Kvalborg

Nu ska jag strax åka in till stan för att gå på en klassfest hos en kille i min klass! Det blir kalas :D Ska försöka att inte dricka för mycket dock, med tanke på vad som hände på förra klassfesten och med tanke på att jag inte vill vara bakis imorn.. Men nej, skit i alla regler NU KÖÖÖÖÖR VI!! :D




Skoldag

Halååååååååå!!! :D
Idag har vart en chill dag, började med Engelska B writing, kan inte säga att det gick bra men inte heller dåligt. Var klar efter 40 minuter i alla fall och då var det rast till halv 1. Blev stan med lunch osv.. Fan inte bra, alla mina pengar går åt till mat på stan! :S

Sen spelade vi i alla fall golf, asså det finns inte ord för hur dålig jag känner mig när jag spelar.. Pappa är bland de bästa i Sverige och jag kan knappt få upp bollen ur luften HAHA. Fyfan. Fanns dock bara två i min klass som var duktiga så jag stack inte ut ur mängden precis.


HAHA älskar bilden! Erik satt på soptunnan och såg lite ensam ut tyckte jag.


20100429

Godmorgon!
En mulen dag idag, hoppas att det inte kommer börja regna! Och att det vänder till sol tills imorn..

Idag så har jag först nationella prov i engelska B - Writing. Jag hoppas det går bra, men vi får inte skriva på dator och jag är verkligen inte van vid att skriva för hand så det lär ju bli lite skrivkramp haha! Men det ska nog funka, ska ta och kirra det där MVG:et som jag aldrig lyckas med.. Inget jävla VG+ nu! :D

Sedan i eftermiddag ska vi spela golf med klassen! Vi ska spela på Kåbo GK, lite kul eftersom det var min pappa som byggde den golfklubben back in the days.


Här ser ni slingorna rätt bra! Men som många vet så är min kamerablixt expert på att göra allt gult och orange :P


Och jag kör jeans idag IGEN! Leggings-Ebba har haft byxor 3 av 4 dagar denna vecka.. Hmm.

Nu ska jag sticka till skolan, wish me luck!


Älskade hår

Jag älskar mitt hår, jag gör verkligen det. Och det gör frisörer också hihi. Men idag blev det som jag sagt så många gånger nu, klippning och slingor! Jag är nöjd! Det blev inte så stor skillnad, men det är rätt mycket ljusare, dock syns inte det på bilderna. Jag är så van vid mitt mörka hår och man ser ju alltid större skillnad själv än vad andra gör. Klippte bara 1,5 cm också, mer behövdes inte :D


Innan


Under


Efter


Skola, stan, Jullpull

Hola chicas!
Det har vart en kalasbra dag idag! Härliga tider :D
I skolan hade vi svenska och Lina höll ett föredrag om språkhistoria, ganska intressant tycker jag, men mycket fakta att lära sig. Sedan fick vi även tillbaka vår book report vi skrev för ett par veckor sen, och guess what? VG+ haha. Alltid det där + istället för ett högre betyg! ALLTID! Men jag ska väl inte klaga, VG+ är ett bra betyg, dock inte ett MVG -.-

Sedan bar det av till stan för lunch med brudar från klassen, och sedan frisören, men kan ta det i ett inlägg senare :D

När jag var klar vid halv 4 så åkte jag hem till jullanpullan, älskar våra eftermiddagar tillsammans! Mys med mellanmål i soffan framför en film. Så jäkla underbart.




20100428

Godmorgon kära läsare! Är allt bra med er idag?

Jag har skola om ungefär 40 minuter och då har vi svenska, sedan slutar vi halv 12, och guess what happens next? FRISÖR! Haha jag är nervös! Fast det behöver jag ju inte vara eftersom jag bestämt mig för att inte bli ljus ;)
Jag tänkte även lämna tillbaka min valborgsklänning, jag provade den igår och den kändes inte rätt på något sätt.. Jag vet inte men jag ska prova den igen nu och se hur det känns. En klänning som känns fel kommer man aldrig känna sig snygg i en hel dag, då funkar det inte. Om jag lämnar tillbaka den så får jag leta upp en annan och annars blir det nog min blommiga som jag aldrig använt eller min turkosa som jag hade på photoshooten om ni minns den.

Men så här ser jag ut idag i alla fall! Erkänn att jag blivit bra på att använda jeans :D

Det blir nog klackar idag också, det känns som att det var så längesen jag hade det!

Nu ska jag fråga pappa om han skjutsar mig idag eller om jag måste gå.. Hihi.

Puss

Godnatt

Nu tänker jag gå och sova. Känner mig riktigt fräsch efter en dusch med inpackning och ansiktsmask och sedan ismord med mammsens hudkräm från clinique (bättre finns inte). Jag älskar att ta hand om mig själv och min kropp älskar mig för det. Självklart kan man ha torr hud ibland, men inte händer det ofta hos mig ;)

Men som sagt, jag ska sova!
Puss och godnatt

O.C

Som ni kanske vet så kollar jag mycket på O.C just nu, och det är så sjukt bra!!! Jag vet att serien är gammal, men jag har inte sett alla avsnitt och de jag sett tidigare har jag typ glömt bort. Nu har jag precis tittat klart på säsong 1 (27 avsnitt... :P) och gaaah! Ska börja på nästa säsong direkt! :D Föreslår att ni gör detsamma!



Grattis storebror!

Idag fyller min storebror Fabian 20 år! GRATTIS :D Han bor just nu i USA och går på college, men han kommer hem den 10 Maj. Då ska vi fira att han fyllt år (och jag ska fira att han nu kan handla på systemet...:P)


Jag älskar dig.


Hemma!

Oj vad sent det blev idag! Jag gick i skolan till halv 4 och efter det blev det en sväng till golfklubben direkt.
Skoldagen var soft i alla fall, på förmiddagen hade vi som sagt prov, gick rätt kasst, och vi var klara vid 10, så det blev en sväng till stan fram tills att vi började igen vid halv 1. Sedan hade vi en uppgift på näthandeln som gick ut på att besöka en butik som även har en webshop och sedan jämföra dessa. Så det blev stan, göra uppgifter och sedan köpa glass och sätta sig vid ån med pöjkarna! Myspys.



Vi åkte även runt lite i Adams bil och Calle tyckte att det var roligt att stoppa ut huvudet hahah!

Sen blev det då golfklubben, jag förberedde en hel del för helgen då vi ska öppna, fixade med dricka och godis och lärde mig kassan osv, och sedan slog jag några bollar påå ranchen. HAHA pappa borde skämmas att ha mig till dotter, i alla fall på golfbanan. Han är PRO, och jag har inte ens grönt kort, då är det illa.

Nu kurrar magen!
Puss

20100427

Godmorgon!
Vilken härlig dag?! HAHA jag har vaknat upp på braa humör! Vaknade redan vid halv 7 och var pigg?! Fast jag låg ändå kvar i sängen till 10 över 7 hehe. Behöver ändå inte mer tid än så på morgonen.

Idag så är det väl inte en superrolig skoldag, utan det är först bokföringsprov och sedan näthandel.. Näthandel är okej men prov.. Nja...!

Men jag måste sticka nu! Ha en bra dag :)


"Ensam" hemma

Mamma och pappa är borta ikväll för de skulle åka och köpa en grej, och jag skulle då vara ensam hemma, skönt tyckte jag, men sen kom brorsan hem så ensam är jag inte.

Hursomhelst så har jag pluggat lite bokföring, men ingen i min klass som jag pratat med (och jag har frågat typ 10 pers :P) har några anteckningar eller vet något alls typ.. Känns som om detta provet kommer gå bra! Haha. Typiskt JB.

Nu tänker jag ta en dusch och lite så, bestämma vad för kläder jag ska ha imorgon osv,

Godnatt på er!

HM´s Personal

På HM jobbar det en tjej som vid två tillfällen varit väldigt otrevlig mot mig, en av de gångerna var idag. Jag skulle prova lite olika klänningar på övervåningen (förra gången hände det längst ner) och när jag skulle gå in så var det ingen som jobbade där just då så jag hade ingen nummerlapp, och i omklädningsrummet hängde redan lite kläder.
När jag sedan var klar och gick ut ur provrummet så jobbade hon där, hon frågade efter min lapp och jag sa att jag inte hade någon. Då gick hon in i provrummet och när hon kom ut sa hon "Då antar jag att det här är dina också?" och höll upp de kläder som hängt i provrummet innan jag gick in. Jag förklarade trevligt att nej, det var inte mina kläder, för de hade jag med mig ut. Men hon trodde inte på mig utan var skitarg men tog till slut kläderna och gick iväg.

För det första, om jag säger trevligt att det inte är mina kläder + att jag redan håller massa klänningar i handen, VARFÖR skulle jag ljuga? Om jag planerat att hänga tillbaka en del, varför inte ta allt? Och för det andra, är det inte hennes jobb att vara trevlig mot kunderna och hänga tillbaka plagg? Jag har praoat i flera olika butiker och aldrig fått höra att jag ska be kunderna hänga tillbaka sina kläder. Självklart vill man att de gör det, men om de inte gör det så är det så.

Jag hatar otrevlig butikspersonal, speciellt när de inte har någon anledning att vara sura, och när det händer samma sak flera gånger. Om hon nu uppenbarligen inte gillar sitt jobb (och uppenbarligen inte är bra på det) så kan väl någon av alla andra tjejer i Uppsala få det istället. Finns säkert ett stort antal som är intresserade.




Lovar att jag ska plugga sen ..

År 2009 så..

Vilken klass gick du i - 1:an på gymnasiet
Vad hade du för hårfärg - Brunt med orange slingor i början, sedan bara brunt hehe
Hur lång var du - 1,70
vem var du kär i - två olika, den ena var Niclas.
Hade du nån Pojk/flickvän - andra halvan av året ja
Vad brukade du göra på fritiden - Vara med vänner, dansa och så..
Vilka umgicks du med - Det ändrades mycket så det är för jobbigt att räkna upp
Var allt Bättre då - vissa saker, andra inte
Skulle du vilja gå tibx dit - vissa saker kommer jag alltid att sakna, och dem får jag aldrig tillbaka
Har du förändrats - Oh ja.

Nu:
Vilken klass går du i -
2:an
Vad har du för hårfärg - Brunt
Hur lång är du? - 1,70 hela cm!
Vem är du kär i - Ingen för tillfället
Har du nån Pojk/flickvän - Nepp
Vad brukar du göra på fritiden - Träffa vänner, festa, shoppa, sova
Vilka umgås du med - Julia mest!
Hur ser du ut - Brunett, långt hår och lite mullig

Har du:
Kysst någon -
  HAHA ja!
sovit brevid någon med samma kön - Det klart
sovit brevid nån med motsatt kön - JA! Bästa som finns
slagit ner nån - Nej, inte på riktigt
Ljugit för en bra vän - Det har hänt, ja
Svikit någon - Jag tror inte jag sviker folk så ofta, men det har ju hänt. Men tror att jag blir sviken mer ofta.

Vem:
Skrev du senast till på msn -
Det var igår, och jag kommer inte ihåg haha.
Kramade du senast - Anna!
sov du hos senast - Oj.. Det måste varit Julia.
Vill du vara just nu - Mig själv, men en annan mig själv.
Ringde dig senast - Jennie.

Vad:
Drack du senast -
 Bubbelvatten
Köpte du senast - Mat på Subway haha! 
Gjorde du igår -
Jag var hemma hos mig med Julia!
ska du göra imorn - Skola.. prov...
Vill du göra just nu- Sova, sjukt trött :S
Åt du senast - Subway!
Är närmast dig som är rosa - Niclas! ett gosedjur alltså..



Kärlek :
Du är kär nu -
Nej, och jag hoppas att jag aldrig blir igen.
Du har sårat nån så den började gråta - Inte så att den har gråtit framför mig..
Nån har sårat dig så du börjat gråta - För många gånger nu.

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
Ja. Allt är upp till en själv att bestämma.
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Man lovar alltid sig själv saker man inte kan hålla.
Jag har smugut ut utan lov - Varför smyga?
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Ja, men inte på ett bra tag nu
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Många
Jag har fuskat i ett spel - HAHA
jag har struntat i ett prov - Hehe aa.. Men gör det ju senare.

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
Nej!
Jag har druckit alkohol - Ja.
Jag har tagit medecier mot drepression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja, många gånger, det är ju så skönt!
Jag har vaknat gråtande - Ja..
Jag har somnat gråtande - Ja.

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
Bland det värsta som finns..
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du Har känt som nyligen som dött - Beror på vad man menar med nyligen


Frisör

När jag var på stan idag så gick jag in till frisören och frågade lite om råd. Jag har funderat massor på vad jag egentligen vill göra med mitt hår och vad jag skulle passa i, och har kommit fram till att jag inte vill göra det ljust.

Frisören jag pratade med sa att jag hade en jättefin naturlig färg på håret och att det är många som färgar för att få min hårfärg, och sånt är ju alltid kul att höra! Hans råd var i alla fall att jag skulle klippa igenom det och göra lite kastanjefärgade slingor för att få en lite fräschare färg, och det lät bra tycker jag! Så nu vet ni, ingen blond Ebba här inte :D




Hemkommen

Jag bestämde mig för att hoppa över mitt matteprov som jag har idag och istället göra det på buffertdagen (IG-dag) i maj, det känns så onödigt att göra det nu om jag inte är säker på att klara det. Jag vet att man egentligen inte kan göra så men det gjorde jag i alla fall! :)

Eftersom provet var på eftermiddagen så slutade jag tidigt och då tog jag en sväng ner på stan, valborgsklänning inhandlades från HM och även lite lunch från Subway.

Nu tänkte jag ta och sätta mig i solen och äta och plugga inför mitt bokföringsprov som jag har i morgon! Wish me luck :)




20100426

Hallå!
Jag sitter i skolan just nu, har fått en ny laddare så det är lugnt.

Vi hörs i eftermiddag! :)


Trasig laddare

FAN också. Min datorladdare har gått sönder, så himla typiskt haha. Men jag tänkte bara säga det, så ni vet att det inte blir någon mer uppdatering idag.

Glöm inte att säga vad jag ska göra med mitt hår, det inlägget hittar ni här.



Puss och godnatt

Foton

Vi tog över 600 bilder idag, och jag kan säga att jag nog är den sämsta modell som finns på denna jord. 90 % av bilderna så blundar jag eller gör en konstig min haha! Och då menar jag inte att jag "skriker" eller gapar, utan mer att jag ser retard ut. Ser jag ut så i verkligheten med? Illa i så fall.

Här är några smakprov (lägger inte upp bilder på Julia utan hennes tillåtelse)















Bus

Vi har inte kommit ut och fotat ännu, utan istället roat oss med min cam och msn, inte lika snuskigt som det låter haha! Men vi har askul, och ska nog gå ut strax!

Hoppas ni har en bra dag :)



20100425

Godmorgon!
Eller, det är inte morgon längre och jag har varit vaken i flera timmar! Men det kanske inte ni har?

Jag sitter i alla fall och väntar på att Julia ska komma hit nu, det är jättefint ljus ute så det blir photoshoot!

*Nu plingade det på dörren*

Julia är här haha :P

Men här är ett par bilder på hur jag ser ut för tillfället




Hihi :D


Godnatt

Jag är så sjukt trött. Jag har lite mer saker att fixa nu ikväll och sen tänker jag gå och sova, gud vad skönt!

Det blev inget med Julla nu ikväll utan vi ska ses imorn, då blir det photoshoot om vädret tillåter och det blir asnice! Hoppas jag kan bli lite bra på bild för en gångs skulle då också, skulle vara roligt med fina bilder till bloggen, eller hur? :)

Nu ska jag ta och måla naglarna och smörja in mig och så sova sen.



PS. Glöm inte att säga vad ni tycker att jag ska göra med mitt hår, inlägget under detta.

Puss och Godnatt

Mitt hår

Som jag sagt tidigare har jag en frisörtid på onsdag då jag ska klippa och slinga mitt hår. Men jag vet inte riktigt, tänk om jag inte passar i ljusare? Jag vet att jag passar i mörkt hår, till och med i svart hår. Men ljusare?

Jag vill inte vara en av alla de som har den där ljusbruna färgen, den som ALLA andra har. Men å andra sidan är inte min hårfärg just nu så speciell den heller, och jag gillar den inte. Antingen blir det slingning eller så en annan snygg mörk färg. Vad tycker ni? Uppskattar allas åsikter.

Mitt hår just nu, lite fläckigt.


VS.

Slingat hår. Kanske inte riktigt så ljust.




Lördag

Halåååå där!
Vilken lång dag det har varit! Jag kom hem runt halv 10 och då hoppade jag direkt in i duschen (som bara hade kallvatten av någon anledning :S) och sedan gick jag och la mig och sov till 1 ungefär, så himla skönt! Vissa dagar är sängen verkligen det bästa som finns.

Sedan fick jag skynda mig och äta frukost och göra mig i ordning för att åka ner på stan och träffa Lisa. Det var jättemysigt att träffa henne, det var ganska länge sen vi sågs faktiskt. Men det måste det bli ändring på! :D Hon shoppade i alla fall en hel del men jag var duktig och gjorde endast av med 22 kronor. Jag provade lite olika jeansjackor men hittade ingen som jag gillade riktigt. Antingen är de för små i armarna och passar i bröstet eller så är de lagom i armarna och gigantiska vid bröstet.. :S Mina armar är väl knappast det som är störst på mig?

Aja, lite pics från dagen

Gillar mina nya brillor, dock har det skavts lite på dem så de har en fläck.. REDAN! Fan också haha.


Lissekisse <3


Dagens enda köp. Min diet går inte så bra just nu .....

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt, jag är väldigt trött så jag vet inte om jag orkar gå ut. Kanske skulle träffa Jullan i alla fall, så jag lär inte ha tråkigt.


Bråttom

Nu ska jag springa till bussen för jag ska träffa Lisa i stan. Jag hinner inte ta några foton men lovar att ta några bilder senare.
Puss på er

20100424

Godmorgon!
Inatt har jag sovit cirkus en timme och jag är fortfarande kvar i skolan.. Vill hem nu dock för känner mig riktigt äcklig och vill inget hellre än att duscha och så lägga mig i sängen, fan vad skönt det skulle vara! Jag väntar bara på att Adam ska vakna så att jag kan tigga skjuts hem hehe.

Natten har bjudit på många olika saker, men eftersom internet laggade för en del så blev det tre filmer totalt, "Sex drive", "Eurotrip" och "The Exorcism of Emily Rose". Den sista såg jag inte utan låg och blundade, lät ganska hemsk haha.


Richard, Jonathan och Erik ute på luftpaus (det luktar om möjligt ännu värre i grupprummet nu än igårkväll..)

Men nu ska jag hitta något att göra!

@LAN

Vi har tittat på "Sex Drive", en jäkla konstig och random film haha! Funderar på att kolla på en till film men då måste jag byta rum, för det luktar så jäkla äckligt här inne! Svett, chips och bara bläää.. Sjukt varmt och äckligt. IT-LÖK!

Pussis ♥

Alla är upptagna

Jag har uppdaterat mitt Café, och alla andra är upptagna med någon CS-match så jag har inte så mycket att göra just nu, så sitter och kollar på lite kläder.



Visst var denna söt!!? De svarta som är i midjan är spets (syns inte så bra på bilden) och jag tycker att den var riktigt fin.
Från www.nelly.com


@LAN

Haha ja, jag är typ den enda tjejen i hela skolan just nu (de tjejer jag sett räknas inte som tjejer riktigt...), och jag känner mig lite uttittad vart jag än går, men det är najs!

Annars så har jag spelat Age of Empires (fick fråga Thero vad det hette....:P) och det var jag grym på! Eller? Nej men allvarligt så fick jag typ bygga en by.. Och så åkrar. Kändes lite som Sims fram tills att de skulle slåss.






Jag känner mig som en NÖRD! Men det är kul ju. Och ni lär få regelbundna uppdateringar under natten om jag stannar och inte somnar eller helt enkelt sysslar med annat!


Knas!

Nu blir det LAN! HAHA

Fredagskväll

Fy vad jag har trååååkigt! Det har typ blivit en vana att ha tråkigt på helgen, vad fan hände? :(
Jag skulle egentligen vara hos Lisa i Knivsta just nu men vi sköt upp det till imorn, då det blir en shoppingrunda. Jag ska ha en ny jacka! :D

Hursomhelst så ska jag nog snart äta middag, och sen funderar jag på att dra till skolan för det är typ lan där den här helgen.. Några killar i min klass är där i alla fall och jag funderar på att våldgästa, man vet aldrig vad som kan hända ju, kanske blir pro på CS.

Nej, nu blir det mer OC, hare!

Filmtime

Nu ligger jag och tittar på film, det blev The House Bunny. Riktigt rolig film och huvudkaraktären Shelley är sjukt blåst hahaha!



Riktig skitfilm men som ändå är sevärd!

Vårdag

Hej igen!
Provet gick väl sådär, tyckte att det var lite konstiga uppgifter men vi får hoppas att lärarna gillade det jag skrev helt enkelt. Blev klar rätt fort också, nästan halva klassen var klar efter 1,5 timme (hade läst igenom och rättat flera gånger) så vi fick gå.

Träffade Julia senare och det blev lite shopping, riktigt fint väder var det också! Sol och varmt. Haha, tänkt att det snöade igår och idag satt vi och njöt av värmen.. Aprilväder! Nu är det dock mulet och rätt kallt.




Hade lite tråkigt inne på weekday när Jullan provade kläder haha!


Tröja från Bik Bok, solbrillor från Åhléns och ring från HM


20100423

Godmorgon!
Hur mår ni idag? Jag mår finfint! :D
Jag somnade riktigt tidigt för att vara mig igår (vid 11) så jag är pigg och glad idag! Var uppe redan vid 7! Hehe 45 minuter innan jag brukar gå upp :P Men jag är otroligt snabb på morgonen, jag var klar och hade fotat och allt när klockan var 07.45. Ganska sjukt att 45 minuter räcker för att göra sig klar! Men bra dock ;)

Idag har jag mitt andra och sista nationella prov i Svenska B, och idag är det den skriftliga delen, som är 5 timmar lång. Vi behöver dock bara sitta i 2 timmar och får gå sen om vi vill, men man sitter ju kvar tills att man är nöjd i alla fall. På eftermiddagen har vi dock frivillig bokföringslektion som jag funderar på att gå på, vi har ju prov på tisdag och jag behöver en uppfräshning av hur det går till, men jag får se när jag blir klar med provet, har ingen lust att sitta i skolan i flera timmar bara för det.

Så här ser jag ut idag



Inte så speciella, men sköna kläder. Kan behövas om man ska sitta ner i 5 timmar och skriva prov ;)

Haha och en rolig sak! Både Petter och Alex i min klass frågar mig hela tiden om saker gällande skolan, det verkar som att de tror att jag har koll på allt! Det roliga är att jag kunnat svara på alla frågor.. Känns lite knäppt haha.

Men nu ska jag sticka! Ha en bra dag.

Myspys

ÅH vad skönt! Ett bad, en ansiktsmask, en hårinpackning och man känner sig som en ny människa! Eller nej, nu överdrev jag, men skönt var det och fräsch känner jag mig :)




Nu har jag nyss ätit middag (sent jag vet! Men vi i min familj äter alltid sent) och tänkte gosa ner mig och kolla på OC. Tror inte vi hörs mer idag heller, så jag säger

GODNATT!

Shopping

De ringde från jobbet idag och sa att vi skulle skjuta upp öppningen (skulle vara nu på lördag) till nästa helg, och jag börjar alltså jobba nästa helg istället. Detta på grund av vädret.
För mig är det helt okej, för jag behöver verkligen den här helgen för att plugga till mina prov i nästa vecka. Dock så blev pappa arg på mig när jag berättade för honom eftersom han tror att jag inte vill jobba (klart jag vill, annars skulle jag ju inte tagit jobbet!!) så vi började bråka.

Jag var arg på honom typ hela eftermiddagen även om jag lyckades lugna ner mig lite, han har ju ingen anledning att skälla på mig så jag blir bara sur för det. Men hursomhelst slutade med att jag gick och tröstshoppade.. Haha det gör jag jämt!

Idag blev det i alla fall bara en baströja, en ansiktsmask och lite onyttigt till mig och Jullan.


Nu blir det strax ett varmt bad, inpackning, skrubbning och ansiktsmask! Behöveligt.


Lång dag

Helluuu
Förlåt för lite dålig uppdatering idag men jag har inte haft tid att sitta vid datorn.
I skolan så hade vi massage på eftermiddagen, vi skulle egentligen ha frisbee-golf men vår lärare tyckte att vädret var för dåligt så vi hade massage istället, supermys! Det var massage-bänkar (som skolan köpt in för 3000 kr styck tydligen haha!) och massage-olja och hela kittet, superskönt! Kändes dock lite konstigt att ligga halvnaken i ett klassrum med mest killar.. Men det var helt okej! Julia var bra på att massera i alla fall! :D

Efter skolan och efter lite shopping (ni får se sen) drog jag hem till andra Julia (min Julla) och myste framför en film och goffade.. FAN inte bra. Men det var trevligt och vi pratade saker som behövde pratas om. Jag älskar att jag kan säga precis vad som helst till henne, ingenting är fel. Äkta vänskap.




20100422

Godmorgon!
Idag är det den tjugoandra april, och det snöar. Det ligger snö på marken och det snöar! ÅH VAD KUL!?!?! Haha nää inte riktigt så va?
Hursomhelst kollade jag på termometern och det är 2 plusgrader ute, så det lär ju inte ligga hela dagen :) Vi får verkligen hoppas på att det försvinner i alla fall, med tanke på att vi har idrott utomhus (ska spela frisbee-golf) i eftermiddag  OCH jag börjar mitt jobb på golfklubben nu i helgen.. Vem fan spelar golf i snö liksom?


Utanför mig just nu..

Jag har lite panik nu, borde verkligen inte sitta vid datorn heller haha! Jag ska åka hemifrån om en kvart, har inga kläder att ha på mig (torktumlaren satte tydligen inte igång igår för kläderna är fortfarande blöta :S) och inte sminkat mig ännu..

Vi hörs senare helt enkelt!


Godnatt

Nu ska jag ta och lägga mig i min renbäddade säng och sova, gud så skönt!

Jag har faktiskt varit rätt så duktig idag, jag har både tränat och städat rummet, lite i badrummet och tvättat! Ska bli skönt att få lägga in massor av ren tvätt i garderoben imorgon, den börjar kännas lite gles haha!

Dock blev det den där glasskålen i alla fall.. INTE BRA! Nu får jag skärpa mig fan, vardagar är ju nyttiga dagar.

Vi hörs imorn i alla fall, jag hoppas jag vaknar upp och snön som lagt sig på marken är borta!

Puss och godnatt

Glass och dåligt väder

Vad är det med vädret? Allvarligt talat haha! Det snöar idag.. Vad fan hände? Jag hoppas verkligen att det vänder, för vad gör vi om det inte är fint väder på valborg?! Vi har ju planer på att vara utomhus och det funkar inte riktigt om det ska snöa eller regna.. USCH.


Ingenting jag längtar efter just nu..

Annars så tänkte jag ta och bädda rent i sängen nu och tvätta lite kläder, mycket behövligt eftersom det känns som att ingenting är rent. Älskar rena lakan också så det blir en skön natt hihi.

Funderar på att äta glass sen.. Mot min diet och mot mina principer men FAN vad gott det skulle vara! En stor skål med vaniljglass och så chokladsås på det.. HAHA jag frestar mig själv. Jag vet ju att jag kommer ångra mig efteråt, så är det värt det?


Nationella prov

Talet gick superbra! Jag tror att jag kan förvänta mig ett bra betyg också, men man kan ju aldrig vara säker. Fick bra respons också så det var ju kul :)

Klassen har börjar få en så skön stämning tycker jag, det är bus hela tiden och väldigt avslappnat, folk brottas och folk sover och man kan prata om nästan vad som helst, jag tycker det är jättebra. Det är kul att vara i skolan oftast, och det är väl så det ska vara?

Hursomhelst så var alla talare idag mer eller mindre duktiga, högst en kommer få IG skulle jag tro, och det beror enbart på tal-tiden, som skulle vara fem minuter.

Nu gäller det ju bara att förbereda sig inför det skriftliga provet som är på fredag, jag vill kirra ett MVG! Jag vet att jag kan, bara jag försöker.

Men nej, nu måste jag ta något att äta, har precis varit och tränat!


20100421

Godmorgon!
Riktigt härligt med sovmorgon :D Jag börjar inte förrän halv 1 idag, så det är fortfarande en stund tills att jag behöver åka.
Idag så ska jag som sagt ha muntliga nationella i Svenska B och då hålla ett tal. Mitt tal kommer handla om äktenskap och skilsmässor och om vad jag tycker om det. Jag fick reda på igår att en till tjej i min klass har ungefär samma ämne, så vi får hoppas att våra tal inte är för lika, det är aldrig kul när det är så.

Idag har jag jeans på mig, och en svart tunika, men jag funderar på att byta till leggings... Jag gillar verkligen inte jeans! Hur snyggt det än är på andra så är det fan inte snyggt på mig haha!




Godnatt

Jag känner mig lite ledsen idag. Jag vet inte riktigt varför, känns bara som att många saker är på väg bort från mig. Till exempel, frihet, kärlek och vänskap. Tre enligt mig ganska viktiga faktorer i livet.

Ingenting har hänt så jag har ingen anledning att vara ledsen, men det är just det, ingenting har hänt.

Nu går jag och lägger mig.

Godnatt

Minnen ♥

Jag sitter och tittar på gamla bilder, och minnena bara flödar. Ett leende på läpparna och en önskan om att få ha så roligt, att få vara så lycklig, jämt. I tider då man är trött på livet, då är bilder från förr viktiga för mig att ha. Så att man får minnas, man får hopp och man vet att jag älskar livet, att lyckan kommer tillbaka.


Jag som liten i min mössa från norrland


När jag fortfarande kunde hålla på med min dans. Det finns få tillfällen jag är så lycklig som när jag dansar. Här var vid uppvisningen


Första gången jag träffade Julia


När jag var i vemdalen med maria, kristina och garine


När jag och frida var på hennes landställe i sommras


Korsika med mamma i sommras för att hälsa på storebror



Jag har flera tusentals bilder. Många från "fjortistiden" som egentligen är den tid jag saknar mest. Men det gör ändå ont att titta på de bilderna, eftersom jag vet att den tiden aldrig kommer tillbaka, det kommer aldrig vara likadant och vi tjejer som hängde ihop då, vi kommer aldrig vara samma sorters vänner längre. Det finns inte kvar, och det är jobbigt.



Så trött!

Hallå där!
Skolan var knas, som vanligt. Börjar få blåmärken av mina slagsmål med Jonathan! Inte okej alltså, får göra något åt saken imorn.

Fick reda på att vi har matteprov på måndag.. Jag har knappt börjat på detta kapitel och kan ingenting, just därför jag inte börjat, jag fattar nämligen inte. Score. Sen att vi har bokföringsprov antingen måndag (alltså samma dag som matten -.-) eller tisdag gör ju allt ännu bättre. Tror inte att någon i min klass är förberedd på bokföring precis.
Sen kommer ju alla nationella nu, med start imorn.  Jag älskar mitt liv!

Efter att jag kom hem från skolan har jag bara sovit, legat i sängen och inte haft styrka att göra något annat, fan vad skönt det ska bli med sovmorgon imorn!  Bästa <3

Och här kommer lite bilder på snälla lilla söta Jonathan, det är han som tagit dem så han har inget rätt att klaga nej.







Älskar sista bilden speciellt! Riktiga sötnosar. (Btw om ni får något konstigt sms från mig under skoltid, så kan ni i 99 % av 100 räkna med att det kommer från gullungen ovan)


20100420

Godmorgon!
Idag är det också väldigt fint väder, men kallt! Haha. Och kan ni fatta att det redan är den 20 APRIL?! Helvete vad tiden går fort.

Nu måste jag i alla fall sticka till skolan, men vi hörs ju senare :)



Pusspuss


Dunno what to say.

Måndag.. Kära gamla Måndag. När är måndagar bra? Eller snarare: När är måndagar en dag som man faktiskt värdesätter? Aldrig.
Det är bara en sån där dag som finns med för att fylla ut veckan, för att man måste ha en dag då ledighet övergår till icke ledighet.
Hursomhelst så är denna måndag snart över, som säkert ni andra också vet. Haha shit vilket svammel!

Jag har precis duschat och gjort använt min nya inpackning, hoppas den hjälper, mitt hår är nämligen väldigt torrt. Funderar på om jag ska platta det sen, fast jag vet inte, det är fint med plattat, men det sliter så mycket.

Och nu ska jag sluta skriva, för jag skriver bara skit hehe.

Ville egentligen bara säga

GODNATT!



Vågtång



Jag vill ha en vågtång! Så himla fint när de används på rätt sätt. Denna är från OBH Nordica.

Titta bara på tvillingarna Olsen´s hår, sjukt fint!


Hemkommen efter en knasig dag

Hej!
Den här skoldagen har varit lite knäpp, haha matten var ju lagom spårad på sina håll. Det var allt ifrån chill i soffan som sedan blev till lite brottningslikande, till facerape, mobilrape och whiteboard-penna överallt. Mest på mig dock.

Hursomhelst så är jag hemma nu, tog en sväng förbi stan och köpte en (två) ny inpackning och lite jordgubbar! Mums.




Förresten är vädret jätteknäppt idag! Det pendlar mellan mulet, sol och sedan hagel.. :S


20100419

Godmorgon!
Helt underbart väder idag, jättesoligt är det. Ganska kallt, men det är då man behöver vårjackan ;)

Nu ska jag sticka till skolan, och efter det blir det gym, så vi hörs i eftermiddag/ikväll.



Jag kör på jeans idag! Det var ett tag sen.. Jag trivs inte riktigt i det men vad gör man.

Och juste! Jag provade ett par jeans igår som jag haft sedan i 7an, och guess what? Jag fick på mig dem! Visst var det rätt trånga, men knappen gick att stänga hahah.

Puss på er, hörs sen

Slut på helgen

Denna helg har verkligen varit kass på sina sätt. Det känns som att ingenting händer nuförtiden och det är ju på sätt och vis sant. Det som är tråkigt är att jag börjar jobba nästa helg så jag vet inte när jag kommer kunna ha en ledig helg igen, men jag kommer i alla fall ha cashflow så det är ju något positivt.

Imorgon är det ny vecka, och nu har vi inte uppdragsvecka i skolan längre så det kanske blir lite roligare. Vi har båda nationella proven i svenska dock, det muntliga har vi på onsdag och det skriftliga på fredag. Det måste gå bra, jag tror att mitt betyg kan hänga på de här proven så det gäller att ge allt! (och nej jag menar inte om jag får G eller inte, utan om jag får VG eller MVG).

Som sagt hade vi uppdragsvecka förra veckan, och vår lärare fotade under redovisningen på fredagen, och titta vad jag hittade på skolans hemsida! (klicka på länken nedan)

http://www.johnbauer.nu/web/Entreprenorsuppdragsvecka.aspx

Haha vi är grymma! Erik till vänster, jag i mitten och Johan till höger.

Nu ska jag ta och titta lite mer på OC och sedan sova.


Ballerinaskor




Jag har inte ett enda par ballerinaskor som jag inte får skavsår av. Antingen är det mina fötter som är cp (jag får skavsår av i princip allt så antagligen..) eller så är det att jag köper fel skor. Dessa gillade jag i alla fall!

Från www.have2have.se

Frisörbesök

När jag var på stan idag så bokade jag även tid för klippning och slingor på Face & Hair. Så den 28e blir det förändring! Så najs, för jag är så trött på mitt hår just nu.




RIP Solglasögon

Nu är jag hemma igen! Och nu ser jag att det börjat regna också, så det var ju bra timing i och med att jag cyklade ;)

Det var mysigt idag, fast även om solen sken så var det rätt kallt ute. Termometern står på 9 grader.

Ett litet missöde inträffade också. Vi var inne i en butik och kollade på skor och jag bad Jullan att hålla i mina solglasögon. Hon lägger dem på bänken samtidigt som jag sätter mig ner, och vips så var de trasiga. RIP. Haha, nej men det är sånt som händer, men det är så typiskt! Varje år går minst ett par av mina solglasögon sönder eller försvinner spårlöst. Jag förstår inte! Hursomhelst blev det ett par nästan likadana nya på en gång, man kan ju inte gå runt utan ;)


Med en latte på Waynes, solglasögonen fortfarande hela.


Nya <3

Men nej, nu ska jag titta på OC!


20100418

Godmorgon!
Idag är det jättefint väder ute så jag ska strax åka ner på stan och träffa Julia! (surpise haha).
Egentligen skulle vi ha photoshoot idag men det blev lite strul med kameran så det får bli en annan dag helt enkelt. Skulle ju inte skada med lite nya bilder till bloggen, eller vad säger ni?



Orkar inte ta en helkroppsbild men jag har inget speciellt på mig så det spelar ju ingen roll.

Men nej, nu ska jag ta cykeln (!) ner på stan, vi hörs senare


Våga vara den du är!

Något jag funderat på ett tag är vad saker egentligen betyder.
Vissa vågar inte strula med någon på en fest för de tror att det betyder att de är en slampa. Det tycker inte jag. Om någon strular med pojkar på fest så är det ändå jag. Är jag en slampa? Nej.

Om en kille börjar skriva till dig och prata med dig, betyder det då att han vill något mer än att vara vänner? Det behöver det inte göra.
Så varför tycker folk att det är konstigt när man skriver till en kille man tycker om att prata med?!

Jag är inte en blyg tjej. Jag tar för mig och jag är inte rädd för att vara mig själv. Jag har lärt mig att det finns människor som inte gillar mig, och det finns människor som tycker att jag är rätt konstig. Men det gör jag också, jag ÄR konstig. Men är inte alla det?

Hur ska man möta nya människor i livet om man inte vågar ta kontakt? Jag har fått höra att det är ballt vissa gånger jag gått in och satt mig med människor jag inte känner på en fest, då jag är nykter. Varför är det ballt? Jag tycker att det är fullkomligt normalt. För att möta nya människor så måste man visa att man är intresserad men jag har av erfarenhet lärt mig att vissa människor blir rädda av det.

På fyllan är de allra flesta sociala, pratglada och bryr sig inte om att de aldrig träffat varandra förrut. Men de skulle aldrig komma på tanken att mötas för en fika dagen efter, oavsett hur bra överens de kom kvällen innan. Det krävs många sådana sociala, fulla kvällar för att ta nästa steg och våga ses när man är nykter. Det är så svenskt! Jag är så trött på människor som är rädda, som bryr sig för mycket om vad andra tycker och inte vågar leva. De överanalyserar ALLT och tror att alla bryr sig om minsta lilla steg de gör fel.

Jag tycker såhär. Strula om du känner för det, och nej, det behöver inte betyda ett skit. Dansa om du känner för det, tycker du att det är kul så syns det och till slut är du inte ensam på dansgolvet. Våga vara den du är.

Det jag vill komma fram till är att jag tycker att vi måste bli bättre på att våga prata med varandra och bättre på att våga ha kul.Vi har fått lära oss att vara snälla och fina flickor och visar bara vårat sanna jag med våra bästa vänner, men att det inte är okej att skriva till någon vi inte känner så bra och föreslå att ses. Men hur ska vi då lära känna varandra bättre? Kan någon svara på det?


Övningskör

OJOJOJ idag har varit en spännande dag! Not. Haha.
Nejdå, men jag har faktiskt skrivit klart mitt tal och mitt PM till svenskan så jag känner mig lite duktig ju, tror att det blev helt okej bra också. Ska snacka inför någon imorn sedan så får de såga mig bäst de vill, hellre att höra det dåliga innan den verkliga redovisningen ju ;)

Sedan har jag varit och kört bil för första gången i mitt liv. Behövs det nämnas att jag var livrädd haha? Dock gick det bra! Jag fick köra på jättekrokiga vägar och det enda jag råkade köra på var en sån där röd reflexpinne som står vid vägkanten. (Vi behöver inte nämna alla gånger jag var på väg ner i diket och pappa skrek BROMSA).
Jag kan bara bli bättre i alla fall, och ingen dog ju så allt är bra! :D

Just nu spöregnar det utomhus så jag vet inte riktigt om jag skulle ha lust att gå ut även om jag hade någonstans att gå.. Vilket jag ju då inte har. Jag vet bara en fest ikväll och den är jag verkligen inte bjuden på så vad göra haha. Blir nog en film eller något, sånt som patetiska små Ebbor får underhålla sig med.

Vi hörs kanske senare

Lördag

Jaa idag är det en vanlig lördag. För mig är det att vakna upp med Julia, märka att man fryser om fötterna för att någon utav oss (lovar att det inte är jag!!) vänder på täcket varje gång vi sover ihop. Sedan äta frukost och mysa och att hon sedan ska till bussen, och går några minuter för sent så hon får springa (fick nyss ett sms om att hon missade den HAHA).

Idag är det meningen att jag ska plugga, och det måste jag verkligen göra. Vi ska hålla vårat muntliga nationella tal på onsdag och PM ska vara inlämnat på måndag. Jag har inte börjat ännu så det är dags att sätta igång.

Ikväll hoppas jag i alla fall på utgång. Jag hörde att en hel del ska till VIP ikväll, även folk som inte är 18, men jag har ingen lust att smita in och vara på min vakt hela kvällen, är det inte väldigt ovärt att ha som första utgång att man kanske blir utslängd? Jag tycker det. Första gången ska vara rolig och jag vet inte.. Känns bara som att det är onödigt. Haha.

En annan sak jag tänkt på är folk som väljer att inte svara på ett sms. Vad är det som gör att man väljer att bara trycka bort smset utan att svara? Jag svarar alltid på sms, såvida det inte är någon jag bråkar med. Är det någon man bara inte vill träffa så kan man väl säga det istället? Eller bara svara att man har annat för sig? Jag vet inte.. Men ett obesvarat sms är något jag verkligen hatar. Man sitter och väntar på ett svar som aldrig kommer, då är det bättre att få ett svar som är en diss rakt på sak, det är lättare att ta.

Men nej, nu till svenskaböckerna


20100417

Godmorgon!
Igår somnade både jag och Julia framför filmen Systrar i jeans. Mysig kväll blev det i alla fall, med promenad till Ica för att köpa choklad och så. Nu ligger vi och tittar på andra delen av filmen.



Vi hörs sen!


Fredagskväll

Uppsala är dött ikväll, helt jäkla stendött. Haha så ovärt! Man är på sitt bästa partyhumör, redo att köra ALL IN men det finns inga fester. Varför är jag inte 18 år ännu? Längtar.

Nu sitter jag helt ensam i min säng och gör absolut ingenting. Eller jo, jag är lite dryg mot folk som jag vet inte vill prata med mig egentligen hahah! Men det är lugnt, thats how I rule.

Jag har ingenting att säga, men jag tror inte vi hörs så mycket mer idag så jag får önska er en trevlig fredagskväll!



Bild från tidigare idag när jag var klar på gymmet.




UPDATE

Kvällen blir bra ändå, mamma är nämligen och köper sushi och räddar därmed mitt humör för kvällen ;) (och i vanliga fall äter jag inte ris, men ikväll behöver jag fan ngt att fira med, + att det är fredag ;) ) Carro har dock bestämt sig för att stanna hemma så det blir bara jag och Julia. Gud vilken konstig kväll det blev.

I väntan på Julia och Carro

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
- Inte för lång, men minst en decimeter längre än mig så att jag kan ha klackar. Raka drag i ansiktet och något som gör att man kommer ihåg hans utseende (ngt speciellt alltså)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?

- För en vecka sen idag haha
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?

- Klassen och pappa! :D
4. Hur lång är du?

- 1.70
5. Vilken är den senaste filmen du sett?

- What happends in Vegas (tror jag)
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:

- "Okej gud va bra :D det verkar inte va någon fest ikväll. Men ska du, jag och carro ha myckväll då? :) <3"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

- Beror på vem det är till :)
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

- Gifta! 25 år ;)
9. När såg du senast din mamma?

- Ett par timmar sedan
10. Icke godkänt i något ämne?
- Nix!
11. Mvg i något?

- Jag vet inte, men lär bli några hihi ;D
12. När vaknade du idag?

- 07.35
13. Vilken är din favoritplats?

- Beror på vem jag är med.. dansgolv med en snygg pojke kanske? ;)
14. Vilken plats föredrar du minst?

- Platser där jag inte känner mig bekväm
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- Tror jag bor i Sverige, men kanske inte i Uppsala
16. Hur stor är din säng?
- Vet inte riktigt, 1.10 typ?
17. Vad sover du i?
- Naken! :P
18. Hur många kuddar har du i sängen?
- Förrutom prydnadskuddar så har jag fem
19. Var har du bott/bor?
- Luthagen, Nåntuna, Stenhagen, Stenröset och Starbo!
20. Tycker du om kinamat?
- Gillar men äter inte :D
21. Tycker du om kaffe?

- Varje morgon
22. Vad dricker du helst till frukost?
- Latte och juice
23. Kan du spela poker?
- Förlorat varje gång jag försökt! (bara testat klädpoker så det var ju fail..)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- Känner inte men vet en tjej :)
25. Vill du ha barn?
- Absolut! Jag vill ha en dotter som jag kan shoppa med och en son som kan kolla på sport med sin pappa så att jag slipper det.
26. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska.. Och några få meningar på tyska haha
27. Har du någonsin åkt ambulans?
- Faktiskt inte
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
- Beror på om det är varmt eller kallt i vattnet. Om det är varmt så havet!
29. Vad spenderar du helst pengar på?
- SKOR, håret, kläder och smink.. Nej jag är inte alls tjejig ;)
30. Är du cool?
- Coolast i stan!
31. Kan du rulla med tungan?
- Klart ;)
32. Vem är den roligaste människan du känner?
- Beror helt på vilket humör jag själv är på haha! Men Jullpull brukar kunna få mig att skratta ;) 
33. Vad har du för ringsingnal?

- Någon dålig techno-låt.. råkade radera alla andra ur telefonen
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- Japp! Har en tysk nationaldräkt som jag fick av min farmor!
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- Ett par röda pumps
36. Kan du byta olja på bilen?
- Det är sånt man har pojkar till
37. Vilken var den senaste boken du läste?
- Gossip girl - det finns bara en av mig
38. Vem delade du senast säng med?
- Jullpull!
39. Dansar du i bilen?
- Har hänt haha
40. När var du i kyrkan senast?
- Det var nog ett tag sen
41. Hur många hål har du? i öronen?
- 2
42. Har du någon piercing?
- Nej
43. Har du någon tatuering?
- Nej, vill inte heller ha
44. Gillar du någon just nu?
- På sätt och vis men ändå inte
45. Har du provat droger?
- Aldrig
46. Röka eller snusa?
- Nej fyfan
47. Har du pojkvän/flickvän?
- Nej..
48. Vad är ditt mobil nummer?
- Sök på eniro :)
49. Vad ska du göra ikväll?
- Jullpull och Carro kommer hit, sen får vi se :)
50. Har du några syskon?
- Tre äldre bröder!
51. Hur mycket pengar har du på din mobil?
- En räkning på 1 500 kr varje månad som pappsen får betala...


JOBB!!

JAG HAR FÅTT JOBB!!! Så jävla najs hihi :D Inget kan rubba mitt humör just nu och jag vill bara dansa och fira och ha så jäkla kul! Dock vet jag inga partyn idag än så länge, men i så fall får väl jag och Julia dansa ensamma då!

WAAAA kööööööööööööööööööööörr!!! :D

20100416

Godmorgon!
Försov mig lite imorse så jag hann inte skriva innan jag åkte till skolan. Men nu sitter vi (jag, Erik och Johan) i ett grupprum och förbereder vår redovisning som vi ska hålla klockan 10. Eftersom vi knappt jobbat den här veckan så har alla idéer kommit den senaste halvtimmen, men det är väl så entreprenörer jobbar? ;)

Idag kommer det i alla fall bli en bra dag, vi slutar tidigt och sen blir det en sväng till gymmet och sen arbetsintervju. Jag tror jag redan fått jobbet och vi bara ska gå igenom detaljer, men jag är inte helt säker. Det blir också en lunch på golfklubben med min kära pappa.

Och en sak till! Jag fick mitt körkortstillstånd igår, så min FÖRSTA biltur blir idag! Fyfan vad läskigt haha :D



Godnatt

Skön kväll. Jag har badat, gjort hårinpackning och myst. Kollat internetshopping och funderat på att plugga men kommit fram till att det inte var någon bra idé. Hade jag pluggat hade jag nog tyckt det var en bra idé efteråt.. Hehe.

Är det bara jag som är orolig över vad de säger om vädret? Det ska bli snö-blandat regn imorgon. KUL!!!! :( Nej men allvarligt talat, när jag fick höra det imorse så var det strålande sol så det lät inte så troligt, men det har ju varit mulet och regnat nu på kvällen så jag antar att det inte är så omöjligt med snöregn.. Vi vill ha SOMMAR nu tack!!


Åh vad jag längtar

Gummistövlar!


Fan vad ballt med gummistövlar! Ett par riktigt fina rosa! Ska önska mig det när jag fyller 18 :D


Min kropp

Jag äter inte kolhydrater. Jag äter i bröd, inte pasta, inte ris och inte potatis. Och inte heller godis eller chips eller andra onyttigheter. På helger får jag äta 70% choklad, men max 100 gram i veckan.

Det är så jag lever, och just nu är det så jag trivs. Under påsklovet hade jag ett uppehåll och åt precis vad jag kände för. Allt det ledde till att jag kände mig väldigt stor och min mage var konstant uppsvälld. Jag tyckte inte ens att det var gott efter några dagar, utan åt godis bara för att det fanns där och för att det SKA vara gott. Jag säger inte att jag inte gillar godis, utan bara att jag vet inte när jag inte ska äta det.
Antingen äter jag inte alls eller så äter jag för mycket.

Varje dag är det minst ett tillfälle då någon säger åt mig att äta riktig mat, att inte äta sallad, för det är inte "mat". Vadå sallad är inte mat? Måste man äta potatis för att det ska räknas? Måste man ta pasta till köttfärssåsen för att  det ska räknas?
Jag är trött på alla klagomål.

Äter man onyttigt jämt är det någon som säger att man kommer bli tjock och att man får skylla sig själv om man redan är det (som jag varit/är), men satsar man istället på att äta sallad, jag då räknas det tydligen inte som mat alls?

Jag äter, och jag äter tillräckligt. Jag äter fyra mål om dagen och det är mer än många. Jag har varit tjock eller mullig i hela mitt liv och jag vill inte vara det längre. Jag vill inte vara "tjockisen i gänget" som en vän så fint beskrev det. Jag vill inte vara den som är störst, och jag vill inte vara den som inte kan låna kläder av vänner för att de är för små. Jag vill ha en fin kropp och jag vill känna mig snygg.

Jag vill kunna ha på mig korta shorts och jag vill kunna ha korta klänningar och känna mig snygg i bikini. Jag vill att folk ska kolla på mig och tänka att "vad snygg kropp hon har" och inte "oj, kolla låren". En del säger att andra inte tänker så. Men det gör de, jag gör de, så varför skulle inte andra?

De senaste två åren har jag totalt gått ner 10 kg, det går upp och ner hela tiden men just nu är det ungefär 10 kg. Jag vill gå ner ungefär 5-10 till och jag vill vara nöjd sen.

Jag älskar mig själv och jag är stolt över mig själv, men jag vill inte vara i kroppen jag är. För det är inte jag.


Den här bilden är tagen sommaren innan vi började i 1an, alltså 2008.

En del tror att jag är så självsäker, att jag älskar min kropp och att jag tror att jag är snyggast bäst och vackrast. Det stämmer inte. Jag har komplex, och jag har många. Men jag är på rätt väg, men jag kommer aldrig klara det utan mina vänner hjälp.
Så snälla sluta att klaga på mig och försök istället att förstå.

20100415

Hej!
Vilken tuff dag det varit hittills! Det började med book examination i skolan och vi skulle skriva en bokrapport under lektionstid, vi hade inte fått se uppgiften innan, men jag tror det gick bra. Dock skrev jag för långt men hellre det än för kort ju.
Efter det hade vi idrott och spelade lacrosse och utomhus-innebandy! Skitkul faktiskt. Jag kan inte precis påstå att jag är bra på bollsporter, men roligt är det :D

Efter idrotten gick jag och Juliette till gymmet och sprang en liten bit. Jag vill inte köra styrka för jag får mer ont i ryggen efter varje styrkepass, läskigt.

Senare idag har jag tänkt att skapa en ny kategori här i bloggen, den kommer heta "Djupare tankar" och kommer handla lite om mina åsikter om saker och ting. En ganska bred kategori men det kan nog bli roligt ;)

Men nu säger min mage att den vill ha mat så vi hörs senare!


Borta

Jag saknar dig. Varje dag saknar jag dig. Var är du? Varför hör du inte av dig? Hur mår du? Kommer du hit snart?
Jag vill bara höra din röst, varför ringer du aldrig?
Vi skulle ju vara vänner, vi skulle ju hålla kontakten.

Varje dag saknar jag dig. Varje minut saknar jag dig.
Det har gått 4 månader.

Vad gör jag med min tid egentligen?

Asså detta förstår jag inte riktigt med mig själv, jag har ingenting att göra! Och jag gör just det, ingenting. Jag kollade nyss på klockan, och blev helt chockad över att den är så mycket (20.17), nyss var den ju 5? Och vad har jag gjort hela eftermiddagen då? Facebook, badat och målat naglarna. Bra Ebba. Nej vänta, jag har kollat på Cougar Town också, har sett alla avsnitt nu :( Love till den serien <3

Det var skönt att bada i alla fall, blev ordentligt med att raka benen osv, ansiktsmask och kroppsskrubb, mysigt. Blir nog en BUS-behandling ikväll också, känner att man måste få fuska lite med brännan ;)


Dessa blev nagellacken. Jag upptäckte när jag var på stan att mina tånaglar ser ut som crap så de blev blå nu, och fingernaglarna rosa :D


Dagens kap

Jag inhandlade lite nödvändigheter på HM idag, och gjorde världens kaaap :D Allt detta + ett par strumpbyxor gick för endast 214 kronor. Sjukt värt. Älskar reor hihi :)



Och jag vet, jag köpte skor.. MEN, jag behöver faktiskt fler ballerinor! Har bara några få par.. (okej typ 5 eller 6) men det är inte okej att ha fler högklackade skor än ballerinor och andra lågklackade vardagsskor. Dock kommer det bli ännu ett skoköp inom den närmaste framtiden.. Eller kanske 2 eller 3, jag har några älsklingar som bara väntar på att få komma hem till mig! Vet att de kommer trivas utmärkt hihi


Ny hårfärg?

Jag har ju sagt ett tag nu att jag ska färga håret ljusare till sommaren. Jag är inte helt säker men jag är så trött på min nuvarande hårfärg så det skulle vara superskönt med något nytt och fräscht! Jag hittade denna bilden hos Anna idag, vad tror ni om den på mig?


 

20100414

Goddagens!
Lite sent första inlägg, men jag hann inte blogga imorse och kom hem nu ;)

Hittils har dagen varit helt okej i alla fall, det är galet fint väder ute så det kan inte bli så mycket annat än bra. Skolan var helt okej och efteråt vart det stan en sväng med Jempan. Första uteserverings-lunchen! Jättehärligt ju. Det blev också lite shopping, men det visar jag sen :)


Jennie käkade Max och jag körde på min sallad från Cupido, mums!

Nej, hörni jag kan inte sitta inne vid datorn i detta väder! Hörs senare,


Fin rygg, men...




Jag älskar ryggen på denna klänning! Dock inte framsidan, skulle varit mycket snyggare utan volangerna ända upp och kanske i någon form av halterneck? Jag vill ha denna klännings rygg!


Denna var dock riktigt fin!

Båda är från www.stylebystars.se


Skidavslutning

Halååå!
Oj vad trött jag kände att jag är, har precis ätit mat och slappnar av för första gången sen i eftermiddags, har haft fullt upp!
Avslutningen var i alla fall lite rolig, det var ju inte så mycket snö såklart, men i normala fall brukar det inte gå att åka alls så här sent in i April (sista tävlingen är dock i början av maj, men inte i uppsala då såklart). Vi satte upp en liten hinderbana som avslutades med att barnen fick smälla var sin ballong med hjälp av en spik. De tyckte att det var skitkul haha! Vad lättroade småbarn är.

Lite pics

Det var ganska mycket ungar där, jag trodde innan att det skulle komma typ 10 st, för en hel del slutade redan ett par veckor efter sportlovet. Kul att de kom ju :)


Det gick bara att åka på ena sidan



Sötnosar <3


Rolig dag!

Hej på er!

Som jag sa i morse så mår jag mycket bättre idag och det är väldigt skönt att inte vara en pms-kärring haha.
Det var riktigt kul i skolan idag om jag ska vara ärlig, och min klass är verkligen speciell.. Man kan bara beskriva oss som BERGAKUNGEN haha. Sköna är vi i alla fall!

Lite bilder från dagen, fler kommer finnas på facebook ikväll haha.







Knasbollar haha. Och dagens mest använda kommentar måste ha varit "tits or gtfo". HAHA

Nu ska jag i alla fall byta om till skidkläder och bege mig mot Sunnerstabacken. Årets sista slalomträning ikväll! Fatta att åka skidor i mitten av April! Galet.

Hörs ikväll sötnosar.

20100413

Godmorgon! Kan ni tänka er att det är den trettonde april idag?! Gud vad tiden går fort. Men tur är väl det för det betyder att det inte är långt till sommar :)

Idag är jag i alla fall på bättre humör, fick äntligen min mens imorse (en del av mina vänner vet vad det betyder för mig haha) så vi får väl hoppas att pms-tåget har gått och jag kan vara normal igen..

Hursomhelst så ska jag till skolan nu, men antingen så hörs vi under dagen eller när jag kommer hem.


Suddig bild, men hinner inte ta en ny.


Dagen blev helt okej trots allt

Hej på er och förlåt för att jag varit så tjurig idag haha.

Dagen har som sagt inte varit jättekul och i skolan var jag sjukt trött (somnade nästan i soffan.. hade gjort det om inte Dennis petat på mig hela tiden) och hade ont i magen och det var ju inte jättekul såklart.

Efter skolan var jag ock Juliette även på gymmet en sväng, och nu har jag pajjat min rygg igen tror jag, verkligen lyckat visst? :P

Efter detta vände i alla fall det tråkiga och jag fick ännu ett jobberbjudande, men jag vet inte säkert hur det kommer bli så vi väntar med det, ser positivt ut nu i alla fall.

Jag har även varit ute på en promenix med Sofia, jättemysigt att få prata med henne och bara gå i vårvädret!

Hursomhelst så ska jag försöka bättra mig imorgon, inte bara här på bloggen utan även mot folket jag är omkring på dagarna, tänkte börjar med att gå och lägga mig nu så jag inte är så trött imorgon som jag var idag haha.


Puss 

 


Idag är ingen bra dag

Jag sitter i skolan och har matte nu. Har precis fått tillbaka provet jag gjorde innan lovet, det som jag tyckte gick så himla bra. Jag förstår inte vad det är med matteprov i vår skola, det brukar bara vara ett par som får godkänt och nästan aldrig någon som får mer än så. Jag brukar tro att det gick jättebra, men får aldrig mer än G+, likaså denna gång.

Det jag tycker är mest konstigt är att nationella brukar gå superbra. Och en till sak, jag hade full poäng på alla MVG-uppgifter på provet, tillräckligt många VG-poäng men inte tillräckligt många G-poäng, och därför fick jag inte mer än G+. Kul.

Nej, jag är en trött och väldigt skoltrött tjej idag, har ingen lust att göra något annat än att klaga så nu ska jag inte skriva något mer. Ska påbörja nästa kapitel i matteboken, hurrey.


20100412

Godmorgon!

Såhär tidigt har jag inte varit uppe på länge. Men det var inte så svårt att gå upp som jag trodde att det skulle bli :)
Jag är på uselt humör idag och har verkligen ingen lust att åka till skolan, fast jag har ju inte så mycket val direkt. Jag måste också cykla idag, jag HATAR att cykla. Speciellt till skolan, vad är poängen att fixa sig på morgonen om håret och sminket ändå är kaos när man kommer fram? :S

Nej usch. Har en dålig kläddag också, så det får ni inte se... Skriver igen när mitt humör lugnat sig lite haha.

sista dagen på lovet

Vad det här lovet har gått fort! Helt galet! Men nu är det back to school och allt sådant.

Det här lovet har jag verkligen inte gjort någonting bra, knappt tränat, ätit skit och inte pluggat något alls. Men det behövs såna tider ibland. Jag har haft kul, och för mig är det vad som räknas just nu.

Imorgon kör vi på dieten igen, då blir det inget bröd, ingen pasta eller potatis eller ris (äter knappt det där ändå, bara bröd ibland haha) och inget godis. Jag mår inte bra av massa godis haha, min mage blir svullen och jag är trött på det.

Men jag har inte så mycket att säga, dålig uppdatering idag jag vet. Men jag tar vara på den sista fria kvällen ;)

En till bild från i fredags kan jag bjuda på i alla fall. Tagen från Kajsa

Jag och Jessica, FÖRST upp på dansgolvet haha!

Vi hörs imorgon!!

Jobberbjudande

Usch vad irreterande. Jag letar efter jobb, och får inga erbjudanden (inte så konstigt i och med att jag inte är 18 än) men så får jag ett nu, som jag måste tacka nej till.. blääää! Anledningen till att jag måste tacka nej är för att de vill att man arbetar 30 timmar i veckan i 9 veckor, alltså HELA sommarlovet. Och jag kommer inte vara hemma hela sommarlovet.. SUG. Dessutom skulle man få ha jobbet kvar under helger under året så det hade varit grymt. Men nej. Alltid något som är fel, men å andra sidan, vem vill anställa någon för bara typ 4 veckor?

Nej usch, nu skiter jag i detta och drar hem till bruttorna i Stenhagen!

Hörs sen

20100411

Godmorgon Godmorgon!! :D

Galet härlig dag idag! Sol och fågelkvitter och en Julia vid min sida. Haha.

Igår var det jättemysigt och vi gjorde stora planer för den närmaste framtiden kan man väl säga ;)
Nu har vi i alla fall ätit frukost och ska väl ta och hitta på något annat. Vad dagen har att erbjuda visar sig.


FRULLE! Idag är sista dagen jag får äta bröd... :( Men mer om det sen!



God natt

Julia är hos mig nu och vi ser på Djävulen bär Prada, rolig haha. Dock har jag sett den massor av gånger.
Älskligen sover hos mig sen, så vi hörs imorn.




Lördagskväll

Halååå :)

Idag har det inte hänt mycket. Hade huvudvärk till två - halv tre ungefär så det var den dagen haha! Nejdå, men sen har jag laddat ner lite ny film, kollat lite bloggar och inte gjort någonting egentligen, borde ha pluggat men jag är som jag är - skjuter upp det till sista dagen.
OJ nu slog det mig faktiskt, det ÄR sista lovdagen imorgon.. Hemskt. Det här lovet har verkligen gått jättefort.

Hursomhelst så vet jag inte riktigt vad som händer ikväll, Julia är på väg hit och jag tror vi bara kommer vara hemma, men vem vet. Jag skulle i alla fall inte banga på utgång ikväll igen ;)


Jag och älsklingen på topp ♥

Vill ha sommar!




www.nelly.com

Bildbomb


























Jag ska aldrig mer dricka

Hej på er!

Gårddagen var rolig, men jag fick nog lite för mycket dricka i mig, konstigt eftersom jag inte drack så mycket! Påverkades ovanligt mycket bara.
JAJA, men i alla fall så var det en rolig kväll! Hemresan var dock lite jobbig. Sista tåget gick 01.20 och det skulle de allra flesta ta, när vi sitter på tåget så säger de i högtalaren att en olycka inträffat mellan Storvreta och Uppsala så tåget går inte till Uppsala (dit alla ska) så då måste vi gå av i Storvreta och ta bussen. Gissa om folk blev sura? Haha.
Sen hade UL inte fixat någon ersättningsbuss heller, så alla var tvugna att leta upp en hållplats och vänta på stadsbussen, som blev överfull när den väl kom och busschauffören blev lack för att folk sjöng .. Spårat.

Om tåget gått in till Uppsala hade jag hunnit med bussen som gick 01.45 och då hade jag kommit hem hyffsat tidigt, nu hann jag knappt med den bussen som gick 02.30, och det var den sista. Vad skulle jag gjort om jag missat den då? Gått? Nej, blä, det där skötte UL riktigt dåligt tycker jag. Klart som fan att det ska finnas ersättningsbussar om inte tåget går?! Tänk om stadsbussen inte gått från Storvreta vid den tiden liksom..

Nej men skitsamma nu, alla kom väl hem.

Bilder kommer snart ♥

Trevlig kväll

Nu sticker jag! Ni får ha en jättemysig kväll allesammans!

Superdålig bild jag vet! Men jag lovar att ta massor ikväll som ni får se imorn! :)


Tagga? Nej, för tidigt

GAAH! Haha jag vill bara dra på party nu, dricka, dansa, träffa nya människor (pojkar hehe ;)) och bara ha så jävla kul! MEN, klockan är fem i sex, det är flera timmar kvar haha.

Jag har gjort nästan hela sminkningen, ska bygga lite till på ögonskuggan och måla läpparna. Outfiten ligger framme och ska bara tas på. Allt är klart och jag vet inte vad jag ska göra nu. Varför är jag alltid för sent eller för tidigt ute? HAHA vad patetiskt.






Duktig flicka!

Gud vad stolt jag är över mig själv just nu haha! Jag har städat asmycket. I badrummet har jag torkat golvet, putsat speglar, badkar och handfat och alltihop, och i rummet har jag torkat golv, dammsugit, rensat garderob, bäddat rent och allt sånt, sjukt skönt!

Jag hatar verkligen att städa, eller inte att plocka bort saker, utan jag hatar att dammsuga och våttorka! Finns det något tråkigare? Jag kan inte komma på något i alla fall.

Nu ska jag ta och äta lite mat och så börja titta lite på vad man ska ha på sig ikväll, det är party på g ju! Det är någon lokalfest som en tjej har, dock känner jag inte henne. Men det blir nog roligt :) Fast jag längtar tills man fyller 18! Bara 2 månader kvar ;)

Nej nu måste jag röra mig, vi hörs senare innan jag går ut


Så snygga!





Från www.have2have.se

Kategorier

Godmorgon på er!
Idag lyckades jag gå upp tidigare, vaknade redan vid 6 då pappa gick upp för att börja jobba, och sen kunde jag inte somna om, men låg kvar i sängen till 10 haha.

Nu har jag i alla fall infört två nya kategorier i bloggen. Den första heter Ebbas vardag, och där kommer de allra flesta inlägg hamna, de som handlar om min vardag helt enkelt. Sedan har vi en som heter På önskelistan.. som är precis vad den heter, saker jag önskar mig ;)

Puss

Kvällsmys

Det blev en hemmakväll idag trots allt. Jag har myst ner mig i sängen och tittar på "What happens in Vegas". Riktigt bra är den!

Nu ikväll har jag smörjt in mig brun utan sol och målat naglarna turkos, läckert. Jag hatar att vara blek, och jag har lovat mig själv (och mamma) att inte sola solarium. Det är liksom inte värt att få cancer bara för att man kände sig lite blek. Inte när det finns andra lösningar :)


Jag använder Åhlens BUS, riktigt bra är den. Man får en fin färg och den torkar fort, vilket jag tycker är viktigt. Man får dock lätt fläckar, men med vilken BUS får man inte det?
Sen har vi hemligheten bakom starka och fina naglar: Sally Hansen Diamond Strenght, sjukt bra och kostar bara en hundring på Åhlens.


Stockholmsveckan!

WIII idag är det exakt 100 dagar kvar till Stockholmsveckan i Visby! Jag och mina älskade Julia ska dit och det kommer bli GRYMT! Sommarens höjdpunkt eller vad? :D



Skor, skor, skor

Jaa ni, kära läsare. Nu ska ni få höra om mitt beroende: SKOR! Haha

Jag älskar skor, och har gjort i många år. När jag är utomlands köper jag alltid minst 1 par och jaa, jag har ett gäng vid det här laget. Bilderna nedan visar skorna som jag har i mitt rum, sedan har jag ett litet lager ute i garaget, samt några i hallen och i garderoben. Sen får vi inte glömma alla olika sorters gymnaskor och sneakers och vinterstövlar. De jag har i rummet hör till favoriterna och får inte plats någon annanstans helt enkelt.




Det här är mina favorit-partyskor.
Från vänster: Mockaskor från Frankrike, blå skor från Belle, Lila pumps från Din sko, Svarta pumps från London, Vita skor från London, och längst fram har vi ett till par från Belle.

De båda från Belle är oanvända hittills och kostade bara 99 kr styck, sjukt billigt och riktigt fina, så nöjd tjej! Haha.
Jag har mycket billiga skor, från tex HM (deras tygskor har jag haft i över ett år utan att de gått sönder) och skopunkten. Jag lägger hellre pengar på flera par skor än tex ett par från Vagabond. Jag har 3 par därifrån och jag har fått extrema skavsår från alla, så det är helt enkelt inte värt.

Varje gång jag är på stan så tittar jag på skor, fast just nu har jag förbud på att köpa, får vänta med det tills jag behöver sommarskor :)


Regnigt värre

Nu är jag hemma igen. Det var myspys att träffa Jullan, även om det var brist på sol idag. Det började till och med regna precis när vi skulle hem och det var ju inte så kul, men hellre det än snö.


VÅRVÅRVÅR!


Vi satt trots solbristen vid ån, Jullan med sin smoothie(stavas det så?) och jag med en latte :)


Det blev lite småkraffs från HM också. Tänkte ta och måla naglarna med det blå lacket nu, men ska ta och fila ner dem först, bröt en idag så det är dags att göra alla korta :/

Ikväll ska jag bara vare hemma och mysa tror jag, eller vara hemma hos någon annan och mysa. Det visar sig! Skoinlägget kommer sen i alla fall.

<3

Stan

Hej på er!

Jag förstår inte vad det är med mig. Jag försover mig varenda morgon! Idag till exempel, hade jag ställt klockan på 08.30 för jag tänkte att jag måste ställa tillbaka dygnet, men nejnej, när jag vaknar är klockan 12.50!? Haha, jag måste ha råkat stänga av alarmet i sömnen, för jag kommer inte ens ihåg det!

Hursomhelst ska jag åka ner och möta upp min älskade Julia för en vända på stan. Ser fram emot årets första fika på bryggan! :D


Inga strumpor eller skor på ännu, men det beror på att jag inte bestämt vilka skor det blir idag! Är det för kallt med öppen tå?

Senare idag tänkte jag göra ett inlägg om mina skor, de som känner mig vet hur mycket jag älskar skor haha!

Vi hörs sen <3


Powerwalk

God kväll kära läsare <3

Vilken seg dag det har varit, har egentligen inte gjort någonting mer än att se film, laga mat och powerwalka. Dock var det riktigt skönt att bara komma ut och gå, jag mår bra av det, och dessutom är det skönt att det är så varmt nu så man kan gå ut i bara löparbyxor, linne och mjukiströja, frös inte ens lite! :D Såg lite utslagna krokusar också, vårkänslor! En ny flirt nu och jag skulle vara taggad ;)

Nejnej, men nu vet jag inte vad jag ska säga. Ni får säga till vad ni vill läsa om i bloggen! Skola? Film? Träning? Mat? Smink? Fest? Kläder? Name it! :D


Jag vet, smutsig spegel och knasigt ansikte haha, men visst är färgen på tröjan fin? :)

Nu tänkte jag mysa ner mig i sängen framför någon film. Egentligen var jag partysugen idag, men det börjar ju bli krog-ålder på många av mina vänner så det finns inte så mycket hemmafester nuförtiden. Inte bland mina kontakter i alla fall, så man får väl skaffa nya ;)

Puss och godnatt <3

Efterlyses

Mitt absoluta favoritarmband är borta, jag fick det av Niclas i julklapp och det betyder väldigt mycket för mig. Jag har letat överallt men undrar om det kanske ligger hemma hos någon av mina vänner? Snälla kolla en extra gång. Märket är Snö of Sweden och det är silvrigt och svart, kolla på bilden.


Kärlek

Den här texten hittade jag på Cecilies blogg, så sjukt fin och jag verkligen känner igen mig. Det är vad som kallas kärlek <3

Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film igen och igen, eftersom storyn tappas bort
bland kyssar och smekningar..
Om att gå upp klockan 03:21 och äta rostade mackor
och låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar,
och om mjuka läppar och att skriva ett namn
med snirkliga bokstäver på varenda parkbänk.
Om att brottas bland kuddar och älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen..
Det handlar om att läka, kyssa bort sårigheten och
skriva poesi över ärren.
Om att viska att du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång..
Det handlar om att plötsligt finna ljusglimtar
i den gråaktiga världen..
Om att ständigt ha en miljon fjärilar i magen,
och att blåsa ögonfransar från varandras kinder.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut..
Om händer genom hår och tungspetsar längs ryggraden.
Timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare.
Om kladdkaka och grädde med massor av socker i,
att skratta tills det gör alldeles jätteont i magmusklerna
och ligga på hårda parkettgolv fast det finns en säng precis intill
Det handlar om att ge någon sig själv utan att tveka en sekund ♥

20100407

Godmorgon! Eller ja, God eftermiddag

Jag som hade bestämt mig för att gå upp tidigt idag haha! Jag vaknade 12.45.. Sedan har jag ätit frukost och läst lite bloggar, och såklart kollat facebook.

Idag har jag ingen aning om vad som händer! Ska kolla om någon är taggad på en promenad tror jag, annars får jag gå ut själv. Skönt det med :) Såna här dagar önskar jag ännu mer att jag hade en hund, jag har velat ha en så länge nu, och jag får köpa en om jag vill, men den ras jag vill ha kostar mellan 10-15 tusen kronor, och det har jag inte. Får väl försöka önska mig en i 18-årspresent kanske, då har jag ju mycket fritid att vara med hunden på också.



Yorkshireterrier

Visst är de söta? En speciell egenskap de har är att de inte fäller, så om man inte klipper dem så växer håret tills de blir jättelångt



Haha så söt <3

Godnatt

Filmen var riktigt bra! Haha Lisa var helt till sig efteråt och kunde inte sluta tjata om hur bra hon tyckte den var. Lite roligt.

Såna filmer som den här får mig att fundera på hur människor egentligen beter sig, vi bara tar och tar och tar från naturen, utan att ge tillbaka. Nu är det en del av vår vardag och verklighet och det är väldigt sällan som någon ifrågasätter på riktigt. Men är det verkligen rätt? Har inte både filmen 2012 och Avatar ett bra budskap som vi borde ta vara på och lära oss utav, att man måste ta hand om jorden, om naturen och om andra varelser.

Filmen nu ikväll fick mig verkligen att fundera över hur onda människor kan vara, även om just detta bara är en påhittad historia så finns det ju ändå människor i vår värld som tänker så. Jag vill inte vara en del utav det.

Men nej, nu blir det alldeles för mycket deep-talk.

Filmen var ju också i 3D men det imponerade inte särskilt mycket på mig, självklart var det ju skillnad mot en vanlig film, men inte sådär extremt. Lite kul dock med 3D-glasögonen



Puss och godnatt på er <3


Nu blir det biomys

Nu ska jag sticka hemifrån om ungefär en halvtimme, ska bli sjukt kul att äntligen få se Avatar! Alla säger att den är så bra, så vi får hoppas att den är det också. Jag har inte heller sett med 3D förr så det blir nog rätt coolt.

HaHA asså jag skrattar nästan åt mig när jag skriver just nu, för varenda inlägg jag skrivit handlar om minst en film.. Jag vet inte ens varför, för i vanliga fall kollar jag inte på så mycket film. Jag antar att det är för att det är lov och jag inte är van vid att ha så mycket fritid! Jag menar, jag har ju till och med börjat blogga igen ;)

Såhär ser jag ut just nu i alla fall


Jag har lockat delar av håret, dvs topparna och sedan några slingor, jag tycker att det är snyggare än att locka hela håret, i alla fall om man bara är ute efter lite svall, som jag.
Sedan har jag svarta strumpbyxor, och en svart oversized "tunika", hoppas bara på att lisa inte klagar på att jag har för kort på mig, hatar när folk gör det och hon har en förmåga att påpeka sådant haha. Jag känner att om jag tycker att det är okej, då ska fan ingen annan säga något, alla får klä sig som de vill :)

Nej nu ropar toaletten på mig!

Ha en bra kväll <3

What makes you happy, makes me happy

Hej igen :)

Gud vad fint väder det är! Jag blir alldeles glad haha! Dock börjar det bli lite kallare nu, men man märker ju verkligen att solen smälter snön väldigt effektivt. Skönt att det inte varit så extremt med slask i år, jag trodde att det skulle bli det eftersom det var så mycket snö. Grym skidvinter har det i alla fall varit!

Jag är i alla fall hemma från stan nu, vi fick biljetter till Avatar 3D som tur var! Så 20.50 ikväll så blir det jag, Lisa, Frida och Marcus och massor av popcorn i biomörkret, myspys.

Jag och pappa har även fyllt i blanketten för körkortstillstånd, han ska åka iväg snart och då posta brevet, så snart är det osäkert ute på vägarna när Ebba är ute! Haha, jag kan inte tänka mig att jag är bra på att köra bil, men vem vet, jag kanske är pro. Knäppare saker har ju hänt liksom ;)

Men nej, nu ska jag ta och smörja in mig med min nya kräm, plugga lite näthandel och sedan ikväll blir det biomys. Får se om vi hörs innan dess :)


Rea på hudkräm på Åhlens, perfekt för min är slut :)


20100406

Hej bloggen!

Nu har jag kommit hem för ett tag sedan. Gårdagen hos Julia var supermysig och vi kollade på filmerna Sorority Row och American Virgin, jag som hatar skräckfilmer dog nästan av den första haha.

Nu har jag jättebråttom, ska ta bussen som går om 10 minuter nämligen. Jag ska träffa Lisa och vi ska köpa biobiljetter till ikväll. Förhoppningsvis blir det Avatar! Haha shit vilken filmnörd det låter som att jag är.


MYS!

Skitfint väder idag förresten! Ut i solen och njut.

Måndagskväll med bästa vännen

Den här dagen har gått otroligt fort, och jag har egentligen inte gjort något alls. Legat och degat bara haha, usch. Måste ta mig till gymmet i morgon.

Nu ska jag i alla fall äta lite middag innan jag rör mig ut mot Vattholma och Julia, vi ska äta onyttigheter och nyttigheter, se på film och bara dega lite mera.

Jag ska hyra filmer på vägen, haha hur längesedan var det inte man gjorde sådant? Nuförtiden kollar jag nästan bara på film på datorn och jag tror inte att jag är ensam. Eller?

Funderar på vad för filmer jag ska hyra dock, kanske det blir A walk to remember och andra delen av twilight-sagan, New moon? Har sett båda men de är bra :) Och även Julia älskar twilight-sagan så vi kan ju ha ett litet maraton med båda? Haha svammel.

Ha en bra kväll!

PS. Jag försöker verkligen ignorera alla vänner jag har som är i Les 2 alpes just nu.. (åker skidor i alperna) men det är svårt när de kommer med statusuppdateringar på fb såsom "PARTY I LES  2 ALPES WEEEY!" Blä! Hoppas de får kul dock.




Ett par bilder på när jag, pappa och mamma var i Tärnaby/hemavan för exakt år sedan. Grym skidåkning! Kan ju dock inte jämföras med alperna.

Design design

Så, nu är en ny färg och en ny header uppe, vet inte om jag är nöjd men det är bara småsaker som textstorlek och typsnitt som stör mig, orkar dock inte fixa det nu.

Tack till Jennie i alla fall som fixat den grymma headern!


20100405

Godmorgon bloggen!

Vad fan har hänt med vädret? När jag låg och skulle sova igår så tänkte jag att imorn när jag vaknar så ska jag sticka ut på en springrunda i solen, gud vad skönt! Men så vaknar man upp och det SNÖAR!? Ledsen flicka.

Hursomhelst så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag, man blev otaggad haha. Ska nog sätta på en film nu så får vi se vad dagen erbjuder sen :)

Och apropå film så såg jag två stycken gråt-filmer igår! The Notebook och Raise you voice. Bra filmer båda två även om Raise your voice är lite fånig ibland. Men tårarna rinner, så absolut sevärd!


Designen

Jag vet att min design just nu ser ut som crap, men det ska lösa sig inom en snar framtid, Jennie som är grym på photoshop har nämligen lovat mig att fixa en snygg header osv, så förhoppningsvis blir det bra!

Ville bara säga det :)

PUSS

20100404

Nu har jag kommit hem från stan, det har varit en supermysig dag!

Jag fikade på Årummet med the dubble J´s och sen gick vi ut och gick längst ån i det fina vårvädret. Vi stötte på Julia då också och hon hängde på. Vi gick till varma gubben och satte oss och bara njöt at solen, jättemys! :D

Jag är så glad att det äntligen är sol ute, man blir så mycket spralligare, gladare och mår allmänt mycket bättre. Jag hatar de där trista gråa dagarna, de känns alltid som att inget har någon mening när det är sånt väder, någon som håller med?

Hursomhelst har jag passat på att ta några bilder idag, alla med mobilkameran men den är faktiskt ganska bra.


Jennie sötnos haha




haha knasbollar



Så härlig dag!

När jag kom hem så sa pappa att han fixat en dator som fungerar till mig! Äntligen säger jag bara! Jag är så otroligt trött på att behöva släpa skoldatorn fram och tillbaka varje dag, ska bli skönt med en bra dator hemma som bara är min. Dock är den stationär och jag vill inte ha en till skärm i mitt rum (blir konstigt med tv och datorskärm på samma bord) så vi ska på något sätt fixa en skärm som man kan ha som både tv och dator.. Är inte så insatt i det där, men skönt ska det bli!

Ikväll ska jag träffa min underbara Gariné.

Pusspuss

Nu är det vår

HOHO bitches :D

Jag tänker börja blogga igen, på riktigt alltså. Fast vi får se hur det går med det.

I torsdags var sista dagen i skolan innan påsklovet och det enda jag skulle göra i skolan då var ett matteprov, och tro det eller ej mina vänner, så gick det superbra! Jag var orolig innan att jag inte skulle få godkänt, men eftersom jag tror jag fick rätt svar på alla uppgifter så måste jag ju få ett G iaf.

Början på lovet har bjudit på shopping, fika och äggmålning med vännerna, promenad i det fina vädret, påskmiddag, godis i överflöd och så fest. Bra början om jag får säga det själv! :D Men låt bilderna säga sitt i stället för att jag sitter och berättar.




Julia råkade spilla ut skålarna två eller tre gånger hihi







Men nej, nu bär det av in till stan för en fika med pullorna Jennie och Juliette. Får se om vi hamnar på ett café eller om det är varmt nog att sitta på bryggan.

Puss på er

RSS 2.0