Onsdag

hallååå där!

igår var det massa folk här, tusen killar bara kändes det som. fabians närmaste vänner som skulle säga hejdå. jag orkade inte dra ut någonstans så jag var i mitt rum typ hela kvällen och tittade på film.. haha när man har bröder så vet man vad som menas med att folk stirrar på en i ens eget hus. varenda gång någon av mina bröder har haft folk här och jag varit utanför mitt rum så har jag känt mig som en utomjording, och inget undantag igår inte!

i alla fall så drog de rätt tidigt, runt 12 någon gång, för att fabian och pappa skulle packa klart och så skulle de upp tidigt och åka till flygplatsen, runt 6 ungefär.

och nu har han åkt. det känns ingenting speciellt, alla bara frågar, "hur känns de nu då? att han är borta?" men antingen så har jag inte fattat det riktigt eller så känns det bara inte. men lite konstigt kommer det bli, nu är jag på något sätt ensambarn. fabian är den bror jag ALLTID bott med, de andra två har flyttat ut för ett bra tag sen och innan dess sovit borta oftast, men inte fabian.aja.. han är nog framme för ett tag sen nu i alla fall.

den här dagen har varit otroligt seg, jag vaknade runt 11 men typ halvsov och var zombie till 2-3 och sen när jag ätit lite så sov jag ännu mer.
efter det så har jag i alla fall städat mitt rum ordentligt, känns som att det är det enda jag gör, och ändå är det alltid stökigt :S

och nu på kvällen fick jag värsta rycket att baka hahah! så gjorde typ havrekakor, syltkakor och kokosmazariner. jag har aldrig gjort någon av dem förr så.. hehe. pappa säger att de va goda i alla fall.


jag rensade bland mina nagellack idag också. för ni som känner mig vet att jag har hur mycket nagellack som helst, men de senaste året har jag knappt köpt några så har i princip inga kvar. dessa åkte i soporna idag iaf


och dessa fick stanna. har inga roliga färger kvar längre för de har tagit slut, så nya ska de bli :D


och kakooor....
haha

aja, fick reda på idag också att jag fått min skatteåterbäring, den blev på nästa 4000 kronor! sjukt najs :D jag som trodde att jag skulle bli helt pank på korsika men nu har jag nästan 6000 istället hehe.. tur att det inte är shoppingresa denna gång för då kommer jag inte spendera allt.

nu ska jag se film och sen sova, imorn bär det av till gymmet och sen stan för att träffa frida och hämta ut mina väskor. börjar sakna den stora, för det är drygt när man ska sova borta och måste klämma ner massa kläder i en liten.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0