skithelg

skithelg. verkligen. fredagen var asbra, laddar upp bilder sen, men resten av helgen, kommer suga så sjukt hårt.

ikväll vill jag bara ligga och mysa, dricka alkohol, bli full och sen mysa och sova. inget partyhumör, mest för att jag fortfarande är sjuk.
men det blir inget av med det, eftersom att den jag skulle vart me inte kan, och inte någon annan heller.
istället ska jag sitta hemma helt själv medans jocke och hans kompisar spelar poker på nedervåningen eller tv-spel på övervången. skitkväll.
imorgon var det tänkt att jag skulle åka skidor, men det blir inget av med det heller. istället har jag inget att göra. underbara helg, not. kan det inte bli ny vecka nu?


fina naglar och bak

hallojsan :D

haha fett konstigt, för jag är på superbra humör av ingen anledning alls.. har egentligen vart på bra humör hela dagen, förrutom på vägen hem :S annars brukar ja va skitdepp och vara världens största bitch när ja är sjuk.. men idag är det nog bara pappa som råkat ut för det humöret.. stackarn!

i alla fall så har vi handlat en massa grejs till imorn, men klant som jag är så glömde jag köpa dricka och godis, så får väl göra det efter skolan imorgon :) trots allt så har ju gotterian bredvid darkwell världens bästa godis ;) eller kanske inte, men bättre än på maxi och många fler sorter i alla fall!

jag fixade mina naglar också, med de små stenarna, blev finfint! haha fast får se hur länge dom sitter kvar.. jag brukar inte vara så rädd om mina naglar precis :P

men snyggt blev det, visst?

sen har jag bakat chokladtårta också! fast den blev nog mer åt det kladd-kladdiga hållet.. men är nog god :)
nu ska jag pallra mej ner till duschen och sen sova tror jag :)

pusspusspusspusspuss

Torsdag

hej sötnosar :D

fy fan för natten till idag.. jag hade feber och hosta, så kunde inte sova så bra, och när jag väl somnat ordentligt. vaknar jag vid halv 4 av att fabian spyr i badrummet, som ligger vägg i vägg med mitt rum. underbart.
somnade om till slut men ingen trevlig natt precis.

skolan var helt okej, tror jag hade feber hela dagen faktiskt, men vill inte ligga hemma o gnälla o va skabbig och komma efter i skolan, så lika bra att va där ändå :) fast koncentrationsförmågan var väl inte på topp kanske..

jag och natta med våra små idéer.. snoppen i byxan :D syns kanske itne så mkt menmen ;)


underbara vi som är så snygga man kan bli! hihi rim o grejer ;)

när vi slutat vid halv 4 så tog jag bussen till stan, handlade lite nagelgrejs och laddade busskortet och sen åkte jag hem :)

idag blire riktig manikyr :D

väl hemma så hängde jag tvätt, och stoppade in en ny omgång, sen så drack jag te, fast de hjälpte inte så mkt i halsen :/
sen har ajg också dammsugit hela övervåningen, trots att jag hatar att dammsuga mer än allt annat! lätt det värsta som finns. har även städat mitt rum och slängt typ tusen tidningar o sånt.. och slutligen har jag städat lite i lillhallen, mitt badrum och i killarnas badrum.. kul dag! not.


hahaha varför sparar man ens alla? har slängt såna här högar 3-4 gånger.. men ändå så behåller jag dom nya jag köper? och jag köper inte ens ofta! bara när jag åker till fjällen och sånt.

anledningen till att jag städar så sjukt är att imorn äre tjejmiddag! hihi :D fast bara jag, jennie, juliette och jessica kommer, har tänkt ha den jäkla middan ända sen skolan började i höstas, och äntligen blir det av :) strålande att jag ska gå och bli sjuk då också -.-

pappa kommer hem snart tror jag, och då ska vi åka och handla, och när vi kommer hem så måste jag baka, kommer komma i säng seeent ikväll kan jag säga -.-
dessutom tycker mamma att jag ska ställa in hela kalaset eftersom jag nu på kvällen hade 38.0, och alltså feber, men jag tänker inte göra det. jag mår ju bra ändå :D
jag är ju, trots allt, världsbäst!

puss på er så hörs vi kanske ikväll och annars imorn eller lördag!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Onsdag

hej bejbs :)

äre bra med er? me mej äre inte det -.- min hals dödar mej verkligen.. helt sjukligt torr, har aldrig vart med om något sånt förr, inte så här mycket! om jag inte äter halstabletter eller dricker vatten på ett tag slutar det med att jag blir så torr i halsen att jag varken kan prata eller andas ordentligt.. skitjobbigt :( speciellt eftersom jag ätit så mycket halstabletter och svalt så mycket saliv att jag har ont i magen också.. -.-
spyr typ slem för att det är så äckligt.

helt okej dag har det varit i alla fall :) nattas första dag ju! de kommer säkert gå bra, men lite irreterande att ja ska va me natta på alla uppgifter, att de är en självklarhet för lärarna att hon o ja ska arbeta tsm.. vi jobbar inte precis bra ihop.

i alla fall så slutade vi som vanligt vid halv 4, jag åkte ner på stan och träffade lisa! galet längesen jag var med henne, och ändå känns det precis som det brukade med henne, underbart :)
vi tittade runt lite och fikade på storken, kom hem med rosa strumpbyxor från twilfit och en kofta från åhléns :)


lisafisa på storken :D


kofta, 250 kronor på åhléns
strumpbyxor, 59 kronor på twilfit

hahah och när jag stog på busshållplatsen och väntade på 5an så går två aspackade killar av från 8an, och en av dom vinglar fram till mej:

killen - "fan vad fin du var då!"
jag     - "öööööh.. tack."
killen - "varsågod"
och sen vinglar han vidare, och ALLA på busshållplatsen stirrar på mej, typ 20 pers x)

nu ska vi snart äta middag tror jag, luktar mat i alla fall :) sen måste jag städa mitt rum.. och tvätta kläder! har inget rent hha :P

pusspusspusspusspusspusspuss

jaaa ni kära folket :)

hej däär du som läser min underbara blogg :)

är ganska så jättetrött just nu, kan bero på att jag är ovan med skoltiderna.. men iaf, ska snart sova.
nu på kvällen har jag ju varit ute i sunnerstabacken, inte jätterolig träning eftersom liften pajade i början och de fick inte igång den på typ 20 min... och sen är det ju ganska varmt ute("varmt") så det var jättemjukt i backen, och ungarna fattar inte varför de måste ploga banan^^


liften stog still o alla börja gå uppför backen.. galna jävlar.. jag hade turen att redan vara på toppen ;)


flåsiga och halvdöda va hela högen när dom va uppe iaf haha x)
men duktiga var dom i alla fall, och efter träningen bjöds det på semla, jag tog pappa och åkte hem istället.

väl hemma så åt vi middag, jag dissade ännu en semla (har inte ätit en enda idag :S) och duschade istället.. tror inpackningen jag köpte tidigare idag är asbra.. känns bra i håret nu i alla fall, fast det inte är torrt än. får hoppas på silkeslent imorn när ja vaknar ;)

nu ska jag krypa ner i sängen tror jag, knäppt för jag sover aldrig såhär tidigt.. är van vid telefonsamtal hela nätterna, men sånt finns inte längre.

puss på er <3

Tisdag

helluuu

nu är jag hemma och har precis ätit lunch :)
konstigt nog så vaknade jag vid kvart i 7 imorse, precis innan mobil-alarmet gick igång, och var pigg! låg ändå kvar i sängen till 7 ungefär och sen gick jag upp och städade lite i mitt rum (!?) och fixade iordning mig. att jag gick upp tidigare än vanligt gjorde att jag åkte tidigare till skolan, och var där vid typ 10 över 8 eller något :)
idag var det kort dag i skolan, så slutade vid halv 12 och då åkte jag till sjukhuset för att ta blodprov. fyfaaan vad jag hatar sånt bara.. jag tycker verkligen inte om nålar, och framförallt inte när dom stick in i armvecket och man ser massa blod komma ut.. usch.. fast mamma va där så de gick bra ändå haha :P


och jag och jennie är självklart vackrast i skolan :)

när jag var klar på sjukan så gick jag till stan och köpte lite grejs. en ny parfym blev det, och en inpackning och ett par ansiktsmasker :) sånt där som man behöver liksom..

                   

efter det åkte jag hem helt enkelt och åt lunch, och nu sitter jag här. vid halv 5-5 nån gång så ska vi åka till sunnersta :)
förresten är det semmeldagen idag.. måste säga att jag inte tycker att semlor är så jättegott.. den första på året är himmelsk, men hitills har jag ätit 3, så bryr mej inte jättemycket om att det är just idag man ska äta det ;)


fast det ser ju jävligt gott ut.....

nu ska jag dra
pusspusspusspusspusspuss

och jag vill inte bry mej längre, men tyvärr gör jag det. PUSS

livet.. eller något.

gott folk..

varför är livet så krångligt? ingen tänker lika eller fungerar lika, men man måste funka ihop, på något konstigt sett.
jag är så trött på människor nu, på massor av människor. alla bara förändras, och blir någon annan, byter stil, byter utseende och sminksätt, och på något sätt byter personlighet, hur kan man då fortfarande förväntas passa lika bra med personen som man gjort innan? när den ena förändras till oigenkänlig och den andra inte alls.

det kan ha med den här tiden på året, att det är kallt och grått, och allt man vill är att få sommar, som gör att jag bara blir så trött på allt, men allvarligt talat.. varför måste tiden gå så jäkla fort? varför måste allt ändras? kan inte allt bara stanna upp så man kan njuta av tiden när allt är bra?

och så var lovet slut..

hej sötnosar :)

har varit dålig uppdatering eftersom jag vart borta hela veckan! men kom hem igår natt så jaa.. nu är jag hemma ;)

lov-veckan var väl helt okej, sjukt kallt där uppe, och kanske inte superkul att bo i en stuga mitt ute i ingenstans där jag knappt hade teckning i mobilen haha! men bra backar och så var det i alla fall :) och riktigt fint väder de första dagarna! snöade bara de två sista :)


pappa uppe på toppen!


jag uppe på toppen haha! va riktigt kallt så hade sjukt mkt kläder...


sjukt fin utsikt!


ännu mera fin utsikt :P


blåååå himmel!


och en bild på mej och mamma i finfina pälsmössor, osminkade med stora påsar under ögonen, och allmänt läckra!

 haha :P
jaja, idag började då skolan igen.. var förvånande nog väldigt pigg! men det humöret försvinner nog lika fort som det kom haha :P nej men helt okej dag i skolan :) känns ganska tomt bara eftersom större delen av tvåan har praktik.
sen efter skolan så var det dans igen, diiiisco! galet kul as always ;) hhaa fast armarna värker efteråt kan jag säga, efter alla vevningar o grejer :P

men nu ska ja ta en kopp te för att lindra min hals :)
puss på er <3

Norrland!

heej ! ;D
hoppas ni har det bra där hemma, och ni andra som läser men inte bor i uppsala med såklart ;)

jag är ju uppe i sköna gröna norrland nu, på ett litet ställe som heter Joesjö eller Joeström eller ngt.. ligger helt ute i bushen i allafall! har teckning på mobilen i backen, och ibland här i stugan haha :P ganska så värdelöst..
just nu har jag fått låna pappas trådlösa internet-sticka.. är telenor, och sjukt segt går det -.- har försökt logga in på bloggen i typ en halvtimme. och självklart ska blogg.se krångla också :P

men jag tänkte bara tala om att jag lever, inga ben brutna eller så :) ganska långtråkigt här bara.. har absolut ingenting att göra! har bara idag sett på 4 filmer! helt galet, och alla filmer jag har börjar ta slut nu också.. och internet-stickan är aningen för seg att ladda ner ngt med ;)

jag kommer hem på söndag, seent på kvällen, så kommer  vara död på måndag för er som vill veta haha :P
 och jag hade tänkt ladda upp ett par bilder nu, men det funkar inte riktigt som jag vill, så det får vi ta på måndag tror jag :)
 (förresten så var det över 30 grader kallt igår)

pusspusspusspusspusspuss

Lördags-kväll a la Ebba!

helluuu
haha fett värdelös dag verkligen.. har jobbat, tvättat och är nu ensam hemma men kan inte gå ut -.-
och gissa vad jag sysselsätter mej med då? jo jag har sökt på mig själv, min familj och massa olika kompisar på google! haha helt sjukt vad många som finns med :D fanns en hel del resultat från min tidigare skidåkning och massa resultat och artiklar om fabian med hans skidåkning, golf och amerikans fotboll (jävla underbarn -.-) och sen artiklar om pappa och golfförbundet.. haha kul att läsa faktiskt!

och titta vilken bild jag hitta då ;)

var jag inte söööt? hahah synd nog så hade jag inte vunnit pokalerna själv, utan det var klubbens ;) och den finfina mössan har jag kvar här hemma :D kanske dags att använda? ;)

pusspusspusspuss

Happy valentines day, eller något sådant.

hej på er :)
shit ni anar inte hur slut jag är :P var uppe till två igår och pratade med människor i telefon och msn, och gick upp nio imorse, för att åka iväg till jobbet, ingen lyckad kombination det där. sen var jag på jobbet till halv fem ungefär.. kom mycket folk idag, men kanske inte så konstigt eftersom det är första lovdagen, var asfint väder osv. men tjänade pengar gjorde jag i allafall :)
kvällen kommer spenderas med att tvätta kläder, packa, städa och så småningom sova.. drar ju upp till norrland imorgon vid 10-tiden.. haha passande att jag är trött då, för sova lär jag försöka göra den mesta tiden!
ska bli helt sjukt skönt att komma bort från uppsala ett tag och inte vara med någon.. åker ju upp med bara pappa, och mamma kommer på torsdag, så visst jag kommer va hel-mobbad och fömodligen inte ens ha internet, men å andra sidan, när jag kommer hem kommer jag ha orken att ta tag i alla bråk som vart och faktiskt lösa sakerna.. :)

och juste.. alla hjärtans dag var det.. måste säga att jag inte bryr mig ett dugg haha :P visst, kul för er med pojkvän/flickvän, men riktigt överskattat dag, jag tycker att man ska ta tillvara på kärleken varje dag istället för att köpa massa hjärtan en dag och sen tro att det ska vara bra.. men kanske mysigt för en del :)

nu måste jag faktiskt tvätta lite.. känner att jag ligger efter i planeringen en hel del!
bloggar jag inte mer ikväll gör jag det förmodligen imorgon innan jag åker, och annars hörs vi om en vecka!

pusspusspuss


Fredag!

heeej :D
förlåt för dålig uppdatering, men jag var så galet trött igår när jag kom hem från romme! jag gick ju upp redan halv 6! men det var en rolig dag med helt perfekt väder :) åkte runt med adam, calle och alex från min klass, och skönt nog så kunde de allihopa åka skidor/snowboard :) blir så jobbigt när man åker me folk som inte kan :P

idag har jag varit i skolan såklart, men måste säga att det var riktigt svårt att komma upp ur sängen imorse! men till skolan kom jag ändå, och på förmiddagen jobbade vi vidare med slutuppgiften i PS, blev klar som tur var så det var skönt :) och på eftermiddagen hade vi svenska, och skulle redovisa våra sagor, satt i halvklass och så, men tog ändå en och en halv timme :P min redovisning blev i alla fall jättebra och det sa mohammed med, så det är ju bra för betyget i alla fall ;)

när jag slutat vid halv 3 så åkte jag ner på stan och köpte en mascara och ett täckstift, och sen åkte jag hem, och frida kommer snart hit :) ska dra med henne till maxi tror jag för jag vill ha choklad (a)


skitfint väder i romme som sagt!


körde på slappisstil idag med pappas stora myströja :)

hoppas på att den är bra, har hört att den ska vara de så :) täckstiftet är bra i allafall! och billigt, kostar bara 75 kronor :)

puss på er nu ska jag plocka undan lite kläder innan frida ringer på dörren!

Kissie har blivit galen!

jag såg nyss att kissie lottar ut 1000 kr på H&M och 1000 kr på Kicks, så ja, Kissie HAR blivit galen :P


Medelpuls och packning

helluuu
nu har jag kommit hem för en stund sedan, har varit på friskis på ett medelpuls-pass :) haha kondition kan jag säga.. när man gör övningarna rätt ;) svettig blev jag i alla fall.
på vägen hem var det tänkt att nathalie skulle stå på ekonomikum (en hållplats) med min jacka och jag bara skulle ta den genom dörren, och jag hade ringt innan och frågat om hon kunde göra det, och då sa hon jaha.. men då får jag vänta för jag hade tänkt gå NU, men sen skulle hon ändå stå där.
men sen när min buss åker förbi, så är hon såklart inte där, och jag ringde då och frågade vart fan hon va, men då va hon tydligen på väg ner. jävligt irreterande eftersom det var jackan jag ska ha imorgon, och nu får jag antingen ta tränar-jackan, gås-jackan eller min gamla skidjacka som är för kort i armarna..
tränarjackan är egentligen den bästa, men det känns skrytigt att åka runt med en jacka det står Uppsala slalomklubb Tränare, när man ska åka skidor med skolan..
och gås-jackan känns alldeles för stor att åka i.. hah vilka problem ;) men ärligt vet jag inte hur jag ska göra -.-
aja, och nu har jag packat lite inför imorn, men allting är fan borta, letat i 10 minuter efter ett jävla pjäxfodral, dom låg överallt förr men nu ingenstans, hittade ett på brors rum, men ååh.. jag orkar inte att allt ska va borta -.-
aja, ska hoppa in i duschen nu
pusspusspusspuss

trååååk

asså ni anar inte hur tråkigt jag har.. helt otroligt! det är onsdag och jag har inte ett skit att göra.. :( ska på medelpulspass ikväll tror jag, men det börjar ju inte förrän halv 7! blöö, ingen bra dag idag.. :/
jag måste ju sova megatidigt ikväll också.. ska fan upp halv 6 imorn! heelt sjukt.. ska ju samlas på stationen senast kvart i 7 för resan till romme, så det gäller att orka gå upp.. kommer nog lägga mig vid 10 typ ( som att det kommer hända haha :P) men jaja.. kommer inte kunna somna då eftersom jag hade sovmorgon idag -.- blöö för denna dag helt enkelt!


haha ja känner mej cool som lärt mig ändra ögonfärg i ps :P fast ser bara skumt ut faktiskt.. ja passar inte i rosa ögon med blå prickar ;)
men ska sluta tråka ut er med meningslösa inlägg nu haha :P
pusspusspusspusspuss

Onsdag.

hej folket :)
är ledig idag, wihuuu :D underbart ju!
gick upp vid halv 11 något sånt, och fick reda på att en kompis redan slutat, så skyndade att fixa iordning mej så kom hon hit :) och sen efter ett tag åkte vi ner på stan och åt lunch, mumsigt :)
men sen skulle hon hem och ja me, fast åkte förbi maxi först hah :P skulle köpa en GG-bok, men den nyaste fanns inte där längre.. lite irreterande! så köpte glass och en tidning istället (a)
det blev en Ben and Jerrys, har faktiskt inte smakat förr, men alla säger att de är gott så får testa nu då ;)


ha en bra dag sötungar
pusspusspusspusspuss

Tisdag kväll :)

hihi hejsan hejsan :)
fy satan vad trött jag ääär!! sjukt ju.
men nu har jag kommit hem från skidträningen i alla fall, haha ungarna är ju för härliga :D


här har vi rebecka och vilma :)


haha ja glada är dom i alla fall! :D


hahah x) såg inte att håkan var med därbak förrän nu XD

haha ha en bra kväll folket!
pusspusspusspusspuss

NY GRATISSIDA!

hihi blev asglad nyss, har nämligen hittat en ny gratissida, helt underbart ju, och gissa vad det är? jo, gratisskor.se! jag som älskar skor, men dom går alltid sönder för mej och jag har inte alltid råd att köpa nya hela tiden, så är ju detta underbart :D
så bli medlemmar, kommer vara värt det!

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=212

Tisdag.

heeej :D

äre bra med er allihop? med mig är det prima iaf! hihi blir så glad när det är fint  väder ute!
idag gick jag upp vid 20 i 9 och fixade iordning mej och traskade iväg till skolan, hade mentorsamtal med lotta som gick jättebra :) har två G tror jag det var, och det är matte (hon tycker att ja är duktig så jag kan höja mej om jag försöker) och i idrott (det är på gränsen till VG, bra jobbat med dansen osv men måste va bra på livräddning osv i vår) och resten var VG eller nästan-MVG så de känns bra :)

sen åkte jag ner på stan och gick och klippte mej.. big mistake! hatarhatarHATAR att klippa håret! dom klipper alltid alldeles för mycket och nöjd blir jag aldrig.. nu är mitt hår typ axellångt..:S jag sa till henne att hon skulle klippa så litelite som möjligt, men få bort det värsta slitna, så hon måttade med fingrar i håret och visade unger 4-5 cm och det tyckte jag var okej.. men sen klipper hon en decimeter? jag får seriöst panik när jag ser 10 cm långa hårtestar åka av och landa på golvet :P så nee.. ja ska inte klippa mej förräns i sommar, och då ska det vara LITE, annars tänker jag sluta klippa mig hos frisör, de förstör ju bara.
men hon la i alla fall i en inpackning så mitt hår är jättemjukt och blankt, fast det försvinner ju när jag tvättat håret, och längden kommer ju inet tillbaka -.-

jaja, sen gick jag och tränade, duktiga jag :D hihi och sen åkte jag till siba och skulle köpa den dära hårddisken, men den billigaste kostade 890 kr och jag hade bara 600.. jag hade ingen aning om att det skulle vara så dyrt?! jag trodde jag skulle kunna köpa en för med 100 GB för typ 300-400 kronor.. men det minsta som fanns var 250 Gb :S

aja, får försöka hitta nån annanstans, eller vänta, men jag behöver lagra mina filmer innan norrlands-resan.. så jaja får se hure blir ;)

nu har jag precis ätit lunch, och vet inte vad jag ska göra nu faktiskt.. borde väl städa rummet kanske, men jocke och johanna är hemma och har ingen lust att vara däruppe när dom är det, så ska vänta tills de har åkt, vilket de lär göra snart :)
men ha en bra dag!
pusspusspusspusspuss

fortfarande måndag :P

hihi glömde några saker

imorn är det mentorsdag, och jag har samtal vid kvart i 10, och det innebär att från 10 är jag leeeedig! sjukt skönt :D men liiite irreterande att jag har samtal på morgonen.. det är liksom vissa som inte ens har imorn, utan hade idag eller ska ha på lunchen nån annan dag typ.. vore faktiskt mycket bättre :) men ja ska inte klaga! haha en i min klass (calle tror jag det var) har samtal kvart i 8, och han bor i knivsta! shit va jobbigt det måste vara..
efter det samtalet så hade jag tänkt att det ska bli såhär att jag först får ändan ur vagnen (om den inte fastnat x) ) och går och klipper mej, i stort behov av det, och att jag sedan går och tränar, och sen tar mej till siba eller någon elektron-affär och köper en extern hårddisk så jag kan lagra mina filmer någon annanstan än på datorn, och att jag sen åker hem och städar :) låter inte det som en bra plan? :D
ja tycker det i alla fall, och på sätt och vis är det ju bra att mentorsamtalet är på morgonen, för då kan jag ju inte sova bort hela dagen ;)
förresten så är hela veckan ganska najs..

Tisdag - dagens schema har jag redan sagt ;) men på kvällen är jag tränare i sunnersta som vanligt.
Onsdag - Buffertdag, är inte hundra på om jag behöver vara där, ska prata med lotta om det imorgon, men i alla fall så ska jag till sjukhuset och göra prover.
Torsdag - Romme! hihi taaggad.. fast jag vet inte varför, jag har ingen att åka med haha x) och vi ska samlas kvart i SJU på stationen -.- på kvällen äre dans iaf :)
Fredag - vanlig skola och chillkväll
Lördag -  jobb
Söndag - ev- jobb och sedan lååång resa upp mot norrland

haha planerad vecka ;)

pusspuss

varför håller du på såhär för? vi kommer inte bli vänner igen bara för att du gör så? ljuger mig rätt upp i ansiktet och tror att jag inte ska få reda på det? seriöst, tänk lite själv någon gång. 

Måndag.

hellooo.. :)

lite dålig uppdatering från min sida kanske, men jaja, ni överlever ;)

idag var natta på besök i skolan, eller, besök var det egentligen inte, eftersom hon eventuellt ska börja i min klass så var detta hennes testdag :) var faktiskt kul att ha henne där.. förrutom att hon ska ut o röka hela tiden (hon som hade slutat^^) så jag typ fryser ihjäl :P

men iaf, dagen börjar med att jag vaknade med världens jävla huvudvärk och illamående, mådde riktigt dåligt, men pallrade mig till skolan ändå, eftersom jag inte ville lämna lilla nathalie alldeles ensam ;) haha fan vad snäll jag är :D
men aa, kom till skolan ganska tidigt idag, för en gångs skull haha :P men de va väl bra, fast hann inte sminka mej hemma (inte ovanligt -.-) så de va de första jag fick göra :) haha lärarna som sitter där nere borde undra lite eftersom jag ungefär 3 dagar i veckan kommer in med luva på mig och går rakt in på toan längst ner och stannar i ca 20 min :P men sminka mig är vad jag håller på med då iaf :)

första lektionen såg vi på film, kommer inte ihåg vad den heter, men den handlade om framtiden och var inte särsilt bra.. tom cruise var med i den iaf :) jag hade lika ont i huvet fortfarande (trots 2 alvedon och extremt mycket vatten) så kunde inte riktigt koncentrera mig på filmen, och dessutom hade jag feber då också, så det sa jag till läraren så jag fick ligga ute i soffan ett tag, men kollade faktiskt på nästan hela filmen :)

andra lektionen så vet jag inte riktigt vad vi gjorde.. vi delades in i grupper i alla fall och skulle ha presskonferens.. haha lite sjukt att jag aldrig vet vad för lektion vi har ens under den lektionen eller efter :P entreprenörsämnen va de iaf ;) (entreprenörsämnen innehåller 4 olika kurser :P )

slutade vid halv 4 som vanligt, mådde fortfarande lika dåligt, och jag tog bussen ner på stan för att träffa julia och kaka, men ingen av dom svarade i telefon så jag vart jättetjurig och tror jag stog på busshållplatsen och blängde på alla.. och satt på bussen och kolla snett på folk typ hhaa :P ingen vågade prata med mig iaf^^ fast det är inte särsilt ovanligt, ingen i min klass pratar någonsin med mig på bussen typ :P eller jessica såkalrt, men henne är jag sur på just nu.

iaf, jag kom ner på stan och fick fortfarande inte tag på varken julia eller kaka, så jag gick runt och var tjurig, men sedan när jag går förbi max (vid halv 5) så ser jag dem genom glaset, och går in och äter mat me dom :) haha kakas kommentar när jag kom fram till dom
- jamen vi tänkte att du brukar vara på max, så du skulle hitta oss så då gick vi hit.
ja ba.. jaha? :P men det visade sej att kakas mobil fått flipp och stängde av sig hela tiden, och att julia glömt sin hemma, hur man nu lyckas med det ;)
vid halv 6 åkte vi iaf ut till tunabackar för discodans! och fan vad jag älskar det, så sjukt jävla underbar känsla och jag vet inte.. men jag älskar det verkligen! visst att jag är asdålig och mina armar dallrar när jag dansar, men det är ändå så underbart! iih lyckokänsla! glömde till och med bort huvudvärken för en stund :D

men efter det åkte jag till stan för nästa dans, och huvudvärken kom tillbaka som ett blixtnedslag och jag mådde riktigt dåligt.. :/ så jag gick dit, och efter två minuter gick jag igen :P (de va 20 min kvar till dansen började) och tänkte att jag går en promenad så kanske jag mår bättre, men nejsan så vart det inte.. utan mådde bara ännu mer illa och kände att jag inte skulle klara av att dansa mer, så jag gick mot stationen och tog bussen hem.

men haha precis när ja kom hem så skulle pappa och fabian åka till maxi och handla lite, så jag följde med, och shit det är farligt för pappsen att handla med oss :P fabian kör taktiken att vi ska handla för framtiden (den närmsta veckan) och plockar åt sig maaassor! och jag kör med.. "men jag tänkte göra fruktsallad", "nej men mitt schampo är slut", "har vi det här hemma?" och pappa kan aldrig säga nej haha x) alltid när man handlat med han så kommer vi ut med 10 gånger så mycket som vi skulle ha från början :P men jaja.. inte mina pengar ;)


nathalies första dag i skolan, och vad är det vi ser? hmmmm, en cancerpinne? 
jaja, hennes val helt och hållet, men jag gillar aldrig när mina kompisar röker, jag gör det aldrig, och tycker det är ganska löjligt när folk kollar snett på mig för det :P
och ja, jag vet att jag gör för stor grej av det just nu :P men egentligen, vad är poängen?


aah.. söta är vi i alla fall :) *host*

satans långt inlägg vart det.. hehe men hade bra :)
pusspusspusspuss

Fredag!

hej kära vänner!

hihi ääntligen helg!! sjukt skönt måste jag säga, även om veckan inte varit alltför ansträngande, och det lär inte nästa bli heller.. eftersom vi har mentorsdag (skola en kvart per elev), buffertdag (vet inte om jag behöver gå än) och friluftsdag (romme) så de blir bra :D och sen är det ju lov! och det blir upp till fjällen me pappsen. ska bo i en liten skitby högt upp i norrland haha x) helt ensam med pappa, men det ska bli asskönt faktsikt.. att komma ifrån uppsala och få va ifred några dagar.. utan allt tjaffs!
sen kommer mamma dit på torsdagen, så då kommer jag ju få åka runt själv eftersom mina kära föräldrar lär dissa mej, men ja klarar mej ändå, bara backarna är bra och det är lite folk :)

men iaf! dagen började självklart med att jag inte kunde gå upp på morgonen.. fast att jag faktiskt bestämt mej för att göra det, så gick det inte så bra.. gick upp typ kvart i 8, men kom nästan i tid :) och vi började skoldagen med Grounding, vilket är typ afrikansk dans.. det var lite för tidigt på morgonen för det för mej haha :P tjejen som ledde det hela skrek och tjoade och så skulle vi shaka rumpan och brösten.. men aa, jag var med ett tag och sen tittade jag på istället :)
sen hade vi rast ett tag och sen skrev vi utvärdering av veckan, sen lunch och sen en utvärdering till, slutade vid 1 hihi :D
då åkte jag faktiskt hem på en gång.. och läste ett tag och fifflade med andra saker, sen somnade jag vid 4 och vaknade vid 6 av att frida ringde mej och frågade om hon kunde komma hem till mig, och det gick ju bra såklart :)
så frida kom hit, har ingen aning om tiden eftersom jag sov, och hon kröp ner i min säng och vi sov till 8 typ.. haha rolig kompis jag är :P
men sen åt vi middag med mina föräldrar i några timmar haha! efterrätt och hela köret, men de va trevligt :) älskar när mina kompisar kan umgås med mina föräldrar och va trevliga och faktiskt ha lite kul.. så jobbigt när folk bara sitter tysta..
men jaa.. sen gick vi till mitt rum och körde lite massage, och så gick hon till bussen för en halvtimma sen ungefär.. jag ska ju upp tidigt imorn -.-
 sjukt fina visst?

idag så pratade jag och mamma också om mina väggar.. för tillfället har jag röda, halvt sönderrivna tapeter (vi rev lite i dom INNAN vi skulle köpa nya, men den jag ville ha fanns inte) med hjärtan på.. inte okej någonstans, jag vill ha svarta väggar med rosa och silvriga krusiduller på.. svårt att förklara haha :P men eventuellt så ska vi inhandla färg imorgon efter att jag jobbat, så hoppas på det :) då är jag sysselsatt ett tag framöver iaf..
 ungefär så vill jag ha, fast det vita i silver och det gröna i rosa :)

men jaja
måste sova nu haha :P
pusspuss!

Godnatt!

godnatt mina sötnosar, nu ska jag sova, för imorn ska jag fanimej upp i tid! har bestämt mej för att en enda dag denna vecka måste jag komma i tid :P ska satsa på att åka hemifrån kvart över så blire bra :)
gäller bara att ta sig upp ur sängen.. de är där det går fel varje morgon, den är ju så varm mjuk och skön :O
min säng är verkligen FÖR skön för mig.. jag borde ha en stenhård som man inte kan sova på.. då läre va lättare att gå upp :)
haha litet onödigt inlägg men har inget för mig :) ska väl sova nu, men är inte speciellt trött, så får se om jag somnar ändå.



JAG LÄNGTAR TILL NÄSTA SHOOW!! hihi shit vi kommer ääääga! :D ahha nejdå, men älskar showerna, så sjukt roliga :D även om terminen tar slut där.. alltid de negativa!

Godnatt!
pusspusspusspuss

Torsdag.

hallå :D

haha dagen började med att olle från "fråga olle" på kanal 5, var på min skola och hade föredrag om sex för ettorna haha x) han svarade på frågor och grejjer, ganska kul :)
sen hade vi lite olika stationer vi skulle på under dagen, eftermiddan handlade mest om sex typ.. men det hör väl till hälsa det med :)
sen slutade vi vanlig tid och då åkte jag ner på stan och träffade natta, haha vi gick och åt på max, eller jag åt på max, sen gick vi till donken och där åt hon mat, och jag glass, och sen gick vi till landings och åt chokladtårta.. herregud.. gick nog upp 5 kg idag!
och sedan klockan 6 var det dags för dan igen! ragga, och herregud vad kul det var :D man märker att tempot är högre, men det är sjukt kul :D sen att det är ganska mycket människor från gamla gruppen är också bra :D älska karin hihi
sen åkte jag hem..
haha har inte hänt så mycket idag ;) men en bra dag har det varit så jag är nöjd, ska sova tidigt också hade jag tänkt.


ansiktsmaskerna jag köpte igår! använde den högra igår också, asbra! min hud är babymjuk nu :D


hahah var lite kreativ på lektionen! men vad gör man utan dator..


hihi dans idag! emma kunde inte vara med för hn var sjuk, så hon satt längst bak och filma och fota (fast ja kom inte med -.-)


pusspuss


50 sanningar om mig!

Jag har tråkigt och kan inte sova.. Så här är några sanningar om mig :)

  1. .För tillfället tycker jag att jag är snygg osminkad
  2.  Jag har aldrig haft en riktig pojkvän
  3. Jag älskar mig själv.
  4. Jag är oftast den som får ta initiativet med vänner, hör inte jag av mig så blir det inte av att vi ses.
  5. Jag är inte oskuld längre.
  6. Jag tror jag är alergisk mot något, eftersom min mage sväller upp och blir hård, varje dag, men den gör inte ont.
  7. Min första kyss var med min bästa tjejkompis, och jag kommer inte ihåg den.
  8. Min andra kyss var samma kväll som den första, men senare, och med en hårdrockare, kommer inte ihåg den heller.
  9. Mina vänner är det bästa jag har.
  10. Jag har jättedålig relation med två av mina bröder, jag älskar dom, men vi har inget att prata om, och när vi pratar så bråkar vi bara.
  11. Jag älskar min skola, och ibland längtar jag inte tills vi slutar.
  12. Ibland hatar jag skolan.
  13. Jag tycker inte om många människor i min klass.
  14. Jag har väldigt lätt att dömma människor, kan "hata" en person utan att någonsin pratat med den.
  15. Jag har hemska humörsvägningar, som beror på mina p-piller.
  16. Jag har inte klippt mig hos en frisör, på två år.
  17. Jag har inte varit full sen nyår, och jag saknar det.
  18. Jag har svårt att hålla hemligheter som jag inte tycker känns viktiga.
  19. Ibland tror jag att hela världen lurar mig om saker, tex om vi ska få sommarlov kan jag tänka "men tänk om alla lurar mig, och det är en månad kvar till lovet, och alla bara väntar på att lura mig"
  20. Jag är en riktig konstig människa.
  21. Jag är nog en person som är svår att tycka om.
  22. Jag gråter nästan varje dag.
  23. Jag pratar alltid om mig själv när jag inte har något annat att säga.
  24. Jag vet att jag kommer ha gott om pengar när jag är vuxen.
  25. Jag hatar att bli kalla fjortis, fast kan hålla med om att jag var det förr.
  26. Jag kan inte ha en enda bh ifrån H&M.
  27. Jag kan inte spara pengar, har jag pengar så gör jag av med dom, vare sig om jag vill eller inte.
  28. Ibland hatar jag mig själv.
  29. Jag har nästan ingen kontakt med någon i min förra klass, även om mina allra bästa kompisar då gick där.
  30. Jag kan förlåta, men inte glömma, en gång sviken av någon, och jag har svårt att lita fullt på personen igen.
  31. Mina föräldrar behandlar mig som om jag var 7 år, och ser inget fel med det.
  32. Jag är inte kär längre.
  33. Jag älskar kläder, men hatar att shoppa, för jag hittar aldrig något som passar.
  34. Jag hatar jeans, det är så jävla snyggt, men jag känner mig inte bekväm i det, och använder det sällan.
  35. Jag är riktigt tjejig.
  36. Min största kärlek just nu är dansen, även om jag är riktigt dålig på det.
  37. Jag har alltid varit ett typiskt G-barn i skolan.
  38. Jag kan inte umgås med en person för länge utan att irritera mig på den, slutar oftast med bråk eller att vi inte ses igen på ett par veckor.
  39. Jag kan vara riktigt osocial och inte prata med någon utanför hemmet (förrutom på msn/telefon) i en hel vecka.
  40. Jag önskar ofta att jag var en annan person.
  41. Jag får ibland höra att jag vore skithet, om jag var smal.
  42. Jag älskar husdjuren vi haft/har, men jag glömmer alltid att mata dom.
  43. Jag tror min råtta dog, för att jag inte skötte henne tillräckligt bra.
  44. Jag tror att min hamster dog av samma orsak.
  45. Jag kan prata med min mamma om allt, men jag gör det inte.
  46. Jag kan inte gå upp på morgonen, och kommer därför försent varje dag.
  47. Oregelbunden mens är den största anledningen att jag äter p-piller.
  48. Jag är inte säker på att jag någonsin kommer hitta en kille som älskar mig för den jag är.
  49. Jag är sjukt trött på att vara "kill-kompis" till killar jag inte vill vara något annat är tjej med, jag är ju en tjej..
  50. Om en person ger mig en blick, eller att jag får höra att personen inte gillar mig, så ogillar jag tillbaka.

Haha, 50 är fan mer än man tror ;) men aa.. nu är jag trött i ögonen iaf, ska läsa en stund och se om jag kan sova sen :)
pusspusspuss


Onsdag.

hejhej ! :D

idag har vart en jättebra dag, nästan (kunde blivit så mycket bättre, men man kan inte förvänta sig allt..).
dagn började med att jag faktiskt gick upp i tid! seriöst, hur duktigt är inte det? ;) och klar i tid var jag till och med.. men det var inte fabian så jag kom såklart försent ändå -.- men idag gjorde inte det något eftersom vi ettor skulle sitta i matsalen första passet. så vi satt i ungefär en och en halv timme och lyssnade på en präst som sjöng låtar som "under ytan" och "pappa, jag kan inte få upp min kokosnöt.." varför? jag vet inte.
men han pratade också om andlig frihet osv, och vi har ju hälsovecka, och det är väl ett sätt att må bra anta
r jag..

efter detta hade vi rast och sen hade alla fått göra val (i fredags) och jag och jessica hade valt tjejgrupp och estetisk verksamhet.. först hade vi tjejgrupp då vi gjorde lite olika övningar.. bland annat så skulle vi alla tjejer stå på led och fick två val, godis (ett steg åt höger) eller glass (ett steg åt vänster). det var en liten tjej med, lärarens dotter tror jag det var, och ganska kul när vi fick frågan kärlek eller sex, och hon valde sex ahah x)

aja, sen var det estetisk verksamhet alltså.. höll på med en halvtimme och ritade av olika folk utan att titta på papperet.. jag sög på det, men det va ingen direkt nyhet eftersom jag suger på att rita även när jag tittar på papperet :P

efter lunchen sen hade ingen sagt vart vi skulle vara, så hela klassen satt utanför vårt klassrum och gjorde ingenting, så kommer våran klassföreståndare och säger att vi ska spela spel i storskogen.. så där sitter vi i 2 timmar och spelar rita&gissa haha x) fick också skriva lite frågor till "fråga olle" som kommer till skolan imorgon :)

sen klockan 2, slutade vi :) kort, men ganska onödig dag om jag får säga det.. men bättre än vanlig skola, helt klart!'
då när vi slutade, åkte jag ner på stan och träffade gariné! skitungen har fyllt år, så jag bjöd henne på fika :) underbart att få träffa henne igen, har inte setts på aslänge! sen kom också maria karlsson, som jag typ hälsat på och det är allt, har inte umgåtts eller något, på typ 6-7 år, och då när vi var små, var vi bästa kompisar, kul att träffas igen :)
efter fikat tog vi en vända på stan och jag köpte ett par ansiktsmasker haha :P en med choklad-lera och en såndär som stelnar och man sen drar av..
och vid halv 4 åkte vi hem, jag gick hem och sov då faktiskt, och vaknade för en halvtimma sen.. hmm, någon kommer inte kunna sova ikväll! men jaja, jag var trött juh ;)
skulle egentligen gått på ett pass vid halv 7, men det vart inte så, jag sov ju istället ;)

puss på er!


Tisdag kväll.

hallå allihopa!
hihi nu är ja på ganska bra humör konstigt nog.. dedär har varit lite fram och tillbaka idag.. humörsvägningar kallas det.. ahah måste sluta me mina p-piller ..-.-
iaf.
nu har jag kommit hem från skidträningen för någon timme sen, men jag fryser fan fortfarande! eller.. de kanske inte är så konstigt att jag fryser nu, eftersom det bara är 14 grader i vårat hus.. värmepumpen är ju knas.. och el-killarna har inte lyckats fixa skiten än :S kallt som satan är det i alla fall..

aja, idag körde vi på tid med barnen, haha dom ba "vaa??! är det tävling?!" haha söta.
men duktiga är dom, även om vissa är helt störda i huvet och inte fattar vad en långsväng är fast vi gått igenom det med henne tusen gånger, och sen inte heller kör igenom mål fast vi kör med tid (samma tjej, helt blåst) menmen, de lär sig, och gör framsteg varje gång! :)

nu ska jag snart ta och ställa mig i en skållhet dusch.. det är verkligen skitkallt att stå still i 2 timmar utomhus.. och sen komma hem till ett kallt hus! haha jag sover liksom med dubbla duntäcken.. (a)


haha jag hade tråkigt när jag väntade på pappa :P


och ut i backen sen :D


ohyes, tränare!

puss på er och ha en bra kväll!

Tisdag.

tjatjatja mina små vänner :D
har haft kort dag i skolan idag, alltid lika skönt :)
och såklart försov jag mig imorse igen.. asså, jag vaknar vid 7, och sen går jag inte upp förräns klockan är 8, haha jag klarar inte av att ta mig ur den varma mysiga sängen helt enkelt.. så jag är ca 10 min sen till skolan varje dag nuförtiden, inte bra haha!
men idag var den enda dagen vi skulle ha med datorerna den här veckan, så jag släpade med mig den, men neeeej då behöver vi inte den idag eftersom det enda vi skulle göra på datorn var ett test som sedan vår lärare bestämde sig för att det var löjligt :S fan vad sur jag vart då! jag hatar att alltid släpa runt på datorn, på väg till skolan och sen efter skolan, seriöst har min högeraxel mer muskler än den vänstra eftersom jag alltid bär väskan på höger sida :p

men i allafall, vi slutade halv 12, så gick til bussen, och gissa om den inte var 20 min sen -.- var liksom -10 grader så satans kallt att stå ute och vänta :P
men jag åkte ner på stan, och träffade frida och vi åt på jalla.. det avr inte så gott faktiskt, kebab house kebab är mkt godare enligt mig...
men jaja, sen hämtade jag min klocka på ur&penn som äääntligen var klar.. och sen köpte jag en necissär och vi tittade runt lite i stan, och sen tog jag bussen hem och frida gick tillbaka till katedral :)

så nu sitter jag här i min säng, om ungefär 1½ timme ska jag åka till sunnerstabacken, pappa ville åka lite tidigare idag, jag ba.. men taaaack pappa, då behöver jag bara vänta 1 och en halv timme idag på att träningen ska börja istället för 1 timme! underbart! usch -.- har ingen lust att åka dit idag för känner mig inte direkt frisk.. -.- men jag måste.

sen en fundering jag har är att lösenordsskydda bloggen.. jag vill ändå kunna skriva vad jag vill, utan att fel person läser.. så tror jag ska göra det snart, eftersom jag faktiskt inte bryr mig om statistiken, den som läser får läsa liksom, men då kan dom först höra av sig till mej för lösenord :)
men jag säger till ifall det blir så!

haha och natta ska börja på JB! haha, vi får se hur det går, eftersom hon och jag alltid bråkar när vi umgås för mycket.. och att hon inte läst alla ämnen och sånt kommer ju göra att hon får gå sommarskola, men vi får se hur det blir :)


jag och nattispattis för ett antal år sedan.. tror det var 8an, fyfan vad bleka och fula x)

men nu ska jag dra
pusspusspuss

Måndag.

Hejhej!
haha sjuuukt vad trött jag är! kom hem för ungefär en timme sen.. helt galet, men så kommer det vara varenda måndag hela våren.. men jaja :)

dagen började med att jag "försov" mej lite.. haha men ja orkade inte gå upp ur sängen :P trodde mamma skulle dampa ur, eftersom hon skulle hämta upp mig halv 9 (hon hade jobbat natt) och jag gick upp 8, var inte riktigt klar haha :P men hon kom inte förrän 10 över 9, eftersom hon var tvungen att jobba över, vilket gjorde att det inte spelat någon roll ifall jag gått upp vanlig tid eller inte :)
men iaf
jag kom till skolan ungefär 20 över 9, och då satt min klass i klampes klassrum på it-våningen, och såg på en film om svenskarnas alkoholvanor.. var helt okej, men sjukt vad pinsamma vissa människor är :P gör allt för att vara med på tv...
men jaja. sen fick vi en kvarts rast och sen var det några som pratade om deras alkohol-vanor och erfarenheter. det var en kille (gubbe) som växt upp med en alkoholiserad pappa, och senare blivit alkoholist själv senare i livet. och det var en tjej (kvinna) som pratade om sin uppväxt med en alkoholiserad pappa och om något ställe i uppsala som heter trappan dit ungdomar med alkohol-föräldrar kan gå.
och sen var det en tjej som gick på JB förra året, som berättade om sin familj, om sin alkoholiserade pappa och om hur det haft sönder hela familjen.
hela föreläsningen var hemskt, men det känns ändå som att sådant händer inte MIG, men det gör ju det, min farbror söp ihjäl sej 4 år innan jag föddes, men det känns inte om det har med mig att göra, för jag kände ju inte honom.

jaja, efter det så hade vi lunch och sedan jumpa på friskis. det var något pass som kallades core, jag var inte med eftersom jag är sjuk, och hade två danser på kvällen som jag inte fick missa. det såg inte så kul ut i alla fall...

vi fick sluta redan vid 2, och då gick jag ner på stan och träffade kaka, vi gick runt i stan och sen åt vi på BK, mums :D sen åkte vi till dansen, det var disco, och FYFAN vad kul det är!!! asså jag får ett stort leende på läpparna när jag dansar, för då känner jag mig lycklig, jag vet att jag inte är någon världstjärna, och aldrig kommer bli, jag är faktiskt riktigt dålig :P men ajg skiter i det, för det är så jääävla kul!!! hihi :D


efter discon så åkte jag tillbaka till stan, och det var dags för streetjazz, men vår lärare kunde inte komma tydligen så vi hade vikarie och dansade house i stället.. det var inte jättekul haha :P

sen hämtade pappa upp mig och vi åkte hem och åt födelsemiddag (pappa fyller 52 idag) och tårta. han skrapade också de 5 trisslotter han fick av mig, men vann inte ett öre haha! men han har ju tur i kärlek iaf ;) (mamma och pappa har varit gifta i 23 år).

haha och en rolig grej, innan klockan var ens halv 9 imorse, (jag var alltså inte ens sen än) så hade tre olika människor, som inte pratat med varann, hört av sig och frågat vart jag var någonstans, hahaha så folk VILL ha mig i skolan`? hihi då tycker jag ni ska sluta klaga på mina humörsvängningar och på att jag pratar för mycket :D

puss på er !

kväll..

hejhej ;D
fysatan vad tråkigt jag har.. ville att någon skulle komma hit och underhålla mej denna kvällen, men vart inte så.
så nu ligger jag själv i min säng och har tråkigt.. snorar gör jag också, sjuk som man är -.-
och den här dagen.. asså, jag har ju varit duktig och städat o grejer, MEN fyfan vad mkt skit jag ätit :S både glass, popcorn och godis! popcornen var från igår och jag åt bara det sista i skålen, men ändå.. jag är asmätt och lätt illamående.. och borde väl äta någon sorts middag också, men är inte alls sugen på mat.. eller att lämna rummet hah :P
men jaja, de va en liten update på vad jag har för mig.
imorn börjar ju dansen förresten, kl 18 är det disco ute i tunabackar, och 19.45 äre streetjazz som gäller :D sjukt kul det ska bli!! taaaggad ! :D
på tisdag är jag skidlärare från 17.00 till 19.20 och sen har jag street kl 20.30 och
på onsdag är det ingen dans, men ska träffa garin, och sen gå på pulsmedel,
på torsdag ska jag träffa natta i stan och sen ragga vid 18, och
på fredag får jag se hur det blir, kanske åker hem med jess (har inte diskuterat de me henne än x) ) för vi ska till sthlm på lördag, och på söndag jobb.
fyfan vilken planerad vecka..
jaj
puss på er

Söndag.

hej allihop!
så nu var helgen slut då... eller aa, nästan iaf ;)
idag fick jag äntligen sova ut! fast eftersom jag är sjuk så kunde jag inte sova något vidare inatt, utan vaknade med jämna mellanrum och var tvungen att gå upp och dricka vatten för halsen var så satans torr..:/ men gick i alla fall upp vid halv 1 :)
sen har jag städat mitt badrum och mitt rum, och även slängt in en tvätt som nog är klar snart :)
och jag har faktiskt bakat också! sån där kak-mix hahah vi hade den i skafferiet så mamma bad mej fixa den.. tror inte den är så god faktiskt, men vi får se :)
snart ska jag sticka till maxi, har en del grejer jag måste köpa, såsom rakhyvlar, present till pappa (han ska få lite trisslotter) och det var något mer, men kommer inte på nu haha :P
idag är jag nästan ensam hemma, pappa är bortrest och kommer hem imorgon kväll, mamma är i stallet nu och ska jobba natt så hon ska bara hem och byta om, och fabian är hemma nu men ska till o´larys (stavning?) ikväll. ooch joakim är på jobbet nu, men skulle tydligen komma hem med lite kompisar sen.. bajs.
men jaja, jag ska nog mysa ner mig i min nybäddade säng med en stor skål popcorn och se på wild child ikväll :) eller om det är något bra på tv, det återstår att se!
men nu måste jag gå
puss på er

RSS 2.0