll ;)


PUSS

Lördagskväll

hej på er :)

nu har lördagen också gått, och mamma är hemma igen, rätt skönt om jag ska vara ärlig ;)
på dagen har jag inte gjort mkt.. låg i solen tills de började regna, och har sen varit inne och läst harry potter haha :P och på kvällen har jag ätit sushi med mor min och sen fixat nya gelénaglar, ville inte ha dem korta.. och de blev jättebra denna gången :)
står nu vid datorn och tittar lite smått på fabians match.. dom spelar mot tyskland idag, och det går inte bra. sverige ligger just nu under med 14-0.. får hoppas att de vänder.


kvällens ;)

PUSS

Bilder från i torsdags


oufitbild


lisse och jag småkrökade innan folk kom


fina var vi


killarna kom först för att hjälpa till med musiken - tobbe



sen kom resten och vi grillade (killarna grillade de första, som blev sönderbränt så jag fick ta över :P )
man märkte tydligt vilken bordshalva som drack


och vilken som inte gjorde det hahah


de fina presenterna jag fick :D hihihi ni känner mej bra brudar <3

Värmeslag och kyla

hej bloggis :)
gårddagen blev väl inte direkt som jag tänkt.. ångrar en hel del saker, men det är inget att göra åt nu. middagen brändes eftersom mina toastmasters inte visste hur grillen fungerade hahah :P men de blev helt okej ändå, jättefina paket fick jag också. men som alltid så börjar kvällen bra men slutar mindre bra.. just igår kunde jag inte göra något åt saken utan kände bara att jag ville bli så full som möjligt för att få glömma, haha och det kände jag när jag vaknade imorse kl 6 med världens jävla huvudvärk.. men de gick över en del efter två aspirin :)
jullan (som sov här) och jag åt en mysig frukost och åkte sen till björklingebadet med sofia och har varit där typ hela dagen.. det blåste så de va skitkallt i slutet.


sjuukt varmt på bussen mot björklingen


och kallt på vägen hem..

aja, sen kom jag hem till ett hus fullproppat med myggor (ni som var här igår vet vad jag menar ...) och en stor jävla svärm som omringar huset. det är 33 grader i huset, men om jag öppnar ett fönster blir jag uppäten.. kul! att jag dessutom fått höra att denn värsta myggsvärmen kommer i helgen och nästa vecka, de får mig att undra hur jag ska överleva.
men nu ska jag äta mat, bilder från igår kommer när jag fått dem av julia

PUSS

Mygghelveten

GODMORGON VÄRLDEN! ;D
hehe, nej jag vaknade faktiskt redan klockan 6 imorse av ett sms, tack, sen kl 8 av ett sms, tack, sen kvart över 8 av ett sms, tack!
haha nej men lisa sov ju här inatt så vi gick upp då.

igår så kom ju hon hit runt 8 typ, jag trodde hon skulle kom vid 5 men neeejnej! haha, men vi badade i jacuzzin (stavning?) och mysade :) sen skulle vi gå en promenad hade vi tänkt men efter 20 meter så insåg vi att det var omöjligt, för man kunde inte stå still utan att bli attackerad av mygg, och man var tvungen att ha luva på sig och det var ett helvete helt enkelt.. synd tkr jag för man vill ju ändå kunna gå en kvällspromenad utan att dö! sen så var det värsta mission att få ut alla mygg ur huset samt att få upp ett myggnät i fönstret så att vi inte skulle svettas ihjäl under natten.. vi lyckades helt okej, vi lever ju fortfarande ;)


taggad på bad haha!


hothothot!


ser ni prickarna på luvan? DET ÄR MYGGOR!

aja, hitills idag har jag fixat efterrätt till ikväll.. lite misslyckad kanske men ngt går alltid fel när jag bakar, men gott brukar de bli iaf ;) denna gång är de bara utseendet som jag tvivlar lite på...
sen har jag också städat lite, och är typ klar. nu ska jag bara dammsuga nedervåningen och plocka bort lite grejer så är de klart iaf :) och sen är de springtur, dusch, matlagning, fixning och sen ready to go! hahaha

PUSSSSS

The day before tomorrow

tjatjatja :)

hoppas allt är bra med er! med mig är det prima, förrutom att jag har myggbet över hela jävla kroppen.. seriöst! de är mygg överallt, jag tror jag har smällt minst 20 idag, och nu är de ju ljust ute! det går liksom inte att sova med stängt fönster för då blire för varmt, men har man de öppet så blir man uppäten..-.- en no-win situation ;)

aja, gick upp rätt tidigt idag. kunde inte sova på grund av mygg och värme (^^) så jag gick upp, åt frukost, tog de lugnt ett tag och åkte sen till ica och handlade för imorn :) men måste köpa lite mer grejer men jag orkade inte bära allt på en gång haha :p
nu ska jag ut och springa iaf, det är drygt att svetten sprutar eftersom det är så varmt, men det fläktar ändå lite när man springer, mer än om man sitter still iaf :)
sen kommer lisa hit iaf, och ska vara här ikväll, de blir mys :D

skulle lägga in en bild på mig här men de strular som de alltid gör..

puss på er!

RSS 2.0