home alone

hej där

imorse var som sagt inte kul alls.. jag bråkade med pappa och det blev fel alltihop bara. men strunt i det.

jag har legat på verandan och stekt mest hela dagen, superskönt! har fått en del färg och har bikiniränder som är svåra att missa hahah.

jag borde verkligen städa just nu för både mitt rum och mitt badrum ser ut som kaos.. inte vidare kul. men jag vill inte vara inne när de är så fint väder.. skulle ju vara toppen om man kunde städa inne fast man var utomhus.. eller typ ta bort taket.. najs skulle de va :D lite jobbigt ifall de regnade bara.....

haha knas, aja, jag ska försöka städa lite ändå, lika bra att vara inne en stund med tanke på att jag inte vill bränna mig och min näsa redan är röd :)

ett tips också.. försök inte göra smoothies av apelsiner, mjölk och is .. använd apelsinsaft i så fall, inget vidare resultat annars ... säger en som prövat ;)


...

dagen kunde inte ha börjat på ett sämre sätt. jag är så trött på bråk, skrik och tårar, låt mig slippa.

Sunny days

hej bloggen :)

förlåt för extremt dålig uppdatering.. har inte suttit vid datorn och så för har inte haft tid eller ork till det tyvärr..

men i torsdags så hade vi matte på eftermiddagen, och jag skulle ju göra mitt MVG-prov, men eftersom annika skulle iväg så skulle vi göra provet på sommarskolan istället, inte jättekul men rätt värt om jag får MVG i matte. det betydde i alla fall att vi var lediga på eftermiddagen men jag och ett gäng till satt kvar ändå, vi försökte göra lite matte och så :) sen åkte jag ner på stan med jennie, fyfan vilket väder ... reeeegn och usch, kallt som satan!

aja, sen var jag med niklas och fick lite mer hjälp med min hemsida, den här helt klar nu och jag är supernöjd :) är rätt säker på hur man gör också så tack niklas för all hjälp :D den kvällen så blev jag lite ledsen för en sak också, tror jag hade feber också, så mådde inte så bra när jag väl var hemma, så jag gick och la mig bara, därav ingen dator haha :P

på fredagen var det skola igen då, mådde inget vidare men gick dit ändå. på förmiddagen fick vi veta att vi skulle bilda grupper till våra UF och komma på idéer, för på måndag ska vi redovisa de för tvåorna, liksom VA? jag trodde inte vi skulle behöva ha kommit på något förrän i höst, så jag var helt oförberedd. men jag och ludde är i alla fall i en grupp och har en rätt bra affärsidé.
eftermiddag svenska så fick vi titta på film och sluta klockan två, sen stan med natta en stund innan jag åkte hem och solade, och sen åkte jag till lisa i knivsta och var med henne och frida på kvällen :) säger bara att jag hatar upptågen.

idag så ringde julia och väckte mig runt 9 för att fråga om jag ville åka och bada, tyvärr hinner jag inte det idag men de va bra att hon ringde för då kom jag upp ur sängen :P aja, sen låg jag ute och solade en stund innan jag åkte till stan med mamma :) jag visade henne mina älsklingar till skor som jag är kär i .. hon var sådär lagom imponerad så jag får dom nog inte :(

nu är jag i alla fall hemma igen, ska ta och sola, städa, och baka morsdag tårta.. funfun.. haha

aja, min mobil är knas så kan inte lägga in några bilder i datorn, :(

Pink nails

hej bloggen :)

det har varit en bra dag idag :) började med engelska, och vi skulle göra våra sales talk om boken vi läst, jag var först ut och jag tror det gick rätt bra. sen satt jag och lyssnade och så på resten av lektionen, inte så jobbigt direkt ;)
vi fick lunch lite tidigare eftersom vi skulle spela paintball på eftermiddagen och den bussen gick kvart över 12.
jag var ju som sagt enda tjejen som var med så jag gick iväg mot bussen med alla killarna, men fick skjuts största biten av adam på hans moped :) det var sjuuukt läskigt, hade ingen hjälm och mascaran rann haha :P men gick bra såklart och vi var framme typ en kvart innan de andra på hållplatsen så adam var tvungen att åka tillbaka för att hämta dom (tydligen var jag den enda som visste vart busshållplatsen låg).
sen tog vi i alla fall buss 804 och gick av i bragby. där står min klass, helt ensamma mitt ute i ingenstans, det är åkrar och skog omkring oss och vi vet inte vart vi ska gå. det finns en grusväg på andra sidan vägen i alla fall så vi börjar gå, cirka en kilometer och jag hade klackar, jippi.

själva painballen var inte särskilt kul tycker jag, har aldrig riktigt fattat det där med att skjuta på varandra.. när jag var liten lekte jag hellre affär med mina nagellack haha :P
aja, kul att ha provat på i alla fall :) synd att de andra tjejerna bangade. träffad blev jag också, på ryggen, fingrarna och rumpan, har ni en röd fläck på både rumpa och rygg hahah :P trodde också att mina naglar gick av när jag blev träffad på fingrarna så jag fick typ panik.. men de var ingen fara :)
efter detta skulle vi gå tillbaka till bussen, ännu en kilometer i klack, och på det så börjar det ösregna.. måste jag säga att jag var överlycklig? ;)

åkte ner sen på stan och träffade frida :D vi åt först mat, sen kollade lite affärer, skor och sådant. köpte morsdag-present till mamma, jeansleggings och en klänning :) supersöt! frida sa bara, ebba du måste köpa den.
kul att jag har 100 kr kvar denna månad att leva på ..

min kamera i mobilen som vanligvis är grym (8 megapixel) har nu hakat upp sig på något sätt, för alla bilder blir sjukt suddiga.. så jag har ingen lust att fota med den just nu.. så bilder blir det sen när det är fixat :)

ha de bra <3

Ragga/dancehall grupp

så hörrni det här blir av!

jag och några tjejer ur min ragga-grupp ska starta ett "crew" eller vad man ska kalla det, helt enkelt träffas nån gång i veckan, skapa koreografier och dansa, ha kul helt enkelt och göra det vi älskar :) nej, vi är inte proffs, men vi blir bättre.
så ifall någon vill vara med, hör av er!
skriv en kommentar till det här inlägget med namn, mail, ålder och dansstil. eller så går ni in på Evelinas blogg och läser mer :)



Efter regn kommer solsken

shulululu :D:D

vet inte varför men jag är glad nu i alla fall :) fast jag kan inte le.. mitt ansikte är förstelnat eftersom jag har en ansiktsmask av grå lera på.. riktigt snygg är jag ;)

nu har jag varit ute och sprungit också, måste säga att jag är riktigt skillad på detta! i princip varje gång jag varit ute de senaste två veckorna har det börjat regna inom en halvtimme efter att jag kommit in igen haha, tur för mig att jag väljer rätt tid att gå ut alltså..
de va lite jobbigt idag bara att min ipod dog när jag kommit halvvägs.. tycker inte om att springa utan musik.

aja, jag har duschat och som sagt lagt en ansiktsmask, ska snart ta och fixa mina naglar, gjorde det igår och ska egentligen inte göra igen förrän imorgon, men ett av långfingrarna har fått en spricka på ena sidan, jag dör om den går av ..

aja, sen ska jag mysa framför tv´n med fruktsallad resten av kvällen :) mysmys! och har fått reda på att resten av veckan nog blir rätt najs ändå, imorn är de ju paintball med klassen (hej jag är enda tjejen som är med, jag kommer bli sönderpepprad!!!!) och sen ner på stan och träffa frida :D sen på torsdag så skola på dagen, får förhoppningsvis reda på matte-resultaten från nationella.. ¨håll tummarna för ett vg nu :P och sen hittar jag nog ppå ngt kul, inte 100 % än dock. på fredag vill jag antingen ha mys eller fest, pallar verkligen inte candy ..!
men äsch, blir nog bra hursom :)



pusspuss nu har mitt ansikte stelnat helt så dags att tvätta sej ;)

smile like you mean it

hej bloggen
ingen uppdatering igår, jag orkade inte + att jag sov mest när jag var hemma ..

idag hade vi klasskampen i min skola, alltså alla klasser tävla emot varandra i olika grenar. jag var med och spelade kubb, och det var nästan direkt på morgonen, och sen hade jag inget att göra på hela dagen.. på lunchen åkte jag, natta, jessica och julle ner på stan en sväng, och sen tillbaka till skolan, men då slutade vi precis.. kändes rätt fail att vi ens åkte tillbaka ..

åkte sen tillbaka till stan i alla fall, hittade ett par skor som jag blev lite kär i, finns på bianco och kostade inte så mycket heller. synd att de inte fanns i min storlek :( de som fanns va lite för små, så hälen stack ut.. varför ska jag ha så stora fötter för? -.-
jaja, köpte strumpbyxor och en mascara i alla fall och hittade ett par jeansleggings som jag kanske köpte imorn :) ska kolla igenom min ekonomi bara^^ hatar att de pengar man får knappt räcker, eller vadå knappt förresten, för de räcker inte alls! och då får jag ändå extra pengar av mina föräldrar ..köp två klädesplagg + fika lite och sen är du pank, kul! visserligen beror de ju på vad du köper, du kan få 20 st hm-linnen för 50 kr, eller ett par skor eller jeans, beror ju på vad man väljer. det jag inte fattar är varför man får så lite pengar. vi ungdomar behöver mer att leva på! det är skitsvårt att få ett jobb som man kan tjäna lite på om man är under 18, och eftersom vi går i skolan så kan vi ju inte arbeta dagtid, vilket gör att vi bara kan arbeta kväll och helg, varför ska vi behöva jobba så mycket? de vuxna är ju lediga då, ska vi behöva plugga heltid + jobba bara för att vi är unga? känns lite fel.

men nu kom jag lite of topic här hahah :P
när jag kom hem sen har jag legat ute på verandan i bikini, fick lite rand faktiskt, även fast jag bara låg i typ en halvtimme, för sen blev det plötsligt molnigt .. ska försöka plugga lite nu, och sen dra ut och springa

puss

det var en gång..

hej alla :)

kom hem från garin för ett tag sen, typ 2 timmar haha :P
vi satt i hennes kök och pratade och så kom maria och vi drack te och så :) jättemys. efter det låg vi i garrans säng och kollade i gamla skolkataloger och OH MY GOOOD (fjortisuttryck numera uno men det enda som stämmer in riktigt bra ;) ) vad små alla var bara för ett år sen i gymnasiekatalogen! HELSJUKT!!
och jag kommer aldrig glömma marias klassfoto från 8an trorja de va HAHAHHA. hon gick i stenhagen, så de flesta i hennes klass var blattar. maria sitter ner, med tre blonda kompisar, mycket smink och ALLA dom fyra har sverigetröjor hahah jag dog.
tänk er, en klass med nästan bara utlänningar, så sitter fyra blonda brudar med varsinn likadan sverigetröja längst fram, haha såg inte alls rastistiskt ut ;)

jaja, fick med dom på att inte äta ngt onyttigt förräns sommarlovet, fast tyvärr lär de inte funka haha, denna bild togs minutrarna innan :P

<---- godiständer

nej nu ska jag fixa fruktsallad till efterrätt till ikväll och sen tjata på mori att hon ska laga mat, orkar inte äta så sent idag för ska ut och gå sen tror jagh :)

och förresten vill jag se på alla mina barnfilmer jag har! typ phocahontas, lejonkungen och pippi! så om någon har en vhs som står och skräpar så finns jag ;)
saknar alla dedär "det var en gång..."-historierna :(

PUSS

klaaar

fett skönt, jag har varit ute och sprungit (innan regnet kom mohahah) jag har duschat, ätit frukost, tagit upp all min rentvätt och vikt den och lagt in i garderoben, så nu ska jag bara bädda sängen and im done! :D

sen drar jag till gariné, jag ser ut som bajs men hon har nog sett värre ändå, så vi hoppas på att hon överlever :)
hörs ikväll!

Frukt, frukt wiii

Godmorgon bloggen!

igår blev inte riktigt som tänkt, jag mådde inte särskilt bra för jag hade småont i huvudet, var allmänt seg och ville bara dö, så jag tänkte helt enkelt inte göra ett piss på kvällen. tills frida ringer och säger att hon kan vara hos mig om 20 minuter! kvällen är räddad!
då åkte jag med pappa och handlade frukt och sådant på ica väst, sen hem och panikstädade mitt rum (bort med alla kläder från golvet, bädda sängen, dammsuga) och sen kom bruden :D kan inte fatta att det var en vecka sen vi sågs senast då :S heeelsjukt!

aja, pappa och fabian drog för dom skulle på grillkväll på golfklubben, dom hade spelat någon tävling på dagen. mamma jobbade natt och var alltså på jobbet, så jag och frida tog och lagade mat (läs: jag lagade mat, frida pratade om amerikansk fotboll och åt upp rabarberkakan), sen åt vi och sen så gick vi upp på mitt rum och kollade lite danssaker. jag vill dansa cheeredance!!! fan att det inte går -.-

aja, sen kommer pappa hem! och han säger, aa, vi vann så de står en fruktkorg på bordet, jag ba :O:O (för den som inte vet så äääälskar jag frukt! typ beroende) så jag går ner, och möts av det bästa på hela kvällen (sry frida ;) )


vindruvorna ser konstiga ut i ljuset menmen, saaaatans vad goda dom var! allt är sådär exakt lagom moget :D

sen säger jag till pappa, "den är bara min vaaa?! hehehe" och han säger.. "jaa du.. det finns ju en till i vardagsrummet, så det ska nog räcka"
SERIÖST!! TVÅ JÄVLA GIGANTISKA KORGAR FULLA MED HELT JÄVLA GALEN GOD FRUKT! MIN HELG VAR RÄDDAD!


andra korgen

okej nu blev det ett inlägg som handlade om att jag fick frukt igår, men hey, frukt är gott :D


PUSS


För att jag har en geting i mitt rum

hej bloggen

detdär med att gå upp tidigt och sticka till gymmet hände ju inte, men de kunde jag listat ut redan innan ;)
jag blev väckt inatt, och som alltid så kan jag inte somna om efter, är alltid likadant, sover jätteskönt, halvvaknar av att mobilen ringer, tror det är alarm så stänger av och fortsätter halvsova och då får ett sms och sen ett samtal till .. pratar med den som ringer (oftast är det ngn rolig full människa som är på väg hem eller inte kan sova) och sen lägger på och kan inte somna om på flera timmar ..

lite jobbigt sådär, men mys ändå :) vaknade runt 10 idag och har typ inte gjort någonting.. vet inte vad det är med mig men jag är så sjukt seg bara.. orkar inte göra något. vill inte dra till stan heller för jag har inga pengar att spendera och då är de ju inge roligt .. måndag den 25e säger jag bara.., måste köpa sjuuukt mkt nytt smink denna månad, för allt är typ slut. det är vad mina pengar kommer gå åt till alltså.. + sommarbusskortet.

har nyss ätit american pancakes så jag är så sjukt mätt att jag mår illa.. icke icke bra. får dra ut och springa ikväll tror jag.

rätt suddig bild men goda var dom i alla fall, med tinade hallon och persikobitar.

usch, jag tror att jag håller på att bli sjuk, har haft småont i huvet varje dag sen i tisdags, känns inte riktigt okej. och jag brukar inte vara såhär seg, det är inte likt mej, vill verkligen inte bli sjuk :(
plus att mitt rum ser ut som skit just nu.. längesen det var såhär stökigt.. vad hände med ebba som skulle hålla rent då? hon dog tror jag nog, för jag orkar inte städa... höhö.

nej nu blire bara skitsnack

PUSS

du har visat vad du går för, för allra sista gången. du kan bara drömma om att komma tillbaka. det du gjort, är inte okej någonstans, och att du inte inser det är bara sjukt. du har förstört mitt liv, och du är inte välkommen tillbaka att stå vid min sida.
du kan dra åt helvete.

try to be creative

tjatjatja flickor och pojkar!

jag planerade in en seg latdag, och det var de precis vad det blev ;)
fixade ändå iordning mig lite halv runt 2 nån gång för kände att jag inte orkade sitta hemma och inte göra något, men så frågar mamma om jag kunde baka en rabarberpaj nu till kvällen, så det fick bli dagens to do, cyklade till maxi och köpte ägg och fruktcocktail och sedan hem igen (vad är det med folk att stirra så in i helvete jämt?!?!?).
gjorde sen en rabarberkaka med marängtäcke.. låter avancerat men är rätt lätt, eller, om man vet hur man gör är de lätt hahah.


en dagens ;) leggings från twilfit, långt vitt linne från gina och grått "linne" från hm :) as simpel as it can be


rabaaarber från trädgården :)
sen har jag varit ute och sprungit, ätit middag (biff med klyftpotatis och vitlökssmör, mumma) och nu har jag precis förstört ett par shorts.. grattis.
jag gillade inte hur de såg ut förrut, då de va en modell som inte alls passar mig. så jag bestämde mig för att kapa av dem någon decimeter + slita dem litegranna. det hela slutade med att jag rev helt snett, så de går liksom uppåt i grenen.. haha lyckat! tur att jag inte använt dom innan heller för då är de ju inget jag saknar ;)


så här såg de då ut innan.. lägger inte ut någon "efter"-bild eftersom det blev misslyckat :P

familjen sitter just nu där nere och äter sin kaka, hoppas det smakar. ska snart gå ner och göra dem sällskap, fast då med min frukt :) frukt är helt underskattat, sjukt gott!

PUSSSSSS

herregud..

jag sitter och kollar på britains got talent på youtube.. asså det här är helt sjukt!!!

http://www.youtube.com/watch?v=W7fxIWIQ0ww

http://www.youtube.com/watch?v=3mAqUWuJayw

FRUKTCOCKTAIL!

shululul :D

är på halvbra humör sådära denna morgon, känner mig grymt seg och planerar att inte göra något alls idag typ.. bör städa men vi har ju två dagar kvar av helgen haha ;)

känner att uppdateringen inte varit så bra de senaste dagarna, beror på att jag mått rätt kasst av några olika anledningar, typ bråk, illamående, massor av huvudont osv ..
men i tisdags kan vi ju börja med, även om jag uppdaterat efter ;) så träffade jag niklas på musikens hus för att han skulle hjälpa mig med min examensuppgift i weebdesign, hemsidan. jag suger på dreamweaver och vill göra en bra uppgift, så han hjälpte mig :) fett snällt av honom. för att vara snäll tillbaka hade jag med mig mat, han slutade ju halv 5 och mötte då direkt upp mig.. så jag hade med mig apelsiner, pannkakor och såna där inlagda persikor (JAG ÄLSKAR DOM!!) trevligt hade vi och sidan blev bra, även om den inte är 100% klar :) vi var klara runt 8-tiden, men upptäckte då att hans sista buss till vendel gick vid 19.35 och att han inte skulle kunna ta sig hem förräns vid tåget som gick 21.19, så det blev att stanna kvar på musikens hus till kl 20.50 då vi blev utslängda hahah :P


niklas äter pannkakor haha :P bakom ser ni min hemsida också :D


en dagens från tisdagen ;)

jag kom inte hem förrän vid halv 10-tiden på kvällen så då var det duschen + sängen som gällde :)

Onsdag:

denna dag hade vi heldag i skolan, och hela dagen var så otroligt seg! alla ville bara ha helg och det märktes, jag sov i soffan på rasterna .. på eftermiddagen hade vi redovisningar av våra affärsidéer för "drakarna" (någon som sett på draknästet på svt?) och jag och adam gjorde vår redovisning om bagerionline.se, måste säga att alla hade förberett sig sjukt mycket mer än vi, och ändå tyckte jag att vi gjorde det helt okej :) i alla fall så åkte jag hem direkt efter skolan och sov eftersom jag hade sjukt ont i huvudet (vet att jag redan skrivit om detta).

Torsdag:

denna dag har jag också skrivit litegranna om, men jag åkte i alla fall ner på stan helt ensam.. skulle ju träffat calle men han hade inte tid sen.. synd för jag ville träffa honom! får bli en annan dag helt enkelt :) jag köpte present till petronella, blev ett par örhängen och chokladchips (bruden älskar choklad :P) och sen köpte jag även ett par söta turkosa hårspännen + turkosa armband, och även en guldig ögonskugga till mig själv :) jag bestämde nämligen på morgonen att jag skulle köra på svart midjekjol + turkosa detaljer och guld-svarta ögon, problemet var bara att jag inte hade några turkosa detaljer att ha på mig, och inte heller någon guldig ögonskugga :P big fail, men det löste sig juh ;)

åkte sedan hem, med samma busschaffis som jag åkte till stan med :P det som är relevant med det är att det var något fel med bussbiljetterna, jag försökte två gånger på väg till stan, fick leveransrapport och allt, men inget buss-sms, samma sak på väg hem, men eftersom chaffisen var snäll så fick jag åkte med ändå :)

när jag väl var hemma så fixade jag iordning mig, konstaterade att mina nya armband var i storlek XS, alltså alldeles för små, och sedan åkte jag tillbaka till stan, bytte armbanden till M och tog sedan buss nr 20 till sunnersta :) jag var hos petro redan vid kl 4 för att hjälpa henne med förberedelserna osv.. fick bland annan pressa 10 st lime :P

vid halv 7 kom gästerna, jag kände bara några få, alla andra kände i princip alla.. vi var 3 pers som inte gick rosendal tex :P men det var trevligt :) synd dock att jag inte fick äta efterrätten, cheesecake, så sjukt gott ju! men nej, jag ska hålla mig till sommarlovet :)


jätteskum bild, men man ser mina turkosa hårspännen ;)


outfit-bild, tror inte kjolen såg lika konstig ut som den gör på bilden ..


fördrink + väldigt goda röror till kexen :)


födelsedagsbarnet herself :) (och julia i bakgrunden)



det bjöds på svart pasta... kändes skumt men smakade som vanligt :)


sjukt fint väder var det ute!


dukning


funken :)


svart pasta med kyckling :)


petros finfina cheesecake


min efterrätt, god även den ;)


ida, heini, mette och lydia :)

nu är det då fredag då.. känns som söndag hahah :P men nej nu ska jag tagga, extreeemt långt inlägg, jag vet :P lev med det.

PUUUUSSS

solen ligger på, men det är molnigt ändå

nu taggar jag till petronella på tjejmiddag, hörs när jag är hemma!

PUSS

LÅNGHEEELG!!!

hej bloggen :D

är på helt okej humör idag, så sjuuuukt skönt med helg! dagen igår kändes typ tuusen timmar lång .. och då slutade vi ändå en timme tidigare än vanligt .. ! aja, då åkte jag faktiskt direkt hem, var så jävla trött, hade ont i huvet och hade varit depp och tjur-ebba hela dagen.. den där personen jag inte vill vara alltså.
jag åkte hem, åt lite mellis och sen sov jag från 4 och vaknade vid 9 när mamma väckte mig.. fyfan vad ont i huvet jag hade då.. typ migrän .. och jag som tänkte träna liksom -.-
tog mig i alla fall upp ur sängen för att ta några huvudvärkstabletter och äta lite mat, och sen gick jag och la mig igen, men kunde inte sova så jag var uppe och gjorde god knows what till klockan 1 typ.. så vaknade jag ändå vid 9 idag :S

aja, därför blev det ingen uppdatering igår i alla fall, jag sov helt enkelt ;)

som sagt så vaknade jag vid 9-tiden idag, och då gick jag upp och gjorde frukost, mumsigt (not, hatar frukostmat) och sen rensade jag två rader i hallonlandet, tog en halvtimme och jag fick 200 kr för det, vääääärt! jag hade liksom inte ens en krona i min plånbok :P

hade tänkt sticka ut och springa nu men det är väldigt gråa moln + jag tror det börjat dugga så antingen skiter jag i det eller sparar det till senare .. finns inget värre än att springa i regn! fan.. jag har inte tränat sen i måndags, fett illa!
aja, måste ner på stan också, ska på tjejmiddag ikväll (as usual) och present skall inhandlas, jag kanske skulle träffa calle där men vi får se hur det blir med det :)

nej men nu ska jag röra på mig, man kan ju inte sitta vid datorn hela dagen hahah

puss!

baby, i´m addicted

tjatjatja :D

tisdag och nationellt prov idag då, gick bra måste jag säga! var verkligen inte positiv innan .. hehe.
men jag fattar inte varför övningsproven jag gjort har varit så mycket svårare än de faktiska proven :S känns lite konstigt att man ska öva på uppgifter jag inte fattar, och skitskumma saker och gå och oroa sig, och sen är provet enkelt?
aja, jag klagar verkligen inte, jag måste ju ha mitt vg nu, hoppashoppashoppas!!!

aja, jag var klar med mitt prov runt 10 så jag slutade då.. var kvar och väntade på jessica bara, och sen satt ute med henne och rökte.. shit vad mycket vi har att ta igen känns det som.. aja, tog bussen till stan vid 10.55 och var hemma runt halv 12.
har gjort pannkakor sen, blev hur mycket som helst haha! men ska ta med mat till niklas sen så det gör ju inget :)

nu sitter jag i min säng, funderar på att läsa min engelskabok, book report ska in imorn men jag har inte läst ut boken än.. iiiillla. äsch, de går nog bra :) ska försöka tvinga med pappa och handla också, har fan ingen mat hemma.. varken smör, mjölk, oboypulver, frukt eller något.. inte för att jag brukar dricka oboy men alltid bra att ha hemma :P och frukt.. nu när jag inte ska äta godis eller något så behöver jag ton med frukt! men vi har inte ens ett sketet äpple hemma -.-
åt liksom bara tinade hallon till pannkakorna, de var typ lika gott som med sylt och grädde.. okej det var överdrift men de funkade :P

ordbajs bara, men jag vill ha fruktsallad sen! mums!


it is like i can´t breathe without you on my side

hej bloggen

nu ligger jag i min säng nyduschad och tänkte sova strax, är på rätt kasst humör som jag hoppas är över till imorgon ..

spinningen var sjukt jobbig såklart, men känns som om jag kunde tagit i mer, men jag fattade inte att det var sista låten förräns efter att den var slut hahah.
aja, sen så åkte jag hem och var hemma till 10.. en timme sen alltså.. och då åt jag middag och duschade och nu är jag här :)
helt utslagen efter helgen och dagen hahha :P och då har jag ändå sovit på dagen!

imorrn så får vi se vad som händer, har nationella så jag slutar nog vid halv 11 typ.. rätt ovärt med tanke på att ingen annan slutar då .. aja, ska väl träna på eftermiddagen tror jag, och sen träffa niklas som ska hjälpa mig med dremaweaver på kvällen.. han slutar inte förräns halv 5 så de är rätt drygt .. -.-

postivit inlägg känner jag haha :P avslutar med en underbar bild ist


You said you love me, and then you changed your mind

hej bloggen :)

skolvecka igen, men vet ni? jag klagar inte för det är bara TRE veckor kvar! det är fan ingenting, helt underbart :D har inte så mycket skolarbete att göra heller så sjukt skönt.

vi hade datorkunskap på morgonen men jag var inte med på den så mycket för vi hade snack vi tjejer istället.. får se hur det blir från nu iaf. blir nog bra.

slutade vid halv 12 eftersom vi hade dykning på eftermiddagen och det ville jag inte vara med på, så jag fick gå hem istället, stannade en stund i skolan för tänkte räkna matte men jag öppnade aldrig boken.. vi får se hur provet imorgon går, ingen vill ju hjälpa mig eller har tid att hjälpa mig me de tal jag inte förstår.. aja.

åkte hem i alla fall sen, och har sovit faktiskt.. inte jättesmart kanske, men jag är så sjukt trött! skönt var det i alla fall :)
snart bär det av till stan igen, ska på spinning.. usch, otaggad haha! nej men det är ju sjukt skönt efteråt så de ska bli bra :)


hahahha vi i ett nötskal! (från middagen i lördags)


bevis på att jag inte åt tårta! synd att tårtan såg så jävla god ut dock.. var svårt att motstå -.-


gruppbild från raggan igår, med våra bibliotikarie-kläder, alla är absolut inte med, men ett gäng ;)

ifall ni vill se fler bilder, eller en video när min raggagrupp dansar så får ni kolla på facebook (ebba söderberg)

nu ska jag ta och packa väskan

puss

Underbar helg :D

hej allihopa!
förlåt för så dålig uppdatering men har inte varit vid datorn, helgen har varit helt underbar :D
det började med mys i fredags, och sen så igår så var jag på tjejmiddag hos inez! vi hade askul vi tjejer som var där, men jag drack inget och åkte hem rätt tidigt eftersom det var dansshow idag! jag var där imorse vid halv 9, så jag ville kunna sova på natten :)
kom hem ifrån musikens hus för ungefär en och en halvtimme sen, så jag har varit där precis hela dagen.. men jag klagar inte för sjukt kul :D båda showerna gick jättebra så jag är nöjd :) känns jättetråkigt att det inte är dans igen förrän i höst bara.. :( viill ju dansa NUNUNU!! får ta ihop lite tjejer och köra på helt enkelt wiho :D
lite pics från helgen


födelsedagsbarnet!


jag skulle visa sofia min ragga hahah


inez fina tårta som jag inte fick äta av


så jag åt äpple istället


taggade

och sen var det ju dansen idag!


höhö, tidig morgon i fint väder


flygvärdinna


hetthetthett


kortspel i väntan


sminkning och håret från raggan, gruppfot och så kommer sen ;)

herregud vad jag är trött nu, ska sova!

Torsdag

Godmorgon!

idag vaknade jag redan klockan 5, skitskumt :S jag trodde först att jag försovit mig, men sen kollade jag på klockan.. jag vaknade igen vid halv 6, och sen när alarmet ringde vid 20 i 7, så vaknade jag med en gång och gick up :S pigg! skitskumt, jag brukar ju inte komma upp ur sängen före kvart över..

aja, det var ju bra i alla fall, eftersom pappa är hemma nu och han ville åka lite tidigare, runt 8, så jag är helt klar nu, vilket är positivt ;)

men skitsamma, idag så är det först skola till halv 4, och sen ska jag ner på stan och träffa hetti och sofia en stund, och sedan är det terminens allra sista danslektion!!! sjukt sorgligt.. på sommaren saknar jag alltid dansen som mest, de blir så långt uppehåll .. men det är ju show på söndag, så idag kör vi järnet flickor!! :D

men nu måste jag gå, skolskjuts om 5 minuter ;)

puss!

Stan, spinning, maria

hallå igen :)

nu har maria precis åkt härifrån, eller, för en halvtimme sen drog hon ;)
idag efter lunchen så hade vi idrott, först så skulle vi spela brännboll och sedan ha vårt kost-prov, brännbollen blev ju lite kaos, men vad annars kan man vänta sig med min klass? haha


vi var på konstgräsplanen, luktade bajs

nej men de va väl rätt kul. sen hade vi då provet som gick rätt fort, så jag slutade redan vid kvart över 2.. rätt ovärt för mig eftersom jag inte skulle vara i stan förrän kvart i 4 då jag skulle träffa frida.. så jag stannade helt enkelt i skolan och gjorde ingenting.. men haha, åkte till stan med halv 4 bussen och träffade bruden :) en kjol och en fika blev det, myyys!


jag ville ha latte men de var inte frida taggad på så hon gick och köpte cheeseburgare och glass på mcd istället :) söt <3


efter att jag varit i stan ett tag så åkte frida till sin träning och jag tog mig ut till ekeby igen för att gå på spinning! måste säga att det brändes betydligt mer i låren denna gång än i måndags.. vet inte riktigt vad jag gjorde för skillnad, bättre ledare och mer motstånd antar jag :) jag kan inte påstå att spinning är kul, men de är så jäääävla skönt efteråt ! helt klart värt :)

aja, sen hämtade maria upp mig med moppen där i ekeby så körde vi direkt till maxi för inhandling av mat, vår kyl här hemma innehåller nämligen inget ätbart.. och pappa kommer hem inatt och mamma på fredag haha.
sen åkte vi hem till mig så har vi ätit mat och umgåtts bara, så sjukt tråkigt att vi aldrig träffas längre .. "/ aja, annat blir det när sommarn kommer och träningar och plugg är över! :D


rätt het i hjälm helt nytränad ;)

nu ska jag fortsätta med att tvätta lite kläder och så, samt packa väskan till imorn och sen duscha igen :)
pusspuss

Onsdag

hallå bloggen

sitter i skolan nu, har lunch nu egentligen, men eftersom jag har haft rast sen typ kvart i 10 så spelar det inte så stor roll me rast nu eller inte ;)
igår hade jag typ panik inför nationella matte vi hade idag, jag fattade ingenting av de uppgifterna jag gjorde, jag var skitarg och irreterad hahah, sen ville ingen hjälpa mig heller, så jag och mamma satt vid kl 10 och hon kunde inte heller en av de uppgifter jag hade problem med.. jobbigt.
men provet gick ASBRA, fast så ska man ju aldrig säga.. men det kändes bra i alla fall, och det var inte så svårt.. säkert något dolt som alla missat isf.. aja ;)

jag tittade på matsedeln nu och det är fisk eller nasigoreng.. inget jag är sugen på alls, men jag är sjukt hungrig så jag ska gå och köpa en macka och en frukt tror jag nog :) inget godis här inte ;)

  
jag älskar er alla, öööööh

puss på er så hörs vi sen!


Okreaktivt

hej bloggen

kom hem från stan för en stund sen, kände att jag inte kunde sitta hemma och ruttna hela dagen.
det blev lite inköpt, men inget till mig själv dock, fick inte ens min latte som jag längtat efter, för tjejen i kassan på waynes var galet seg och vi hade rätt bråttom -.-

åkte hem sen, kände mig på asbra humör och allt, men sen kommer jag in så sitter mamma och äter tårta, hahah jag vill me ha så jag blev sur -.-
idag har varit en skitdag egentligen, det enda positiva var att få träffa frida en stund, men resten har sugit. det regnar så fort jag går utanför dörren, jag har plugg att göra som jag inte orkar, borde träna men känner inte för det.

blää, aja, mamma ringde nu och vi pratade lite om hur det är i skolan just nu, och sen ska hon hjälpa mig med matten ikväll, så är väl dags att jag börjar räkna så hon har något att hjälpa mig med..


så jäkla glad var jag igårkväll..


och så såg jag ut idag, skitskum bild men whatever

nu äre matte som gäller alltså, wish me good luck!


Tisdag

hallå där :)

idag fyller min bror daniel 23 år, grattisgrattis! därför så väckte mamma mig halv 7 för att vi skulle sjunga och sånt för honom, med tårta (fast jag åt ingen ;) ) på sängen osv.
jag tror han gilla t-shirten han fick av mig.. lite komisk tröja sådär x)

aja, sen fixade jag iordning mig och gick till skolan, sista lektionen med naturkunskap idag! vi fick en skrivuppgift om energi och miljö, så jag skrev om hur mat påverkar miljön, fick ihop ca 2 a4 så de blev nog bra :) hoppas på det i alla fall!

sen fick vi sluta lite tidigare en vanligt eftersom vi har en hemlabb att göra, ngt med salt och isbit typ.. aja, fick sluta 20 över 11 vilket inte är helt fel ;)
då tog jag bussen ner på stan, tittade på lite saker, och sen åkte jag hem strax efter 12 för det var ju ingen annan som slutat än :P
väl hemma har jag ätit mat och nu tittat på en film samt fixat naglarna.. så trött på mina naglar! visst är dom fina, men jag vill ha fyrkantiga naglar, inte runda, men mina växer runt, så det är skitsvårt att få till dom fyrkantigt men ändå snyggt... nu är dom någorlunda i alla fall.. haha jag vet att ni bryr er ;)

nu tänkte jag göra den där labben, och sen plugga lite matte och kost.. har nationella matte på morgonen imorn, och sen kostprov på idrotten.. jätterolig dag :P tror jag ska på spinning senare imorn iaf.

pusspuss nu måste jag sätta igång me plugget :)


im boooored

Namn - ebba maria linnea söderberg
Födelsedag - 17 juni :D snart ju..
Hemstad - uppsala
Ögonfärg - blå
Hårfärg - brunt, men snart med slingor ;)
Längd - 1,70 typ..
Högerhänt/vänsterhänt - högerhänt
Värsta ovanor - surig lite för ofta
Stjärntecken - tvilling
Skostorlek - bigfoot.. 40
Är dina föräldrar skilda - nej :)
Skor idag - svarta tygskor^^
Svagheter - tål inte kritik
Rädslor - att gå igenom livet utan att göra det som jag vill
Mål för året - att gå ner 6 kg till, lära mig gå ner i spagat helt, lära mig hjula
Mest använda fras på msn - haha
Det första du tänker på när du vaknar - palla skola?
Kännetecken - alltid strumpbyxor, tjockis
Mest saknade minnet - skidåkartiden..

Favorit;
Färg - rosa och turkost
Mat - kinamat eller sushi
Sport - dans och skidor
Djur - vill ha en huund.. annars smilla och godzilla :)
Glass - daim eller cornetto jordgubb, sommaaarkänsla!
Affär - H&M och gina
Sallad - med ananas eller mango
Skådespelare - zac efron ..
Låt - vet inte vad den heter
Nummer - 2 eller 6
Årstid - sommar!
Kroppsdel på motsatta könet - hehhe (A) nejmen rygg, mage, axlar, händer, överkroppen egentligen

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - egen företagare, tål inte att någon bossar
Hur vill du dö - gammal, rik, lycklig, med en stor familj bakom mig som får alla mina pengar
Vem av dina vänner är mest lik dig - jag vet inte, ingen egentligen, lika men ändå så olika
Vem är mest högljudd - jag ..
Vem får dig mest att skratta - emma, julia, frida
Vem har du känt längst - kaka
Vem är blygast - maria?
När grät du mest - vintras och för några veckor sen ..
Bästa känslan - att känna att allt går bra
Värsta känslan - att vara oälskad
Vart vill du bo i framtiden - stockholm tror jag, kanske uppsala, men ngt år utomlands
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - jag ska bli smal
Hur länge tror du att du kommer leva - svårt att tänka mig att jag dör ung ..

Har du någonsin;
Varit kär - ja
Moonat nån - hahah nån gång säkert
Blivit dissad - ja..
Rymt hemifrån - hahaha japp, med sån där pinne över axeln!
Föreställt dig ditt ragg naken - vad annars? :P
Skolkat - ja
Tänkt på självmord - ja
Sovit utomhus - såklart :)
Gråtit i skolan - för många gånger inför för mycket folk
Velat bli modell - vem har inte velat?
Varit otrogen - har ingen att vara det emot
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - många saker
Sett en död människa - ja
Druckit alkohol - nej aldrig^^
Använt droger - nej.
Ätit sushi - ja
Snattat - ja, men de är läängesen
Retats - hahaha
Blivit nerslagen - slåss inte


myys

hej bloggen :)

emma kunde inte komma till stan sen för hon skulle tydligen direkt hem, men så kan de ju va ;) så istället så gjorde jag en latte och myste ner mig och tittade på Wild child, looove! seriöst så sjukt bra film :D undrar hur många gånger jag sett den nu egentligen ..
aja, vet inte vad jag ska göra nu, vill ha maat, men mamma åkte nyss till stallet så jag lär få vänta några timmar till.. :/


mina underbara sockar :) eller egentligen är de mammis, men hon använder dom aldrug så jag tog dom.. schh

pusspuss

Måndag

jaa då var de skolvecka igen då :)

men inte idag^^ vaknade runt halv 9 av ett sms, och gick upp, åt frukost och fixade mig, och sen gick jag till skolan! i regnet, fyfan.. eller aa, de regnade inte så mycket just då, men litegranna (a)
hade mitt "möte" med lotta, och det bestämdes en del saker, får se vad som händer nu helt enkelt, tror inte det blir så stor skillnad men whatever, de är inte mitt problem.


sen skulle jag plugga lite matte men så vart det inte eftersom andré och hans pappa kom och vi skulle lämna skidorna han lånade förrut, hemma hos mig.
efter att det var gjort så åkte vi ner på stan och gick på spinning med emelie också.. men jag har vart på skiiitjurigt humör hela dagen egentligen, så jag var nog inget roligt sällskap^^

aja, spinningen var väl helt okej, antar att man bestämmer lite själv hur jobbigt man vill ha det, eftersom man får vrida på hur mkt motstånd man vill ha. de gick rätt bra ändå, men efter att jag gick av vet jag inte vad som hände, det var skitläskigt men det kändes som om jag skulle svimma eller något.. det flimmrade för ögonen så jag såg ingenting, jag blev helt yr och det kändes som att jag skulle spy, sen hörde jag ingenting i typ 20 sekunder heller, det här har hänt mig två gånger förrut, en gång när jag var sjuk, en annan gång när jag inte ätit på hur längesomhelst, och sen nu.
läskigt i alla fall...

aja, gick och köpte en mango sen och åkte hem, ÄLSKA mango! godaste som finns, jag lovar!! åt mat sen hemma, stekte korv och kokade spaghetti, men de va inge gott så jag åt mangon istället haha x)

aja, ska kanske ner på stan snart för ska träffa emma kanske, men vi får se, vet inte om hon kunde eller inte
pusspuss

it is a new week

jaa då, så var helgen slut. har vart en bra helg måste jag säga, har varit lugnt men det var precis vad jag behövde! imorgon är jag ju i princip ledig, men har bestämt att jag ska vara i skolan till 11 i alla fall, plugga lite matte och prata med lotta.
sen drar jag till gymmet för spinning! fy så skönt det ska bli, att känna hur fettet rinner av en i form av svett! hahah fy vad äckligt det där lät..

men aja, idag har jag inte gjort så mycket, skulle iväg på cirkus med lori och nathalie men det vart inte så, för jag hann inte bli klar med det jag skulle göra hemma.. men sånt är livet :)
har nu i alla fall duschat, peelat, smörjt in hela kroppen och fixat naglarna :) sköönt!

sitter och kollar på the city på mtv.se just nu men de laggar som satan så får se hur länge jag orkar hahah :P

puss på er


Söndag

hej bloggen

var ju på fridas match igår, hahha blä för amerikans fotboll! när man inte fattar spelet är det inte heller så kul att titta på det :P så jag, julia och lisa satt där i blåsten och försökte att inte frysa ihjäl.. det gick ju sådär kan man säga. men frida fick sparka några bollar och gjorde flera mål så det var ju kul, och uppsala vann med 52-6 mot örebro eller något sånt, och jag hatar ju örebro som sagt, så det var ju strålande!

lite pics


precis innan matchen skulle börja gick 4 stycken från varje lag in på plan, varför vet jag inte riktigt, men antar att de va vem som börjar med boll? ve tinte jag var lost.

nej vet ni, bilder blire sen för blogg.se är skitdrygt just nu.

aja, eftersom både bror och pappa var där (brorsan var domare) så åkte jag med dom hem, skulle egentligen varit med lisa och julia på kvällen också men jag hade världen huvudvärk så jag åkte hem och sov. sen så tittade jag på the day after tomorrow tills jag somnade igen.. kul tjej en lördag hah!

idag vaknade jag av ett sms runt halv 11, så då gick jag upp och har sen rensat två rader i hallonlandet (fick 100kr/rad) städat och bakat osv.. fast jag ska inte äta de själv, för jag har en pakt med en kompis att inte äta ngt skit alls, varken godis läsk elle rnågot annat, förräns sommarlovet! och det ska jag fan hålla ;)

nej men får se vad jag gör resten av dagen, borde väl plugga lite matte eftersom det är nationella på onsdag, men har inga böcker hemma .. får ta med dom efter mötet imorn. annars ska jag kanske träffa gariné, matilda och maria, men vet ärligt inte om jag orkar haha x)

aja puss på er

MAATCH

jahallåja :)

hahah de där med städningen gick ju då inte så jättebra.. de enda jag gjort är att slänga in lakan i tvätten + torkat av byrån.. haha illa.

aja, har fixat mig och ätit lite lunch osv, ska dra mot stan om en halvtimme ungefär, där jag ska möta upp lisa så tar vi bussen mot gränby sportfält! shit vad kul de ska bli att se frida spela! har hört att bruden är bra.
men jaja, har lite tråkigt sådär, men vad gör man^^
btw är de skitskumt, för min cam funkar inte just nu :S fett irreterande!


vitt linne, brors kofta och svart kjol.. hahah helfult. tror jag byter tröja sen kanske, men de får vi se :) förlåt för dålig bild btw men jag är inte fin på bild idag, och jag orkar inte byta inställningar på kameran så de vart blixt :)

pussis nu ska jag försöka vara något effektiv, (hahaha jo tjena!)


Lördag!

Godmorgon godmorgon bloggen!
hahha, jag som skull upp 9 eller hur var det.. illa!

aja, matchen började inte förrän 4, så hinner förhoppningsvis städa och fixa lite innan. måste ta mig upp ur sängen nu så jag kan slänga in lakanen i tvättmaskinen, duscha och sen äta frukost..

en sak som är lite konstig med mig är att jag alltid vill ha helvita lakan, och eftersom vi inte har så jättemånga, så tar jag alltid samma lakan, dvs när jag ska bädda rent som jag gör varje helg, så tvättar jag dom och sen har samma.. kuddarna får ha färg om dom vill, men inte täcke och underlakan haha!
knasboll

helt random information men nu vet ni!
pussis

17 AGAIN

är hemma igen nu, kul att det spöregnar ute och jag inte hade något paraply.. hej genomblött hår och genomskinligt linne :) thank god för att jag trots allt har skinnjackan, även om den är ful...

aja, filmen var grym. jag älskade den verkligen, men å andra sidan så älskar jag allt med zac efron, dels så är han så sjuuukt snygg, nästan den snyggaste jag vet. och han spelar ju alltid den där känsliga, förstående killen som alla tjejer egentligen drömmer om, han den perfekta. det ihop med hans änglaögon gör honom perfekt i princip..
men sen så är han en gryyym skådespelare! han gör ju verkligen rollen trovärdig, liksom.. när jag tänker zac efron har jag alltid tänkt high school musical, men han är tydligen inte bara det, utan kan göra andra roller också, han är grym helt enkelt.

haha vilket svammel, märks att jag är trött kanske? men bra film och helt klart sevärd!


<3

jaja, borde sova snart, för ska upp tidigt imorn har jag bestämt, senast klockan 9!
om vädret tillåter ska jag ut och springa då (hatar att springa i regn eller blåst så isf blir de inget) och sen ska jag städa rummet och skura golv o grejer.. och tvätta! och städa badrum och plugga.. underbar dag visst? :P
men ska på fridas amerkanska fotbollsmatch imorn med lisa pch julia, och den är kl 3, så vill ha klart allt innan dess, så kan man göra vad fan man vill sen, smart huh? ;)

nej nu blire bara massa ordbajs som ni inte behöver läsa^^

puss och godnatt <3


BIOOO :D

haha ja är astaggad på att se 17 again nu! såg trailern och filmen verkar ju grym ?!! wii, är på grymt bra humör :)

är klar nu också, typ en aning överfixad för bio, men who cares. jobbiga är att jag inte ska ta bussen förrän om en timme haha x)


lite dålig outfit-bild, men de är en svart kjol som sitter i midjan, har sytt den själv och den ska egentligen sitta på höften, och är jättestor där me dhah x) har därför säkerhetsnål på ryggen, men ska ju ha kofta så de kommer inte synas :) hihi kreativ
ska också ha svarta klackisar :)

bläää vet inte vad jag ska göra nu -.-

pussis <3

Fredag

ååååh så sjukt skönt att det är fredag! taggad på helg kan man ju säga! vet inte om jag ska till skolan på måndag heller, eftersom det är buffertdag och jag har inte rester, men kanske ska dit för ett möte bara. men jag har typ långhelg ändå :D galet skönt.


outfit-bild, ser skitskum ut med de får ni leva med :)

har varit en rätt kass tag som blev bättre mot slutet i alla fall. men vad ska man göra, är så trött på skiten, och har varit i flera veckor. vill ha sommarlov NU.
måste säga tack till dig hareg också, för att du kom, jag vet inte om du läser, men tack i alla fall, det betydde ska du veta.

annars har jag haft special treatment idag, eftersom jag var ledsen och arg, satt och pratade med lotta rätt länge, och vi ska ju då kanske prata på måndag igen, så får vi se vad som händer sen.
tack till dig med lotta, du är en sjukt bra mentor, och det märks att du verkligen bryr dig.
jag fick i alla fall göra lite vad jag ville på eftermiddagen så jag tog med mig alex bort från skolan eftersom jag inte ville vara kvar där.

vi gick hem till hans mormor för att få kakor eftersom jag inte fått någon lunch, men hon hade inga haha, hon vart lite chockad när vi ringde på kan jag säga ;) men sköön mormor, det vill jag också ha! men vi fick pengar att handla lite för, så gick vi till ica och köpte loka, bullar och brödpinnar :) efter de la vi oss i gräset och åt och pratade, jätteskönt.

haha och på vägen tillbaka till skolan så sprang och hoppade vi genom skogen hahah, har fan fortfarande gräs, blommor och barr i håret:P inte okej.

men tllbaka till skolan kom vi och jag gick till min lektion, hade betygssamtal med mohammed då, får förmodligen ett MVG i svenska så de känns ju underbart :D måste göra novellen bra bara, men det kan jag, det vet jag att jag kan.

sen fick vi sluta tidigare och jag cyklade hem direkt. har velat åka hem hela dagen, men är stolt att jag inte gjorde det ändå, för jag klarar mej utan de andra.


haha så sött x) fick en blomma av honom oxå! som han satte i mitt hår, fint eller hur? ;)


brödpinnar is the shit har jag fått lära mig nu ;)

har i alla fall tryckt i mig chokladglass med chokladsås nu och ikväll blir det bio med julia, vi ska se 17 again, säkert bra :) vet inte vad det är för film men hörde rykten om att zac efron är med, och det slår ju aldrig fel ;)
egentligen skulle jag på fest med sofia, men är helt otaggad på det, förlåt gumman, en annan gång!

nu orkar jag inte skriva mer, men nu vet ni vad som händer för mig i alla fall!
hörs sen ikväll eller imorn

puss<3

HAHAH

4 mot 1 och ni kallar MIG feg? herregud

Torsdag

hej sötnosar :)
sry att jag inte uppdaterade igår men jag var alldeles för trött när jag kom hem!

gårddagen var i alla fall jättebra :)

idag hade vi nationella på morgonen, listening och reading på engelskan, tror de gick ganska bra, men säker kan man ju aldrig vara.. men tror de.
sen lunch och sen matte.. inte rolig dag alls. var med alex på lunchen och eftermiddagen, saknat honom känner jag! hha rolig kille dedär, jag hittade honom i musikrummet på eftermiddagsrasten, haha jag visste inte ens att vi hade ett musikrum på skolan.


aja, när vi slutat matten så stannade jag, lennart och hareg kvar för att ringa till niorna som sökt till entreprenörs-linjen för att bjuda dem till entreprenörsgalan nästa vecka, det var rätt kul faktiskt! och de bästa är att vi fick pizza+två biobiljetter för det :D
fast jag var tvungen att åka direkt när vi fick pizzan, för jag hade dans, hahah så jag åkte till dansen med en pizza med mig x) folk kollade rätt snett :P men de va askul me dansen i alla fall, och vår koreografi är klockren hahaha x) hade kläderna och grejer idag också, fett fult, men vad ska man göra ;)


så såg jag ut idag, fast inte lika sur hela tiden kanske ;)

förresten så måste jag säga att jag är så jävla less på att behöva försvara mig själv hela tiden. VARJE dag så är det någon som klagar på mig. på hur jag är, vad jag säger, hur jag beter mig. men hallå? det här är JAG! acceptera eller inte känner jag.. så sjukt trött på att alla ska kritisera.
för visst, jag är inte alltid så trevlig, utan jag kan vara en riktig bitch när jag känner för det, jag bryr mig inte om vad andra säger då, för jag ÄR väldigt ego, jag vet det. men tro inte för en sekund att jag inte bryr mig om mina vänner.
MEN, de jag slutar bry mig om hur de mår, de jag slutar fråga när jag ser att de mår dåligt, de är de som jag vet inte bryr sig ett skit om mig. de som säger MEEEN GUUMMAAAAN när jag mår dåligt, men sen inte bryr sig, som bara vill finnas där för att verka snälla och förstående, men egentligen skiter i. de männiksorna har jag ingen sympati för.
en riktig attentionwhore, men det är jag.

Kväller

God kväll bloggen

efter att jag kom hem har jag egentligen inte gjort någonting, tittat på hela säsong 5 av the hills, några avsnitt av the city.. drygat mig på msn, pratat i telefon..

bara vanliga saker :) har fixat mina naglar också! skitlängesen jag målade tånaglarna, men varför inte liksom ;) jobbigt nog ser de ut som om en treåring målat dem haha, är inte så vig så blir alltid lite svårt att komma åt haha!


ja ni ser ju.. inte särskilt snyggt ;)

sen har jag duschat nu precis och ska väl strax smörja in mig och gå och sova, jag har blivit beroende av att smörja in hela kroppen varje dag, känner mig så mycket fräschare då!  använder en olivkräm som jag fick av mn bror i julklapp, tror den kommer ifrån åhlens och är nog inte så dyr, men bra är den! :D

aja, jag har egentligen inget att skriva om, men vi hörs imorn!

puss

Tisdag

helloo :D

idag är de ju tisdag då.. vi hade entreprenörsämne i skolan med andreas, och vi gjorde en utvärdering av caféet.. en helt okej lektion :) men jag hade velat se klart blood diamond.
jag slutade i alla fall vid halv 12 som alltid på tisdagar, och då åkte jag direkt till solpalatset och sedan gick jag till gymmet :) skööönt med träning säger jag bara.

sen åkte jag hem och fixade lite mat, och nu sitter jag här, kanske ska leka med sofia senare, men de beror på när hon skulle sluta osv, så vi får se helt enkelt :) annars hade jag tänkt gå en promenad idag igen, men det regnar ju.. får bli en kortis isf och inte två timmar som igår ;)


jennie lekte lite med mitt hår, gjorde en "rosettfrisyr", var inte så fint irl eftersom jag ser lite konstig ut i uppsatt oftast haha:P

pusspuss

Pms-barn

hejsan bloggen

nu är jag hemma från dansen igen, blev på bättre humör på vägen dit, vissa vet verkligen hur man piggar upp mig :) och sen blir jag ju alltid glad av att dansa, jag älskar det ju. Idag fick vi våra hattar och scarves till uppvisningen också, GOTT FOLK DE ÄR DAGS ATT KÖPA BILJETTER !!, och hattarna är asfula ahhahah x) aja, det blir grymt i alla fall :)


kaka blundar, jag ser gravid ut (wtf min mage är inte sådär längre?!) och hanna..


snyggingar


sen åkte jag hem och har nu ätit en apelsin, och det första som händer när jag kommer hem är att jag blir irreterad igen.. måste dom ha så jävla högt ljud överallt?!??! seriöst.. jag vill ljudisolera mitt rum.

sen så finns de ju människor som är experter på att irretera mig också, som inte hör till familjen, men det är en annan historia.


jag har fett dåligt samvete för att jag åt godis idag.. men de fick mig glad en stund.

och nu ska jag dra ut på en lååång promenad, ska bara byta till mjukisbyxor först, känner att jag behöver komma hemifrån en stund, så ut med ipoden :) och en varning kan ju alla alltid få, bråka inte med mig, jag har pms, och jag bits.

(btw är de här mitt hundrade inlägg, wii)


Måndag

hej på er

skolvecka igen dåå.. aja, bara en månad till sommarlovet så jag är tacksam för varje dag som går!

idag har jag haft webbdesign och sen på eftermiddagen så såg vi på blood diamond, faktiskt en bra film, men den var hemskt, tyvärr hann vi inte se klart så de ska vi göra imorn eller något tror jag.

är på sjukt dåligt humör för tillfället av flera anledningar, vill bara låsa in mig någonstans i tystnad och sakta dö. men det går ju inte eftersom hela jävla familjen är hemma och pappa sitter och redigerar film så de ekar i hela huset av amerikansk fotbolls-skrik. hurray

cp-dag

3/5

nu sitter jag här utan att ha något att göra.. väntar på att tvättmaskinen ska bli klar med mina kläder.
idag har jag som sagt rensat hallonland.. fyfaaaan vad jag hatar det.. när jag är vuxen och bor i villa (kan inte tänka mej att bo i lägenhet när jag har barn osv) och trädgård ska jag ha en trädgårdsmästare, för jag tänker då inte ligga och rensa rabatter hela dagarna -.- de är seriöst bland det tråkigaste som finns + att du blir smutsig, naglarna förstörs och man får ont i knäna, och med hallonbuskar så river du dig på armarna också. usch.


titta på min arm liksom.. de sviiider sen när man duschar, det vet jag av erfarenhet 8-|

aja nog pratat om det.
idag hade jag tänkt ligga ute och steka i solen hela dagen, men neeej, det är inte soligt idag . istället ska jag dammtorka och städa i mitt rum, känns som om jag gör de varje dag haha.

ska även ha söndagsspa senare, skrubba hela kroppen, hårinpackning + ansiktsmask, underbart :)

nej nu orkar jag inte ligga kvar framför datorn, ska städa garderoben (hej kul liv.)
hörs ikväll eller imorn <3

Söndag

Godmorgon bloggen :)

igår kväll blev jättemysigt, jag, natta, julia, lori och hanna satt i stadsparken och grillade korv och marsmallows. visst, det var lite fulla människor där, det var lite kallt, men det var ändå så skönt att sitta där :) men vi drog hem vid halv 10 någonting, jag, hanna och lori skulle dra vidare någonstans, men det vart inte så för lorran tjurade ihop sig hahah <3 så vi tre gick åt olika håll i alla fall, så jag såg på dreamgirls tills jag somnade vid 11 typ.. och sen vaknar jag såklart vid 2, svarar på lite fyllesms, och sen försöker sova, så ringer det sen igen på natten (andra natten irad jag blir väckt -.-) och sen kan jag inte somna om förräns typ halv 6 .. aja, vaknade vid 9 idag. är pigg men har egentligen knappt sovit hahah :P

lite bilder från gårdagen




















och nu kom mamma in och förstörde min dag eftersom hon tvingar mej att rensa i hallonlandet. TACK liksom.

2/5

shit när jag skrev rubriken slog det mej att det är MAJ nu! herregud vad tiden går fort!

men aja, efter att julia drog hem vid halv 1 så har jag legat ute i solen hela dagen :) jag gillar att jag redan har fått lite bikinibränna, jag gillare farligt mycket! underbart väder idag iaf :)


sen har jag varit på maxi och handlat lite grillgrejer till ikväll, jag, julia, natta, natta P, hanna och lori ska grilla ikväll i stadsparken, kommer bli sjukt mys :) hoppas det inte blir för kallt bara.


jag har inget att göra föt tillfället.. orkar inte fixa mej så mkt för ikväll, har inte ens fina kläder på mig haaha, men det är skitsamma tkr jag :)


nu ska jag väl städa lite innan jag drar mot stan, ha en bra kväll allihopa <3


Lördag

Godmorgon kära vänner :)

igår kom Julia hem till mig och myste :) vi lagade mat och tog sedan varsinn stor skål med glass och jordgubbar, muuums! sedan så tittade vi på hitta nemo tills vi somnade haha!
julia sov sött i sin säng medans jag blev väckt av min telefon mitt i natten haha, kunde inte somna om förrän typ 4 sen, blää, sjukt trött nu.
jullan väckte mig i alla fall för ungefär en timme sen och vi har suttit ute i solen och ätit frukost, myspys :)
vad som händer idag vet jag inte än.. återstår att se helt enkelt :)


muums!

pusspuss

Fredag - dagen efter ...

godmorgon :)

eller jag har varit vaken i flera timmar, inte med vilje dock.. blä.

valborg var lyckad till stor del.
dagen började som sagt med champagnefrukost hos katarina, alla hade med sig mat och det var jättegott och trevligt. vi åt revbensbjäll, potatissallad, rostbiff, cupcakes och massor med jordgubbar. sen satt vi ute i solen och drack lite och hade det mysigt :)
sedan upptäckte natta att någon tagit en av hennes cider, och jag upptäcker att någon tagit den sista av mina och fridas citron-cider, det blir lite kaos och vi blir såklart skitsura. ingen vågar erkänna att de tagit cidern, seriöst. om den som snott bara skulle erkänna och säga förlåt så är de lugnt sen, men de här är bara så onödigt! på nyår försvann en xider ur min väska, + att mina mobil försvann och återfanns i katarinas föräldrars garderob, i en sko! känns ju bra att man kan lita på sina vänner, eller hur tjejer? ^^

aja, vi drog därifrån i alla fall och åkte ner på stan, fekke på bussen har inte upplevts på riktigt om man inte varit med om de med oss hahahah! fick med oss lite gävle-tjejer till och med :p kom ner på stan i alla fall, sjukt mycket folk såklart.
jag, inez och julia körde en ny toa-variant, ställer oss längst fram i bajamaja-kön och när en toa blir ledig går vi in alla tre, hahah tidsbesparing på hög nivå!
sen var vi i stadsparken några timmar, jag var en aning full och lite sur för att alla försvann, men kul hade vi :) träffade massa folk såklart.
vid halv 5 så tog jag bussen hem, sov en stund hemma och åkte sedan iväg för danslektion, vi var 7 pers av 30+ där.. riktigt illa. det var askul i alla fall, fast jag var lite däck...

sen hem igen och ner på stan där jag mötte upp calle och sedan jennie, jessica, natta, några killar, och sedan även julia, sofia, natasha och inez! vi gick runt lite innan jag, julia, sofia, inez och calle hamnade på en fest på ett tak vid stora torget, inte så kul där eftersom det första som händer är att jag träffar katarina jättefull, ger henne vatten som hon sedan spyr upp på mina fötter.. dessutom var jag helt nykter och sjukt trött på kvällen.

efter ett tag tar inez, julia, sofia jag och calle 2an mot flogsta där dom drar till någon fest och jag drar hem :) tänkte att fyfan vad skönt att få lägga sig i sängen och sova! men givetvis blir det inte som jag vill, utan fabian kommer hem efter en halvtimme med en kompis, hans kompis sätter sig och börjar spela gitarr, och slutar inte förrän jag säger till dom.

sen somnar jag, men vaknar vid 2 av att huset bli bombarderat av fulla killar och ännu fullare tjejer.. de ska tydligen sova på madrasser utanför mitt rum men fortsätter att skrika och hålla på i cirkus en timme. jag var iiinte glad! sen så somnar de till slut och jag med, bara för att bli väckt igen vid halv 9 av att dom är vakna igen! hurray..

nu har jag piggnat till lite, har huvudvärk, ont i halsen och känner mig bakis trots att jag var nykter på kvällen :S men jag är lite sjukt så inte så konsitgt kanske.. ska städa lite i rummet innan julia kommer sen :)


en av de vita som försvann, synd för de va den godaste -.-


suddig bild på mig och sofia hemma hos katta


jag och katta


mina "fina" cupcakes


sommarkänsla!


bighead and smallhead?


jag, jennia och calle på kvällen


calle hahahah

RSS 2.0